Honden foto's van imke steevens - pagina 39

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Mijn broers en ik moesten BRAAF buiten blijven terwijl het vrouwke deed dweilen, daar was mijn broer het niet mee eens en hij maakte zich eens goed vuil.
honden foto Weer denkt mijn broer dat hij veilig zit
honden foto Ik kan dan ook heel sexy liggen, helemaal ontspannen. Die bar slaapt prima, net een grote bench!! de andere mensen vonden het vertederend!! Dus deed ik mijn benen maar weer toe, niet iedereen hoeft mij vertederend te vinden, kom nou!! Ik ben COOL
honden foto In het cafe van Steve van de Heidebloem. Stamcafe van mijn baasje en vrouwke en nu ook van mij. Buiten staat er een houten bar en ik mocht daar in om veilig te kunnen slapen, ze zijn slim hoor. Want ik was juist naar de vader van mijn Vrouwke geweest en daar hebben ze drie honden en was stik kapot daarna.Wat een kennis making, Sjefke wilde mij bijten en ik moest hem waarschuwen!! Maar hij speelt el tof en is kei snel en heb toch even met hem gespeeld!! Ook Karel is tof, maar de zat in een kooi en mocht er niet uit, omdat er nog andere kindjes waren en hij is ook nog een pup van 8 maanden en wat druk en groot. Al bij al was het een succes.
honden foto Met mijn baasje en zusje, mooi plaatje he!! is gemaakt bij Yoena thuis tijdens de verjaardag van haar vrouwke Daphni die werd 16
honden foto Mijn vriendinnetje Amber houdt mij voor de gek. Het is dat het baasje mij en zus vast hield, want anders... Was ik hard gaan rennen en kon ze achter mij an komen om te proberen om het nog eens te doen haha!!
honden foto Bij Yoena hebben ze een toffe boom waar we op mogen kauwen, echt waar!! Mijn zus en ik vechten om het beste plekje. Zei wint vaak, want ze is wat gemeen met bijten in mijn oren!!
honden foto Ik heb mijn vrouwke en baasje verrast, lag voor de eerste keer van zelf in de bench, zonder dat ik het moest. Vindt die bench namelijk alleen leuk om in te spelen en mijn speelgoed in te verbergen voor grote broer, want die pikt alles!! Zelfs ´s nachts ben ik nog niet lief en moeten mijn baasjes regelmatig naar onder komen, om drie u ongeveer, en om vijf, om zeven en dan blijven ze eindelijk onder. De andere keer laten ze mij buiten, krijg ik voor de rest niks geen aandacht {nier plezant!} en moet ik er terug in en ben ik lief voor de volgende sessie!! tot ze eindelijk op staan en ik fatsoenlijk kan gaan slapen in de keuken of voor de bank!! Ben geen opgever!! Maar ik ben wel al droog in de bench, maak hem nooit meer vuil en dat vinden ze dan weer heel fijn!! Dat komt omdat ze in de nacht op staan, dus ik geef ze eigenlijk een wederdienst!! Ben toch wel lief!!
honden foto Ik kan ook al dom kijken, zie hier !! Ik ben negen weken ondertussen.
honden foto Hier zit ik achter Yenza, de grote zus van Yoena, ze wilt nog niet met mij spelen en ik accepteer dat van haar, want zei bijt echt van ich af. heb al vaak van haar moeten vluchten, en mijn vrouwke doet daar niets tegen, die zegt dat ik naar haar moet luisteren. Ik kus daarom veel met Yenza, in de hoop dat ze mij net zo lief gaat vinden als ze mijn broer Yenzo vindt!!
honden foto Mijn zusje Yoena, het vrouwke vindt dit een mooie foto; ik zal maar mee doen, vindt hem ook mooi, maar ik maak haar toch liever vies
honden foto Mijn zus Yoena en ik maken van de buren hun tuin een oorlogsveld, er woont nu niemand langs Yoena haar huis en ze moeten ons daar iedere keer komen halen. Wij zijn samen een goed team!!
honden foto Maar zelfs buiten was ik te moe om te lopen, alé deed toch alsof ik dat was!!
honden foto Mocht mee naar de markt, jee dar krijg je veel te zien!! Ook hiervan was ik heel moe, en mijn diarree helpt mijn vrouwke niet verder, maar ik heb het heel lief buiten gedaan, wel drie keer in de tijd die ik daar was, de rest van de tijd sliep ik of hield ik de kinderen in de gaten want die vind ik heel leuk!! De mensen zeiden de hele tijd dat ik schattig was en lief en mooi, COOL!! ben een COOL jongen, niet mooi en schattig!! Ben wie mijn broer, TOF en GROOT, wacht maar!!
