Honden foto's van imke steevens - pagina 32

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto Hoi vrouwke ik zit onder de tafel naar je te kijken haha!
honden foto mijn grote broer. Mijn vrouwke vind hem geweldig lief en rustig!!
honden foto Kijk zo doe ik dat. Snugger he? zo voor de camera!!
honden foto Weet je wat ik ook leuk vindt? Graven!! Mijn baasjes zijn daar niet zo gelukkig mee, maar geef toe is het geen mooi gat. Ze zeggen dat Darco dat als pup ook deed, daarom is die  zand zo mals. Dus eigenlijk moet ik broer bedanken om het voorwerk te doen. Maar broer verdoet daar nu zijn tijd niet meer aan haha!!
honden foto Ik vind het heel leuk om met vrouwke en Yenzo te spelen, alleen Darco doet dat niet, die weet niet wat ie mist! Dit is Lollig!!
honden foto ik doe ook mijn best om hem onder controle te krijgen, zie je?
honden foto we gaan er samen achter aan als vrouwke de bal weg schopt, dat vinden we plezant!! Doe nog maar eens vrouwke!
honden foto samen met broertje spelen, bij is al een goede voetballer haha!!
honden foto de volgende dag probeer ik weer mijn bal kapot te krijgen, niet te doen. Maar het is leuk spelen zo met het vrouwke en baasje.
honden foto en ik lig heerlijk te snoezen in mijn mand
honden foto ben ook moe, ik snurk trouwens het hardst. Echt waar!!
honden foto mijn baasje vind mij in heerlijke rust. We zijn alle drie stik kapot. We hebben een hele leuke dag gehad maar nu gaan we snurken! Zijn we ook heel goed in!!
honden foto na zo´n drukke dag ben ik helemaal op, ik ga lekker slapen. Niet storen hé!
honden foto Vrouwke heeft hem aan Darco gegeven. Maar ook hier durft mijn broertje niet hoor!
honden foto Mijn broertje durft dat niet hoor, nu ben ik aan de beurt!
honden foto Ik mag toch van het vrouwke, gelukkig want die kleine zou alle lekkere stukjes op eten!! En wij niks, of ik voor Darco iets achter laat ligt aan het vrouwke uiteraard, want ik laat ook niets achter zalle!! Wat denk je zelf dit is veel te lekker!!
honden foto we mogen de spaghetti pan uitlekken, lekker! Ik wil hem niet delen zalle!!
honden foto met ons drieën aan het wachten op het vleesje. Lekker!!
honden foto Hier heeft mijn broer Darco de ogen open haha!! Op de andere foto´s kon hij niet tegen de flits. Het is mij er ene, wij zijn al vanaf onze geboorte fotomodellen en nog is hij niet getraind genoeg. haha!!
honden foto wij kunnen de AF al heel lang en blijven ook liggen, dat doet broer nog niet, die heeft geen ligkont of zo. Die zit geen minuut stil haha!! een echte wervelwind zoals het vrouwke zegt haha!!
honden foto ben ik geen scheetje, mijn vrouwke vind van wel. Ik kan dus de AF en doe dat heel enthousiast. Alleen het happen moet ik nog afleren, dat is het woordje NEE, maar die vind ik nog wat moeilijk vooral met hammeke.
honden foto ik ben er nog het beste in, niet waar vrouwke!!
honden foto kijk ik lief genoeg voor een stukkie, ik lus dat ook, ik ruik het. Maar goed dat zus naar huis is haha!! Heb ik meer stukkies!!
honden foto vrouwke ik ben dol op je als ik als eerste een stukkie krijg haha!!
honden foto Vrouwke is ham van de markt daar strak aan het schoonmaken, wij krijgen het vet en de korst als we braaf wachten. Daar zitten we dan alle drie!
honden foto krijg ik nu weer iets lekkers, snel want broer is even weg. Dank je wel imke. Vind jou wel lief hoor. Ik kijk er al naar uit om hier een week te mogen logeren. mag ik dan ook overal mee naar toe net als broer?? ik vind dat ook gezellig!!
honden foto Mijn broer laat me niet met rust, terwijl ik dat snoepje wil van Imke door netjes te gaan zitten. Allee broer heb je het niet door, je vrouwke heeft iets lekkers. Hierdoor vind ik imke nu veel leuker, in het begin dook ik weg als ze naar mij kwam, want ze wilt wel eens het woord NEE gebruiken en dan krijg ik schrik en duik ik ergens onder, broer doet dat niet want die kent haar. Ben haar ook aan het leren kennen haha!! Ze deelt vaak iets lekkers uit als we braaf zijn, dus nu vind ik haar ook leuk. Want dat wegduiken vond Imke gevaarlijk van mij. Maar ik doe mijn best om niet meer bang te zijn net als broer!
honden foto dat kan mijn  broer ook kijken naar de camera haha!! Dat wilde hij even tonen.
honden foto Hoi Hoi, zie je hoe braaf wij zijn, lijken we niet op elkaar. Zien jullie wie wie is, de baasjes gelukkig wel haha!! ik heb een bredere kop en yoena  smaller, meer meisje figuur haha!! Ikniet, ben lekker stevig!! een echte mannenfiguur ben ik aan het kweken.
honden foto Hoi ik ben Yoena, het zusje. Ben ook een brave en een wilde haha!! Ik vind het heel leuk hier, want dan kan ik met broer ravotten. En ik zit ook op school, ben nu voor Imke de zit aan het doen, ze heeft een lekker koekje vast, dat helpt mij haha!! Heel veel liefs Yoena.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^