Hondenverzekering: Ja of nee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Dat is ook zeer zeker niet mijn ervaring 
Als je van tevoren kijkt wat er wel en niet vergoed word en hoeveel dan is dat allemaal heel duidelijk 
Eigenlijk alle spoed of ongeluk dingen worden altijd vergoed 
Wij hebben onze 6 jaar verzekering helaas al terug verdiend met een paar foto´s en een knie-operatie 
Liever had ik elke maand verzekering betaald en het nooit nodig gehad, maar nu waren er toch heel blij mee  "

Helaas werd bij onze ras Niks verzekerd frown. Als je hond niet te vaak ziek word is het prima ! Zodra er steeds wat is door pech kappen ze ermee hoor! Dikke Nee voor mij met verzekeringen. Betaal t liever zelf geen gezeik. ( wel doe ik zoals ik al zei wat geld apart leggen) nu hebben we een pup en start van 0  ;)

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Helaas werd bij onze ras Niks verzekerd . Als je hond niet te vaak ziek word is het prima ! Zodra er steeds wat is door pech kappen ze ermee hoor! Dikke Nee voor mij met verzekeringen. Betaal t liever zelf geen gezeik. ( wel doe ik zoals ik al zei wat geld apart leggen) nu hebben we een pup en start van 0  ;-) "

Dit is absoluut niet waar. Wij hebben na onze 2e bull, waar we ontzettend veel kosten aan hebben gehad, de 3e als pup gelijk verzekerd, de 4e ook. Zij zijn er helaas niet meer, maar jemig, wat hebben die beide een geld gekost.

 

Alles is altijd keurig vergoed, zowel de reguliere DA als de holistisch dierenarts. Nooit vragen gehad of weigering van betalen. 

 

Nu hebben we onze 5e bull en die werd helaas voordat hij een jaar werd al ziek. Hij heeft 2x een rhinoscopie gehad, CT-scan, een dure aspergillose-behandeling in Utrecht, maandenlang AB + Rimadyl, diverse consulten, totale kosten 3400 euro. Ruim 2100 euro hebben we vergoed gekregen, wij hebben dan ook niet het duurstse pakket, maar de middelste.

 

Ik kan je vertellen dat met 100 euro in de maand apart leggen, je er van ze lang zal ze leven niet mee komt. 

Wij zijn overigens verzekerd bij Petplan. Weet niet wat voor ras je hebt (of had), maar ook de platsnuiten worden bij Petplan verzekerd. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Ja dat klopt maar dan heb je iets! Wij wel altijd slechte ervaring met verzekeringen onze kennis ook! Ja wij waren voor Coco 7.000 euro kwijt behandeling + medicatie ! Maarja dat heb je ook niet zomaar Nee als je beetje ergens apart legt heb je al iets en dan de rest wel zelf betalen. Wij hadden vroeger een dierenarts ( zijn dicht vanwege corona ) waar je in mate kon betalen ! Jammer dat de dierenziekenhuis dit niet doet! Zeer prijzig daar hoor pffff.... Maargoed tegenwoordig denk ik dat de meeste het om het geld Doen en bijna niet als dierenliefhebbers  "

Ik begrijp je heel goed hoor, maar die ervaring heb ik ook niet, mijn Bams was niet verzekerd ze was onder behandeling in de faculteit voor gezelschaps dieren in utrecht, ik kon het bedrag wat heel hoog was netjes in termijnen betalen, deden ze niet moeilijkover....kijk een dierenarts dat is zijn werk natuurlijk, die moet ook eten, maar heus veel dierenartsen helpen je als de rekening te hoog wordt en je bent niet verzekerd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Helaas werd bij onze ras Niks verzekerd . Als je hond niet te vaak ziek word is het prima ! Zodra er steeds wat is door pech kappen ze ermee hoor! Dikke Nee voor mij met verzekeringen. Betaal t liever zelf geen gezeik. ( wel doe ik zoals ik al zei wat geld apart leggen) nu hebben we een pup en start van 0  ;-) "

