Hondenverzekering: Ja of nee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

@Stabij Gijs : ja alle aanvullende modules! En ik heb Marley ook verzekerd voor heupproblemen etc ( misschien is dat duurder ivm het ras ?) . Scheelt wel veel inderdaad! :0

@Thara: wat lief dat je het vraagt! Dierenarts zegt eerst rust houden. Hij is bij mijn schoonouders geweest toen we op vakantie waren en die hebben heeeel veel met hem gewandeld , ook op het strand. Misschien is er iets verstuikt of overbelast. We doen rustig aan en het lijkt beter te gaan, maar zodra er meer inspanning is gaat hij toch hinken. Ik vertrouw het niet dus ik ga erachteraan dat ze toch foto's gaan maken. Ik ben niet heel veel op HP de komende tijd ivm drukte op mn werk maar zodra ik iets weet laat ik het weten hp-heart

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Dat vind ik dus een groot nadeel van Ohra.
Bij Petplan zit geen limiet aan consults, al ga je 30x per jaar op consult.
Je bent daar gewoon voor een bepaald bedrag verzekerd, 3000, 4000 of 5000 en daar wordt alles uit vergoed. 
Wel een eigen risico, afhankelijk van de behandeling, bij consult betaal ik 20% eigen risico.  "

Dat vond ik ook een nadeel,we weten bijna allemaal uit ervaring als je hond éénmaal gaat sukkelen dat je,je bed bij de da kan zetten.

Met Tosca zo vaak naar de da geweest,dan weer iets in haar ogen, anaalklieren,operatie anaalklieren, dan weer misstapt,gekrabd in haar oog door een kat,iets op straat gevreten en dat was een gezonde brokkenpiloot.

Op het eind van hun leven dan krijg je dan weer een ander kostenplaatje ,scans,echo's....en Vigo was ook een gezonde hond tot zijn tiende maar heeft mij wel 3 darmoperaties gekost.

 

 

Heb daarom ook gekozen voor een simpele verzekering,die alle consults vergoedt en de noodzakelijke dingen,vergoeding 3500 max per jaar vind ik voldoende.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb een grote hond en daar zal ik naar moeten betalen natuurlijk....de consults van ohra zijn welke je hebt afgesloten, ik heb de topdekking , en heb 200 euro aan consults per jaar meer niet en 5000 dierenarts kosten...aangezien ik veel op de stoep sta bij de dierenarts heb ik bedongen geen consults te betalen...daar zijn ze mee accoord gegaan, (de dierenartsen) ook als ik voor wat anders kom ...over de hele dierenarts rekening betaal ik altijd 20% zelf, heb geen eigen bijdrage.....wel is ohra opeens bij aanvang van aanmelden duur geworden......vooral voor de newfoundlander, schrok er van....gelukkig is ogin tot haar dood verzekerd, dat hoop ik dan maar dat ze dr niet uitgooien omdat ze heel veel kost voor hun.

honden page profiel RJRJ

" Dat vind ik precies wel een beetje kort door de bocht. Nu, ik heb het zoals je misschien al had gezien, ook nog maar recent gedaan. Ik verschrok een beetje van verhalen dat de kosten tot over de 7000 en nog euro op konden lopen. Dan moet je wel een heel hoog inkomen hebben om dat plots op tafel te leggen. En sparen, tuurlijk hebben we een spaarboek met een buffer, maar die dient ook voor als iemand of zijn werk plots verliest/auto in de prak rijdt… dat zouden we dan ook niet helemaal leeg willen trekken als ons hondje plots iets mankeert. Als morgen mijn huis wegspoelt zoals hier nog geen 30 km verder een heel dorp is weggevaagd, kan ik ook niet los een nieuw kopen met inboedel erbij. Daar dient die verzekering voor. "

je slaat de spijker op zijn kop, je sluit een verzekering af voor dingen die je zelf niet kunt betalen :) 

honden page profiel MimmikMimmik

honden foto van Mimmik

" je slaat de spijker op zijn kop, je sluit een verzekering af voor dingen die je zelf niet kunt betalen :-)  "

