Honden foto's van imke steevens - pagina 29

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Rust moment, we zijn al zeker een uur aan het spelen en we zijn een beetje moe, een beetje maar hoor!!
honden foto OH zo´n dorst!! Dat heb je als je fijn kunt spelen met elkaar, je wordt er zo moe en dorstig van!! We hebben met zijn vijven al drie kommen water op!
honden foto Even een lekkere knuffel
honden foto Overal waar Yenza gaat, ga ik ook. Ik ben zwaan kleef aan, bij mijn meisje. Ben zo verliefd, maar ik ben lief zalle!! Ik doe niets, maar puur omdat ik het van haar niet mag, anders waren er al lang pups van ons, we hebben het een keer geprobeert maar het is niet gelukt. Nu vinden ze Yenza te oud met haar 9 jaar!!! Maar mijn gevoelens blijven en ik blijf lekker bij haar en geef haar kusjes!!
honden foto We zijn nog aan het spelen en het gaat ruw, kan mijn baasje niet tegen, vrouwke laat ons doen, want we vinden het zo leuk. Vooral met speelgoed, we rennen dan op en neer. De volgende morgen mochten we dat, ze deed de achterdeur op en wij maar op en neer met een schoen in onze mond en de ander dat proberen af te pakken, lol!!
honden foto Onze Yenza, onze mooie lieve en rustige meid, een heel verschil met de drukte van de andere 3, want onze Darco is ook van de rustige soort!!
honden foto Ik vind deze drukte echt maar niets, ik sta wel toe te kijken, maar het liefst heb ik dat deze pups het huis uit gaan!! AMAI, wat een drukte, niets voor mij, Yenza wel die vind ik lief, die is rustig!
honden foto We spelen de hele dag, tot we moet zijn of iets lekkers krijgen, uiteraard!! En ETEN daarvoor stoppen we ook!!
honden foto Ze is er!! Ben zo gelukkig, ik lig trouwens van onder haha!! En eigenlijk altijd, want ZUS is heel sterk haha!!
honden foto Ook ons Yenza heeft een plaatsje gekregen, maar ook zij blijft liever heel dicht bij ons, haha!! Heel dicht bij ons, waar wij zijn is ons meisje!!
honden foto Yoena heeft haar plaatsje in ons gezin gekregen langs de andere honden, op haar deken!! To nu toe heeft ze er niet gelegen, ze ligt liever voor de bank of in de mand van Darco!!
honden foto Ben van het moment aan het genieten dat ik nog alleen ben, alé met ons gezin. Strak komt Yenza en Yoena en ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Blijf er nog nuchter onder!
honden foto Mag het nu echt niet?? FLAUW HOOR!!
honden foto Vrouwke mag ik deze niet, vind het GEWELDIG!! Mag het please?
honden foto Mijn zusje komt logeren, lol!! Ik check haar bench, het moet tip top zijn. Maar niet beter dan de mijne, uiteraard!
honden foto jep, slapen doe ik heel graag!! Is een hobbby
honden foto ben moe,heel moe!
honden foto Hoe klein ik ook mag zijn, hier wordt ik moedeloos van! Mag ik er echt niet uit, is het nog niet droog, zodat ik niet meer uitglij, al was dat wel lachen zo´n grote glijbaan haha!!
honden foto en dat doe ik heerlijk genietend languit!
honden foto als ik hier toch moet blijven en je mij niet los laat, awel dan ga ik slapen, puh!!
honden foto mij smaakt het ook prima
honden foto lekker hoor, ben aan het smullen.
honden foto Kom hier krijg je een lekkere lebber van me!
honden foto Ik probeer hem te pakken, iets verder doen aub. Probeer jij het maar eens te pakken met alleen maar een mond en zonder die armdingen van jou!! haha!! lukt niet hé!
honden foto VROUWKE, VROUWKE!!!!!! Ik heb hem laten vallen, wil je helpen!!!
honden foto nou ja, als ik niet mag meedoen met de lol, negeer ik dat zuigding hoor!!
honden foto Ik moet hem niet, want ik pest liever dat zuigding!! Mag er uit ?
honden foto dank u vrouwke, ga het even uitproberen, doe je het deurtje toe!! Dan mag je gaan zuigen en dweilen zodat het schoon is voor mijn logé, mijn zusje Yoena, mag ik echt een week met haar spelen!! Amai, wat een bofkont ben ik toch!!
honden foto Ik vind dat ik wel veel meer geduld moet hebben dan mijn broers, doe je me niet in mijn bench voor dat snoepje????
honden foto krijg ik ook zo´n ding?????

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^