Ook deze ervaring heb ik niet...mijn Ogin heeft maandelijkse dierenarts kosten nodig al ruim vijf jaar lang, ze wordt zes jaar eind van het jaar, nooit heeft de verzekering geklaagd dat de hond te veel kost, ik ben verzekerd tot 5000 euro per jaar, betaal maandelijks de premie, voor hun een dure hond, en ook nooit de dierenarts gebeld om te vragen hoe dat zit, ze vergoeden de maandelijkse kosten waar ik voor verzekerd bent, 80% ....zelf had ik het nooit op kunnen brengen als ik niet verzekerd bent, en ogin is geen uitzondering er zijn vele honden die toch hun geld kosten, en ze er niet moeilijk over doen, je hebt pech en hun ook.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ook deze ervaring heb ik niet...mijn Ogin heeft maandelijkse dierenarts kosten nodig al ruim vijf jaar lang, ze wordt zes jaar eind van het jaar, nooit heeft de verzekering geklaagd dat de hond te veel kost, ik ben verzekerd tot 5000 euro per jaar, betaal maandelijks de premie, voor hun een dure hond, en ook nooit de dierenarts gebeld om te vragen hoe dat zit, ze vergoeden de maandelijkse kosten waar ik voor verzekerd bent, 80% ....zelf had ik het nooit op kunnen brengen als ik niet verzekerd bent, en ogin is geen uitzondering er zijn vele honden die toch hun geld kosten, en ze er niet moeilijk over doen, je hebt pech en hun ook. "

Bij welke verzekering zijn jullie? Denk dat ik die eens probeer en iedereen om mij geen aanraad. Wij hadden een mopsje en de meeste zijn van ja kortsnuitige Nee die kosten te veel geld omdat er steeds was is! Viel eigenlijk mee hoor pas toen t der einde aankwam was het behoorlijk moeilijk Want je maakt onderzoeken die super veel kosten.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Informeer bij de ohra en petplan, ga je met een in zee dan bekijk je de polis goed wat wel en niet verzekerd wordt dan weet je exact wat vergoed wordt....wanneer je hond al iets heeft, ze gaan navraag doen bij je dierenarts dan nee wordt het niet vergoed meer de aandoening...een brandend huis wordt ook niet vergoed als je dan een verzekering afsluit, dus probeer in goede gezondheid je hond zo vroeg mogelijk te verzekeren....

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik begrijp je heel goed hoor, maar die ervaring heb ik ook niet, mijn Bams was niet verzekerd ze was onder behandeling in de faculteit voor gezelschaps dieren in utrecht, ik kon het bedrag wat heel hoog was netjes in termijnen betalen, deden ze niet moeilijkover....kijk een dierenarts dat is zijn werk natuurlijk, die moet ook eten, maar heus veel dierenartsen helpen je als de rekening te hoog wordt en je bent niet verzekerd. "

Bij evidensia ziekenhuis niet! Ze zeiden eerst dat de operatie 200 zou kosten. Dag erna bleek het 800 euro te zijn..... we zeiden zoveel hebben we op dit moment niet! Hen zeiden ja je krijgt je hond niet tot je het niet betaald en hoe langer die blijft hoe meer je moet betalen.... ikke heel mijn famillie afgegaan gelukkig gad ieder 100 euro en kwamen we pp t bedrag! De enige dierenziekenhuis hier in de buurt! Ook Doen ze veelste veel! Alleen om geld te rekken. Daar sprak ik een vrouw van een buldog die helemaal van Rotterdam kwam en zei dat petplan haar kosten niet wou betalen omdat het een kortsnuitige is.....? Ze ging ook heel haar famillie af zei ze! En de andere 3 vrouwen ook hetzelfde. ( ik was enige met een mopsje en zij hadden franse buldogjes) kortsnuitige dag was het denk ik. :D

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Informeer bij de ohra en petplan, ga je met een in zee dan bekijk je de polis goed wat wel en niet verzekerd wordt dan weet je exact wat vergoed wordt....wanneer je hond al iets heeft, ze gaan navraag doen bij je dierenarts dan nee wordt het niet vergoed meer de aandoening...een brandend huis wordt ook niet vergoed als je dan een verzekering afsluit, dus probeer in goede gezondheid je hond zo vroeg mogelijk te verzekeren.... "

Nee dat was ervoor ! Al een tijdje terug vorige jaar en helaas hebben we haar uiteindelijk moeten inslapen omdat ze niet wisten wat het was en de ziekte of idk wat het was haar kapot maakte.... 