Nee, jij trekt een andere conclusie dan hetgeen ik bedoel. Een verzekering is ook zeker niet nodig; echter biedt het wel een indekking op onverwachtse, hoge kosten. Wilt niet zeggen dat je het niet kan betalen, wel dat je blij bent om niet alles alleen te moeten betalen. En dat geldt uiteraard rond DA kosten, bij een natuurramp zou ik het idd niet kunnen betalen, maar zal daar niet alleen in zijn lijkt me :) 

honden page profiel RJRJ

" Nee, jij trekt een andere conclusie dan hetgeen ik bedoel. Een verzekering is ook zeker niet nodig; echter biedt het wel een indekking op onverwachtse, hoge kosten. Wilt niet zeggen dat je het niet kan betalen, wel dat je blij bent om niet alles alleen te moeten betalen. En dat geldt uiteraard rond DA kosten, bij een natuurramp zou ik het idd niet kunnen betalen, maar zal daar niet alleen in zijn lijkt me :-)  "

dat is dan per persoon verschillend, 

 

als ik genoeg geld zou hebben zou ik geen verzekering nemen :) 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" dat is dan per persoon verschillend, 
 
als ik genoeg geld zou hebben zou ik geen verzekering nemen :-)  "

wat is genoeg......een beetje zonde om je spaargeld aan de dierenarts te moeten geven als je een hond hebt die veel de arts nodig heeft, kijk als ik niets heb qwa zorgen voor mijn hond zou ik niet verzekeren...dat weet je nooit van te voren....Ogin was 7.5 weken, in een opwelling haar verzekerd, leergeld betaald door een andere hond...en het geld dat je dan kwijt bent voor de dierenarts kan je toch veel beter besteden aan leuke dingen.......gisteren naar de dierenarts geweest, 251 euro...verzekering nu....februari heeft Ogin een operatie ondergaan 2750 euro, netjes vergoed, ga zo maar door, nu geen omkijken naar, voor die bedragen kan je mooi je huis inrichten of met vakantie gaan, dus wat is genoeg.   Ik pusch niemand om een verzekering te nemen, Ogin is mijn eerste hond die verzekerd is....ben wel heel blij dat ik het gedaan heb...  ken mensen die geen operatie kunnen betalen en dan...newfoundlanderforum worden heel veel donaties gevraagd om hun hond te helpen, alleen maar mooi natuurlijk...als het bij een x zou blijven okee, maar als je veel zorg moet maken kan je toch niet iedere keer om donaties vragen...tegenwoordig zijn dierenartsen niet goedkoop.

honden page profiel MimmikMimmik

honden foto van Mimmik

" dat is dan per persoon verschillend, 
 
als ik genoeg geld zou hebben zou ik geen verzekering nemen :-)  "

Dat is dan ook ieder zijn keuze :-) Gelukkig dat iedereen een andere mening heeft ;)

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

" Nee, jij trekt een andere conclusie dan hetgeen ik bedoel. Een verzekering is ook zeker niet nodig; echter biedt het wel een indekking op onverwachtse, hoge kosten. Wilt niet zeggen dat je het niet kan betalen, wel dat je blij bent om niet alles alleen te moeten betalen. En dat geldt uiteraard rond DA kosten, bij een natuurramp zou ik het idd niet kunnen betalen, maar zal daar niet alleen in zijn lijkt me :-)  "

Ik heb ooit bij een verzekeraar gewerkt en daar was het credo, verzeker alleen onverwachte kosten die je niet kunt betalen. Verzekeren is namelijk best duur. Je betaalt een paar honderd euro per jaar premie, er is een eigen risico en er wordt almaar een max per jaar vergoed.  Er een spaarpot ben je meestal goedkoper uit, tenzij je een brokkenpiloot hebt maar dat weet je niet van te voren. Ik heb niet tegen verzekeren hoor en je moet vooral doen wat goed voelt. Maar jarenlang bestonden er geen huisdier verzekeringen en nu is het ineens een must. Ik denk dat daar ook een stukje verzekeringsmarketing achter zit. En sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden. Dus volgens mij zijn we ons als consument ontzettend in de eigen vinger aan het snijden.

