Honden foto's van imke steevens - pagina 40

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto mijn ander neefje, Guus. Hij is van de zus van mijn vrouwke. Als puppy kwam hij nog wel eens en heb er mee gespeeld. Maar mijn broertje mocht hem niet en nu komt hij niet meer. Het is een grote jongen, maar een echt doetje volgens mijn vrouwke en baasje. Hij is nu één jaar, dus nog een beetje een pup. Al vind ik hem wat groot voor pup te zijn haha!! Het is een echte knuffel, want als mijn baasjes thuis komen hebben ze hele verhalen over deze jongen en wij maar snuffelen!!Aparte geuren, je wilt niet weten, daar zijn wij zeker tien minuten mee bezig.
honden foto Het vrouwke is een toer terug gevallen en heeft toen in een raar spul gelegen, gips noemde ze dat. Wij moesten heel rustig zijn en voorzichtig. En dat deed ik ook, maar toen ze er uit was en met dit thuis kwam wilde ik daar toch even het fijne van weten!! Wat een raar ding, nu moet ze nog een operatie aan die knie, want haar voorste kruisband is over of zo iets, moeten we alweer tien dagen voorzichtig zijn!! Moeilijk hoor, want ik ben een hele blije jongen!! En er komt na de operatie nog een broertje bij, dus ik ben benieuwd hoe ik het nieuwe broertje duidelijk moet maken dat hij voorzichtig moet zijn met mijn vrouwke, uhum ons vrouwke!!
honden foto ik heb een nieuw kussen, en het is heerlijk zacht!! Helaas ligt broer er ook vaak, ook al heeft hij nog twee manden?! Maar ik probeer hem af en toe te slim af te zijn en blaf buiten eens en ren dan naar binnen en ga snel liggen en hij buiten maar kijken wat er aan de hand is hihi!!
honden foto Ik heb een nieuw speeltje. Ik kan het niet kapot krijgen, maar als ik ermee beweeg komt er iets lekkers uit en dat zint mij wel.ik vermaak mij er goed mee. Mijn vrouwke zegt dat het goed voor me is, voor mijn botten en zo. Want de laatste tijd ben ik wat lui, nu moet ik bewegen om al die snoepjes te vangen!! Ze is slim, haha!!
honden foto ik ben dol op eten. Maar nu maak ik het bont zeggen de mensen. Mijn vrouwke wilde mij stukjes meloen geven, maar daar dacht ik anders over. Kom maar op!! Ik eet hem met schil en al, en als je hem probeert af te pakken, dan loop ik gewoon weg en kun je achter mij aan lopen. Zien wie het eerste opgeeft. Conclusie!! Ik heb gewonnen en die meloen was gans op!! Heerlijk verfrissend
honden foto laat het even duidelijk zijn; IK HEB HONGER!!
honden foto ik heb weer een nieuw neefje. Karel. Ze zeggen dat het een Berner Senner is en dat hij ook heel groot wordt. Hij woont ook bij opa in en moet Banjer en Sjefke broer noemen. Sjefke bijt hem ook stiekem sinds hij groter is. En hij laat zich gewoon doen. Watje!!
honden foto dat stomme hekje ook altijd, daar wordt je toch depressief van!!
honden foto ik ga ervoor zorgen dat al die struikjes en boompjes bij mijn teritorrium horen, mijn baasje zegt dat dat nie gaat lukken, maar ik ga stug door!! Het hele bos wordt van mij!!
honden foto we zijn wandelen in de budeler bossen. Geweldig!!
honden foto met het vrouwke praten, doe ik vaak. Hele gesprekken maken we en echt ze begrijpt mij. Want altijd geeft ze antwoord en krijg ik iets lekkers. Dit soort mensen zie ik nu graag, ze hebben een luisterend oor voor al mijn verhalen en verzadigen ook nog mijn hongergevoel. Wat zou ik nog meer wensen?
honden foto van zeer dichtbij, cool he!! Ik ben een toffe jongen
honden foto het werkt, hij heeft een deken en een kussen. Maar nu vindt ik het wel welletjes, ik ben er ook nog zalle!!