 

nu heb ik zoiets van voor ons geen verzekering meer echt niet ookal was ik toch aan t twijfelen omdat we geen kortsnuitige meer hebben.... maar Nee we gaan het toch niet Doen vanwege die verhalen van mensen met dezelfde probleem en vanwege hoe ze ons hebben behandeld ;). Ik hoef geen gezeik en betaal het liever zelf dan dat.

denk dat als ik een lang snuitige had dat ik een ander ervaring had gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Het is een keuze Susie......niets moet, gelukkig.laughing

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Het is een keuze Susie......niets moet, gelukkig. "

Ja dat klopt Ik zeg niet dat het moet maar is wel jammer dat ze zo Doen met sommige rassen... :( 

honden page profiel LoetjekoeLoetjekoe

honden foto van Loetjekoe

" Bij evidensia ziekenhuis niet! Ze zeiden eerst dat de operatie 200 zou kosten. Dag erna bleek het 800 euro te zijn..... we zeiden zoveel hebben we op dit moment niet! Hen zeiden ja je krijgt je hond niet tot je het niet betaald en hoe langer die blijft hoe meer je moet betalen.... ikke heel mijn famillie afgegaan gelukkig gad ieder 100 euro en kwamen we pp t bedrag! De enige dierenziekenhuis hier in de buurt! Ook Doen ze veelste veel! Alleen om geld te rekken. Daar sprak ik een vrouw van een buldog die helemaal van Rotterdam kwam en zei dat petplan haar kosten niet wou betalen omdat het een kortsnuitige is.....? Ze ging ook heel haar famillie af zei ze! En de andere 3 vrouwen ook hetzelfde. ( ik was enige met een mopsje en zij hadden franse buldogjes) kortsnuitige dag was het denk ik. :-D "

Jeetje! Dat grote dierenziekenhuis in Arnhem?

Dan weet ik vast dat mocht het in de toekomst zover komen, ik daar niet heen ga.

Niet om t geld, wel de manier waarop er daar dan blijkbaar gehandeld wordt

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Jeetje! Dat grote dierenziekenhuis in Arnhem?
Dan weet ik vast dat mocht het in de toekomst zover komen, ik daar niet heen ga.
Niet om t geld, wel de manier waarop er daar dan blijkbaar gehandeld wordt "

Waalwijk.... t ergste is nog toen coco iets met der ander oog had zelfde bacterie maar aantal jaar verder stond daar 1,5 uur woedend omdat ze mij niet wouden helpen omdat ze geen verstand van hadden en geen ander dierenarts wouden gaan zoeken waar we heen konden met SPOED. Want als je een oogskunde dierenarts wil bezoeken heb je wacht tijden tot 3/4 dagen wellis..... en het was Spoed.... Ik Weet met de eerste oog en dus eerste keer die bacterie belde onze eigen DA Alle dierenartsen gelijk in nederlanden! Toen zijn we nr paar gereden Weet ik nog en toen belde we weer nr der omdat die bij ons in de buurt niet meer Bestonden. Zij had gelijk naar den haag dan maar gebeld en daar konden we gelijk terecht en ze werd gelijk geopereerd! ( hellaas door corona zijn ze gesloten en werden we naar evidensia doorgeschakeld )

 

Hopelijk is die bij jullie in de buurt Beter!