honden page profiel RJRJ

" wat is genoeg......een beetje zonde om je spaargeld aan de dierenarts te moeten geven als je een hond hebt die veel de arts nodig heeft, kijk als ik niets heb qwa zorgen voor mijn hond zou ik niet verzekeren...dat weet je nooit van te voren....Ogin was 7.5 weken, in een opwelling haar verzekerd, leergeld betaald door een andere hond...en het geld dat je dan kwijt bent voor de dierenarts kan je toch veel beter besteden aan leuke dingen.......gisteren naar de dierenarts geweest, 251 euro...verzekering nu....februari heeft Ogin een operatie ondergaan 2750 euro, netjes vergoed, ga zo maar door, nu geen omkijken naar, voor die bedragen kan je mooi je huis inrichten of met vakantie gaan, dus wat is genoeg.   Ik pusch niemand om een verzekering te nemen, Ogin is mijn eerste hond die verzekerd is....ben wel heel blij dat ik het gedaan heb...  ken mensen die geen operatie kunnen betalen en dan...newfoundlanderforum worden heel veel donaties gevraagd om hun hond te helpen, alleen maar mooi natuurlijk...als het bij een x zou blijven okee, maar als je veel zorg moet maken kan je toch niet iedere keer om donaties vragen...tegenwoordig zijn dierenartsen niet goedkoop. "

als het om de gezondheid van mijn hond gaat en ik zou genoeg geld hebben dan zou ik het niet zonde vinden....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" als het om de gezondheid van mijn hond gaat en ik zou genoeg geld hebben dan zou ik het niet zonde vinden.... "

Het is natuurlijk nooit geen zonde om voor je hond te zorgen, maar de meeste hebben geen dikke bankrekening.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Ik denk dat daar ook een stukje verzekeringsmarketing achter zit. En sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden. 

 

Dat klopt, Klara. Hier in België is dat verzekeren van het huisdier nog niet zo ingeburgerd. Nederlanders vallen steeds achterover als ze horen hoeveel goedkoper een dierenarts hier is. 

Want het is een gekend gevolg: hoe meer mensen zich verzekeren, hoe duurder alles wordt, en vervolgens gaan dan ook de premies weer omhoog omdat een verzekeringsmaatschappij nu eenmaal niet verlieslatend wil zijn, enz. enz.

 

 

honden page profiel MimmikMimmik

honden foto van Mimmik

" Ik heb ooit bij een verzekeraar gewerkt en daar was het credo, verzeker alleen onverwachte kosten die je niet kunt betalen. Verzekeren is namelijk best duur. Je betaalt een paar honderd euro per jaar premie, er is een eigen risico en er wordt almaar een max per jaar vergoed.  Er een spaarpot ben je meestal goedkoper uit, tenzij je een brokkenpiloot hebt maar dat weet je niet van te voren. Ik heb niet tegen verzekeren hoor en je moet vooral doen wat goed voelt. Maar jarenlang bestonden er geen huisdier verzekeringen en nu is het ineens een must. Ik denk dat daar ook een stukje verzekeringsmarketing achter zit. En sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden. Dus volgens mij zijn we ons als consument ontzettend in de eigen vinger aan het snijden. "

Dat lijkt me zeker waar en ergens besef ik dat ook. Reden dat ik toch heb besloten om het te doen is door het lezen van ervaringen op het forum van mensen die toch wel heel stevige en onverwachtse kosten hebben gehad. Die kans is klein, maar niet onbestaand. Mijn hondje komt daarnaast ook uit het buitenland, waardoor we sowieso niet echt een zicht hebben op eventuele gezondheidsrisico’s. Volgens de DA is ze kerngezond, maar gaat dat binnen een aantal jaar nog zo zijn? Het is best een afweging en als alles hopelijk goed blijft gaan, zal ik zeker duurder af zijn door de verzekering. Het is ook een beetje gemoedsrust voor mezelf denk ik haha. :-)

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Het is natuurlijk nooit geen zonde om voor je hond te zorgen, maar de meeste hebben geen dikke bankrekening. "

Zonder dikke bankrekkening kun je zonder verzekering alsnog betalen ! Wel moet je dan kiezen wat je wel en niet gaat betalen bij maandelijkse uitgavens.... Maargoed wij Doen het okey zonder niet prima maar okey 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Nee, jij trekt een andere conclusie dan hetgeen ik bedoel. Een verzekering is ook zeker niet nodig; echter biedt het wel een indekking op onverwachtse, hoge kosten. Wilt niet zeggen dat je het niet kan betalen, wel dat je blij bent om niet alles alleen te moeten betalen. En dat geldt uiteraard rond DA kosten, bij een natuurramp zou ik het idd niet kunnen betalen, maar zal daar niet alleen in zijn lijkt me :-)  "

