Honden foto's van imke steevens - pagina 34

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Ben op de markt, gezellig, maar vermoeiend. Al die kindjes en aandacht en dat wandelen. POEH!! Wil dan een voorbeeldig hondje zijn om mijn baasjes plezier te doen, maar dat is niet simpel haha!
honden foto Zie je ben een schatje!! In de auto haha!!
honden foto We zijn onderweg naar de markt {23-10-11} en ik lig lekker voor de voeten van het vrouwke en doe dat heel goe. Ze is daar heel trots op. Want in he tbegin wilde ik altijd op de schoot en jankte ik, maar nu ben ik zo lief als een engeltje zegt ze. Het is gewoon lekkerder liggen, maar dat zeg ik haar maar niet, en ik krijg een koekje omdat ik er netjes in ga en blijf liggen, wat zou jij doen!!?? Haha!!
honden foto Vrouwke kom achter die computer vandaan want ik mag MEE naar de MARKT!! En ga graag weg!! Ga je mee?? Kom op!! Sta op!! Ik heb mijn bandje al om!! KOM OP!!
honden foto Vrouwke ik mag niet naar het baasje, kun je mij helpen??
honden foto Zie je hoe ze mij buiten houden, want ze weten jammer genoeg hoe ik er onderdoor kan gaan. Moet echt leren hoe je stiekem iets kunt doen!!
honden foto Wil het zelf gaan bekijken om het werk goed te kunnen evolueren naar jullie toe, want nu moeten jullie het vrouwke maar op haar woord geloven. Maar mag dus echt niet naar daar, het beton is nog te zacht. PUH!! Flauw zalle!!
honden foto Het beton waarop ons hok gaat komen, hierop gaan wij dus eigenlijk lopen!! Ze hebben dat goed gedaan, ben trots op ze!! Maar wil er nog niet in zalle!! Haha!! Ben nog niet om!!
honden foto Mijn baasje is de was aan het ophangen. Maar omdat het beton nog niet hard is, mag ik niet naar daar gaan. Nou dat vond ik maar niets!! Kom op!! Wil helpen zalle!! Zal de wasknijpers kapot maken goe??!!
honden foto OHHH!!! Hoe schoon!!!
honden foto Ik en mijn vrouwke. zijn we geen mooi koppel??We horen helemaal bij elkaar!!
honden foto ze leid me af met een van mijn speeltjes, nou daar spring ik graag op af. En daar vlieg ik!!! Ben goed hé?. Maar het helpt niet lang zalle, ben zo terug bij de bezem!!!
honden foto ga helemaal op on mijn spel, maar mijn baasje vind het niet zo lollig haha!! Hoe bozer zei doet, hoe toffer ik het vindt!!!!!!
honden foto kan weer heerlijk het baasje pesten. Zo leuk om te doen
honden foto hoi, hier lig ik dan. Heerlijk toch!! Ik kan zo genieten van het leven.
honden foto Ik ben weer heerlijk in dromenland terwijl mijn baasjes tv aan het kijken zijn.
honden foto Het vallen door de gladheid neem ik voor lief, want ik heb hem gevangen. Dit is trouwens de eerste en de laatste keer dat dit heeft kunnen gebeuren want ik moest iedere keer gaan zitten als ik hapte en dat stopte ze met bewegen van dat ding en dan verloor ik mijn interesse. Dus ze weet nu hoe ze mij moet stoppen. En als ze zei dat ik de BENCH in moest, moest ik toch even nadenken of het dat wel waard was.  Maar dit mag ik ECHT niet!! Waar ik dan mijn ENERGIE bij kwijt moet. MIJN BROER dan maar. ze spelen nu allebei met mij, dus keus genoeg. En anders ga ik naar ZUS.
honden foto heerlijk zo irritant kunnen zijn. Dat is toch genieten. Dit is nu het echte leven, het werk van het vrouwke onmogelijk maken!
honden foto Ik heb weer vervelende zin
honden foto Ze zegt dat het niet mag, dan negeer ik haar toch gewoon. ben OOST- INDISCHE DOOF!! Zei je iets vrouwke.
honden foto Ik ben er een goede twee uur later weer opgesprongen. Mijn baasjes moeten gaan opletten want vind het wel kaasje zo
honden foto Ons hok begint te vorderen, mijn baasje haar schoonbroer helpt met de grond gelijk te maken om er netten op te leggen voor het beton dat zaterdag komt. Ik kan er zaterdag niet bij zijn om te delegeren want moet naar school. En ik mag geen les overslaan hoe belangrijk ik mijn werk ook aanvat. Mijn vrouwke is stellig van overtuigd dat ik de school nodig heb en dat ik die ook leuk vind!! Ik mag gaan werken als ik terug kom!!
honden foto Het baasje vervelen. Als ik niet op de bank mag, dan wil ik op een andere manier iemand vervelen!! Ze noemt niet voor niets wervelwind. Ik ben een heel actief baasje.
honden foto Sorry wordt er vervelend van, vrouwke luistert niet. Hij ligt al zeker vijf minuten te lang op die bank!! Die schattigheid gaat er nog wel af, dan heeft ze er spijt van.
honden foto KOM ERAF, luisteren naar je BROER. Vrouwke seffes wil ik ook hoor!! Dit kan toch niet!! Je hebt het ons twee af geleerd en nu begin je met wervelwind weer opnieuw!! Moet je het hem strak ook weer af leren, en iets zegt me dat hij geen handige is!! Ik zou maar beginnen, al is het maar voor mijn JALOEZIE!! Dank je
honden foto Vrouwke als ik zo lief en onschuldig kijk mag ik dan echt niet langs je blijven liggen, beloof dat je geen last van me hebt!!
Nee Raico eraf, je bent een schatje maar de bank is verboden terrein!! Knoop dat in je oren!!
honden foto Sorry Yenzo ik lag hier eerst. Maar ik moet er ook af, wil je eerst niet spelen. Dat is RUIG van zo hoog!! Dan kan ik beter aan je oren!!
honden foto Ik vind dit niet EERLIJK!! Laat ik duidelijk zijn, niemand op de BANK en anders IK ook!!
honden foto Dit ligt juist heel goed, hier moet ik meer aan denken. Ook al mag ik het zeker niet, stel je voor dat deze bank de mijne zou worden, dan moeten de baasjes de grond op!! Dat zou kaasje zijn, jullie brengen mij op een idee!!
honden foto Het vrouwke is tegen iedereen aan het beweren dat ik geen bankslaper ben, haha!! Mis!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^