Honden foto's van imke steevens - pagina 22

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Dit is mijn neuwe plaats in dit ding dat mij overal naar toe brengt. Het is groot en ruim, maar ik val alle kanten op en het is niet knus!! Ben maar een beetje ongelukkig op het moment, op schaal van 10.0 geef ik het een 9.99, dus ben maar een beetje ongelukkig!! Juist ja!! Wil dus weer naar VOOR!!
honden foto HALLO!! HIER ZO!! JA HIER ACHTERIN!! HOI, WIL JE IETS VOOR MIJ DOEN, VRAAG EENS AAN HET VROUWKE OF DIT ECHT NODIG IS? BEN HEEL EENZAAM EN WIL GRAAG WEER NAAR VOOR!! BEDANKT!!
honden foto Ben aan het dromen en ik zie mijn  bench, heerlijk mijn bench!! Oh en mijn etensbak met brokken en vlees!! Deze droom mag eeuwig duren, WHAAA een Kitten!! WOW dat maakt je wel wakker, zelfs in mijn slaap valt dat mij nog aan, het trok mij aan mijn nek zo naar buiten,VROUWKE!! OH wacht nu zie ik het VRouwke is opgestaan en trekt aan mij om te vertrekken!! Was me dat een opluchting, zie haar tien keer liever dan dat klein harig ding!! Met die enorme scherpe klauwen, hoe niet overdrijven, ik overdrijf niet!! Was echt zo, ze waren zeker zo lang-------------------- lang hé? Dat bedoel ik maar, krijg dat eens op je neus!!Ik overdrijven, maar nee!!
honden foto Ben heel moe!! Dat is alles!! Heel moe!!
honden foto GODDELIJK!! JEP dit is echt GENIETEN!! Vrouwke even niet storen baasje is met mij bezig nu!! HEERLIJK ONTSPANNNEN? had ik juist nodig, ben me toch verschoten daar strak, heb, je gaat het geloven vrienden, Een hele enge, kleine, harige, gemene, POES gezien, echt waar!! Ik druk snuffelen, OH wat is dit, je kent het wel!! EN ineens uit het niets beweegt dat harig ding en haalt uit!! Terwijl het volgens vrouwke OH zo schattig was  en nog maar een paar weekjes oud!! Nou ja zeg!! Ik was zo gemeen niet met een paar weken, waarom dit kitten wel?? JE zult het wel begrijpen waarom ik ontspanning nodig heb, baasje kan ik nog een sessie bestellen voor thuis??!!
honden foto Oh ja!! Dit heb ik eerder meegemaakt, een beetje meer naar rechts, OH ja!! Daar had ik jeuk!! En nu verder doen met AAIEN, dat is ........!!
honden foto Wat!! DOE !! JE !! NU!! Was mij dat verschieten!!
honden foto Mijn neus ruikt alles, echt alles!! Ook de inhoud van de tas die het vrouwke mee heeft. En dat kan nog wel eens goed van pas komen, kan natuurlijk altijd zelf gaan zoeken naar broodjes of koekjes!! lol
honden foto VROUWKE ik weet niet hoe dat flauw vallen moet!! Wil je het even voordoen, ik weet dat je dan moet gaan liggen, maar op de tv vallen ze, wil je dat even voordoen, zodat ik het kan bekijken en dan kan beslissen of dat gaat helpen om een broodje te bemachtigen!!HOE NEE!! FLAUW, HEEL FLAUW!!
honden foto Baasje? Dat broodje van daar een juist heb je dat helemaal alleen opgegeten, zonder te denken aan mijn oh zo hongerige maag, seffes val ik flauw van de honger!! Nu alleen nog even bedenken hoe dat moet, kom er nog op terug!! EVEN NADENKEN!!
honden foto Ik kreeg zo´n raar sjaaltje om, mij niet gelaten heb het nu veel drukker, wat ik hier allemaal zie en ruik is teveel, heb het heel druk. Trekken naar die kant en dan zie ik een kip!! Trek ik naar die kant dan zie ik een kameel?? Wat dat is weet ik niet, maar het lijkt mij een zeer uit de kluit gewassen Yenzo met rare bulten op zijn rug!! En er zitten kinderen op?? En als ik de andere kent op trek zie ik mijn eigen, oh nee!! Sorry het was een andere bruine lab, maar hij is net zo groot, even snuffelen, baasjes even niet trekken aan de riem dit is de tijd niet!! Ben bezig!! even hallo zeggen tegen mijn wat forsere dubbelganger!!
honden foto Ik mag mee naar een raar dagje uit? DIERENHAPPENING noemt het. Moet er even voor in de auto, en dan moet ik daar heel braaf gaan doen, heeft het vrouwke gezegd!! Ik hoop dat ze onthoudt dat ik Raico heet!! Haha!!