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik zat ook hiermee te struggelen ! Uiteindelijk hebben we het niet gedaan Want ze verzekeren t zogenaamd maar als er tot iets komt zeggen ze ja Nee dat stond niet in de verzekering..... toch betaal je wat per maand! Wij betaalde als er wat was altijd zelf was soms kei veel geld duizend euro’s...... we hebben geleerd dat je Beter dat paar euro per maand op een aparte bankrekkening kan houden en zo hebben als er iets is! Werkt goed :-)  "

Ik heb tot nu toe altijd alles vergoed gekregen, nooit gehad, dat staat niet in de verzekering, ja ontvloien enten dat zit niet in mijn pakket.

Als Sam een poot breekt en geopereerd zou moeten worden, of opgenomen moet worden dan haal ik die 25 euro per maand er wel uit, het geeft rust..tenzij je een dikke bankrekening hebt, dan hoef je het niet te doen.

Een potje van 3000 euro hebben we niet. Dat is wat ik vergoed krijg per jaar, ik heb een basis pakket.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Helaas werd bij onze ras Niks verzekerd . Als je hond niet te vaak ziek word is het prima ! Zodra er steeds wat is door pech kappen ze ermee hoor! Dikke Nee voor mij met verzekeringen. Betaal t liever zelf geen gezeik. ( wel doe ik zoals ik al zei wat geld apart leggen) nu hebben we een pup en start van 0  ;-) "

Ik weet niet, wat betreft Ras, dat kan je van te voren zien, dat staat gewoon in de clausule, heb je dat dan niet gezien, kleine lettertjes wel lezen.

 

Met mijn vorige hond, heel veel kosten gehad, en heel veel terug gehad, een potje van 5000 euro per jaar was echt niet genoeg geweest, wij hebben gewoon vergoed gekregen.

Maar als jij een flinke pot hebt, dan zou ik ook geen verzekering nemen.

 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik weet niet, wat betreft Ras, dat kan je van te voren zien, dat staat gewoon in de clausule, heb je dat dan niet gezien, kleine lettertjes wel lezen.
 
Met mijn vorige hond, heel veel kosten gehad, en heel veel terug gehad, een potje van 5000 euro per jaar was echt niet genoeg geweest, wij hebben gewoon vergoed gekregen.
Maar als jij een flinke pot hebt, dan zou ik ook geen verzekering nemen.
  "

Ja is niet altijd makkelijk maar is ons gelukt laatste 4 jaar en is te Doen! Wij hebben zeker geen dikke bankrekkening.... was het maar zo’n feest..... we gaan nu ook zo verder. Wij hadden een pakket waar ook kortsnuitige onder staat maar die hadden veel niet vergoed hellaas was hen excuse echt ja je hebt een

kortsnuitige dat betekent ze worden vaak ziek en dan vergoeden we dit en dat niet enzo. Is niet dat ze dat van te voren aangeven Nee pas als der iets is ( staat wel in de pakket) . Ookal heb je geen volle bankrekkening kun je alsnog t zonder verzekering Doen. Maarja iedereen bepaalt t zelf ik heb geen goede ervaringen met verzekeringen van dieren dus ga die paar euro’s niet aan hen besteden maar doe dat zoals ik al zei ergens op een aparte bankrekening. Ik denk wel ja dat je wel gelijk hebt dat het je gerust hart van hebt. Je staat niet telkens bij de DA en vraagt hoeveel dit allemaal gaat kosten.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ja is niet altijd makkelijk maar is ons gelukt laatste 4 jaar en is te Doen! Wij hebben zeker geen dikke bankrekkening.... was het maar zo’n feest..... we gaan nu ook zo verder. Wij hadden een pakket waar ook kortsnuitige onder staat maar die hadden veel niet vergoed hellaas was hen excuse echt ja je hebt een
kortsnuitige dat betekent ze worden vaak ziek en dan vergoeden we dit en dat niet enzo. Is niet dat ze dat van te voren aangeven Nee pas als der iets is ( staat wel in de pakket) . Ookal heb je geen volle bankrekkening kun je alsnog t zonder verzekering Doen. Maarja iedereen bepaalt t zelf ik heb geen goede ervaringen met verzekeringen van dieren dus ga die paar euro’s niet aan hen besteden maar doe dat zoals ik al zei ergens op een aparte bankrekening. Ik denk wel ja dat je wel gelijk hebt dat het je gerust hart van hebt. Je staat niet telkens bij de DA en vraagt hoeveel dit allemaal gaat kosten. "

