Honden foto's van imke steevens - pagina 37

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Er is een boom afgedaan om plaats te maken voor ons hok, en ik help even om deze bij te snoeien, maak ik meteen mijn tanden proper
honden foto ben ik niet al een grote jongen geworden? ik ben vandaag Woensdag de 12 de Okt al drie maanden. Mijn baasjes zijn heel trots op mij, want ik doe het heel goed.
honden foto Het lukt niet vrouwke, er zijn teveel dingen op de grond die interessant zijn, wil je mij eens helpen?

Ja schatteke zal je eens helpe, en nu braaf er in kijken, we proberen het nog één keer.
honden foto Het is mij gelukt, wat ben ik toch een slimme jongen, had maar vier pogingen nodig haha!!
honden foto vrouwke kijk ik zo goed? 
Nee schatteke, je moet in de lens kijken!!
Sorry!! Zal nog eens proberen
honden foto fotoreportage, ik zit vast bij de verbouwing, omdat ze mij niet vertrouwen en ik in de zand ga liggen!! Tuurlijk zou ik dat ook doen, maar ik zweeg, maar ik heb niet mogen graven, flauw hoor!! Mijn vrouwke ziet haar kans om mij eens mooi op de foto te zetten, maar zelfs nu zit ik niet stil. Hier de reportage die ze gemaakt heeft
honden foto dit alles moet het vrouwke en baasje uitgraven tien cm diep, ik heb ze uitgelegd dat ik het samen met de broers makkelijk kan, maar dat vonden ze niet zo´n super idee. Het wordt heel groot, we hebben 7 meter op 2. Mijn broer Yenzo krijgt 4 meter loopruimte, en mijn broer Darco 3, want hij is kleiner. Er gaat ook een volledig dak op met goot, stoer he!! Het word echt luxe. De broers hebben daar al in gewoond zeggen ze! Ik krijg voor een hele tijd het oude hok van Yenzo, daar heb ik helemaal alleen 6 m op 2. nu woont Yenzo daar nog
honden foto ik krijg een hok samen met de broers buiten in de kou. Ik blijf erbij om te keuren dat de werken wel voldoende vorderen, kom op baas, graven!!
honden foto en nu lig ik voluit. Zo lig ik heel veel, tot de hilariteit van mijn baasjes!! Ze vinden dat schattig, ik vindt dat gewoon heerlijk relax!!
honden foto En nu vindt ik het zo weer lekker liggen, ik lig niet stil zelfs niet in mijn slaap!!
honden foto Mijn vrouwke is aan het leren en op de site aan het prutsen!! En ik laat haar geen minuut alleen, blijf heerlijk onder haar stoel slapen!! Nu lig ik zo!!
honden foto even lekker slapen
honden foto Samen spelen met een schink, een oude die buiten lag!! Mijn broer vindt echt alles goed!!
honden foto voor de eerste keer een schenkel gekregen, ik krijg alleen het binnenste er uit, maar wat was ik er dol op. De schenkel op zich doet me niets, die is te hard. Mijn baasje had hem gekookt waardoor het vlees zacht was geworden en op een uurtje was ik klaar. Zelfs mijn grootste broer heeft niet alles op, zo sterk is het! Mijn broer Darco verstopt altijd alles, en we hebben het nog niet gevonden.
honden foto Het gaat steeds beter, de stoof is aan en dat is heerlijk warm, ik ben langs mijn broer gaan liggen, want die ligt altijd voor de stoof hoe warm het ook wordt. Ik hield het zo lang niet uit, en ben langs mijn andere broer gaan liggen. Heb mij wel een keer bijna verbrand aan die stoof, wist ik veel dat die zo warm werd, en mijn baasje maar zeggen, wordt warm!! Maar ik verstond haar niet en liep er toch langs af en oei!! Maar alles COOL!! Ik snap dat ding nu!!
honden foto Mijn broer Darco weet bij voorbaat al wat er gaat gebeuren, en al was dit maar voor een foto, hij moet er niets van hebben. Iedereen blijft van zijn oor af. Zeker als hij zo doet pakt het vrouwke het af, omdat ze vindt dat dit gedrag niet kan, dat is gevaarlijk!!Maar hij doet maar schijn blijkbaar, want als het vrouwke dichterbij komt laat hij het los en  gaat hij zitten en is het hem goed, hij wilt alleen maar laten zien dat hij niet graag heeft dat er iets lekkers wordt afgepakt. Dit vindt het vrouwke normaal, en ze doet dit ook maar af en toe. Bij Yenzo mag je alles pakken, hem boeit dat niet, hij weet toch dat de baasjes het niet op eten en hij het terug krijgt!!