honden foto zie je, prins heerlijk aan het overdrijven, de operatie was al vijf uur geleden, maar hij vond het wel goed zo haha!! Mijn broertje is slim. Nu nog doen als of je het koud hebt, misschien gebeurt er dan nog iets?
honden foto mijn broertje heeft een hele pijnlijke operatie tussen de benen gehad, ik vondt het maar raar. Je edele delen zo weg laten halen, ik had gevochten tot mijn dood. Wat denken die mensen nu wel!! Maar om eerlijk te zijn vind ik broer nu wel makkelijker in de omgang, want hij was vaak heel gemeen en daar hou ik niet zo van!! Nu is hij veel liever en volgens mij heeft hij nog niets door dat ik iets heb wat hij niet heeft, maar ik pest hem niet hoor!! Hij heeft toen wel de hele avond geslapen, terwijl hij al veel eerder wakker had moeten zijn had die dierenarts gezegd, maar hij profiteerde een beetje. Want hij mocht terug op de bak en kreeg veel aandacht En lekker eten en nog meer aandacht,zelfs met binnnen plassen werden ze niet boos??!! zou ik het dan toch toelaten??
honden foto zie je nou wel, het past!!
honden foto en toch vindt ik dat ik in dit kleine mandje pas, kom nou!! Je moet in jezelf geloven!!
honden foto zo geaaid worden is goddelijk, kijk maar. Ze doen dat bij mij ook geregeld, en anders vraag ik erom. Maar ik zit nooit niet lang genoeg stil voor een foto!!
honden foto we krijgen mijn favo moment van de dag, iets lekkers!! Jammie!!
honden foto nog eens mijn broer Darco. Nu op de BANK {wat ik dacht dat niet mag, maar een puppy mag precies veel, een tijd later mocht hij het ook niet meer en kreeg hij een nieuwe mand, en mijn broer vond dat ook nog een goede deal??!!} Maar hier ligt hij nog prins heerlijk! Niet eerlijk! Vandaar het stiekem op de bank klimmen, duh!!
honden foto mijn broer zit heel graag lang in de zon, buiten is het nog wat fris, maar achter het glas is het echt al warm hoor, zie je hem genieten?
honden foto even een ondeugend moment, mag namelijk niet op de bank. Maar ik doe het zo graag in alle snelligeid. Ze zien het niet, en ik zit erop!! Snel he!! en dan even plaats maken, want wat doet in hemelsnaam dat deken erop, echt geen mode hoor!!
honden foto nee, er valt niets te halen. Dan maar aandacht proberen te krijgen door dom te kijken. Eens zien of dat lukt!!
honden foto eens zien of er op de keuken nog iets ligt om te pikken, krijg namelijk niet genoeg aandacht van het vrouwke. Dus daar moet ik eens iets aan doen!!
honden foto we gaan wandelen in het donker, mijn baasjes nemen dan altijd het zekere voor onzekere, of zoiets!! Moet in ieder geval na een kort gevecht een jasje aan. Altijd een apart moment want ik kan niet stil staan zodra ik dat jasje zie, want ik weet wat er komen gaat!!!
honden foto met mijn baasje Heidi. Het is een schat van een mens, ben dol op haar. Ze aait mij graag op mijn buik en bij mijn oren, geeft me op tijd eten en geeft heel veel aandacht, ook iets waar ik niet zonder kan.
honden foto mijn broertje Darco. Hij is sinds vier jaar in mijn leven en al had ik het goed als enig hond in de familie. Hij is toch wel schattig en ik kan fijn mijn energie bij hem kwijt, want hij wordt nooit moe. Wel chagrijnig, daar moest ik in het begin echt aan wennen!!! Want dat kende ik niet, ik word iedere morgen zonnig wakker en ga met plezier terug naar bed.
honden foto samen met mijn broertje Darco. We zijn al echte fotomodellen. En al zeg ik het zelf, ik zie er toch verdomd goed uit!!! Gr Yenzo

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^