Honden foto's van imke steevens - pagina 13

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto We zijn weer naar huis, en ik ben door de wandeling en alle indrukken van de laatste twee dagen zeeeéér moe, kan mijn ...
honden foto mijn prachtvent!! wat ben ik toch dol op deze vent!!
honden foto zie je, kan ook goed oplettend zitten, alleen het vrouwke staat in de weg, want daar loopt een hond, niet blaffen zegt ze, moeilijk hoor!!
honden foto Ben een stoere jongen hé? Met mijn nieuwe riem!! Ben er juist een van de politie, zo´n hele sterke die iedereen kan beschermen!!
honden foto alles hou ik in de gaten, ik geniet trouwens van iedere minuut!!
honden foto ik mag weer buiten spelen, niet los hoor, want ik blaf en doe lelijk naar andere honden, ze vertrouwen mij niet echt!! Kan ze dan ook niet zeggen dat ik gewoon heel veel van de baasjes hou en iedereen en zeker andere honden bij hen uit de buurt moeten blijven, want ze zijn van mij!! Ik bescherm ze heel goed, een beetje te fanatiek vinden de baasjes.... tja ze moeten weten wat ze willen!!! Haha!! Willen ze beschermd worden voor die ontzettend gevaarlijke chihuahua of niet!!
honden foto nog maar eens de buren in de gaten houden!!
honden foto hier ben ik wel in geweest, want ik trok haar er gewoon in, ze schoof letterlijk over haar kont de diepte in!! Lachen joh!! en ikke NAT!! GEWELDIG!!
honden foto dit was het wandelgebied op deze camping, ik ben er niet geweest want ik deed te lelijk tegen andere honden en we waren er te kort om veel te doen. Stom hé!! Zie hoe ik daar had kunnen rennen, snuffelen, streken uithalen!! Het zal bij dromen blijven.!!
honden foto mijn speelgoed doos voor op de camping, heb er genoeg in gedaan zodat ik mij niet zal vervelen. Zie je die grote schink die heb ik gisteravond gekregen, terwijl het baasje en vrouwke zijn gaan uiteten, was ik heerlijk afgeleid door die enorme schink.
honden foto mijn nieuwe speeltje voor de verjaardag, ben de 20ste 1 geworden, en ik heb het mee gekregen op vakantie om te spelen met mijn mensenvrienden, cindy en cindy!!Ik speel ontzettend graag met hen, met iedereen trouwens!!
honden foto ben nog maar eens aan het wachten op iets lekkers!!
honden foto Dus ga ik er netjes langs liggen, ben toch een brave!! AF EN TOE TOCH!!
honden foto mijn baasje de volgende dag aan het ontbijten, ikke ook honger!!!!
honden foto Dit zijn trouwens de vrienden van het baasje eb vrouwke die ze zijn gaan opzoeken, Cindy en Cindy, daarnaast zit een koppel dat ze pas hier hebben leren kennen, vrienden van een van die cindy´s. Op dit moment lag ik heel braaf te wezen in de caravan met een uit de kluit gewassen super schink!! Ik was ook moe van al die wandelingen en het autorijden!!
honden foto ik hou alles in de gaten, dit is toppie!! en naar iedere hond doe ik een blaf!! Of honderd!!
honden foto kijk ik zo lelijk genoeg? ik vind het hier heeeél leuk, maar al die foto´s begin ik beu te worden, dus kijk ik lelijk genoeg?
honden foto heb ik geen lange tong!! Kan er heeeeel goed mee hijgen!!
honden foto wisten jullie trouwens dat ikke POOTJES heb!! Oh ja, natuurlijk!! UHM ! tja, ook de slimheid straalt van mij af te lezen!!
honden foto Ben ik geen ontzettende heerlijke jongen!! De ondeugendheid ende luiheid van het rijden straalt van me af!!
honden foto we hebben nog goed weer ook. Het hele warme weer blijft nog weg, maar dat maakt niet uit want ik kan NIET tegen HITTE!! Daar moet ikke zo van HIJGEN!! NIET TE DOEN!!
honden foto Dit was mijn uitzicht, ik hield het goed in de gaten, want je weet het maar nooit met het baasje!!! Ze zou zomaar weer richting huis rijden, inplaats van op vakantie!!
honden foto mijn baasje super geconcentreerd naar de camping in duitsland aan het rijden!! Maar goed, anders zouden we botsingen maken, want ik heb het veel te druk met hangen en rondgapen!!
honden foto Ze zijn mij niet vergeten, want kijk hier hang ikke!!
honden foto Ik ga een nachtje naar de camping, zit al in de auto voor het geval ze mij zouden vergeten en bij de oppas achter zouden laten!!
honden foto samen met daphni, ook een vriendin van mij, het vrouwke van Yoena
honden foto Lieve Yoena een fijne 1ste verjaardag, veel plezier met je bot en snoepjes, liefs je broer Raico
honden foto *
honden foto Wij zijn jarig, hieperdepiep voor ons zelf!! Lang zal ons leven. We zijn eindelijk 1 jaar!! En we zijn nog meer de trots van de dag voor de baasjes!! En verwend, poeh!!
honden foto Yenza op het verjaardagspartijtje van onze pups

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^