Tot nu toe is het nog niet verplicht, waar ik wel voor ben trouwens, te veel honden die dan maar ingeslapen worden omdat operaties te duur zijn, maar er zijn wel meer regels die ik zou willen als je een hond hebt.

Ik raad het mensen aan die geen potje van 3000 euro kunnen maken, tenminste..

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik raad het mensen aan die geen potje van 3000 euro kunnen maken, tenminste..
  "

Ik denk dat het inmiddels wel hoger kan gezien de wetenschap daar ook steeds verder in gaat. Verzekeren is denk ik verstandiger, al zijn ze er niet om geld te verliezen en kan het behoorlijk irritant zijn om ze aan te vechten en je gelijk te krijgen.

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Tot nu toe is het nog niet verplicht, waar ik wel voor ben trouwens, te veel honden die dan maar ingeslapen worden omdat operaties te duur zijn, maar er zijn wel meer regels die ik zou willen als je een hond hebt.
Ik raad het mensen aan die geen potje van 3000 euro kunnen maken, tenminste..
  "

 Wij hebben net onze eerste vorige hond (eerste echt van ons) alles gedaan Alle oogoperaties Alle onderzoeken ook steroide en andere medicatie erbij uiteindelijk zelf chemo geprobeerd met 40% kans dat het Beter zou worden dus ik vind dat iedereen het zelf mag kiezen. Wij zijn zeker geen miljonairs wij moeten ook kiezen hoe je het gaat betalen maar wij Doen alles voor onze dieren letterlijk alles tot de DA zegt er is geen medicatie... Bij deze denk ik dat je zonder verzekering ook gewoon alles kan betalen.En ik niet iedereen die geen verzekering heeft voor een dier betekent gelijk dat hij hen gelijk inslaapt als er iets is! Dat is ONZIN zou t nooit over mijn hart verkrijgen! Ik ken mensen die een honden hebben en verzekering en zeggen ja luister als mijn hond darmontsteking heeft en veel medicatie ervoor moet onderzoeken enzo. Dat ga ik niet Doen voor dat beestje te veel stress en gedoe dan slaap ik m liever in Beter voor hem. En koop ik een nieuwe! Dus Nee ben niet eens dat het voor iedereen het verplicht moet zijn zeker niet ieder kiest t zelf! 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik denk dat het inmiddels wel hoger kan gezien de wetenschap daar ook steeds verder in gaat. Verzekeren is denk ik verstandiger, al zijn ze er niet om geld te verliezen en kan het behoorlijk irritant zijn om ze aan te vechten en je gelijk te krijgen. "

Het is te groot om er tegen te vechten ja vandaar dat we opgegeven hebben en hebben gezegd we kappen ermee. Vorige jaar sprak ik mensen die t zelfde hadden dus ben NIET de enige.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Het is te groot om er tegen te vechten ja vandaar dat we opgegeven hebben en hebben gezegd we kappen ermee. Vorige jaar sprak ik mensen die t zelfde hadden dus ben NIET de enige. "

Maar omdat jij een slechte ervaring hebt vind ik niet dat je het mensen moet afraden.

Ik wil juist aanmoedigen, juist voor als mensen de behandeling van hun hond niet kunnen betalen dan gelukkig een verzekering hebben.

Jij bent gestopt met aan vechten, terwijl je volgens jou zeggen in je recht stond, ik raad ook iedereen rechtsbijstand aan, misschien ook een tip voor jou?

