Honden foto's van imke steevens - pagina 31

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto ik vind jou heel leuk, jij mij niet hé!! Haha!! Hier kom ik weer!!
honden foto jaja, hij is niet meer te snel voor mij, ben een wervelwind weet je wel, en Darco vind dit helemaal niet leuk en dan grommelt hij zo grappig, luisteren doe ik dan niet!! Ben aan het proberen hoe ver ik kan gaan!! Zonder en beet te krijgen.
honden foto Ik heb gezien hoe hij dat deed, dat kan ik ook!! Zie knap he!! Wil heel graag naar binnen baasje, doe je de poort, het pesten van broer is heel aanlokkelijk!!
honden foto Wij willen ook naar dat bos, please!!! Neem je ons ook mee??
honden foto Ik ben terug en wil naar Yenzo en vooral Darco, om hem te kunnen pesten, LOVE IT!! Let maar eens op!!
honden foto Sorry het was niet te doen vanaf dat ik dit eenzaam stokje zag, sorry vrouwke!! Maar ik heb er toch zeker 2 minuten gezeten hoor!! En ben nog maar 14 weken, dus....
honden foto van het vrouwke mag ik niet gaan lopen maar bij de auto blijven, zo MOEILIJK!!!!
honden foto Ik probeer hem onder controle te houden, houd hem goed vast hé? want het is een wilde stok, die gaat van de een naar de andere kant, heel gevaarlijk!! Maar ik ben sterk dus maak je geen zorgen, stok zal jou niets doen, ik bescherm je wel
honden foto Dit is hem, houd jij hem daar maar vast dan zal ik hier heel hard trekken
honden foto Vrouwke je gaat het niet geloven maar ik heb alweer een grote stok gezien, mag die dan mee? of gaan wij twee even spelen, we moeten toch nog wachten op het baasje!
honden foto vinden jullie andere pups!! Dat die bandjes om de nek ook zo jeuken, niet te doen, moet vaak even dabben.
honden foto Ik in de struiken, vond ze weer leuk!! Moet ze meteen vast leggen, ik  vraag me af of ik zo mijn hele leven op camera gelegd wordt, broers zeggen van wel, want die doen dat ook al vier jaar!! Ze doet dat voor als wij er niet meer zijn dan heeft ze een mooi aandenken. Maar dat duurt nog heel veel jaren PUH!! Wij hebben zelfs eigen plakboeken, terwijl we helemaal niet kunnen lezen!! Dat vrouwke is geobsedeerd door ons denk ik, of ze is teveel thuis dat kan ook. Wordt tijd dat ze beter wordt en weer kan gaan werken haha!!
honden foto Vrouwke als je het brokje zo hoog houd, kan ik niet in de camera kijken hoor!!
honden foto Vrouwke ik heb deze stok gevonden, mag ik hem mee nemen naar huis voor broer?
honden foto Ik moest de VOET doen, maar ik ben DOM-DOM en doe de VOOOR, echt voor en zit op de schoenen van mijn vrouwke achterste voren en zo maakt ze een foto, busted, ben niet  geslaagd en kreeg geen brokje!! Wat maken de mensen het toch moeilijk!! Maar ze vond het wel kostelijk haha!!
honden foto Wat zeg je vrouwke, vind je me lief omdat ik de KOM HIER deed, nou voor een koekje doe ik het nog eens hoor!! Ik zal wegrennen en jij roept mij en vult mijn maagje. OKé?
honden foto heerlijk die blaadjes in de wilde natuurlijk, lekker voedzaam!! Al zegt het vrouwke van niet, ik moet toch eens happen!!
honden foto een paar mooie foto´s. Allen zij  gemaakt met een lekker brokje voor mijn neus haha!! Ze moet iets doen om mij in de camera te laten kijken haha!! Maar ze maakte meer kiekjes dan ik brokjes kreeg, dus ergens ben ik belazerd denk ik!!
honden foto lekker aan de wandel, terwijl het baasje het graf van haar ouders in orde maakt, ik mag daar niet komen. Maar ik mag wel in het bos er langs lekker ravotten
honden foto heerlijk aan het snuffelen
honden foto dank je wel vrouwke voor het lekkers, we zullen je nu weer met rust laten zodat je verder kunt op de computer. haha!!
honden foto met zijn drieën zijn we aan het wachten op een toegeving van het vrouwke.
honden foto gewoon een mooie foto van ons twee, zijn we geen lieve kanjers?
honden foto ik vond het heel lekker, dank je wel. Maar mijn maag is nog niet vol hoor. Bij mij moet je geen AUB zeggen, ik doe alles voor een snoepje. haha!
honden foto Dank je wel vrouwke, mogen we er nog een. We delen wel met je hoor!! Wat zeg je moeten we af. AUB zeggen dan!! Respect he haha!!
honden foto het is ook aan mijn neus gekomen, waar zijn die chipjes. Ik ken het nog niet, maar te zien aan de broers zijn ze heerlijk! Mag ik ook meedoen!! Ik ga al mooi zitten, want dat zul je toch wel verwachten!
honden foto Darco heeft ook zin in iets lekkers haha!! Ze weten het meteen als wij iets hebben, volgens mij ruiken ze het van ver?
honden foto Oh nee, ik ben niet stil genoeg mijn broer heeft het door, vrouwke moet ik nu echt gaan delen?
honden foto Ah oke chips, nou ja dat is ook lekker krijg ik er ene. Heb snoepzin! please
honden foto Hoi vrouwke ik zie dat je aan het snoepen bent, mag ik vragen wat het is?

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^