Honden foto's van imke steevens - pagina 30

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto dank u dank u dank u, ben ik duidelijk, ben blij zalle!! Een heerlijk schinkje, die heb je goe uitgekozen!! Bedankt vrouwke!!
honden foto oh kom op vrouwke, dan kun je gaan poetsen. Het moet schoon zijn voor mijn logé morgen, mijn Yenza komt!! dus begin maar eens.
honden foto ik heb het wel gezien hoor haha!! Mag ik er ook één pleassseee!!!!
honden foto Dank u wel, vind ik heel fijn; ga ik lekker op smullen x
honden foto Hoi lief vrouwke, ik weet dat ik moet gaan slapen omdat je wilt gaan poetsen, mag ik dan dat heel lekker botje met pens erin????? OH dank je vrouwke, ben heel content
honden foto thanks boss { jaja kan engels, ben een slimme LAB haha} die vrouwke toch!!
honden foto vrouwke je ziet ik ben helemaal tevreden!! Ik ga lekker slapen vannacht. Maar eerst gingen we nog naar de hondenschool hé, proberen of ik meer kan leren haha!! Ik bedoel daar gewoon spelen mee natuurlijk!!
honden foto ja leg hem zo maar neer, een beetje naar links, jep zo wil ik het, bedankt baas!!
honden foto baasje aan deze kant mag wat meer hoor, hier lig ik graag, denk ik!!
honden foto mijn baasje legt mijn deken over mijn kussen te goei, ik maak daar iedere dag een bende van!! Daar wil ik bij zijn, om te zien of ze de kantjes wel goed in stopt
honden foto daar is ze, de auto is weer proper. nu mag ik hem weer vuil maken!! Laten we dat voorop stellen!!
honden foto vrouwke duurt het nog lang!! Ik verveel me!!
honden foto de VOET, ik kan het wel, maar ik vind andere dingen ook nog heel leuk. En ik ben nog maar 14 weken van vandaag, laat vrouwke dat niet vergeten!!
honden foto nog eens lollig
honden foto je vroeg de AF, nou vooruit dan, omdat je het speeltje voor mij hebt gekocht! Ik kan het wel hoor!
honden foto ik wacht hier wel, veel beter
honden foto hier moet ze uitkomen zegt het vrouwke, nou dat ga ik even nader bekijken, maar wat een lawaai maakt dat ding, daar had ik het toch niet zo op. Ging een paar passen achter uit op mijn kont wel toekijken, ik geloof het wel!!
honden foto grapjes uithalen met vrouwke, ze wilt dat ik de AF doe, haha!! Nee, nee dat gebeurt niet, geen zin!! Ik wil SPELEN!!
honden foto heerlijk liggen!! Gezellie
honden foto Achter dit glas is mijn baasje, niet dat ik dat begrijp! Maar vrouwke zei dat, ik moest toch even gluren wat ze aan het doen waren met mijnne auto. Voorzichtig hoor, dat ding brengt mij overal naar toe!! Heb hem hard nodig en ga er graag in
honden foto er ligt midden op het gras een rare plaat die ik nog nooit gezien had, maar ik liep er gewoon overheen, heb geen schrik hoor!!
honden foto hoi ik ben bij de carwash, buiten op grasveldje mag ik wachten tot baasje eruit komt, leuk joh!!
honden foto Nou ja zeg!!
honden foto I ben bij de dierenwinkel geweest voor mijn nieuwe pupybrokken, een heel gezoek voor de juiste te vinden, maar ze hebben het en toen zag mijn vrouwke deze liggen, vond ze leuk. Dat op mijn hoofdje leggen is ook een actie van haar, maar het speeltje daar ben ik dol op, speelde er al meteen mee, bedankt baasjes!! OH en ze hebben alweer lekkere snoepjes mee genomen, door mijn lief kijken heb ik dat voor elkaar gekregen. haha!! lol
honden foto joehoe ik mag mee, vertrekken we dan nog, ga graag mee hoor!! KOM!!
honden foto Ik mag mee naar buiten, we moeten een heel schema doen. We gaan naar de dierenwinkel, naar de carwash, naar de apotheek { voor mij, heb een WORM, BAH!! Heb die overgegeven daar strak, vrouwke heeft meteen de dierenarts gebeld, kon geen kwaad, het was goed dat die er uit was, want was daar niet goed van, maar moest nog eens ontwormd worden, weer een pilleke in dit kleine lichaam, vrouwke houdt daar niet van, ze hebben me meteen nog eens ingesmeerd voor vlooien} ze hebben het maar druk met mij, ben een bezige vogel haha!!
honden foto morgen Woensdag 26 okt 11 ben ik 14 weken oud. Ik ga heel snel de lucht in zegt het baasje, ze ziet mij groeien, ben al bijna groter dan Darco!!
honden foto ja baasje is daar met de sleutel, hoera!!
honden foto eindelijk rust lijkt onze Darco te denken!! Ze willen naar binnen
honden foto wat zeg je moet ik stoppen, denk er nog niet aan. Door jou blaffen wordt ik alleen maar heviger!! Misschien is dit wel je eigen schuld of niet vrouwke? Als we gaan wandelen spring ik ook boven op omdat hij altijd zo blaft en dan grommelt hij ook zo en af en toe hapt hij dan, maar als ik zo druk ben doet mij dat niets en moet het vrouwke mij apart houden om hem wat rust te gunnen!! Ze is een spelbederver!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^