Honden foto's van imke steevens - pagina 24

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto De laatste ochtend, even een kort tukje doen. We moeten zo de baasjes van Yoena en Yenza gaan halen.
honden foto Ik heb geluisterd en ben braaf daar gaan liggen, ben een flinke meid. Krijg daar een lekkere knuffel voor, wat een lieve mensen hier!! Zo wil ik wel alle nachten slapen, xxx
honden foto Heidi zegt dat ik daar op het einde moet gaan liggen, ja héé zeg!! Ben het daar niet helemaal mee eens!!
honden foto Mijn laatste nachtje slapen bij Heidi en Imke. Lekker profiteren en als eerste boven op bed, lig hier al uren en vind het heerlijk!! Nu moet ik wel ruimte gaan maken voor deze baasjes, zodat die ook kunnen gaan slapen haha!!
honden foto Mijn zus, nu is ze heel lief, want ze bijt niet haha!! Nee kan het goed met haar vinden hoor!! Maar ze heeft me ergens deze week goed te pakken gehad en heeft hetzelfde gedaan als ik ook bij broer heb gedaan, AUW!! Mijn haartjes eruit getrokken, gelukkig niet veel, en heb niet geklikt, vrouwke kwam er zelf mee, ze had het gevoeld met aaien!! Maar doe juist alsof het geen pijn doet, ben een echte vent!!
honden foto Onze laatste dag samen, morgen gaan we de vakantiegangers ophalen van de bus en na de middag gaan mijn zus en nicht naar huis!! Misschien een beetje rust in huis, denk dat ik de hele dag ge slapen!! Maar moet eerst naar de school!! HIHI vrouwkes kijken!! En een beetje mijn best doen voor vrouwke. Mag voor het eerst naar mijn hoger klasje, pup klas 2.
honden foto Zie je, nu val je in Hondenzwijm niet?, begin je niet te blozen?, verliefd te worden op deze knappe verschijning??? Wist het wel, zijn mijn geheime charmes, maar stil hé!! Vrouwke weet niet dat ik met de vrouwkes in de buurt aan doe!! Vooral het lekker ding van twee straten verder, OH niet te doen, mooi wit, se wandelt zo sexy!! Jaja!! Maar stilletjes he!! Ze mag het niet weten, ze moet menen dat ik van haar alleen ben, anders ziet ze dat ik op de school ook de hele tijd de vrouwkes bekijk. Vooral die nieuwe Berner senner Jessie!! Zo een lekker meiske!! Ben nou eenmaal een jonge kerel met gevoelens!!
honden foto Ik ben het den Raico. Dat zie je goed want ben een echte charmeur naar de vrouwkes!! Maar op het moment ben ik een beetje lui!! En je ziet het ook aan mijn bredere kop, buik en dat komt doordat ik een echte eetbuik heb!! Ben een goede kweker en trots wie een pauw op mijn volslanke verschijning!! OH en ik ben lichtbruin geworden op mijn hoofd, vinden ze wat minder want dat blinkt niet zo lekker als de rest van mijn lichaam!! Tja, echte mannen deren dat niet, zolang de vrouwkes mij nog maar zien zitten, en met mijn zwoele blik seffes komt da helemaal in orde!!
honden foto Dag 6 en we slapen voor de eerste keer samen in de  bench!! Knus hoor!! Echte zuster en broeder liefde!!
honden foto Ze heeft een tekening voor mij gemaakt, mijn vrouwke gaat dat in ons album doen!! Als herinnering!
honden foto Dag 6 komt Kyliana logeren {dat is het 6 jarige zusje van mijn vrouwke} en wij waren er heel lief voor, al heb ik wel een gaatje gemaakt in haar truitje, maar dat was niet helemaal de bedoeling en mijn vrouwke had ook niet goed genoeg opgelet, want ze weet dat ik da graag doe! Maar ik luister ook naar haar hoor, zolang ze snoepjes heeft doe ik alles, ook het wachten op mijn  eten doe ik braaf. Maar mijn vrouwke staat er dan wel bij, dus het kan ook zijn dat ik het voor haar doe!! Ach ben gewoon een schatje, net als zus. En die kleine is dol op ons, toppie!!
honden foto Lekker knus en vertrouwd warm, onze Yenzo met Yoena!! Ze accepteren elkaar zonder meer!!
