Honden foto's van imke steevens - pagina 11

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto banjer de oudste van bij pap. 11 jaar ondertussen!! Zit graag bij mijn vriendin op schoot!!
honden foto bij mijn zus op de schoot, het is een echte fletser...
honden foto Dit is Karel de hond van mijn vader, 1.5 ondertussen!!
honden foto Het is trouwens een pony heb ik horen zeggen juist, en die is van haar zelf en noemt Betsy. Ze zijn er mee gaan wandelen en ze luistert beter dan ik. Het is een hele grote hondenpony dus... ik snap het...
honden foto mijn vriendinnetje doet spelen met een heeeééle grote hond!! Volgens mij vindt ze het nog leuk ook!! Zou ik dat ook leuk vinden om met deze dame te spelen?
honden foto mijn vriendinnetje heeft mij op haar bed, tof he? Ze is zo fan van mij, dat ze van haar mama dit dekbed heeft gekregen!! Helemaal Toppie!!
honden foto ik heb weer een lekkere schink gekregen samen met mijn broertjes, maar die liggen buiten te slapen!!
honden foto en dit heb ik bij het baasje toen gedaan, op dezelfde dag als bij cindy, ook weer zo´n ík kan er niets aan doen`geval!! Weer heb ik geluk gehad dat het vrouwke niet direct door had wat er gebeurde!! Ben er met mijn tand langs afgegeaan en blijkbaar kunnen mensen daar niet tegen!! Gevoelige dieren hoor!! Poeh!Poeh!
honden foto baasje volgen...
honden foto *
honden foto *
honden foto we gaan met zijn allen naar binnen, haha!!
honden foto ben bekaf...
honden foto mijn andere nieuwe speeltje, een harde bal, vindt ik geweldig, ben graag actief bezig en nu kan ik mij heerlijk uitlaten!! Lekker wild doen!!
honden foto samen spelen met het nieuwe speeltje, wie zou er winnen??
honden foto isse van ikke!!
honden foto leuk he!! Deze heb ik ook nieuw gekregen, zomaar ... Of misschien omdat ik cindy en baasje pijn heb gedaan met spelen, nu kunnen ze veilig spelen met mij, want dit heeft twee ringen. Maar dan kennen ze mij nog niet...
honden foto we hebben weer nieuwe speeltjes, deze die ik nu vast heb maakt een rinkelend geluid en had ik binnen 5 minuten doormidden. Mijn baasjes waren er vervelend om, want ik maak echt alles stuk.
honden foto even zoeken wat ik wil hebben.... het onderste denk ik!!
honden foto saampjes
honden foto *
honden foto even zoeken...
honden foto samen snoepjes vangen in het badje... Ook weer zo iets leuks om te doen... vrouwke bedenkt van alles!!
honden foto ik hou haar in de gaten voor het geval ze BEVALT!!
honden foto Volgens mij is ze zwanger van een pup, wat denken jullie??
honden foto *
honden foto even omhoog springen, ook al ben ik wat ouder aan het worden, zit nog goed in mijn vel hoor!! En spelen met cindy doe ik heel graag!!
honden foto Cindy is echt mijn vriendin, die doet net zo zot en druk als ik, en ik kan mij daar helemaal in vinden!!
honden foto Zie je IKKE gedaan!! Ik wilde de ballon pakken en cindy ook en we kruisten elkaar!! De baasjes waren niet in de buurt en gelukkig niet want als vrouwke het gezien had, had ik weer in de  bench gelegen denk ik!! Maar Cindy heeft het voor mij opgenomen, ik kon er NIETS aan doen!!
honden foto Uhm, ikke de pup was een beetje, heel klein beetje maar, zo´n ietsiepietsie te wild met spelen en heb haar per ongeluk gebeten, Sorry lieve cindy, ik zal vanaf nu heel braaf zijn!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^