Honden foto's van imke steevens - pagina 17

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Ik stond erbij en keek er naar, echt waar vrouwke!!
honden foto Ik ben totaal geen vernielzuchtige LABRADOR!!
honden foto Ik meende het hoor!! Mijn buikje grommelt. Ook al heb daar strak die super lekkere schink op gepeuzeld! Kom je? Wil graag iets tussen de brokken om ze wat meer smaak te geven, ik zag je daar strak vlees eten, heb je daar zo heel toevallig nog wat van over? MMMMMMM! Begin al te KWIJLEN,sorry!
honden foto VROUWKE! mag ik EVEN je AANDACHT? ik wil namelijk even zeggen dat het TIJD is om mijn BUIKJE te VULLEN!! DANK U!
honden foto En voila ik ben een meester in het stuk maken van mijn tijgertje. Baasje!!!! help!!!!!! En ik heb het stiekem gedaan, vrouwke heeft het NIET zien gebeuren, yes!! Ben geslaagd, maar nu moet ik hem weer afgeven en dat is minder. Mijn broer was het bewijs al aan het opeten,heb toch een lieve broer hé!! Vrouwke wilde het alleen niet en heeft al die witte pluisdingen uit zijn mond gehaald. Flauw, heel flauw!!
honden foto ik hou van deze knuffel en ik ben baasje heel dankbaar dat ik hem weer mag kapot maken nu ze hem gemaakt heeft!!
honden foto Heb ik eerlijk gepikt van broer.... en ik heb mijn knuffel weer, nu ga ik hem kapot maken zonder bewijs te leveren dat ik hem kapot maak!!
honden foto En hop gevuld, mijn vrouw gelukkig en de natuur gelukkig, wat wil ik nog meer?!
honden foto Het andere vogelhuisje, ook goed gevuld !!! lol
honden foto Goed vastmaken voor eventuele stormen, zowel via het weer of onze wervelwind Raico die nog wel eens wild tekeer wil gaan.
honden foto eindelijk staat het vogelhuisje en kan het gevuld gaan vullen, wat zullen onze pietekes blij zijn haha!!
honden foto spelen met mijn grote broer.
honden foto Gewoon een mooie foto van mijn zusje met de kerstman in Hasselt. Ze is weer een nachtje blijven slapen en we zijn met mijn pa, stiefma, zus en schoonbroer naar Winterland geweest en daar staat het huis van de kerstman. Ons meisje was er vol van, vond ze prachtig. Maar ze vond het wel raar dat de kerstman zo dun was, dus dit was in haar ogen dus de hulpkerstman!! We hebben haar maar gelijk gegeven, haha!! lol
honden foto Kan er geen genoeg van krijgen, alle brokjes wil ik eruit krijgen!! Moeilijk joh!!
honden foto Zie je wat een lol vrouwke en ik hebben!!!
honden foto Is mijn nieuw speeltje niet helemaal het einde, ben er hartstikke trots op!! Als ik dit mag doen, dan ga helemaal door het lint, dat ik deze foto heb laten maken is dan ook met veel daadkracht van mijn vrouwke!!
honden foto BUSTED!!! Echt ik moet leren om het stiekem te doen!!... Nu moet ik weer mijn knuffel afgeven om hem te laten maken, om hem daarna weer te kunnen mollen en hopelijk doe ik het dan te goei!! Stiekem dus!!
honden foto Ben helemaal niet stout geweest, ... Yenzo heeft het gedaan!!!! Darco dan....
honden foto Haha!! Daar ligt mijn broer te snurken, die kan het net zo goed als IKKE!!
honden foto Ik ben bij Opa geweest {vader van vrouwke} en daar heb ik gespeeld met Karel, daarna hondenschool en ik kon niet meer, heb de hele avond heerlijk gesnurkt. Dicht bij het vrouwke, die weer eens achter die computer zit!!!
honden foto Zijn we geen scheetjes.... Als we SLAPEN!!
honden foto Ook ik kan er wat van...
honden foto Zie je hier lig ik weer langs mijn beste broer
honden foto Ik ben weer aan het slapen, begint echt een hobby te worden!! Let maar eens op de volgende foto`s.
honden foto Ben ik geen scheetje? Vrouwke vindt dit zo schattig, maar ik wordt er wel wat te groot voor zegt ze, haha!! Nee je moet laten zien wat je in huis hebt en regelmatig laten luchten!! Ben toch een manneke voor iets!!
honden foto En dat doe ik heerlijk breed!!
honden foto Ben weer thuis bij mijn grote vriend. En ik ga lekker bijslapen, na mijn logeeravontuur.
honden foto Fijn spelen met Cindy. Zot doen doe ik heel graag!!
honden foto Ik vind onze lieve jongen echt een pracht manneke.
En we horen dat toch ook regelmatig.!! kortom nog fierder kan ik niet zijn!!
honden foto Ben ik geen lieverd, vandaag vond het vrouwke een baasje mij niet zo lief, wat op het hondje dat er ook deed slapen deed ik heel gemeen, grommen en happen. Maar eigenlijk hielden ze mij tekort omdat ik zo deed, maar doordat hun zo deden werd ik erger. De volgende morgen mocht ik vrij rondlopen met Bruce en ik heb er heerlijk mee gespeeld, ze vonden het al raar, want ik ben normaal een hele lieve jongen. Ze hebben weer wat bij geleerd over mij, mij niet strak houden, maar gewoon laten doen!! Ik beschermde het vrouwke want bij de anderen deed ik niet zo!! Tja, ik ben dan ook heel erg zot met mijn vrouwke. We zijn altijd samen!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^