Honden foto's van imke steevens - pagina 7

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto overschotjes oplekken
honden foto ben aan het dromen over koekjes die zelf gemaakt worden door het vrouwke, maar dan met lever of niertjes. Of kip gedroogd in de oven, of nee! Wacht!! Koekjes met munt en knoflook! ik kan geen keus maken uit dat boek, vrouwke begin maar gauw, want begin al te kwijlen!!
honden foto ziet er goed uit...
honden foto ben aan het wachtenop de volgende lading, ben dol op de koekjes met noten, bessen, banaan, ei en zoveel meer. Dat ze maar rap weer gaat bakken... Krijg namelijk zin in meer...
honden foto zijn ze niet cute...
honden foto zus krijgt van haar sinterklaas een ingekaderde puzzel van haar vriendjes Yenzo en Raico haha!! Alleen moet haar grote zus het nog maken, waar heel veel geduld voor nodig is!!
honden foto groot en klein plezier...
honden foto dat zijn nog eens verse exemplaren
honden foto de inhoud van de koekjes, voor een deel... veel dingen zijn onvindbaar helaas... maar er zijn al heel wat bakcreaties goed gelukt! mijn hondjes kiezen nog niet meer voor de andere, ze willen deze, vooral onze Darco is helemaal om!
honden foto mijn nieuw boek voor de bende van drie. Ze krijgen gezonde koekjes haha!!
honden foto ben onderweg...
honden foto goed weg te spoelen met een sterk biertje...
honden foto iemand honger, zitten heel veel voedingsstoffen in!!
honden foto proeverij bij dierenplezier in Genk
honden foto ben heerlijk aan het rusten
honden foto nog steeds dikke vriendjes, lekker aan het rusten, knus en warm op het deken. Mooi om te zien!
honden foto tijdens onze vakantie hebben de oppassen de honden hun kong gegeven, maar vergeten deze weer af te pakken en zo vond het vrouwke het terug, zonde hé? Is duur genoeg om niet vernield te worden, dit is zeker Yenzo zijn werk haha! Ach ja, niets aan te doen zo doet ie het ook en in de toekomst heeft raico toch een grote nodig, want deze kan hij te goed oppakken!!
honden foto Onze raico kan ook goed kauwen op hout!!
honden foto de katten brokken, twee zakken per drie weken, ja ze eten meer dan de jongens, want dit zijn ook zakken van 15 kilo en ook nog duurder haha!! Maar ze hebben het nog, zeker in deze koude!! Af en toe wat knoflook, zodat de vlooitjes of teken los laten en ze wat gezonder zijn en af en toe geven we ze wat extra om ze te ondersteunen, zeker als we zien dat er weer jongen op komst zijn!! Want ze zijn makkelijk Twee keer per jaar zwanger en allemaal zwart!! Het grappige is dat ze aan ons gewend raken, en dan blaast er eentje op ons zodat we tegen hem praten alsof hij het begrijpt en hij maar blazen! We zetten het eten neer en nog voor we de hand omhoog doen is hij al waakzaam aan het smullen, want één beweging en het blazen begint weer, de haartjes rechtovereind! prachtig!!
honden foto lekker op zijn gemak aan het smullen, het is een genieter van eten en doet er twee keer zo lang over, terwijl zijn broers al buiten zijn voor hun ´ronde`eet hij zijn buikje met genot nog rond!
honden foto heerlijk aan het eten van de vis, dit kan zo smaken, op twee minuten is de bak leeg, nog voor het vrouwke een foto van Yenzo kon maken had hij zijn bak al leeg en schoon, amai!
honden foto het vlees van de jongens, dit vinden ze nog lekkerder dan vis haha!
honden foto het eten van de poesjes die wij verzorgen. Onze straatkatten zitten dan al klaar haha!
honden foto deze hebben ze het liefst, maar de aldi doet maar twee keer per jaar een actie!!! ze hadden een fortuin kunnen verdienen haha! 2€ voor zo een zakje is geen geld als je ziet wat ze vragen ergens anders, zelfs op de markt wordt het duurder!! Maar ze genieten hier twee keer per week van zo´n staafke! en een keer per maand, of iets langer op een schink!
honden foto in hun bakken, hier zitten ze regelmatig te wachten in de hoop iets te krijgen!!
honden foto de lekkere schinken zijn aan het wachten om op gegeten te worden!
honden foto de snoepvoorraad
honden foto klaar voor de start... eten!!
honden foto braaf wachten op het ja woord van het vrouwke!! doe ik goed he? Maar nu wil ik toch wel beginnen, ruik lekkere vis!
honden foto mag ik nu?

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^