Helemaal mee eens! 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Dat vond ik ook een nadeel,we weten bijna allemaal uit ervaring als je hond éénmaal gaat sukkelen dat je,je bed bij de da kan zetten.
Met Tosca zo vaak naar de da geweest,dan weer iets in haar ogen, anaalklieren,operatie anaalklieren, dan weer misstapt,gekrabd in haar oog door een kat,iets op straat gevreten en dat was een gezonde brokkenpiloot.
Op het eind van hun leven dan krijg je dan weer een ander kostenplaatje ,scans,echo's....en Vigo was ook een gezonde hond tot zijn tiende maar heeft mij wel 3 darmoperaties gekost.
 
 
Heb daarom ook gekozen voor een simpele verzekering,die alle consults vergoedt en de noodzakelijke dingen,vergoeding 3500 max per jaar vind ik voldoende. "

Haha, dat heeft mijn voormalig DA ook weleens gezegd, je kan je bed hier wel neerzetten. Of ze zei, jullie voelen als familie. Ze is helaas gestopt 1,5 jaar geleden, maar heb nog steeds contact met haar. Kan haar ook nog altijd bellen of mailen als ik ergens mee zit. 

Heb tijden gehad dat ik met Wopper en Peer 2x, soms 3x per week bij de DA kwam. En ik ben echt geen baasje als de hond 2x braakt of 2 dagen diarree heeft, gelijk bij de DA zit. Wij hebben helaas ook niet veel geluk met de honden. 

Nu ook weer dikke pech gehad met Teun met een zeldzame neusschimmel. Het betrof bij geen van alle erfelijke aandoeningen, maar gewoonweg vaak vreemde zeldzame aandoeningen. 

Daarbij zijn het ook nog eens een stel brokkenpiloten.

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Zonder dikke bankrekkening kun je zonder verzekering alsnog betalen ! Wel moet je dan kiezen wat je wel en niet gaat betalen bij maandelijkse uitgavens.... Maargoed wij Doen het okey zonder niet prima maar okey  "

Ik denk dat mensen die niet kunnen sparen van hun maandinkomen ook  vb.geen verstopping operatie bij een hond kunnen betalen. Dat zijn toch bedragen boven de 1000 euro. En honden raken wel eens verstopt.

Dierenartsen willen ook netjes betaald worden.

 

Zoals Willemijn zei,ik zie het ook wel eens een crowdfunding omdat mensen de operatie voor hun hond niet kunnen betalen.

Zal nooit geld geven in zo een geval,zelf verzeker ik mijn hond.

 

Dat da's door die verzekeringen duurder worden zeker geweten.

Maar als je niet verzekerd bent betaal je ook de hoofdprijs. 

Vigo was niet verzekerd,de da vond een scan niet nodig,heb ik zelf geregeld en toen een hele andere diagnose gekregen,weet niet of een verzekering in zo een geval zou uitbetalen? 

Daarom  hier een goedkope verzekering .

 

Maar aan de andere kant de dierenzorg is zo goed als je ziet wat er nu allemaal kan of je dat allemaal wilt is een ander verhaal.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Ik heb ooit bij een verzekeraar gewerkt en daar was het credo, verzeker alleen onverwachte kosten die je niet kunt betalen. Verzekeren is namelijk best duur. Je betaalt een paar honderd euro per jaar premie, er is een eigen risico en er wordt almaar een max per jaar vergoed.  Er een spaarpot ben je meestal goedkoper uit, tenzij je een brokkenpiloot hebt maar dat weet je niet van te voren. Ik heb niet tegen verzekeren hoor en je moet vooral doen wat goed voelt. Maar jarenlang bestonden er geen huisdier verzekeringen en nu is het ineens een must. Ik denk dat daar ook een stukje verzekeringsmarketing achter zit. En sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden. Dus volgens mij zijn we ons als consument ontzettend in de eigen vinger aan het snijden. "

Dat is toch onzin. Als ik onze auto in de prak rij, zouden wij alsnog (gelukkig) een nieuwe auto kunnen kopen. 

Maar omdat wij die mogelijk hebben, zouden we onze auto niet all-risk moeten/mogen verzekeren, want het is niet echt nodig.

Daarbij zonde van de premie die je jaarlijks betaald. 

