Honden foto's van imke steevens - pagina 19

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto De kerstman is geweest en die heeft echt KEi veel CADEAUS gebracht. We mogen ze morgen uitpakken, er ligt echt kei veel met mijne naam!! Toppie hé? Ik kan bijna niet wachten, ga om de zoveel tijd eens ruiken, want het ruikt goe daar!!
honden foto Ik weet niet of ik dat knusse van mijn kleine broer wel leuk vindt, lig hier liever alleen, maar hij leert het maar niet af. Hij ziet me graag zegt het vrouwke, zal ik maar geloven zeker, maar dan moet hij wel stoppen met zo te bijten...Want dat kan hij een stukske
honden foto Ik ben heerlijk aan het slapen bij mijn toffe broer. En dat doe ik op mijn heerlijke gespreide manier... Ik schaam mij voor niks, wat je hebt moet je tonen. Ben toch een echte vent, zeker!!
honden foto Dat rare ding geeft licht, dat vond ik heel intersant. En ik poseer nog eens, deze foto zette het vrouwke op het menukaartje van 1ste kerstdag met de familie van mijn baasje. Vrouwke gaat voor het eerst alles zelf maken, vier gangen, en wij gaan smullen denk ik!!
honden foto Ik ben trouwens 5 maanden ondertussen en weeg rond de 22 kilo, ben dus heel goed bezig, al zeg ik het zelf. Ik heb dan wel een pieteke in mij {gardia} maar door de medicatie heb  ik eindelijk geen diarree meer, mijn baasjes zijn heel gelukkig!! Ze weten het nu pas, omdat ze niet wisten dat ik vers vlees had gehad bij de fokker, de DA zei het. Eerst dachten ze aan stress, dan aan wormen en nu aan dit en eindelijk word ik beter, niet dat ik mij slecht voelde hoor... Ben altijd zonnig geweest en heb altijd lol voor tien. HET LEVEN IS PLEZANT!!
honden foto Ik moet langs dit rare ding gaan zitten, ik zal maar luisteren zeker!!...
honden foto leuk hé? Ik ben dol op pesten...
honden foto Het baasje probeert te werken en ik probeer het te ... verhinderen.... LOL ,
honden foto Dit is mijne kant haha!! Af en toe slaapt mijn broer Darco fijn bij me!! Dat vind ik heel fijn, want dan ben ik niet zo alleen, want naar mijn broer Yenzo gaan, dat lukt niet, pas niet meer tussen de tralies!!
honden foto *
honden foto De platen van ons hok zijn bevestigd, nu zitten we uit de wind. We hebben toch een slim baasje hé? Maar ik piep nog steeds het heel fabriek bij één hoor!! Vooral als ik ze hoor aankomen. Maar tijdens de nacht zit ik nog in de bench!! Dat ligt heerlijk warm haha!!
honden foto aan al mijn hondenvriendjes en baasjes een fijne kerst. Lieve pootjes van mij en mijn broers.
honden foto Waar? Moet ik er uit komen? Is daar een hond? bezoek? koekje? Niets?
honden foto Even kijken waarom die kleine piept!!
honden foto Zo lig ik lekker warm in mijn nieuwe ren.
honden foto *
honden foto Vind het echt helemaal niet leuk!!
Wil er graag weer uit!!
honden foto Ik zit in mijn eigen stekkie, ben dat al gewoon en heb daar dan ook geen moeite mee!! Al ben ik er HEEEEEEL graag uit haha!!
honden foto * onze lieve Darco * een schat van een hond *
honden foto Ik ook...
honden foto Ik zit vast want ze zijn met een raar ding aan het zagen om die platen kleiner te maken en wij mogen daar niet bij komen. Dus vast...
honden foto Een heel werk zalle!
honden foto Ondertussen help ik mijn baasjes met het kort maken van dit oh zo vervelende lange gras!!
honden foto * we gaan de achterkant van het ren dicht maken, alsmede ook een zijkant, de jongens zitten te zeer in de wind en regen, dat kan zo niet, we hebben platen gehaald en gaan proberen die er tegen te bevestigen. Conclusie op het eind van het verhaal, NIET TE DOEN!! Haha!! Het ren is nog open en wij moeten een andere oplossing zoeken, er zijn twee kleine boortjes over, schroefkes die er niet in willen en heel veel kou!!
honden foto OEI stoppen met rondrennen, baasje is daar met iets heel vreemds!! Even kijken wat dat weer is, er wordt toch gewerkt de laatste tijd en dat allemaal voor ons ren?!!
honden foto Wacht volgens mij komt Raico niet meer achter mij aan? RAICO!! KOM OP!! RENNEN!!
honden foto Cool hé! lol dat we hebben!!
honden foto *
honden foto * op en neer *
honden foto Samen spelen, met drie gaat dat heel goed. En er is plaats genoeg om rond te hollen!! Maar weet je wat pas echt gaaf is, achter het hok door rennen en dan vliegensvlug zijn en maar rondjes rennen en de kleine er achter aan!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^