Honden foto's van imke steevens - pagina 23

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto YEP ik lig hier prima
honden foto Hoe? ik ben op de bank gesprongen en het mag niet? Ik zie het baasje mij er toch niet van af doen!! Dan kan ik er toch niets aan doen...
Ik probeer maar gewoon, het ligt zo heerlijk zacht...
honden foto NOU JA?! dan krijg je hem niet te zien, was wel een hele mooie hoor!!
honden foto Baasje, baasje!! Ik heb een schink, kijk dan!! Baasje, hallo heb een schink, een hele lekkere gepikt van broer met de rare kom in zijn mond, denk dat ie nog van die vieze mosseltjes wilt!! BAASJE LUISTER NU EENS!!
honden foto Ze snappen het echt niet, want ze vullen niet bij in deze kom, als ik nu eens mijn eetbak ga halen?
honden foto Hoe ik heb nog goesting in iets lekkers, waar haal je dat vandaan!!
honden foto Baasje het is leeg, krijg ik nog??? De mosseltjes met groenten waren heel lekker, daar lust ik nog van!!
honden foto Heerlijk! want mijn dekentje is vandaag uitgewassen. Maak er namelijk nogal een bende van!! Mijn koekjes, brokjes, schinken, staafjes alles eet ik op in de bench, zodat mijn broers er niet aan kunnen. Gewoon met het deurtje open hoor!! Maar ik knoei nogal en dan kunnen ze dus mijn dekentje gaan wassen. En omdat ik niet meer in de bench mijn behoefte doe mag mijn deken overal liggen, awel dat is echt heerlijk!! Wilde er niet meer uit gisteravond!!
honden foto Mijn baasjes weten niet wat het is, maar zo erg als ik de bench eerst vond zo hou ik er nu van. Lig al de hele avond in de bench heerlijk te snurken. Dit doe ik nog maar een goede week!! Zoveel toch. Want op het moment is het overdag en lig ik er alweer in!! Lekker met het deurtje open, dat heb ik het liefst!!
honden foto Ik heb mijn eten op, alleen dat éne brokje was er wat teveel aan, zat echt helemaal vol!! Mijn buikje barste bijna!!
honden foto Ik moet hier wachten volgens het vrouwke want ze zijn weer eens aan het eten en wij hebben weer eens  niets!! Hoe eerlijk kan het leven zijn!! Maar als we hier braaf wachten krijgen we iets lekkers achteraf en oh dat heb ik al goed door, ik wacht op de JA van de baas of vrouwke en dan vlieg ik samen met de broers de keuken in. Ben dol op eten!!
honden foto Heerlijk rustig voor de warme stoof, daar ligt hij toch zo graag, al hijgt hij zich een ongeluk van de hitte, meneer houdt vol!!
honden foto Broer heeft een schink die ik heel graag wil hebben!! Zou ik durven, want af en toe wilt hij hem niet afgeven en moet ik rennen!!
honden foto Mijn broertje ligt ook graag op mijn deken, ik tolereer het zolang ik de meeste plek heb!! Haha!!
honden foto Ben heel braaf geweest. Maar ik vind het nu wel genoeg geweest hoor!!
honden foto Lekkere tomatensoep met ballen, OH dat is heerlijk genieten. Ze kon het niet meer op en ik was de enige vrijwilliger om haar te helpen!!
honden foto Yoena zit er mooi bij! Fotomoment haha!!
honden foto *
honden foto Ben goed bezig hé!! Heb het heel druk ...
honden foto Ik weet dat je lekkere dingen bij hebt om ons bezig te houden imke!! Krijg ik zo´n brokje, OH heerlijk!! Ik weet dit van Imke, want die heeft altijd oefenbrokjes bij van de hondenschool, zo kan ze tussen door met broer af en toe oefenen!! Morgen ga ik voor de eerste keer na anderhalve week ook weer mee. 10.11.11
honden foto YEP zus en ik zijn weer aan het spelen, we zijn daar lekker wild in!! Je had al die vreemde mensen eens hun oogjes moeten zien optrekken haha!! Niet te doen!!Haha!! lol
honden foto Mijn nichtje Yenza is er ook, wat TOF!! Dit vind ik heeeeel gezellig!! Ik heb met haar en zus afgesproken dat we al die stokjes gaan opruimen, want wat een rommel hier!!
honden foto Zo ziet mijn jasje eruit, toppie!! Vind het wel een lollig ding, staat mij wel niet??? Jammer dat het niet warm is, ze hadden het moeten verwerken in een wollen jasje!!! Dat was pas toppie!!
honden foto Yep ook mijn halsband is Fluor haha!! Ze doet dat goed, mijn baasjes nemen het zekere voor het onzekere. Want ik ben heel donker en nou ja buiten is het donker, dus .... Maar nu wil ik wel eens vertrekken hoor....
honden foto Ik mag mee naar de Sint Maarten. Ik krijg het jasje van mijn broer Darco om, zodat de mensen mij goed zien!!
honden foto Hoi, ik ben het den Yenzo. Ik weet het je hoort niet veel meer over mij, maar ik ben er nog zalle!! Ze heeft het wat druk met de pup, omdat die meer meemaakt tegenover mij!! Ook niet echt eerlijk, maar ja, ik blaf weer meer  voor aandacht en zo krijg ik het mijne ook!! Eerlijk is Eerlijk haha!! Ieder zijn aandacht!!
honden foto Deze lieve jongen is vandaag {9.11.11} 15 weken oud geworden.
honden foto Je ziet me bijna niet op mijn deken. Haha!! Ik ben vandaag 15 weken jong!! En het gaat heel goed, ben al een sterke en slimme jongen aan het worden!! Mijn zusje logeert weer bij haar thuis sinds een week en de rust is weergekeerd, dus ben Darco weer aan het pesten haha!! Hij had dat wel gemist denk ik!! Maar ben weer goe bezig, verveel mij niet hoor!!
honden foto Ik lig net als broer heerlijk ontspannen op deze manier! haha!! Mijn broertje doet dit blijkbaar ook!! Heb het van de beste geleerd!! x Yoena
honden foto x

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^