Honden foto's van imke steevens - pagina 20

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Ik moet wachten, geduld is een schone zaak!! Maar ja, ik heb echt REUZE honger, ook al is het pas juist DRIE uur!! Zal het haar even uitleggen, want een snoepje of koekje mag ook!!
honden foto Ik ben haar aan het vertellen over het feit dat ik HONGER heb!! Nu heb ik dat ALTIJD, maar toch!! Ze moet het toch weten!!
honden foto Ben aan het praten met vrouwke, we hebben een onder onsje!!
honden foto * hij houdt de buurt in de gaten *
honden foto * is toch een mooie jongen of niet? haha!! *
honden foto Yep ik heb de hond gezien, even blijven volgen waar hij naar toe gaat!! Heb nu echt geen tijd voor een foto!!
honden foto * onze lieve vriend *
honden foto Mijn grote broer maakt er maar een bende van, gelukkig heb ik nog vers water in  een van de andere Vier kommen. haha!! {er staat een kom in Darco zijn hok, een in Raico zijn hok, een in Yenzo zijn hok, een bij de garage en een grote langs de garage!!} hier geen water gebrek haha!! En alle dagen lekker vers, en we moeten gemiddeld een keer of drie vullen, onze yenzo houd nogal een aparte manier van drinken aan, hij sopt er met zijn poot in!!!! lol Dus de bakken zijn redelijk snel leeg en vuil!! Wij vinden dat iets minder, maar hij vind het dolletjes, en vooral het binnenkomen met de natte snuit en natte poot!! Dat vind hij heel fijn, dat sopt zo lekker op de vloer. Dan kan het vrouwke weer poetsen, hij wilt niet dat ik mij verveel!!!
honden foto Ik heb even gedronken in het ren van mijn kleine broertje. Mijn eigen stuk wil ik namelijk DROOG houden!!
honden foto * een momentje liefde *
honden foto * onze lieve jongen *
honden foto Zie je hoe goed ik mijn best doe?
honden foto Snap er niets van, maar als vrouwke hem weggooit heb ik toch lol. Dan ren ik er achter aan en probeer hem op te pakken, maar niet te doen haha!! Ik vind het een hele rare bal. Krijg er geen grip op!!
honden foto Ik word er echt moe van, heb de tuin al zeker tien keer rond gerend, maar heb die bal nog steeds niet vast, hij blijft maar wegrollen. Maar ik ga ervoor, die bal moet plat!!! Dat is mij en broer met de andere bal ook gelukt!!!
honden foto Ik heb een nieuw speeltje, vrouwke kwam met deze iets wat rare en gladde bal af. Ik vind hem dolletjes.
honden foto Dit vinden we het leukste wat er is, lekker vrij rondlopen en dat mogen we ook altijd meteen als ze thuis komen!! Ze moeten wel, want anders blaffen we met zijn drieën de hele fabriek bijeen, van blijdschap uiteraard!! en als hint haha!! Dat ze ons zeker niet vergeten!!
honden foto rennen!!! We zijn VRIJ!!
honden foto Ja ja, JA eindelijk!!
honden foto Mag ik er nu uit??!!
honden foto Ik ben de eerste nacht niet zo braaf geweest, maar moest dan ook wennen aan de nieuwe omgeving!! Maar nu doe ik het heel goed en horen ze mij niet meer! Ben een brave jongen, broertje mag overdag ook hier blijven waardoor ik niet alleen ben!
honden foto We hebben even vast gezeten, en nu mogen wij eruit, we zijn heel blij!!
honden foto ZO moe!! Eindelijk is het rustig, vrouwke heeft nog het huisje van onder tot boven gepoetst, maar nu is het hier lekker rustig, het hok staat, ik heb gegeten, het huis is schoon en ik kan heerlijk snurken!! Wat wil je nog meer!! En dan hebben we ook nog lekkere macaroni gehad!!
honden foto lekker in mijn bench, ben nog steeds heel moe, heb een drukke dag gehad, spelen met zus, letten op de werken, jaja een drukke dag, maar het was bere uhm nee, honden gezellig!!
honden foto * moe, maar voldaan *
honden foto Ik ben ook heel heel heel moe, slaap voor de voeten van mijn vrouwke, zo moe!!
honden foto Het hok is klaar en ik heb de hele dag gespeeld, gewaakt, gekust { met mijn vriendinnetje Yenza} en nu ben ik stikkapot!! Ik ga lekker een dutje doen, tot de volgende groetjes vriend oftewel Yenzo
honden foto Ze zijn mij al een tijdje aan het zoeken en aan het roepen, maar ik hou mij onnozel haha!! Ik lig in de garage op de dekens, die beschermde het dak voor krassen, maar nu beschermd hij mij tegen een koude kont!!
honden foto * we zijn Darco kwijt! *
honden foto * het dakgoot gaat ertegen *
honden foto Ik blijf lekker warm binnen, ik trek mij van de drukte niets aan!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^