Honden foto's van imke steevens - pagina 35

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto De laatste dan, maar deze kost je een VLEESJE!!
honden foto En nu stoppen met foto´s, ik ga er koekjes voor vragen hoor, strak ben ik beroemd en gij met de eer strijken zeker  haha!! Kom maar hier met die lens!! Geen PAPPARAZI!!
honden foto OH, STOP, KAN,NIET,MEER!!  GENADE!! HAHA!! HAHA!! STOP, MET, KIETELEN!! HAHA!!HAHA!! NIET ONDER DE OKSEL, HAHA!!HAHA!!OHHHH!!!
honden foto Ik ben een sterke bruine BEER!!! GRAAUUWW!! Ben je al bang?? GRAAUUWW!!
honden foto Ik geen Vleesje, jij geen foto!!
honden foto Hoe bedoel je vrouwke?? Leg het eens wat duidelijker uit??? Begrijp het echt niet, krijg ik voor deze ZIT geen snoepje, ik weet dat je vleesje hebt!! Ik zit toch mooi? hoe ik moest aan de VOET?? Niet moeilijk doen hé! Kom maar gewoon met het vleesje want ZIT is ook al heel knap!! Vindt ik toch!!
honden foto Van hieruit op die boom is de wereld zeker 10 cm hoger, wat een uitzicht heb ik nu!! Voel me al een pak groter en STOERDER
honden foto Hier is PIETEKE ook niet, vrouwke!!
honden foto Commando AF, uhm, nou ja bijna dan toch!! Ik doe mijn best, maar de HEI is zo leuk en rollen vind ik nog LEUKER!!
honden foto ik denk dat ik iets ruik, vrouwke het is deze kant op!!
honden foto Eens zien, is hij hier?? Nee, even verder kijken dan
honden foto Hoe zeg je, is hier de EGEL vrij gelaten, oh maar die zal ik eens gaan zoeken.
honden foto Avondwandeling met het vrouwke en zonder mijn broers. Ben mijn commando´s aan het oefenen. Hier doe ik heel braaf de ZIT!!
honden foto ben echt niets ondeugends van plan hoor!! Echt niet, eerlijk waar!!
honden foto Mijn broer heeft gezien en gevoeld dat de stoof aan is, nu ligt hij hier voor de rest van de winter zegt het vrouwke!! Hoe warmer hoe liever
honden foto echt helemaal in dromenland. Oh dit ligt toch zo heerlijk!!
honden foto Ben heerlijk aan het slapen
honden foto Ze zijn stiekem gele zand gaan pikken bij ons langs voor het nieuwe hok! Ze doen dat goed, maar ik was te lui zalle!!
honden foto Eindelijk!! Ik moes tnogal mooi blijven zitten en nu mag ik ook nog niet happen!! Ik zal voorzichtig doen baas, kom op nu, mijn geduld raakt op!!
honden foto alé baasje, toe nou!!
honden foto Mijn baasje is net thuis. Vindt dat heel leuk, maar het eten vindt ik veel lekkerder. Ze heeft een boterham vast en ik heb dat gezien.Ga er heel mooi voor zitten, kijk baasje ben ik nu niet voorbeeldig bezig, dat is toch iets lekkers waard niet??
honden foto En dit is mijn lievelingsknuffel. Een echte tijger!!
honden foto hoi vrouwke, wil je nu eens stoppen!! Dank je!!
honden foto Ik ga er alle kanten mee op liggen, als ik aan het spelen ben, ben ik net een wervelwind!!
honden foto Zie je ik kan toch heerlijk spelen hé? Ben ik geen schatje, mijn vrouwke vindt mij vooral actief en ondeugend en gelijk heeft ze!! Ben daar een kei in!! En trots, ben een hele trotse jongen
honden foto Dit is nu mijn favo speeltje, heb ik gekregen toen ik juist hier was van het vrouwke van die hele grote hond GUUS. De zus van mijn vrouwke wist niet wat voor de verjaardag van vrouwke te kopen en daarom kreeg ik iets. Lief he? Awel Tante dank je wel!!
honden foto Ik moest aan de kant, ineens ziet mijn vrouwke dat ik wat gekrenkt ben en in mijn bench ben gaan liggen. Tja, broers hé?
honden foto Alléé broer eraf! Ben het beu, zie je niet dat ik aan het duwen ben? Hij is nog niet zo heel slim dat broertje van mij, dit is mijn stekkie!!
honden foto Kijk dit gaat mij wat te knus worden, alléé broertje je moet eraf zalle!!
honden foto ben ik geen schat?! Mijn vrouwke en baasje zijn heel gelukkig met mij! Maar ik lig toch het liefst alleen op mijn deken zalle!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^