Honden foto's van imke steevens - pagina 36

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto ik ben zo dol op warmte en mijn broers, dat ik het nu probeer bij mijn broer Yenzo!! Hij liet het van deze afstand toe. Lief hé? Heerlijk knus
honden foto Ik lig weer heerlijk!!
honden foto uhum, liefde!! Het is wel waar, we zien elkaar graag!!
honden foto HOI vrouwke welkom thuis
honden foto Het welkomst comité. Vrouwke komt thuis van de HEI. Zonder ons EGELTJE!! En sinds kort doe ik mee met de bende om iemand te verwelkomen!!
honden foto daar gaat ie!!
honden foto vrouwke brengt PIETEKE naar de HEI, veilig in het groen. Ze vondt het heel schattig, maar hij hoort in het wild thuis en ze heeft hem niet lang aan de stress van de honden toegelaten. Vrouwke ziet heel graag dieren, maar ze veilig in het wild terug zetten doet ze nog het liefst.
honden foto Mijn grote broer meent dat dat PIETEKE om te eten is en beet erin, gelukkig was vrouwke er meteen bij en had het PIETEKE helemaal niets. Yenzo zou daar gewoon in bijten ondanks die pijnlijke dingen die erop zitten. Ik denk dat hij niet begrijpt dat je lief moet zijn voor je mededieren. Ik heb tegen het vrouwke gezegd dat ze het maar veilig weg moet doen, want broer heeft HONGER!!!
honden foto Mijn vrouwke was achter voor ons nieuwe hok bezig en kreeg bezoek van een jong beestje. Het bleek volgens haar een EGEL te zijn en ik mocht heel lief kennis maken. Daar ze vaak veel vlooien met zich mee dragen moest ik voorzichtig zijn. Maar daarvoor niet alleen want dat PIETEKE deed zeer!!!!
honden foto hihi!! Net als ik bij ZUS YOENA doe, beet hij ook in mijn staart, hij was echt net zo MAF als ik!! Zijn vrouwke zei dat ook, dat hij zo druk was!! Heerlijk toch, ik kijk al uit naar Woensdag, dan mag ik weer met hem gaan spelen!! En met de Teckels haha!! Die zijn lachen!! En snel!!
honden foto lekker spelen met mijn nieuwe vriendje. Het is één cocker spaniel, maar dat boeit mij niet, hij was net zo wild als ik en daar Hou ik van!! Kom maar op!!
honden foto mij betasten laat ik heel goed toe. Laat ze maar aaien, gezellig toch!! Vrouwke heeft ook veel tips gehad!! En ik heb het heel goed gedaan, deed al VOET, BETASTEN, TANDJES LATEN ZIEN en over HINDERNISSEN gaan!!!! Wat was mijn VROUWKE trots en mijn BAASJE ook!!
honden foto mijn hondenschool die ik volg sinds Zaterdag 15 okt. Nou vond het GEWELDIG. Wat een VRIENDJES!! We mochten het laatste kwartier vrij spelen, ik was helemaal in de hondenhemel en had een echt vriendje gevonden, al vond ik het kindermeisje ook zwaar interessant!! Die aaien zo heerlijk!!
honden foto het is alsof je iedere dag een cadeautje mag uitzoeken. De speeltjes die ik altijd mag hebben zijn de schinken, harde speeltjes en de speeltjes van grote broer. En ik heb broer zelf natuurlijk, ook heel plezant!! Hij is goed aan het genezen, krijgt antibiotica en wordt iedere dag verzorgd en ik wordt zwaar in de gaten gehouden met ons speelmomentje haha!!
honden foto Daar mijn grote broer Yenzo al verschillende van mijn speeltjes heeft kapot gebeten, moet ik wennen aan een nieuwe regel!! Alleen spelen als broer buiten slaapt!! Niet echt eerlijk, maar die doos om uit te kiezen is de MAX, dat vindt ik nu echt geweldig. Als ze die doos neer zet, ben ik al een blije jongen.
honden foto tja, dit ligt gewoon lekker. Echt waar!! Houd dit uren vol.
honden foto daar ik een beetje een aparte ben volgens het vrouwke, wilt ze graag laten zien wat ze daarmee bedoelt!! Ze denkt dat de foto voor zich spreekt!!
honden foto heerlijk hoe ik nu nog in die mand pas, het ligt heerlijk en ruikt naar Darco!! Ja ja, lig er heel graag in!!
honden foto samen slapen, ik wilde de hele tijd proberen om samen met Darco in een mand te gaan liggen, lekker knus!! Maar broer was het daar niet mee eens en daarom kreeg ik een mand dicht bij hem, had ik toch het gevoel dat ik erbij hoorde!! Wat een slim vrouwke heb ik toch!!
honden foto Mijn broer Darco is gewoon lui!!
honden foto Ik ben ook moe, maar dan door dat zus Yoena bij mij thuis is geweest en daar speel ik heel wild mee, net als broer. Ze weten nog niet hoe ze dat gaan oplossen, behalve ons af en toe eens uit elkaar halen zodat we rust hebben!!! Maar zei doet mij ook pijn hoor!!
honden foto Ik ben heel moe, waarom ?
Awel door de beet van Raico denken de baasjes. Ik kan het niet anders beamen, heb pijn in de nek, want het is ontstoken!! Arme ik!! Vrouwke zag het vandaag en er kwam iets geels uit!! Vies hoor!! Maar ze gaan om Half zes met mij naar die dokter, die mij beter maakt. Maar ik piep niet hoor, hou mij sterk!! Maar ze hebben het met mij te doen, nu ben ik weer even de lieveling, haha!! Heerlijk die aandacht!!
honden foto baasje wilt mij afkloppen, heb ik de zand gelegen!! Niet dat het helpt want daarna ga ik heerlijk weer in het zand!!
honden foto ik hou haar goed in het oog. Weglopen doe ik niet hoor, ik luister voor een lekker snoepje al naar da ene woordje, wat was het ook alweer? HIER of zo iets. Morgen ga ik voor he teerst met ZUS naar school. We gaan daar samen de boel op stelten zetten!!
honden foto ik ben op onderzoek. Je moet me even niet storen voor fotomomenten vrouwke. Heb het druk!!
honden foto hoi
honden foto kijk eens hoe hoog ik durf!!
honden foto ik help heel goed bij het baasje. Zie je, ik volg haar overal mee naar toe. We gaan DUMPEN in de HEI langs ons huis.
honden foto ik mocht los lopen en zat meteen in mijn nieuwe zandbak.
honden foto mijn baasje is hard aan het werk om het af te krijgen, ze is heel sterk haha!! Maar ik had toch heel graag geholpen, dat toekijken was gezellig maar werken is leuker. Mijn broers mochten er ook niet bij zijn, flauw hoor, die wilden anders ook helpen met spitten!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^