Honden foto's van imke steevens - pagina 33

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel imke steevensimke steevens. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Yenzo, Raico, Slapen, een heerlijke bezigheid!!, Hondenschool.

honden foto we trekken hard zalle, maar we laten allebei niet los, zus is sterk niet normaal!! Maar ik laat me niet kennen, want ben tenslotte een vent!!
honden foto Mijn broer kijkt toe of we wel lief zijn!! anders moet hij ingrijpen haha!! maar wij zijn de brave zelf, maar als het vrouwke buiten gaat kijken wat wij twee pups uitspoken gaat hij mee, hij wil weten wat er gebeurt
honden foto we zijn met een speeltje aan het spelen, we doen wie het hardst kan trekken.
honden foto Daphni komt ook spelen en eten, en die heeft Yoena en Yenza mee genomen, nu zijn we met vijf net als over een goede week. De vrijdag komen Yoena en Yenza ook een week logeren, dat ga ik TOF vinden want dan kan ik de hele week met ZUS spelen.
honden foto de bal die ik van ellen heb is lekker stevig.
honden foto  hier is ze dan onze grote vriendin ellen. We zijn zo fier als een gieter. alle drie haha!!
honden foto Samen met mijn jonge broer spelen met de bal. Hij probeert al hetzelfde als ik te doen, ik leer hem toch goed op he? ben trots op mijn broertje, hij doet het goed.
honden foto Probeer hem kapot te krijgen, maar het is een harde zalle!! Ze weet hoe ik in elkaar steek, ben dol op ballen, maar meestal krijg ik ze op 2 minuten kapot. haha!! Heb er dus maar kort wat aan, al vind ik het kapot schuren van de bal ook kaasje.
honden foto we moeten nog even geduld hebben zegt het vrouwke, ze is onderweg. Moeilijk hoor!! Want we kijken er al helemaal naar uit.
honden foto het vrouwke zegt dat Ellen onze grote VRIENDIN de spaghetti komt opeten, wij gaan kijken want die willen we VERWELKOMEN, maar we zien haar niet??
honden foto heel dichtbij, ik mis zeker niets van het feest!!
honden foto het is ook heerlijk slapen als ze aan het koken zijn, ze blijven dan op een plaats de baasjes. Waardoor dat ik zeker ben dat ik bij ze in de buurt ben!! en dat slaapt lekker vertrouwd en af en toe krijg je iets lekkers of een knuffel en dat voelt heel goed haha!! Ook daarvoor en vooral daarvoor blijf ik goed in de buurt als ze aan het kokkerellen zijn haha!! Ben slimme jongen
honden foto ik zou ook huilen denk ik, maar gelukkig heb ik er hier op de grond geen last van
honden foto mijn baasje heeft het zwaar met het koken, oorzaak zie volgende foto, want zoveel van die ballen gaan erin de saus. lol
honden foto mijn broer is mij aan het uitleggen waar welke hond woont en wie we in  de gaten moeten houden. Ik begrijp er geen snars van, maar doe alsof ik het helemaal begrijp. Broer geeft namelijk niet zo vaak les haha!!
honden foto met zijn alle op de uitkijk, hier zijn wij heel goed in. Er komt hier niemand zonder een goedendag voorbij.
honden foto mijn poep uhum!! Sorry dat het vrouwke deze erop zet!!
honden foto mijn baasje is spaghettisaus aan het maken, heerlijke verse. Ik heb het nog nooit gegeten, maar ik ruik nu al dat het fantastische gaat zijn. Krijg er al honger van. Mijn baasje vooral tranen, die is uien aan het schillen haha!!
honden foto is mijn knuf niet super lief, het is poes. Ik heb hem tot nu toe nog bespaart en dat is toch al vier jaar. Want poes is van broer Darco, van toen hij nog maar juist hier was. Het is zijn lievelingsknuf.
honden foto jaja mijn broer ziet iemand, dan is ie altijd heel gefocust. Dan hoort ie niets meer. Grappig joh!! Al vindt het vrouwke het minder dat geblaf. Weet zei veel wat wij zeggen. haha!!
honden foto oh er loopt iemand langs, daar moet ik het fijne van weten, zijn misschien vrienden waar ik hallo tegen moet blaffen. Maar aan de andere kant om te blaffen moet ik die knuffel los laten, dus ... Bij deze hou ik meer van de knuf
honden foto ik wil mijn knuffel niet delen met kleine broer, dus geef ook niet af. Dan doe ik nog liever een trekspel met de knuf.
honden foto Hoi iedereen, ik ben het den Yenzo. Ik heb de knuf van mijn broer te pakken gekregen en ben aanhet proberen om mijn broertje af te schudden zodat ik hem kapot kan trekken. Dan komen er pluisjes uit, lollig !! Maar dan zijn die van mij wel kwaad, want ik probeer die op te eten en ze vinden dat niet zo´n geweldig idee?? Raar volk die mensen, mijn darmen kunnen daar tegen zalle!! Er hebben al vreemdere dingen in gezeten!! Ze moesten eens weten???!!!
honden foto We zijn aan het doen wie het sterkste is. Het is moeilijk om te winnen van broer, maar ik doe mijn best!! Ben heel sterk zalle!!
honden foto Ben thuis en ga lekker met broer spelen, ben niet meer moe zalle!! Zit weer vol met energie!! We zijn aan het spelen met de knuffel van mijn broer Darco!! Mogen we niet zalle, want wij twee maken alles, maar dan ook echt alles, KAPOT volgens de baasjes
honden foto We gaan weer naar huis, haha!! Dat doe ik ook graag, naar mijn broers gaan, ben dol op ze.
honden foto is lekker hoor!! Maar kreeg hem niet kapot, ben nog niet zo sterk als broer.
honden foto Deze foto is niet zo goed gelukt, maar mijn baasjes halen altijd heerlijke snoepjes voor ons op de markt {daarom ga ik ook zo graag mee} en ze kreeg een schinkje gratis omdat ze altijd best veel koopt{we zijn wat verwend, maar niet veel zalle!} en ik kreeg die al, oh vond het fantastische!! Nog beter dan de WORST!! Dank je wel baasjes.
honden foto Baasje heeft frietjes gehaald en ik vind vooral de WORST zeer in trek. Ik ga netjes liggen zoals ik op school heb geleerd en dat doet wonderen. Krijg dan lekker stukjes worst en friet. Wat een hondenleven.
honden foto Dit vondt mijn vrouwke en alle mensen die mij zagen zitten grappig. En ze vonden mij een SCHEETJE!! Ik vindt het gewoon lekker lui hangen!! Was een beetje moe en lui na de wandeling over de markt.

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^