Honden foto's van imke steevens - pagina 9

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto hoe? ikke loop voor het beeld?
honden foto kyliana met Darco, het gaat helemaal top tussen deze twee. In het begin was hij niet zo tuk op haar, maar hij heeft ondertussen door dat ze toch wel heel fijn kan fletsen!
honden foto met cincin, toppie!
honden foto trekpartijtje met broer
honden foto ze legt me even ui wat je ermee moet doen, en ze zegt ´niet opeten`, nou is de lol ervan af!!
honden foto het duurt even, maar dan heb je wel de grootste lol!!
honden foto ik help mee als ze mijn cadeautje uitpakt!! Je bent de beste vriend voor iets
honden foto mijn cadeautje voor Kyliana. even zien wat het ook alweer was!
honden foto *
honden foto Hiervoor wil ik naar buiten, mijn vriendin is de bloemetjes aan het verzorgen en ik wil daar bij zijn!
honden foto Ik wil naar buiten, mag dat? please?
honden foto *
honden foto *
honden foto *
honden foto mijn vriendinnetje is jarig en wordt 7 en ze krijgt een mooie kaart van ons vijven! mijn vriendinnetje is natuurlijk kyliana, zus van vrouwke
honden foto *
honden foto mijn allergische reactie!! Ziet er jeukerig uit  he!! Mijn baasjes hebben het echt met me te doen en doen alles wat ze kunnen om mij te helpen, want ik heb het lastig! Ze hopen dat dit helpt!!
honden foto en natuurlijk moet het baasje de afwas doen, ah ja, het vrouwke heeft  al zoveel werk gedaan voor mij haha! Daar wilde het vrouwke bewijs van, dus bij deze, mijn lieve baasje!
honden foto yenzo zomer 2012
honden foto ikke zomer 2012
honden foto darco zomer 2012
honden foto zo ziet het eruit, wat een werk hé! en dat een paar keer per week, zo´n twee of drie keer, ligt eraan of mijn broers ook wat krijgen, want mijn broertje Darco lust er ook wel ´soep`van!!
honden foto voor een twee dagen eten, moet bijna kwijlen, ruikt goed. Eet het wel alleen als de wortel klein gesneden is en er bouillon bij zit, een soort soep dus!! Maar dat was volgens de DA geen probleem!!
honden foto zoveel kip en allemaal voor ikke!! wat een leven!!
honden foto ik moet op dieet, ik blijf maar allergische reactie krijgen, nu gaan ze het zo testen. 6 weken lang alleen maar kip en wortle. Vrouwke heeft er veel werk mee, maar ze heeft het ervoor over als ik mij dan beter voel, want oh wat jeukt het onder mijn buikje!!
honden foto mooi he! mijn nieuwe jasje haha!!
honden foto ikke ook, heb het warm!! En daar kan ik helemaal niet tegen!! Hijg mijn tong er nog uit!!
honden foto weer een andere hete dag!!
honden foto mijn broertje is oververhit, het vrouwke heeft een oplossing, een lekkere frisse handdoek. Hij had overgegeven enzo, maar nu is hij op zijn gemak.
honden foto mijn pilletjes, zijn grote hé? Heb er af en toe ook moeite mee, maar ze hebben kipfilet gehaald zodat ik het makkelijker heb. Heb er dan geen moeite mee!! Haha!! Hou ze niet voor de zot hoor, ben gewoon een dure vogel!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^