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Verzekering is een bedrijf dus is er niet om verlies te draaien.  Zij werking dus altijd mee aan ontmoedigingsbeleid. Volhouden, schrijven, mailen en veel bellen. En dan is het best wel handig als je boel niet oplicht hebt.

 

Ik donder al mijn correspondentie pas weg na 10 jaar, heb ik ooit geleerd bij vakantie vervanging in een verzekeringsbedrijf tongue-out

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Verzekering is een bedrijf dus is er niet om verlies te draaien.  Zij werking dus altijd mee aan ontmoedigingsbeleid. Volhouden, schrijven, mailen en veel bellen. En dan is het best wel handig als je boel niet oplicht hebt.
 
Ik donder al mijn correspondentie pas weg na 10 jaar, heb ik ooit geleerd bij vakantie vervanging in een verzekeringsbedrijf "

Dat is handig! Wij ruimen Alle dingen op na half jaar

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Maar omdat jij een slechte ervaring hebt vind ik niet dat je het mensen moet afraden.
Ik wil juist aanmoedigen, juist voor als mensen de behandeling van hun hond niet kunnen betalen dan gelukkig een verzekering hebben.
Jij bent gestopt met aan vechten, terwijl je volgens jou zeggen in je recht stond, ik raad ook iedereen rechtsbijstand aan, misschien ook een tip voor jou?
  "

Ik raad het niemand af ik zeg hoe ik het ervaar. Ik heb nergens gezegd dat je het niet moet hebben! De topic was honderverzekering ja of Nee. Ik zei dus dat ik er ook aan het twijfelen was maar toch voor Nee koos en zei mijn ervaring! Als jij iets besteld zijn er veel positieve dingen wellis maar altijd ook negatieve dingen ( omdat iemand het zo ervaart) 

 

als er meer mensen van die ene verzekering hadden dezelfde probleem kon ik iets meer tegen Doen. Hellaas dacht ik dat er misschien idd waar is wat ze zeggen dat als mijn mopsje steeds ziek word dat dat dan is en het aan mij ligt.Pas vorige jaar hoorde ik van meerde dus met kortsnuitige dat zij ook last van hadden.

 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Ik raad het niemand af ik zeg hoe ik het ervaar. Ik heb nergens gezegd dat je het niet moet hebben! De topic was honderverzekering ja of Nee. Ik zei dus dat ik er ook aan het twijfelen was maar toch voor Nee koos en zei mijn ervaring! Als jij iets besteld zijn er veel positieve dingen wellis maar altijd ook negatieve dingen ( omdat iemand het zo ervaart) 
 
als er meer mensen van die ene verzekering hadden dezelfde probleem kon ik iets meer tegen Doen. Hellaas dacht ik dat er misschien idd waar is wat ze zeggen dat als mijn mopsje steeds ziek word dat dat dan is en het aan mij ligt.Pas vorige jaar hoorde ik van meerde dus met kortsnuitige dat zij ook last van hadden.
  "

Ben toch wel erg benieuwd waar jij dan verzekerd was.

Mijn vriendin is verzekerd met 2 Engelse Bulldoggen en een Boston Terriër bij Petplan. Ook al de nodige ras-gerelateerde problemen gehad, doch alles werd uitbetaald. 

 

Ik heb net eens voor de grap reviews bekeken van Petplan en ja daar zijn zeker negatieve reviews. Maar als je leest waar mensen mee komen hp-angel, iemand verzekerd zijn hond met epilepsie, maar ze vergoeden de medicatie niet. Niet zo vreemd hè, de hond had al epilepsie voor ingang van de verzekering, een sterilisatie die niet  wordt vergoed, uh logisch als je dat niet meeverzekerd, mensen met een hond met kanker, nou zeg, de chemotherapie wordt niet eens vergoed. Ook niet vreemd, is een apart pakket. En ja, dan zullen mensen er over vallen dat dit allemaal niet in het pakket zit, maar ik ben daar dus voorstander van, zo kan je kiezen wat jij belangrijk vindt om mee te verzekeren of niet. 