Dat de verzekeringen al duurder worden, ligt voor een groot gedeelte ook aan die mega klinieken. En laten we de mensen niet vergeten die de kluit besodemieteren (heb het dan niet 1,2,3 over een huisdierenverzekering). 

Bij mijn oude vertrouwde DA die gestopt is, betaalde ik 1,5 jaar geleden nog 31,50 voor een consult. Nu bij zo'n kliniek 46,50. Ook rekende zij met regelmaat de 2e röntgenfoto niet. Het zijn juist die grote klinieken die alles duurder maken.

Ook mijn oude DA kon heel veel en wat ze niet kon, stuurde ze door naar Utrecht, MCD of de mobiele CT-scan kwam aan de praktijk. Maar het meeste was mogelijk in eigen kliniek. 

Maar goed, wij hebben bij de laatste 4 bullen ontzettend veel kosten gehad. En ja, als de mogelijkheid er is, hou ik het spaargeld liever voor leukere en andere noodzakelijke dingen waar je jezelf niet tegen kan verzekeren. 

En die paar tientjes verzekering zijn gewoon vaste lasten, zo duur is zo'n verzekering niet. 

Maar het komt nu over alsof ik mij schuldig moet gaan voelen omdat ik een soort van misbruik maak van de verzekering omdat wij het kunnen betalen en dat ten koste gaat van de mensen die het niet kunnen betalen en daarom meer verzekeringspremie moeten betalen. 

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik denk dat mensen die niet kunnen sparen van hun maandinkomen ook  vb.geen verstopping operatie bij een hond kunnen betalen. Dat zijn toch bedragen boven de 1000 euro. En honden raken wel eens verstopt.
Dierenartsen willen ook netjes betaald worden.
 
Zoals Willemijn zei,ik zie het ook wel eens een crowdfunding omdat mensen de operatie voor hun hond niet kunnen betalen.
Zal nooit geld geven in zo een geval,zelf verzeker ik mijn hond.
 
Dat da's door die verzekeringen duurder worden zeker geweten.
Maar als je niet verzekerd bent betaal je ook de hoofdprijs. 
Vigo was niet verzekerd,de da vond een scan niet nodig,heb ik zelf geregeld en toen een hele andere diagnose gekregen,weet niet of een verzekering in zo een geval zou uitbetalen? 
Daarom  hier een goedkope verzekering .
 
Maar aan de andere kant de dierenzorg is zo goed als je ziet wat er nu allemaal kan of je dat allemaal wilt is een ander verhaal. "

Zoals ik al eerder zei wij hadden een mopsje in de laatste 5 maanden ZONDER VERZEKERING 7000 euro betaald voor haar! Was kiezen, maar zonder goed bankrekkening of sparen is alles goed gekomen! DA’s zijn duur Maarja goed..... wel is het zo dat je met een verzekering meer gerust hart hebt en niet moet stressen van okey ik wil t goed voor mijn hond hebben maar dan kan ik deze maand dit niet betalen.... Maar t gaat wel! Nu ook geen verzekering maar komt goed! 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Hier in België is dat verzekeren van het huisdier nog niet zo ingeburgerd. Nederlanders vallen steeds achterover als ze horen hoeveel goedkoper een dierenarts hier is. "

Really? Vond mijn DA best prijzig in Diest, dat was anno 2009. Vond ook echt heel vervelend om een doktors note te halen met kosten, als ik eens weer te hard gefeest had. Manager wist ervan, alleen HR pfffffffffffffffffffff, nog meer kater.

 

Ik denk meer dat je verzekering moet afsluiten? Juist als je geen spaarpotje hebt. Maar verzekeren blijft gokken zowel voor de verzekeringsmaatschappij als voor de klant zelf. Je weet iig dat met heel veel zagen? De rekening wordt betaald.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Zoals ik al eerder zei wij hadden een mopsje in de laatste 5 maanden ZONDER VERZEKERING 7000 euro betaald voor haar! Was kiezen, maar zonder goed bankrekkening of sparen is alles goed gekomen! DA’s zijn duur Maarja goed..... wel is het zo dat je met een verzekering meer gerust hart hebt en niet moet stressen van okey ik wil t goed voor mijn hond hebben maar dan kan ik deze maand dit niet betalen.... Maar t gaat wel! Nu ook geen verzekering maar komt goed!  "

Ik begrijp je niet ,zonder sparen of bankrekening? Heb je dan je rekeningen betaald van zwart werk waarover geen belasting is betaald?