honden foto ze testen regelmatig met hun handen of ze iets bij mij kunnen afpakken dat zo lekker is als een oor, en ik doe het niet graag maar ik geef het af, al is het wel zo dat ik het meteen terug wil natuurlijk!! Maar dat doen ze ook!!
honden foto ik heb een oor gekregen om op te bijten, dan laat ik mijn broer met rust, denken ze!!
honden foto een mooie foto van mijn middelste broer. Onze Darco!! Hij lijkt in niets op ons, maar mijn vrouwke is dol op hem, maar ook op ons hoor!!
honden foto ik moet vast om die kleine te leren dat het hier aangenaam is, maar sinds een twee dagen weten ze dat mijn broertje mij pijn doet bij het spelen en heeft hij niet meer geoefend. Ik kan niet tegen hem duidelijk maken dat ik er genoeg van heb, en hij te druk en te wild is. Ik wil het leuk houden en dat weten mijn baasjes. Mijn broer blijft {als hij blijft bijten en trekken aan mijn nek} deze winter nog binnen slapen, en moet dan in de lente als het vriezen gedaan is naar buiten en meteen alleen. Ik ben namelijk te oud voor deze grapjes en een ontsteking mag ik niet krijgen. Awel dat willen mijn baasjes niet, zal ik het zo zeggen, ik ben namelijk een hele harde en piep niet rap, ook al doet hij mij tot bloedens toe pijn!! Stoer he? Mijn baasje vinden dat ik meer op mijn strepen moet staan en best eens mag grommelen zoals Darco doet, en dat ik niet alles moet pikken. Ben te goed voor deze wereld!!
honden foto hier zit ik weer, nu duurde het langer en ik deed het heel goed bij mijn broer.
honden foto maar ben toch dol op haar, ik luister al heel goed en let heel goed op. Ga met haar wandelen, spelen, krijg eten van haar met lekker vlees. Awel nu ik erover nadenk zal ik eens lief gaan liggen, ze heeft het verdiend!! Lief vrouwke deze is voor jou!! Dikke KNUFFEL dan maar van Raico, je Ventje
honden foto Mijn vrouwke en ik, even lachen met mij, want ik heb een hekel aan dat lief geknuffel en deed er alles aan om er van af te komen. Maar ik moest op de foto, awel deed het lekker toch niet, op vijf minuten zat ik op de grond puh!! Ben een TOFFE jongen, geen KNUFFEL!!
honden foto Ik ben voor de eerste keer in het hok van mijn broer gezet voor één uur!! Mijn vrouwke is al aan het oefenen, blijkbaar moet ik ook buiten gaan slapen net als mijn broers. Ik heb niet gepiept of gehuild en ben achteraf heel lief geweest en ik was enorm blij toen ik eruit mocht. Toen piepte ik wel, van opluchting!!
honden foto ik ga er heerlijk bij liggen, hier achter deze doek is de badkamer van de baasjes en ik vindt dat wel knus. En die doek beschermt mij tegen ? Nou ja, het ligt knus en warm.
honden foto zie je mij? ik heb mij verstopt haha!!
honden foto samen op de bank, mijn vrouwke heeft mij voor de foto op de bank gezet, maar ik lig hier normaal gezien niet, want vindt er zelf gewoon niets aan.
haha!! ben niet zo´n knuffel, laat mij maar lekker slapen op de plek die ik zelf kies. Maar voor de foto doe ik alles, ik probeer zelfs om te doen alsof ik slaap!! Goed he!! Doe alles voor het vrouwke
honden foto bij Yoena thuis in slaap gevallen, dat spelen met de kinderen en met zus is heel vermoeiend; ondertussen neemt vrouwke deze foto´s en ik wordt daar niet wakker van
honden foto ik kan het steeds beter vinden met mijn kleine broertje
honden foto ik heb een knus plaatsje leren kennen om te slapen, als ze mij kwijt zijn, lig ik hier tussen de bank.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^