honden foto Ik ben 8 weken als ik voor het eerst mee mocht met de broers naar wat ze de HEI noemen, nou dat was echt de MAX!! Zie je die stok, die lag daar gewoon en heb hem overal mee naar toe genomen en er lagen er daar honderden. Het was echt heel TOF, maar kon mijn snelle broers niet bij houden, en werd echt MOE joh!! Ze hebben mij de helft gedragen, ben tenslotte een BABY, dus daar moet je van profiteren!!
honden foto hij denkt veilig te liggen in zijn mand; maar ook daar jaag ik hem weg!! LOL
honden foto ben maar een beetje verwend zegt het vrouwtje
honden foto Ik ben bang voor de stofzuiger, heb net zolang tegen de bank gesprongen tot ik er op mocht. Zat ik heerlijk veilig!! nu zijn ze mij aan het leren dat ik naar buiten moet lopen wil ik veilig zijn!!
Niet echt eerlijk denk ik zelf dan, maar ja ben te klein om er iets tegen te doen.
honden foto we geven allebei niet op, knap he!!
honden foto stiekem in de mand van mijn grote broer Darco, vindt hij helemaal niet leuk en juist daarom doe ik het graag. haha!!
honden foto hoi ik ben Raico, ben 8 weken oud en ben de broer van Yenzo en Darco. Ben een echte bengel zeggen mijn baasjes omdat ik ze ´s nachts goed wakker houd en ik overdag de hele dag slaap door het zware werk dat ik in de nacht moet volhouden
honden foto Dit wordt mijn nichtje Yuna. Ze is het zusje van mijn broertje. Mijn mensennichtje heeft haar vast. Daarlangs staat haar mama, met een zusje van Yuna
honden foto dit is trouwens ons vrouwke, hier met de nieuwe puppy, Yuno. ze is er nu al dol op, maar hij komt pas over 2 weken en Vier dagen, want hij moet nog bij zijn mama blijven daar hij pas vijf weken is!! Ben benieuwd hoe hard ik strak mijn best moet doen om genoeg aandacht te krijgen, of misschien moet ik mijn oude hobby, stelen weer uit de kast halen.!!
honden foto mijn vrouwke is gaan kijken bij de puppy. En dit is hem dan. Hij kan net als ik niet stil staan. Nog geen fotomodel dus!!! Maar ik zet het op mijn te doen lijstje, voor een koekje leer ik het hem!!
honden foto het jonge zusje van mijn vrouwke. 21 jaar verschil!! Weer samen met mijn broertje. Zei is helemaal dol op broer, ze kan hem niet missen als ze bij ons blijft logeren, maar spelen doet ze graag met mij. Omdat ze dan iets ruwer kan doen, ik vindt dat namelijk ook leuk. Al blijven mijn baasjes altijd in de buurt, want het blijven kinderen en die kunnen gemeen aan de staart trekken. Maar ik doe niets hoor!! Ik weet wat ik dan moet doen, hard rennen en zei achter mij aan. lol!!
honden foto nog eens met het jongste lid van de mensen familie
honden foto mijn mensenneefje met mijn broertje Darco. Ze zijn allemaal dol op hem, ik ben te groot zeggen ze. Ben wel leuk om mee te spelen en dat is broer weer niet!! Die speelt niet met de kinderen, maar ik weet goed hoe ik ze moet entertainen. Ben ik een kei in!! En trouwens als het nieuwe broertje komt hebben wij toch even gedaan ben ik bang, zo een kleintje trekt altijd alle aandacht, had ik in het begin bij broer ook. Moest echt hard blaffen toen voor aandacht poeh!!
honden foto hij ziet er wel groot uit!! Maar hij heeft iets schattigs, of kan ik zoiets niet zeggen!! Uhm, ik denk dat ik gewoon mijn baas op haar woord geloof en dat het een scheet van een hond is!! Wat dat ook mag betekenen
honden foto de puppy is ondertussen trouwens al goed gegroeid. Ze zeggen dat ik ook zo snel groeide, maar daar kan ik mij niet meer herringeren. Want in mijn ogen ben ik nog niet puppy af, heb nog steeds dat schattige snoetje. Vooral het scheef denkend kijken doet hem goed, vinden ze hilarische.
honden foto mijn ander neefje Banjer. Een kleintje zalle!! Maar vinnig genoeg voor een grote hond stil te krijgen. Hij woont ook bij Opa, de vader van mijn vrouwke. Samen met die Sjefke en Karel de pup

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^