Honden foto's van imke steevens - pagina 28

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Even een seconden wakker en mevrouw verplaatst zich naar de heerlijke zachte mand van Darco. Hier slaapt ze de rest van de avond in, ze heeft haar stekkie gevonden. Dit heeft ze thuis niet en ze lag prinsesheerlijk!!
honden foto Kan hij niet heerlijk lief slapen, prachtig om te zien, ben dol op hem zou hem niet meer kunnen missen!!
honden foto Dit is Raico, heerlijk onder de tafel zijn vaste stekkie de laatste weken!!
honden foto Eindelijk na een goed drie kwartier spelen met het speelgoed, vallen ze in slaap en een diepe slaap!! Om elf uur moet ik ze wakker maken en hebben ze er 2 uren op zitten, waarin ze elkaar niet hebben aangeraakt haha!! Dit is Yoena, dicht bij mij en Yenza
honden foto Maar nee dus, wij worden niet rustiger, nu proberen we elkaars speelgoed af te pakken!! We willen niet delen maar toch!! Er wordt wat af gegrommeld en als we te dicht bij Yenza komen en haar kip dan grommelt zei nog harder!
honden foto lekker slapen voor de zetel, Yenzo en Darco slapen al buiten zodat ze ook lekker rust en de pups even hun gang kunnen gaan met hun speelgoed, voor pups ook heel belangrijk en het haalt ze even uit elkaar dacht ik!!
honden foto Baasje is moe van alle drukte en valt om 8 uur ´s avonds al in slaap en een diepe slaap, wij spelen heel wild met onze speelgoed doos maar ze wordt niet wakker zunne!! Vrouwke staat er alleen voor haha!!
honden foto Iedereen bij elkaar!! Gezellig
honden foto De nieuwe drukte, het is avond en Yenzo gaat er zo in met Darco zodat de kleintjes even kunnen spelen met de doos.
honden foto Ik kan er echt niet aan vrouwke, ik wil die ook om mee te spelen, andermands speelgoed is juist tof. Ik moet mijn speelgoed doos toch ook delen!! Krijgen we het dan als broer er in is, beloofd hé!! Dan laat ik het nu met rust, want ik geef het op kan er niet aan!!
honden foto UHUM!! Wij willen die speeltjes, maar kunnen er niet aan!! Hoe mijn broer pikt die en maakt ze kapot en die zijn van Yoena. Hier is alles van mij, wel te verstaan!!!
honden foto Wij allebei aan het poseren voor het vrouwek en dat doen we goe hihi!!
honden foto Yoena
honden foto onze schone vent
honden foto Onze mooie meid
honden foto Yenzo stikkapot
honden foto Ik ben gewoon moe van deze bende, heb mijn rust nodig, dus pups aan de kant haha!! Komt er ene zalle. Maar van Yoena kan ik wat meer hebben, warom weet het vrouwke ook niet!! Maar Raico daag ik ook al uit om te spelen, ben dan heel even speels, heel even maar, dan grommel ik weer en moet ie stoppen.
honden foto Yenza en Yoena, apart hoe de pup trekt naar de hond waar ie bij woont, haha!!
honden foto Raico en Yenzo
honden foto Ben ook moe, imke!! Heel moe!! Heb veel gespeeld met broer en ben uitgeput! Mijn oogjes vallen bijna vanzelf toe!!
honden foto Yenza blijft heerlijk bij ons in de keuken liggen, het loopt tegen de eerste avond van de vakantie!!
honden foto Ben zo moe!!!!Raico
honden foto Daar is ze weer haha!!
honden foto Phoe phoe wat een een drukte, dat ben ik niet gewoon voor zo´n lange tijd, mijn broers Yenzo en darco spelen niet zo lang met mij, maar ik vind het geweldig zalle!! Maar we gaan zo toch slapen want ben toch wel moe!
honden foto Even een momentje luisteren deel twee, raico
honden foto Even een momentje braaf luisteren, yoena
honden foto Ons baasje vind het maar druk haha!! Wij vinden het gezellig en vrouwke ook!! Alleen twee pups is natuurlijk druk, maar die vervelen zich geen moment, zijn continu met elkaar bezig!!haha! Sorry baas, je zult ervoor een weekje tegen moeten kunnen haha!! Jullie hebben het zelf voor gesteld.
honden foto Even mijn schatje een kusje geven, HOU VAN JOU!! Het is niet makkelijk om verliefd te zijn en geen respons te krijgen!! Alleen wanneer ze anders ruikt laat ze echt alles toe, maar dan mag ik haar niet zien!! Flauw hé!! Maar nu mag ik haar alleen maar kussen haha!!
honden foto Samen op de uitkijk, ben zo in love
honden foto Ik vind dit echt niet te doen, wat heb je nu gedaan vrouwke, moet dat echt voor een hele week!! Je bent bedankt zalle, daar gaat mijn rust!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^