Kortom, als je gewoon de voorwaarden leest, kom je niet voor verrassingen te staan.

Nu dus ondertussen 14 jaar bij Petplan en nog nooit een probleem gehad.  

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Het is heel simpel ben je niet in staat om te sparen dan lijkt een hondenverzekering wijs.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Dat is handig! Wij ruimen Alle dingen op na half jaar "

Niet doen, harde externe schijf aanschaffen en alles bewaren. Desnoods telefoon gesprekken opnemen.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Het is heel simpel ben je niet in staat om te sparen dan lijkt een hondenverzekering wijs.
  "

Wat is jou spaar bedrag voor huisdieren dan in het budget? Lijkt me handig om daar bedrag aan vast te plakken zonder dubbele hypotheek. Ze komen je halen hoor hp-shiny

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Het is heel simpel ben je niet in staat om te sparen dan lijkt een hondenverzekering wijs.
  "

Ja dan lijkt mij het zeker heel wijs. Maar wij hebben goddank geen geldnood, maar ik wil ook niet sparen voor dierenartskosten als dat dus niet nodig is. Ik spaar liever voor vakanties, een nieuwe auto, een gezellige tuin, een nieuwe bank, iets minder, een nieuwe ketel, wasmachine, vaatwasser etc, maar wel nodig. Dus waarom zou ik plukken van de spaarrekening als dat helemaal niet nodig is?  

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ben toch wel erg benieuwd waar jij dan verzekerd was.
Mijn vriendin is verzekerd met 2 Engelse Bulldoggen en een Boston Terriër bij Petplan. Ook al de nodige ras-gerelateerde problemen gehad, doch alles werd uitbetaald. 
 
Ik heb net eens voor de grap reviews bekeken van Petplan en ja daar zijn zeker negatieve reviews. Maar als je leest waar mensen mee komen , iemand verzekerd zijn hond met epilepsie, maar ze vergoeden de medicatie niet. Niet zo vreemd hè, de hond had al epilepsie voor ingang van de verzekering, een sterilisatie die niet  wordt vergoed, uh logisch als je dat niet meeverzekerd, mensen met een hond met kanker, nou zeg, de chemotherapie wordt niet eens vergoed. Ook niet vreemd, is een apart pakket. En ja, dan zullen mensen er over vallen dat dit allemaal niet in het pakket zit, maar ik ben daar dus voorstander van, zo kan je kiezen wat jij belangrijk vindt om mee te verzekeren of niet. 
Kortom, als je gewoon de voorwaarden leest, kom je niet voor verrassingen te staan.
Nu dus ondertussen 14 jaar bij Petplan en nog nooit een probleem gehad.  
  "

Wij hadden in die tijd geen petplan. Was 4 jaar terug en we kwamen erop toen we zo’n boekje bij de DA kregen met kleine folders. Ik zou een zoeken hoe die ook alweer heete! Die meiden van vorige jaar waren wel van petplan. 

Ik Weet heel goed dat die ene een hondje had die opeen atrose kreeg en ze zei dat al die onderzoeken al die behandelingen NIET vergoed werden. Ik Weet niet welke pakket ze had dat is wel iets, maar ze zei dat ze hen opgebeld had en Petplan zei dat het niet verzekerd word omdat het een kortsnuitige is en die heel de tijd problemen hebben. Zij was zo boos erover..... Ze was dus bij evidensia ziekenhuis.( daar kon er scan gemaakt worden en alles wat er moest gebeuren om te kijken waar het was)Ze zei dat dit WEL in haar pakket zat. En toen begon de rest met zijn verhaal gezellig bij de kortsnuitige dag :)

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Wat is jou spaar bedrag voor huisdieren dan in het budget? Lijkt me handig om daar bedrag aan vast te plakken zonder dubbele hypotheek. Ze komen je halen hoor "

Ik spaar niet apart voor Rox is niet nodig.

pagina 5 van 9 12 3 4 56 7 8 9
Volgende forumvraag: Hond verzekeren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^