Het Grote TROTS/BLIJ Zijn Topic

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" De ecovacs deebot T9+
Ik had hem al van in februari op mijn lijstje staan en nu stond hij 100 euro goedkoper, dus niet geaarzeld. Echt wel tevreden van.
 
Vanmorgen lag er allemaal zand waar Treskor geslapen. Ik ben buiten koffie gaan drinken en toen ik binnenkwam, was dat zand weg. De droom!   "

Geweldig, alleen ik denk dat Sam hem gaat aanvallen foot-in-mouth

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

Ja, ik ben ook getrouwd met zo’n ding! Masseer m iedere week uitgebreid: stof weg, haren uit de kieren, alle onderdelen netjes schoon, sensors op poetsen en nog een kusje op zijn neus. Geniaal ding. Hier loopt ie nachts en iedere ochtend is er weer een wonder gebeurd. 

wennen: snoepjes erop leggen en trainen. Gaat prima hier. Wordt niet aangevallen. Ook niet door de kat :-) 

honden page profiel DagmarDagmar

Ik kan hem ook al niet meer missen, hij gaat minimaal 1 maal per dag de ronde doen, eenmaal zuigen en eenmaal met dweil.

's nachts ga ik hem niet durven aanzetten, als er een hond dan eens een accidentje heeft, zie ik dat niet goedkomen anders haha. 

De honden kijken er niet naar. Treskor heeft er eventjes een machtsstrijd meegedaan van 'ik maak geen plaats B)' , maar hij heeft toch opgegeven :v

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ja, ik ben ook getrouwd met zo’n ding! Masseer m iedere week uitgebreid: stof weg, haren uit de kieren, alle onderdelen netjes schoon, sensors op poetsen en nog een kusje op zijn neus. Geniaal ding. Hier loopt ie nachts en iedere ochtend is er weer een wonder gebeurd. wennen: snoepjes erop leggen en trainen. Gaat prima hier. Wordt niet aangevallen. Ook niet door de kat :-)  "

die snoepjes werkt, als het geen geluid maakt, haardroger, stofzuiger maken een bepaald geluid, hij vind dat heeel gevaarlijk. Tot nu toe bijna alles( ik zeg bijna want ik weet niet alles) geprobeerd, hij word gewoon gek, niet aanspreekbaar meer, helemaal koekoek...

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Trots en blij. Willow heeft vandaag op show een Uitmuntend gehaald, 1e plek én Best of Breed hp-shiny

552510.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Netjes hoor en gefeliciflaptoord. Best of breed in welke categorie? Want is geen show liner aan uiterlijk toch?

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Netjes hoor en gefeliciflaptoord. Best of breed in welke categorie? Want is geen show liner aan uiterlijk toch? "

Best of Breed van de Hollandse herder uiteraard hp-shiny

En ja, de show gaat vooral om het uiterlijk, er wordt bekeken hoe goed ze aan de standaard voldoen. Al wordt er ook zeker op karakter gelet. Zo werd er bij een ander ras een hondje dat héél mooi gebouwd was, geen 1e met de reden dat het erg schichtig en onzeker was. 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Gefeliciteerd! Ze is ook prachtig (en leuk)! hp-heart

honden page profiel DagmarDagmar

Mijn baas die weer een weddenschap met me aanging.

De boule de Berlin zal smaken cool

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Zooo blij maar ook trots op May!!

 

may gaat 2 dagen in de week mee naar werk. Sinds vorig jaar was er de planning geitjes het gras voor te laten begrazen, zo kwam er langzaam maar zeker een hek en hok.

 

nu zijn de geitjes er sinds vorige week woensdag, nou hek is al verstevigd op meerdere plekken ivm onsnappende kleintjes.

 

het zijn 2 jongen 1 mama en een tja een van nog geen jaar maar ook geen jong meer.. een puber.

 

vandaag was de eerste dag dat May er was sinds we de geitjes hebebn.

 

en ze deed het SUPER!!

ja in het begin wel wat focus en staren erheen willen rennen maar 1x terug roepen en ze stopt.

