Honden foto's van imke steevens - pagina 21

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto onze mooie jongen!!
honden foto * het dak ligt erop, nu nog vastmaken  *
honden foto * het eerste stukje dak *
honden foto We geven niet op, we blijven het uitleggen, maar ellen zegt dat ze weet hoe het moet en dat we bedankt zijn voor de hulp.
honden foto We helpen ze even vooruit, dat schroefje moet in dat gaatje ellen! Kom ik laat het zien!!
honden foto gewoon een mooi moment met darco
honden foto Ik vind het allemaal heel interessant!! Volg alles van hieruit en hou ondertussen de pups in de gaten, ze mogen geen baldadigheid uithalen, anders moet ik ze aanpakken!
honden foto En de werken gaan weer verder!! Het begint weer te regenen.
honden foto Saampjes
honden foto Ik piep ook even, ik vind het niet eerlijk!! Zij krijgen zo een mooi hok en voor zover ik weet sliep ik hier een goed jaar geleden nog in!! De zaken veranderen zeker!! Nu moet ik in het oude hok van mijn broer yenzo, misschien wel goed want dat is heel groot, veel groter dan dat van hen!! Oké ik wil er uit, ga in mijn hok!!
honden foto Ik moet oefenen, ze zijn nog bezig zalle, maar toch wilde ik even piepen hoe de werken vorderen!!
Ik moet zeggen dat gaat de goede kant op!!
honden foto Ik hou de rest ook bezig met mijn bal!! lekker ravotten in de regen!!
honden foto De puzzel die ze moesten ontrafelen maakte ik af en toe eens wat moeilijker!! Dan waren ze er ene kwijt en die had ik haha!!Dan kon ik gaan rennen haha!! Heb lol gehad zeg ik je, lol!! NIET TE DOEN!!
honden foto Ik wil eigenlijk niet op de foto, ik doe liever rond snuffelen!! Dus kan dit later vrouwke??
honden foto Wij zijn allemaal  erbij, we verliezen onze baasjes geen seconden uit het oog!!
honden foto Mijn hok wordt gebracht, mijn hok is nieuw van vorig jaar, maar ik heb het al goed verbouwd!! Wat gekauwd, wat vlekken hier en daar!! Ik heb zelfs in mijn dromen gestampt tegen de zijkanten, mijn baasjes vinden het apart dat mijn hok dat overleefd, want ze horen mij tot in hun slaapkamer dromen en dabben, stampen en piepen!!
honden foto Mijn hok, even poseren voor het vrouwke!! Maar ik ga er niet in hoor!! Eerst verbouwingswerken, ik wil de kleur BLAUW, vrouwke zegt NEE, ik zeg WAF. Dat betekent JA!!
honden foto Mijn binnenkant, ik vind het maar niets omdat ik geen deken heb? en geen warme brandende stoof? en bruin? ik wil blauw dat is een mannenkleur!! Bruin is zo Bruin
honden foto Mijn hok is al geplaats, Raico
honden foto Het gaat goed vooruit
honden foto Druk bezig met de wanden van ons hok
honden foto Ik mag ook op de foto, en imke vind hem mooi gelukt!!
honden foto HOI!! Ikke ben het!! jaja!! Den YENZO oftewel VRIEND!! Ik krijg een nieuw hok, maar vrouwke wilt eerst een mooie foto, en ik ben een echt fotomodel dus, sta er lekker zonnig op!! Ben een ZONNIGE jongen!!
honden foto Ikke nog eens, Imke wild van iedereen een mooie foto, ik ben een echt meisje en laat mijn mooiste kant zien!!
honden foto Ik vind het helemaal toppie hier, mijn broer en neef krijgen een nieuw hok, ik slaap bij mij thuis nog lekker binnen!! Liefs Yoena
honden foto Vinden jullie ook niet dat wij goed erbij blijven, we lopen helemaal niet in de weg!!
honden foto Ik ben er ook bij, liefs Yoena
honden foto We helpen allemaal
honden foto Ze zijn eindelijk aan mijn ren begonnen!! Het duurde een tijd, maar dan heb je ook wat. Groetjes Yenzo
honden foto OH ik moet van het vrouwke zeggen, voor de vaste kijkers op onze site, dat ik aankomende woensdag {30.11.2011} alweer 2 weekjes ouder ben dan de vorige foto´s van in de HEI!! YEP 18 dus!! Het gaat prima zo!! Ik ben al bijna te zwaar om opgetild te worden, mag dan misschien weer naar voor in de auto, haha!! Misschien nog een kilo of drie!! Weeg nu 17 kilo, ja, ben er zelf ook trots op, dank je!!

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^