Honden foto's van imke steevens - pagina 10

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto ze hebben gelukkig medelijden, ze zijn naar de winkel geweest en hebben kippenreepjes en kippenworst gekocht, als lekkers wanneer mijn broers ook iets willen!! Toppie, ik hu toch van mijn baasjes zalle!! Ze denken altijd aan ons!! Zelfs als ze winkelen, maar ik ben evengoed blij als deze 10 dagen voorbij zijn, nog 8 te gaan!!
honden foto dit ziet er al beter uit, kippenballetjes, jummie!!
honden foto awel, nu moet het niet nog mooier worden, kijk eens wat broers krijgen, en ikke dan?? Ik kan wel janken oehoe oehoehoehoe, slik!!
honden foto jammie!! Het smaakt en de pilletje awel die slik ik zo in, heb nog niet eens door dat ik ze neem, over een uur wel, want dan wordt ik wat loom!!
honden foto Zie je die witte dingen, dat is mijn antibiotica die ik 10 dagen moet nemen. Dat is al mijn derde kuur op één jaar tijd, heb ook nog pillen tegen de jeuk gehad en cortisone. Maar van deze pillen wordt ik heel tam, amai!! Van een hele drukke jongen, naar een hele luie jongen. Met momenten toch haha! Want ik heb nog altijd mijn uitspattingen!!.
honden foto de eerlijkheid is ver te zoeken, krijgen mijn broers brood met vlees, ikke da ander. Maar ik heb met smaak gegeten en niet gemopperd, ik draag mijn dieet kranig. Maar een beetje medelijden mag wel hoor baasjes!!
honden foto deze brokken moet ik nu eten van de DA, een vriend noemen ze dat dan. Wat wel weer leuk is, mag zoveel eten als ik maar wil, dus kom maar op met die zak....
honden foto hier nog zoiets, eerst kreeg ik die lekkere snoepjes ook, nu is dat kleine bakje met brokken van mij als tussendoortje!!!!!!!! Ze kunnen dit toch niet menen, zeker!!
honden foto Nu heb je het, ben op dieet. mag alleen nog maar goede eiwitten binnen krijgen. Die van een kip dus!! Niet dat ik het snap, maar de DA heeft gezegt dat het zo wel 10 dagen moet. Maar dit vind ik wel lekker, meergranenerijst met kip, jummie!! Geef mij maar vaker een dieet.
Zie mijn verhaaltje waarom ik 10 dagen moet afzien!!
honden foto Zie je het balletje? ik zie het ook!! Dit is echt wel lachen!! Hij gaat kei snel naar beneden, maar ik ben een snelle jongen!! Heb hem keer op keer!!
honden foto Mijn vriendinnnetje blijft weer slapen en we hebben een nieuw spelletje bedacht. Zei gaat boven staan, ikke onder {ah, ja!! kan niet trap lopen!!} en dan gooit zei een balletje naar beneden en ik vang die!! Geweldig!! Ben dol op dat spel, hoe zotter hoe liever!!
honden foto Ze zeggen allemaal dat ik een jeannetteke ben!! Waar halen ze dat vandaan?
honden foto De kracht van twee pups...
honden foto even een krachtmeting doen, ze moeten toch allemaal zien dat ik enorm sterk ben!!
honden foto Ze zijn zo lief voor kinderen, het is ongelooflijk hoeveel geduld onze jongen heeft met haar. Ben daar zo trots op!! Op beide trouwens, want hij luistert naar haar haha!! Hier zie je hem gewoon denken, ´je doet maar meid, ik wacht wel tot je klaar bent en dan gaan we spelen´.
honden foto SAmen spelen, ze zijn nog heel speels haha!! Ze zien elkaar graag!!
honden foto *
honden foto beetje onnozel aan het wachten...
honden foto Daar ga ik weer!!
honden foto mijn kleine vriendin was er ook bij en die genoot net zo hard als ik!!
honden foto met zijn alle haha!! Het was gezellig!!
honden foto Zie mij eens vliegen!!
honden foto gooi maar hoor, heeéél ver, ik zal hem gaan halen...
honden foto ik geniet mateloos, dit is geweldig. Ben niet uit het water weg te krijgen.
honden foto lekker zwemmen met als veiligheid een lange lijn. Als het hem niet zou gaan konden we hem nog optijd terug trekken en gaan halen. Het was tenslotte zijn eerste keer zwemmen haha!!
honden foto mijn stoere vent.
honden foto Yoena, was niet echt een waterrat, een keer geprobeerd en ze verdronk bijna. Wat waren we snel bij onze kleine meid haha!! Ze heeft het niet meer geprobeerd daarna, behalve spelen met Raico in ondiep water haha!!
honden foto We zijn gaan zwemmen, ze vonden het alvast heerlijk om met hun roedel weg te zijn. Deze vijf horen bijeen. Onze oudste Yenza is de leider en Onze Raico komt als tweede. We denken dat het zo is: Yenza - Raico - Darco - Yenzo en Yoena. Gezien naar wie ze luisteren en hoe hun onderlinge communicatie is.
honden foto zie je, lekker genieten haha!!
honden foto onze bikkel den sjef! De middelste hond van bij pap. Hij is 4.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^