 

ze is er bij gaan liggen en uiteindelijk naar achter gegaan en de geiten met rust gelaten. 

uiteindelijk wou ze naar binnen en is ze netjes langs de geitrn gelopen en bij de voordeur gaan zitten, en naar binnen gelaten. 

Erna nog wel iets van interesse getoond maar zooo goed te corrigeren en erna ook weer netjes langslopen

 

dat ik een goede toekomst tegenoet zie!!

 

o en er was nog een geitje ontsnapt(onder het hek door, jong ding..)

may was achter en daar voor de sekerheid direct naar binnen geroepen, hek verstevigd aan de onderkant, overal, erna mocht May weer naar buiten.

 

overigens met een tuig en een korthouderlijntje eraan voor alle zekerheid. noormaal liep May alleen met een halsband.

honden page profiel DagmarDagmar

Mijne jongste zijn feminisme fase was van korte duur, er zijn gisteren weer wat zonen geboren ook hp-angel

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Wij zijn deze week voor het eerst een nachtje weg geweest MET Marley! Voorheen nooit gedaan ivm uitvalproblematiek, trekken aan de riem etc. Inmiddels na 2 jaar trainen en zichtbare verbetering lekker met zn 3tjes naar de Veluwe geweest naar een prachtig hotel waar honden toegestaan zijn. En hij deed het perfect, we hebben het zo fijn gehad!! Ik was vaak jaloers op mensen die lekker met hun hond een weekend weg gingen. Nooit gedacht dat Marley zo relaxt zou zijn.hp-heart

We hebben gelunched in een restaurant met Marley. Hij lag keurig onder de tafel, super rustig. In het hotel gedroeg hij zich voorbeeldig. Ondanks de 2 keffers in de kamer naast ons. Marley reageerde niet eens op ze. We zijn uiteten geweest en toen we terug kwamen lag hij heerlijk te slapen in zijn mandje.

 

We zijn zo blij en trots op onze lieverdhp-heart Voel me zelfs een beetje schuldig dat ik zo weinig vertrouwen in hem had. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

" Trots en blij. Willow heeft vandaag op show een Uitmuntend gehaald, 1e plek én Best of Breed  "

wauwieee gefeliciteerd!!

honden page profiel DagmarDagmar

Per toeval in contact gekomen met een nestbroer van mijn jongste. Hij was verhandeld maar ben er op gestuit (of liever, de eigenaresse is op mij gestuit).

Erg leuk, de hond is er alleen maar op vooruit gegaan, fokker is zo ook weer op de hoogte en vooral, de afstand is niet zo ver dus we kunnen eens afspreken (1ste mechel voor de eigenaren nu en helaas komt de hond niet van een goed adres)

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje)

honden foto van Lineke & Saar(tje)

" Wij zijn deze week voor het eerst een nachtje weg geweest MET Marley! Voorheen nooit gedaan ivm uitvalproblematiek, trekken aan de riem etc. Inmiddels na 2 jaar trainen en zichtbare verbetering lekker met zn 3tjes naar de Veluwe geweest naar een prachtig hotel waar honden toegestaan zijn. En hij deed het perfect, we hebben het zo fijn gehad!! Ik was vaak jaloers op mensen die lekker met hun hond een weekend weg gingen. Nooit gedacht dat Marley zo relaxt zou zijn.
We hebben gelunched in een restaurant met Marley. Hij lag keurig onder de tafel, super rustig. In het hotel gedroeg hij zich voorbeeldig. Ondanks de 2 keffers in de kamer naast ons. Marley reageerde niet eens op ze. We zijn uiteten geweest en toen we terug kwamen lag hij heerlijk te slapen in zijn mandje.
 