honden foto Zie je baasje is nog niet klaar met haar spaghetti en nu moeten wij nog wachten!!! Doe door baas, want dit is niet gemakkelijk voor pups hoor!!
honden foto op de achtergrond wacht Yenza braaf tot Imke of Heidi roept, ze hebben het goed begrepen!!
honden foto Wij zijn toch braaf hé!! Mijn vrouwke vind het heel knap van Yoena en Yenza dat ze dit ook zo goed kunnen. Dikke duim zus en nicht!!
honden foto Ze zijn aan het eten en wij moeten wachten, en voor alle hondjes gelden de zelfde regels en ook mijn zus en nicht kunnen dit. {als ze echt moeten, want zij proberen nog te ontsnappen, maar dat lukt niet  bij mijn vrouwke, die is heeeel streng!}, met mijn lieve snoetje lukt het mij al niet meer sinds dag 10 ofzo, was toen nog maar Negen weken en lag al hier!! Maar nu heb ik het volledig geaccepteerd!! Lig hier prima!! Weet je wat ik ook al kan, wachten als mijn eten neer gezet wordt tot dat mijn vrouwke zegt dat ik het mag pakken, goed he!! Ben een knappe jongen!!
honden foto Nog eens een verdiende rust!! Met zijn tweetjes, moet misschien mijn lekkere zachte comfortabele mand afstaan aan yenza, maar haha!! Heb er nog ene!!
honden foto Yoena; Baasje weet goed genoeg dat dit niet mag, dus BUSTED!!
honden foto Mijn zus probeert alle snoepjes die ik er uit rol op te eten, en vaak is ze mij voor!!! VERD.......!! Op zij zus, mijn BAL!!
honden foto Ik kan niet wachten tot de brokjes komen, leuk spel!! Houd mij wel even bezig, maar zus mag er niet aankomen hoor, dan laat ik mij even horen en voelen!! MIJN BAL!!
honden foto Mijn BAL met die lekkere snoepjes, daar zitten ook vaak mijn brokjes in. KAASJE hoor!!
honden foto LOL met de DOOS, we zijn DOL op die DOOS
honden foto Wij hebben er een bende van gemaakt, goed hé!!
honden foto Zie je dit is voor mij gemaakt, voor mijn prinsessen body!! Lekker zacht voor mijn pijnlijke spieren, want OH daar heb ik af en toe toch last van, OUD worden is niet zo simpel!!
honden foto Hoi, ben lekker aan het maffen!!
honden foto Ik slaap heerlijk in de mand van mijn neef Darco. Gelukkig lijkt hij er niet echt mee in te zitten dat ik zijn plaats heb ingepikt, hij accepteert dat ik de baas ben!!!
honden foto Lekker slapen, logeerdag 5, avond haha!! De hondjes zijn hier iedere dag uitgeput.
honden foto Slaap lekker lieve yenza. Dit mag ze bij haar thuis, ze had het drie keer geprobeert bij ons, maar daar wij keer op keer erbij waren en nee zeiden deed ze het niet, ook niet tijdens de nacht. Maar nu was ze alleen naar boven gegaan toen de deur EVEN open stond en ze heeft het er van genomen. Tja... Geef haar ongelijk!! Je bent bijna 10 en hebt wat stramme botten, waar zou jij gaan liggen op die harde koude grond of op een warm zacht bed haha!!
honden foto Ze waren mij kwijt en heb geprofiteerd, mag dus eigenlijk niet op bed. Ben een beetje ondeugend geweest, maar ze vonden me zo schattig dat ik het zo gespeeld had haha!! Dat ze mij lieten liggen, ik kan dan ook echt knuffelen en dat werkt zalle!! Niemand kan dan kwaad blijven, als ze dicht bij komen, dan sla je je poot om hen nek en hou je ze vast en dan aaien ze verder. Groot succes keer op keer. Imke heeft maar meteen gezegd dat ze het voor deze keer goed vind, maar dat ze wel een schoon bed wilt wanneer ik weer naar huis ga. Dit wil dus zeggen dat ik het meer kan proberen  haha!!! Want ga zaterdag pas naar huis hihi!!
honden foto Lief vrouwke wij willen het nu echt wel hoor!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^