Honden foto's van imke steevens - pagina 38

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto mijn broer Darco accepteert mij meer en meer, hij blijft zelfs al lekker dicht bij liggen. Lief he!!
honden foto ben op bezoek geweest bij vrienden van mijn baasjes, heb lekker geknuffeld en heerlijk met iedereen gespeeld. Heb mij van de beste kant laten zien en heb mooi geslapen en buiten mijn behoefte gedaan, al was ik op een vreemde plaats. Mijn baasjes waren heel trots op mij. Het was er druk en gezellig, en ga graag nog eens mee ik hou wel van die drukte, slaap er gewoon door heen als het mij teveel wordt haha!!
honden foto mijn grote broers hebben deze grote waterbak om in te drinken. Hier is het heerlijk koel met dit warme weer, en ik slaap hier veel. En als ik wakker ben en heb dorst, awel dan moet ik mijn nekje maar strekken
honden foto wij alle drie boven de poesjes, snappen jullie wat daar schattig aan kan zijn?
honden foto mijn vrouwke vindt het nog niet zo simpel, maar vindt de resultaten al heel erg leuk, helaas kan de foto van mij en broer niet groter gemaakt worden.
honden foto ik krijg mijn broer al helemaal plat, zie je?
Ben sterk he?
honden foto kijk eens wat broer en ik gedaan hebben, ik heb weer even in schoolbanken gezeten
honden foto wij zijn weer stiekem stout geweest, vandaag heb ik hem geleerd hoe je en takje moet breken om hem daarna in stukken te bijten, al is het ook een goede stok om een trekspel mee te doen. Dit mogen wij niet, maar ze waren te laat en wij hadden al toegeslagen, wij zijn daar heel goed in!!
honden foto mijn middelste broer zit in het zonnetje. Hij kan zo genieten!! Ik kan ook steeds beter met hem opschieten, lieve broer, ik zie je graag, ook al daag ik je vaak uit!! Liefs je kleinste broer
honden foto ben ik geen mooie donkere jongen, je ziet mij nog bijna niet!! Dat kan nog in mijn voordeel gaan werken, haha!!
honden foto dit vindt mijn vrouwke nu prachtig, we slapen alle twee hetzelfde, hij is echt mijn grote voorbeeld.
honden foto zie je hoe goed mijn broertje Raico het al doet, ik vindt het wel zo eerlijk dat hij ook moet luisteren, ah ja!! Ik moet dat ook hé!!
honden foto Ik moet hier wachten net als broer omdat mijn baasjes aan het eten zijn. Ik mag dan niet naar voren komen, en ik doe dat al heel goed. Ik vind het alleen heel moeilijk om stil te liggen, wat bij ons duurt eten niet lang, maar de mensen kunnen er wat van. En we mogen pas komen als ze ons dat zeggen. PUH!! Opvoeding is niet makkelijk, maar ik heb mijn broer
honden foto van de voorkant zie je hoe ik er lig, vindt je mij niet zielig, inplaats dat ze gewoon een uurke of drie wachten zeker!! Maar dit doet mij geen pijn hoor!!
honden foto Ik ga niet aan de kant voor het vrouwke, moet tenslotte slapen! Ik pas nog onder die kast, dus houd gewoon mijn buik plat en mijn poten stijf, ik blijf hier.
honden foto hier ben ik in slaap gevallen, heb zeker twintig minuten over de kermis gelopen, soms op de arm en met heel veel kinderen gespeeld, nu kon ik even niet meer, maar het duurt niet lag voor mijn batterij is aangevuld.

Ben ondertussen tien weken
honden foto we zijn naar de kermis in weert, het is goed voor mij zegt het vrouwke, zo leer ik met drukte en mensen omgaan!! Nou, mij niet gelaten, ik vondt het geweldig en heb enorm genoten, zo veel lieve kleine en grote mensen die met mij wilde spelen.
Ik was wel echt heel moe op den duur en het baasje heeft mij regelmatig gedragen, ik mag nog niet zo heel veel lopen zeggen ze!!