We zijn zo blij en trots op onze lieverd Voel me zelfs een beetje schuldig dat ik zo weinig vertrouwen in hem had. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! "

Wat goed Lotte, mooie mijlpaal! 

honden page profiel CarlienCarlien

Erg trots op Harm! Vandaag tijdens een wandeling sprak een buurtbewoner me aan om te vragen hoeveel ik met hem trainde want hij luisterde zo goedhp-heart zelf had ik het idee dat we samen nog lekker liepen te stuntelen maar ze zei dat ze me vaker had zien lopen en het heel knap vond. Haar zoon had er 'ook zo één' en daar was geen land mee te bezeilen, in haar woorden. Misschien dat Harm het daardoor extra goed leek te doen hihi, maar toch! Gaf wel even een blij gevoel en deed me weer even realiseren dat hij ook nog maar 6 maanden is en het voor die leeftijd gewoon goed doet! En dan ook nog te bedenken dat hij opgezadeld zit met een stel onervaren hondeneigenaren als onswink. Wat een kanjer!

honden page profiel DagmarDagmar

Een mooi bedrag terug van de electriciteit. En het nieuwe voorschot voorstel bedraagt 109 euro. Dat valt me goed mee, ik had erger verwacht. Ik heb het naar 120 veranderd, zal volgend jaar zoveel niet terug zijn maar ik had me echt op erger voorbereid.

honden page profiel KoekjeKoekje

honden foto van Koekje

Meneer heeft een uiterst nare ervaring gehad met een “hij doet niks hoor” witte herder. Vanavond komen we er zelfs twee tegen. De ene wordt al afgeleid, maar de ander wordt door de bestuurder gemaand te gaan zitten. Bestuurder ziet dat ik en Meneer voorzichtig zijn, doet zijn best om zijn enthousiaste hond tot rust te manen om het gesprek tussen beide honden plaats te laten vinden en nodigt ons hiermee uit om “gewoon” kennis te maken. Steeds checkt hij signalen van beide honden, maant zijn enthousiaste witte vent tot rust als dat nodig is en zo maken ze kennis. Beide staarten heen en weer. Mijn Meneer vervolgt zijn weg na vijf minuten met zijn staart fier omhoog en diverse knipogen naar mij. “Tof baas, er bestaan ook leuke witte herders!”  Uiteraard de bestuurder uitgebreid bedankt voor deze succes ervaring. Er viel geen woord tijdens de ontmoeting, maar deze man kon met zijn enthousiaste herder toch de juiste dingen doen en laten gebeuren. Tof!! 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Ik ben trots op May maar voornamelijk op Senán. We zijn momenteel lekker aan het roadtrippen door europa en de honden doen het ZOOOOO ontzettend goed, ook samen! 

natuurlijk kennen ze elkaar wel maar nu ben je 24/7 tot elkaar veroordeeld met veel tijd samen in de achterbak wink

 

may is zoiezo de rust zelve dus daar had ik niks anders van verwacht, maar senán past zich gewoon ontzettend goed en netjes aan! 

nu houden wij natuurlijk rekening met hen maar ze doen het gewoon echt helemaaal top!! 

dus ik moest echt even mijn trotse blije ei kwijt!! hp-heart552906.jpg

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Ik ben trots op May maar voornamelijk op Senán. We zijn momenteel lekker aan het roadtrippen door europa en de honden doen het ZOOOOO ontzettend goed, ook samen! 
natuurlijk kennen ze elkaar wel maar nu ben je 24/7 tot elkaar veroordeeld met veel tijd samen in de achterbak 
 
may is zoiezo de rust zelve dus daar had ik niks anders van verwacht, maar senán past zich gewoon ontzettend goed en netjes aan! 
nu houden wij natuurlijk met hen maar ze doen het gewoon echt helemaaal top!! 
dus ik moest echt even mijn trotse blije ei kwijt!!  "

Oww wat leuk zeg.  Ben je samen met lisa op pad ?? waar zijn jullie allemaal heen?

 

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Ja ik ben inderdaad met Lisa op vakantie, we zitten momenteel in Boedapest en hebben al hele vette wandelingen in Tsjechië & Slowakije mogen maken!