Of heb je bij een ander aangeklopt?

 

Het interesseert mij verder niks of je hond wel of niet verzekerd is.

 

 

Bij de meeste is het zo ,ze hebben een inkomen die op hun rek.wordt gestort en daarvan wordt eventueel gespaard.

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

"Maar het komt nu over alsof ik mij schuldig moet gaan voelen omdat ik een soort van misbruik maak van de verzekering omdat wij het kunnen betalen en dat ten koste gaat van de mensen die het niet kunnen betalen en daarom meer verzekeringspremie moeten betalen.  "

Dat is een bijzondere interpretatie. :) En nee van mij hoef je je niet schuldig te voelen , ik zou niet weten waarom. 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Dat is een bijzondere interpretatie. :-) En nee van mij hoef je je niet schuldig te voelen , ik zou moet weten waarom.  "

Misschien heb ik het dan verkeerd geïnterpreteerd.

Ik maakte het min of meer tussen de regels door op.

"Verzeker alleen onverwachte kosten die je niet kunt betalen."

"Sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden."

 

Dus mede door toedoen van mensen, die het wel kunnen betalen, dus eigenlijk geen huisdierenverzekering nodig, worden de kosten bij de DA-praktijken alsmaar hoger. 

 

Zo kwam het bij mij over.

Nu ik het nog eens overlees, lees ik het inderdaad anders, was te snel met mijn reactie. Slechte dag denk ik, sorry. 

 

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Misschien heb ik het dan verkeerd geïnterpreteerd.
Ik maakte het min of meer tussen de regels door op.
"Verzeker alleen onverwachte kosten die je niet kunt betalen."
"Sinds mensen hun huisdier  verzekeren zijn de behandelingen bij de dierenarts ook opeens een stuk duurder geworden."
 
Dus mede door toedoen van mensen, die het wel kunnen betalen, dus eigenlijk geen huisdierenverzekering nodig, worden de kosten bij de DA-praktijken alsmaar hoger. 
 
Zo kwam het bij mij over.
Nu ik het nog eens overlees, lees ik het inderdaad anders, was te snel met mijn reactie. Slechte dag denk ik, sorry. 
 
  "

Ik las het ook zo hoor, ook een slechte dag.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Voor de hondenpage leden sinds 1815/joke... Toch is het zo of niet dan? Mijn start was zwart werk en toen ik voor het echie ging? Meeeuhh, dank KLM, contracten getekend en ik belde op met alle eerlijkheid dat ik me enkel zwaar had verzwikt of je later konden beginnen, allebei. Niet gebeurd en guess what? Ik werk nog steeds niet zwart. Sorry slechte dag......

honden page profiel Sug_063Sug_063

honden foto van Sug_063

" Ik begrijp je niet ,zonder sparen of bankrekening? Heb je dan je rekeningen betaald van zwart werk waarover geen belasting is betaald?
Of heb je bij een ander aangeklopt?
 
Het interesseert mij verder niks of je hond wel of niet verzekerd is.
 
 
Bij de meeste is het zo ,ze hebben een inkomen die op hun rek.wordt gestort en daarvan wordt eventueel gespaard. "

Niet zwart niet gespaard graag en niet bij iemand anders aangeklopt graag terug goed lezen! smile

maargoed je bedoelde het anders denk ik! Want je zei dat zonder verzekering dat je dan rijk moet zijn  om alles zelf te kunnen betalen! Vandaar mijn reactie hp-wink

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Ik las het ook zo hoor, ook een slechte dag. "

Misschien is onze dag dan toch zo slecht nog niet hp-winkhp-smile

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Misschien is onze dag dan toch zo slecht nog niet  "

Gelukkig zit de rest toch niet sinds bc op hondenpage dagelijks ;) gekkerd tongue-out

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley

honden foto van Lotte & Marley

Ik stel mijn vraag maar even hierin, maar weten jullie wat de verzekering bedoelt met "preventief röntgenonderzoek"?

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Ik stel mijn vraag maar even hierin, maar weten jullie wat de verzekering bedoelt met "preventief röntgenonderzoek"?
  "

Dat je zonder medische klachten een foto laat maken.

pagina 8 van 9 12 3 4 5 6 7 89
Volgende forumvraag: Hond verzekeren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^