Herplaatsen hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel M.c. van bergemM.c. van bergem

Goede avond allen 

Wij zoeken een nieuw gouden plaats voor onze 4 jarige Reva 

Kruising mechelaar/amstaff

We zijn al van pup af aan de eigenaar van Reva maar zijn dus ook al 4 jaar bezig met haar om haar zindelijk te krijgen en dit wil maar niet lukken ze is al meerdere keren nagekeken door de dierenarts of ze miss een te kleine blaas heeft of een chronische blaasontsteking maar dit alles is niet aan de orde 

Ook is er al meerdere malen een gedrags therapeut met haar bezig geweest 

Het is meer en deel plassen wat ze doet in huis en we kunnen dit niet meer handelen aangezien mijn vrouw een andere baan heeft gevonden waardoor ze meer is gaan werken 

Nu willen we haar niet in een asiel stoppen en zoeken dus met alle mogelijkheden naar een gouden plekje voor haar waar ze lekker buiten op een omheind terrein kan spelen ravotten en gek doen (een boerderij of tuinderij misschien )misschien wel met een maatje en dan s'avonds lekker in een binnen kennel kan slapen 

Ze is waaks en super enthousiast naar de eigenaar toe ze kan met kinderen klein tot groot we hebben een kat in huis en daar kan ze binnen mee overweg buiten wil ze er graag achteraan 

Ze kan met uitlaten NIET los

Graag geen commentaar we hebben er echt alles aan gedaan om haar zindelijk te krijgen 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Ik denk eerlijk gezegd dat het heel lastig wordt om voor haar een nieuwe baas te vinden. Er zijn namelijk al heel veel van dit type honden dat in het asiel zit. 

 

En dan ook nog onzindelijk, daar zitten veel mensen niet op te wachten. 

 

Je kunt het proberen via hhin, verhuisdieren, bustapit, etc. Heb je meer bereik, en is veiliger dan marktplaats bijvoorbeeld. 

 

Zou het niet een idee zijn om haar een loopsheid broekje aan te doen in huis? Zodat ze niet in huis kan plassen. 

honden page profiel M.c. van bergemM.c. van bergem

Beste Naomi 

We weten dat het heel moeilijk word om voor haar een plekje te zoeken 

En zo een broekje hebben we ook al geprobeerd maar die trekt ze uit 

Ze staat ook al op hhin 

Maar ik ga busta pit ook nog wel even proberen 

lig bedankt voor je reactie 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

[link]http://www.sosdier.nl/[/link]

[link]http://www.shhh.nl/[/link]

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Baasjes zoeken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^