Morgen gaan we door naar de Plitvice merenhp-heart

En zo nog even door tot we weer in Nederland zijn.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Leuk zeg, hoe is Slowakije tegenover honden? Weet van Tsjechie dat het erg hond vriendelijk is.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

" Leuk zeg, hoe is Slowakije tegenover honden? Weet van Tsjechie dat het erg hond vriendelijk is. "

Ik moet zeggen dat ik al deze landen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije erg hond vriendelijk vind!

 

overal waterbakken, mogen mee restaurant en huisjes op campings in. 
Poepzakjes, hondenveldjes met echte regels waar mensen zich aan houden! Elkaar netjes groeten ed, super!!

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Ja ik ben inderdaad met Lisa op vakantie, we zitten momenteel in Boedapest en hebben al hele vette wandelingen in Tsjechië & Slowakije mogen maken!
Morgen gaan we door naar de Plitvice meren
En zo nog even door tot we weer in Nederland zijn. "

super leuk zeg. maken jullie ook foto's haha. oww die plitvice meren staan ook nog op mijn lijstje smile

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

Vandaag heb ik toch even een enorm trots moment om te delen!

 

We zijn zoals eerder gezegd met Lavina en May op vakantie. Senán is natuurlijk nog erg jong en dan meteen zo'n lange reis, terwijl hij nog nooit mee op vakantie geweest is, is best pittig.

 

Maar wat doet hij het GOED! Hij pakt mooi zijn rust, rijdt goed mee in de auto en vandaag heeft hij me enorm trots gemaakt bij de Dolomieten. Erg bergachtig gebied en wat liep hij mooi meehp-heart

 

Hij heeft wel getrokken, maar kon wanneer ik dat vroeg ook netjes naast of achter me lopen. Het is ook echt heerlijk om te zien hoe we steeds iets dichter naar elkaar toe groeien deze reis. Zo blij met met kleine vent!

 

 

honden page profiel DagmarDagmar

Vorige maand op onderhoud met mijn auto. Offerte mee van net geen 1000 euro voor dingen die moesten vervangen worden, want ik ging niet door de keuring geraken.

 

Thuis door een liefhebber van auto's laten nakijken, die kon er niet echt iets aan zien. Ja, remschijven konden vervangen worden. Remschijven online gekocht (28 euro. Offerte garage 130 euro) en laten insteken (25 euro, offerte garage 55 euro).

Verder er niets aan gedaan.

 

Vandaag keuring en hopla, goedgekeurd zonder opmerkingen ...

 

Wat een bandieten in de garage zeg.

honden page profiel makila_baasje_van_Jack †makila_baasje_van_Jack †

honden foto van makila_baasje_van_Jack †

In memoriam Jack - foto zomer 2021

Slaapwel vriend - het maakt me blij dat hij zijn rust gevonden heeft.

 

553018.jpg

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

553071.jpg

Gewoon ontzettend blij met deze kerelhp-heart

honden page profiel DagmarDagmar

Geslaagd voor mijn opleiding Lightroom, ben nu aan het twijfelen wat ik zou doen. Fotografie (maar daar zit dan ook weer een deel Lightroom bij als ik via afstand wil volgen) of Photoshop.

Ik neig momenteel naar Photoshop, ik kan er wel een beetje weg mee, maar extra zou fijn zijn. Gisteren mijn 1ste dekaankondiging gemaakt en dat kan nog beter hp-angel

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Vandaag hebben Njálla en ik voor het eerst volg met aandacht en blijven met een paar meter weglopen geoefend bij de winkels (naast een supermarkt) in het dorp. Natuurlijk eerst gezorgd dat ze in andere situaties helemaal betrouwbaar kan blijven en komen. Het was vrij druk, er was een marktje, maar ze deed het zo ontzettend goed. Geurtjes waren soms nog heel lastig tijdens het volgen, maar mensen en fietsers negeerde ze compleet. 

 

 Nog heel even duidelijk uitgeput (zie foto) op haar gewei liggen kauwen en nu is ze out. hp-sleephappy Heel erg trots op mijn 8,5 maanden oude meisje hp-heart

553167.jpg

pagina 2 van 8 123 4 5 6 7 8
Volgende forumvraag: Nog een boom erbij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^