Maar af en toe ging ik ook gewoon zitten als ik moe was of ging ik voor het baasje staan en moest ze mij pakken, was stik kapot en zo kon ik alles zonder mij moe te maken goed zien!!
Ben slimmer dan ik er uit zie, haha!!
honden foto zie je ik ben echt een sterke jongen en ik durf er ook al bij te grommen, dan ga ik echt helemaal op in het spel.
Yenzo is echt mijn grote vriend aan het worden.
Ben dol op hem!!
honden foto zie eens wat ik durf, die floss is van mij en ik pak hem lekker terug!!
honden foto samen spelen met een kleine floss. Ik ben gelukkig veel sterker dan mijn kleine broer, maar het is geen opgever, daar hou ik wel van.
Maar amai, wat kost dat manneke een energie!!
honden foto Ondanks dat hij mij verraden heeft, moet ik zeggen dat hij wel lef heeft. Hij doet gewoon alles voor de camera!! Dat is echt LEF hebben, zelfs het bijten op de struiken die ik voorheen probeerde te besparen.
honden foto En het werkt, het is echt koeler om zo te liggen. Mijn broer zegt dat ik een klikspaan ben en de plaats heb verraden, nu moeten we het stiekem doen. Weer iets wat ik moet leren!! Heb het druk met broer!!
honden foto Kijk zo deden wij dat, ik zal even voor doen, ik stond zo en keek toe terwijl broer graafde. Heb heel goed opgelet, stond er vlak bij en mijn snuit was ook vies maar ik was vergeten mij nat te maken. STOM!!
honden foto Strike, het graven met broer is vermoeiend geweest, vrouwke neemt mij er nog mee naar toe, om te zien waar broer zich zo vies door heeft kunnen worden, maar een echt bewijs is niet geleverd, daar het nergens nat is. Waarschijnlijk heeft hij na het drinken zich gestort in zijn drinkbak en is daardoor de zand modder geworden. Moet dat onthouden, zo moet dat dus op een warme dag. Vies maken en dan water toevoegen en het vrouwke vragen om schoon water daarna!!
honden foto Ik lig graag in de keuken, lekker dicht bij de koelkast en de kelder!! Ben meteen daar als ze er in komen, want daar halen ze eten uit en dat heb ik sinds een week in de gaten.
honden foto Ze beginnen aan elkaar te wennen, maar veel moet mijn broer Darco nog niet van hem hebben, o wee als hij dicht bij komt en hij het niet wilt dan is hij weer die chagrijn van vroeger. Hij gaat wel weer wat meer fletsen met het vrouwke, die heeft ze het een dikke week kwalijk genomen dat dat hoopje hond hier kwam wonen, maar nu mag hij haar weer. Daar ben ik wel blij mee, want vond het zielig voor mijn vrouwke. Al leek zei er niet echt mee in te zitten, die dacht dat dat vanzelf wel goed zou komen. Het blijft haar puppy zegt ze.
honden foto Zo eet mijn broer Raico, niet in de bench, want hij is bang dat die dicht gaat en ik dan even rust heb!! Ik speel al met hem, maar hij is vermoeiend!! En snel!!Dus af en toe vast was voor mij niet erg, maar hij is slimmer dan ik dacht en gaat er gewoon voor de helft in staan.
honden foto ik lig graag in de garage te kauwen op de miljoenen steentjes die hier liggen.
honden foto Maar ik ben toch blij als ik er weer uit mag, want vrijheid is nog altijd plezanter.Die regels van hier toch ook!!
honden foto Mijn broers en ik moesten buiten blijven tijdens het dweilen en ik heb mijn broer meteen eens geleerd waar je goed kunt graven en ze je niet zien en je dan een mooie modderhuid van kunt krijgen. Mijn vrouwke was hier alles behalve blij mee en ik heb vast gezeten tot ik droog was en ze het schoon kon maken. Maar ik heb hem toch weer iets geleerd, het is de moeite waard.Hij moet toch weten dat op een warme september dag het heerlijk liggen is in diep zand, dat is koel.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^