Honden foto's van imke steevens - pagina 18

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Dit is de kamer van mijn baasjes, ik mag gezellig bij hun slapen, maar wel op mijn deken. Ik deed het heel goed en ze waren trots op mij...
honden foto Het is heel vermoeiend om op vakantie te zijn!!!Effe rusten!!
honden foto om mij te amuseren had het vrouwke een verrassing in mijn DOOS liggen, lekker hé?
honden foto Ik ben er, en het vrouwke heeft mij dit plekje gegeven. Ik was fier joh!!
honden foto Ik mag mee naar het feestje van een vriendin van mijn baasjes, we blijven daar ook slapen!! Ik kreeg alles mee, mijn speelgoed, dekentje enz. Ik paste er nog maar juist bij!!
honden foto En ook de oudste en de jongste slapen heerlijk en snurken er stevig op los, vooral onze Yenzo zaagt heel wat bomen om, en de kleine maakt allemaal rare piepgeluidjes haha!! Vaal dromen onze jongens ook en dan lijkt het juist alsof ze aan het rennen zijn in de hei, of hun oogjes, pootjes en oortjes gaan alle kanten op haha!! lol prachtig om te zien, je kunt je al helemaal inbeelden wat hun dromen zouden zijn!!!!
honden foto Mijn vriendin heeft de oogjes al een twee uur stevig toe, lol
honden foto Het is Donderdag 29 dec en ik ben nog maar alleen wakker, de rest ligt heerlijk om mij heen te snurken en te genieten van hun welverdiende rust. Het is trouwens nu 0.29 u haha!!
honden foto Vrouwke dan kom ik via de andere kant mijne aandacht vragen, ben ik zo dichtbij genoeg voor een stevige knuffel?
honden foto Allemaal aan de kant hier kom IKKE. Alé Darco move!! hihi!! ben Wervelwind die passeert, x
honden foto Hoi ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar namens MIJ, en mijn 2 broers en natuurlijk mijn baasjes!!!
honden foto Wij zijn maar een beetje nieuwsgierig, niet veel hoor!! Een klein beetje...
honden foto Als er een wedstrijd bestaat voor meest lelijke foto van je favo huisdier dan wint deze. haha!!
Let vooral op Yenzo zijn lip en onze Darco haha!!
honden foto Hebben we geen heerlijke mannen, ben dol op ze. En ik weet bijna zeker dat het wederzijds is, aan hun gelukkige snuit te zien!!
honden foto Onze Darco houdt niet van de flits haha!!
honden foto Als de vogeltjes hier niet goed inzitten dan weet ik het ook niet meer. Mijn vriendin zorgt graag voor alle dieren, de vogels krijgen hun huisje, voer en lekkere dingen op hunne  tijd en zelfs de straatkatten worden hier niet vergeten. Altijd hebben we brokken voor ze en regelmatig wisselen we dat af met katten{blik}vlees. En natuurlijk overschot van de tafel komt regelmatig bij hen terecht. Dan moet je onze jongens eens zien ruiken aan de draad, snappen er niets van dat da niet in hun maagje is beland, maar ze zouden zeer dik worden als we dat altijd deden haha!!
honden foto Het vogelhuisje staat ineen, en is het geen schoontje?
honden foto Awel ik  ga heerlijk relaxen van de tijd dat da pupsel er niet is!! AAAAHHHH!!!! Wat is het leven heerlijk in je EENTJE!!
honden foto Ik mag er alleen uit blijven, mijn twee broers zitten in de ren, heb lekker één op één aandacht en geniet daar met volle teugen van!! En ik heb lekker plaats op dit deken en weet je wat ik dan doe?
honden foto Zie je hoe diep, dat is dus één uur hard werken!! Je moet er wat voor over hebben, om zo´n mooi diep gat te maken!!
honden foto Tja, het is gewoon een leuke bezigheid, wat moet ik zeggen?? Verveel mij gewoon, of mijn baasjes letten niet goed genoeg op, dat kan natuurlijk ook!!Maar ik weet al dat ik naar achteren moet om stout te zijn want daar zien ze het niet, want de garage staat ervoor!! Ben een slimme jongen!!
honden foto Ik heb mij een beetje vermaakt in de achtertuin!!! Ben nu dus al stout, OEPS!! Hopelijk zeggen ze het niet tegen de kerstman, want dan ziet volgend jaar er somber uit!!
honden foto Ik geniet er echt wel van... dank je wel Kerstman, hopelijk ben ik het volgende jaar ook braaf zodat ik weer zo verwend wordt...
honden foto Ik weet het.... ben verwend... en mijn broers ook!!
honden foto Dit had die goede man allemaal gebracht. Allemaal nieuwe snoepjes, schinken, botjes, speeltjes, snoetenpoetsers, poepzakjes, vogelvoer, lekkere dingen voor die pietekes, dat ik uiteraard ga stelen!! En nog veel meer en het baasje heeft een vogelhuis, zoals ik dus zei!! Ben er heel blij, ga haar van de week helpen het op te bouwen, door goed in de weg te staan, dat vind ze niet leuk en ik vind dat oh zo lollig!!
honden foto De kerstman is geweest, zie je?, hij is mij niet vergeten hoor... ben heel braaf geweest, awel dat vind ik toch !!!
honden foto Banjer is een beetje moe van al dat drinken haha!! Hoezo dronken??? haha; hij lag er zo heerlijk relax bij, dit moest ik gewoon delen...
honden foto Mijn pa en stiefmoeder met mijn jongste zusje, Kerstman was weer heel gul haha!!
honden foto Het is niet allemaal voor ons drie, ook Yoena, Yenza, Yana en Evil worden verwend. En ook alle baasjes!! En mijn baasje krijgt van de goede kerstman een nieuw vogel huisje, een hele grote die wij niet kapot mogen maken!! Ik heb het beloofd haha!! Maar ze weet goed genoeg dat ik Raico heet en niet Heilige Hond!!! De vorige hebben wij dus ook iets te uitbundig besnuffeld.lol Trouwens hoe ik weet dat er een vogelhuisje in zit, awel dat zei het vrouwek, waar zei het van weet mag joost weten, maar ik mocht het niet verklappen aan het baasje, want de kerstman heeft het haar niet verteld omdat het een verrassing is!! Dus ik hou mijn mond, trouwens volgens mij verstaat ze geen blafs!! Raar hé? Ik versta toch ook hun taal, die ZIWT, AF enz. Maar beloofd is beloofd, ik zwijg en wacht af tot ik eindelijk mijn pakjes kan open doen en besnuffelen, mee spelen of lekker opeten, dat doe ik nog het liefst!! ETEN... is Hobby!!
honden foto Zie je hier nog MEER!! OH ik wordt zo verwend en mijn broers ook!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^