honden foto Bommer!!!! Hij heeft echt geen zin, hij is lui zegt ie!! Moet maar met iemand anders spelen?? Maar met wie, Darco speelt niet, baasje is in de keuken aan het hangen?? Dat vind ik saai!! Dan blijft  er maar een iemand over, vrouwke!! VROUWKE WAAR BEN JE IK WIL SPELEN EN NIEMAND WILT MEEDOEN? WIL JIJ WEL!! Ja maar hé zeg!! Die zit achter dat scherm druk te wezen, dan ga ik weer slapen!!!
honden foto Wat dichterbij sluipen, oh dju, hij heeft het gezien!! Dan is er maar een ding aan te doen, der opaf!!
honden foto Eens zien of hij het doorheeft!!
honden foto Ik wil met broer spelen, en ik ga eens zien in hoeverre ik hem vandaag kan uitdagen!! Eerst doen alsof ik met iets anders bezig ben, even rekoefeningen voor de rug, uhum!!
honden foto Gemaakt door Lise van HP. Bedankt lieve meid, ik vind mijn collage met de broers, zus en nicht heel mooi!! ben er heel fier op!! Dank je wel, je krijgt van mij een dikke lebber, liefs Raico.
honden foto Dit is hem ik voel het vrouwke. Nu mag je het erbij zetten,toe dan!! MIJN LIEF PATéKE {sorry gewoonte, bedoel SCHATJE} IS 16 WEKEN, ONZE MOOIE JONGEN!! AWEL! Nu ga ik weer aan de wandel hé!! DAAAAAAAAAGGGGGGGGGGG!!!!!!!
honden foto Mijn Patéke, is het geen mooie fiere jongen?VROOOOOUUUUWKEEEEEE!!!! HIHI oeps mag geen Patéke tegen mijn patéke zeggen.
honden foto Is het zo een mooie positie vrouwke, doe ik het goed? Nee patéke, je moet iets hoger en mooier gaan staan!! Oké zal proberen vrouwke en noem mij geen Patéke terwijl al mij vriendjes mij zien staan hier, schaam me dood!! Sorry!! Scheette patéke zal het niet meer doen, alleen nog thuis als we alleen zijn!! Haha!!
honden foto Moet op een boom klimmen met het commando Op, awel de OP doe ik goed, maar nu moet ik nog op het vrouwke letten haha!! NOT!!
honden foto Dit is veel leuker, daarvoor kom ik naar de HEI DUH!! Wat dachten  jullie, dat ik een fotomodel was!!
honden foto OH het is ZO saai!! Daar wordt ik MELIG van!! Kunnen we iets anders gaan doen?
honden foto Ik vind die takjes eigenlijk veel interessanter!! Sorry vrouwke, zal terug opletten, hou je worstje klaar!!
honden foto Ik ben morgen een nog grotere jongen, want word tal 16 weken oud!!!! Goed he!! Daar poseer ik voor haha!! Zien jullie mij niet veranderen in die 8 weken dat ik nu bij mijn baasjes woon. Ben flink de hoogte in aan het gaan!! Oh en ik weeg al 16 kilo!! 3 kilo erbij op een goede 2 weken!! GOE BEZIG ZEG IK ZELF!!
honden foto Weet bij GOD niet of ik het wel LEKKER vind!! Niet zo´n hele goede vondst misschien!! Had beter koekjes kunnen pikken!
honden foto Ben weer lekker bezig geweest deze morgen!! Heb een Aardappel gepikt!! Goed he!!
honden foto Blijf zo liggen broer, dan klim ik terug op de bank. Makkelijker met een zacht opstapje!!
honden foto Ik ben lekker groter en sterker ... en dat is eigenlijk niet goed zegt het vrouwke tegen het baasje, ik moet er echt af of ik ga nog dominant worden omdat ik het hoogste sta en meer mag... en dat zou heel gevaarlijk zijn!! Ik begrijp totaal niet wat ze ermee voorheeft, maar ze zal wel ergens gelijk hebben haha!! Alé yenzo aan de kant dan kom ik er af!!
honden foto Yenzo wilt mij duidelijk maken dat ik dit dus echt niet mag, het baasje is niet consequent genoeg volgens het vrouwke en hij helpt haar dan maar. Baasje vind het moeilijk om streng te zijn omdat ik zo ongelooflijk cute ben, maar wacht maar als ik 30 kilo of meer weeg haha!! Dan is de hele inplaats van de halve bank van mij en dan vindt ze het niet meer zo leuk en krijgt ze het mij niet meer af geleerd. Vrouwke zegt haar dat vaak, bij het vrouwke durf ik het ook niet altijd!! Maar af en toe probeer ik het toch maar die sjort mij er gewoon van af, zonder pardon!! PUH, dan heb ik liever het baasje!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^