Bravecto, wie heeft hier ervaringen mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Animal Bodyguard Aromatherapie heb niet gebruikt, en ken ik nog niet nu
lees ik rond dat die van 100% natuurlijke essentiële oliën gemaakt is
lijkt me wel wat en ook betrouwbaar  
                     "

 Ja ik wil deze graag eens proberen is kwa prijs ook heel goedkoop

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  
Het is zeer onkies om zo over dierenarts Tannetje Koning, een zeer kundige en integere dierenarts, te schrijven; die nooit zal beweren dat zij de enige dierenarts is, die goed is.
 
Zij zal nooit beweren dat zij alles weet. Belachelijk om te schrijven dat bij haar nooit honden dood gaan. En als een hond dood gaat, zal zij, indien mogelijk, de juiste oorzaak noemen.
 
Blijkbaar ben je nog nooit bij haar op consult geweest of heb je je honden laten titeren door haar, anders zou je niet zo over dierenarts Tannetje Koning schrijven.
 
Tannetje Koning is een dierenarts, die waar mogelijk, je altijd zal helpen bij problemen met je hond. "

 Ho je begrijpt me verkeerd. Of eigenlijk maak je een eigen interpretatie van iets wat ik helemaal niet schrijf. Ik beweer nergens dat Tannetje zichzelf de beste vindt. Daar is ze ook veel te nuchter voor. Heb dus liever dat als je me quote of citeert je eerst leest wat ik schrijf. Ik zal haar nooit zwart maken. Maar ze heeft een grote fanclub hier op HP die beweerd dat zij de enige goede arts is. Het hele stuk wat ik daar schrijf dat over wat ik op HP lees

 

gebeurd wel vaker hier dat als je een reactie schrijft deze compleet uit z'n verband wordt getrokken en zo neergezet wordt zodat er helemaal niks meer klopt van wat iemand schrijft.

 

of ik mijn honden laat titeren en waar ik dat doe heeft er niks mee te maken. Misschien ga ikzelf ook wel naar haar. Het gaat erom dat hier op HP maar een goede arts bestaat en dat is Tannetje. 

 

Ik denk zelfs dat Tannetje het misschien wel heel vervelend kan vinden dat zij als goeroe wordt genoemd.

 

en Loesje, jij weet veel. Gelukkig! Ik leer ook veel van je. Maar mensen mogen ook een andere mening hebben dan jij. Omdat je veel weet hoeft dat niet te betekenen dat je ook altijd gelijk hebt.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

@WW

 

Waar heb je op HP gelezen, dat een forumlid beweert of meerdere forumleden beweren dat Tannetje Koning de enige goede arts zou zijn? Dat beweert nl. niemand op HP

en

Oh ja, natuurlijk....want we hebben tegenwoordig nog maar een die goed is en dat is Tannetje Koning. Die weet alles en bij haar gaan honden nooit dood. Gaan ze wel dood dan komt dat door de chemische troep die de hond ooit van een vorige dierenarts heeft gehad.


Het is wel heel sarcastisch om te schrijven, dat bij haar honden nooit dood gaan etc.

Deze beweringen zijn spot drijvende verzinsels van jezelf. Of kan je mij aangeven, waar een forumlid dit ooit geschreven heeft?

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

beste Loesje,

 

Ik heb in een reactie die je als eerste gequoted hebt al neergezet wat ik bedoel, hoe ik het bedoel en hoe iets overkomt. Dat jij dan dingen anders interpreteert zoals ik in mijn vorige reactie al heb gezegd is jammer, maar kan ik niks aan veranderen. Dus om dan in een nieuwe reactie nog weer eens dezelfde vraag te stellen mag, maar die was al twee keer beantwoord. Lees de dingen zoals jij dat wil. 

 

Ik ga weer terug on topic nu.

 

Edit, tekst gewijzigd, ik had al antwoord gegeven.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Beste WW,
Persoonlijk heb ik meegemaakt dat mijn hond ziek werd na Bravecto (epileptische aanvallen 3 maal) deze aanvallen verdwenen na 3 maanden (pil was uitgewerkt). Ik wil gewoon mensen wijzen op de eventuele risico's die dit middel met zich meebrengt. Doe er mee wat je wilt maar ga niet zeggen dat het niet bewezen is dat Bravecto zulke dingen veroorzaakt. Het is allemaal wel heel toevallig dat (een aantal) gezonde honden na toediening van Bravecto verschijnselen kregen (of erger overleden want ja zo iemand ken ik ook helaas) die ze eerst nooit hadden. Mijn honden krijgen dit middel echt nooit meer, ik ken nu de eventuele gevolgen.  "

 En mijn dobermannmeisje zaliger krabde haar eigen vel open na toediening van een pipetje advantix! Het hangt gewoon af van hond tot hond. Sommige mensen gaan in shock van alledaagse geneesmiddelen, anderen hun pijntjes verdwijnen ermee. Ik kreeg ooit een zware peesontsteking als gevolg van AB tegen een blaasontsteking! Ja, bij 1 op 10 000 mensen komt dat voor en ja, ik had dus gewoon pech dat ik die ene mens was. Als jouw hond ergens niet tegen kan, dan is dat gewoon pech. Niet meer, niet minder. En natuurlijk is het voor jou over en out met dat middel, zo ga ik ook nooit meer advantix gebruiken bij mijn honden...

Ik vind dit een eindeloze discussie. Net als kvv of geen kvv voeren. Je geeft gewoon je hond waar ie het best mee is. Hier krijgen ze allemaal brokken en eentje kvv. Waarom? Omdat het zo het best werkt voor allemaal en voor mezelf. Zo ook met anti-tekenmiddelen.

Mijn Naaltje had anaplasmose via een teek. Dus kies ik liever voor chemie dan voor een doodzieke hond. Wordt ze ziek van het tekenmiddel, dan moet ik een ander middel proberen. Simpel.

 

corrie (Gast)

Zag reviews waar Bravecto gegeven aan honden de hond het bijna niet overleefde

Het is insecticide natuurlijk  wat wordt ingenomen. 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"
Deze beweringen zijn spot drijvende verzinsels van jezelf.  "

 Oké, nog een keer dan! Hoewel ik dit wel erg grof vind, maar goed, jij mag dat blijkbaar.

 Ik citeer mezelf even:

soms vraag ik me echt af waarom sommigen nog naar hun dierenarts gaan want ze doen nooit iets goed. Als een hond pijn heeft etc etc....

wanneer ik hier over Bravecto de "bewijzen" lees dat het slecht is komt het van een biomedical pagina, een holistische, alternatieve, hetze op Facebook pagina enz.

oh ja natuurlijk.....want we hebben tegenwoordig nog maar een die goed is.....etc etc. 

 

als je nu gewoon een leest wat er staat in die hele reactie van mij en er niet een zinnetje uithaalt en dat uit z'n verband trekt snap je het misschien.

uitleg: volgens een behoorlijk aantal Hpers zijn dierenartsen geldkloppers, brokken is vergif, inentingen zijn slecht, pipetjes en tabletten etc gaan honden dood aan omdat het landbouwgif is en in bijna ieder topic over bv titeren of KVV wordt wel verteld dat je naar Tannetje koning moet. (Ik beweer niet dat ze slecht is, in tegendeel. Ze heeft al heel veel betekent en zal dat nog langer doen) 

Als je dit alles steeds achter elkaar leest is het wel enorm zwart/wit. En ja, Tannetje wordt zelfs de goeroe genoemd. Als dat allemaal zo enorm geweldig is is het dan gek dat ik een opmerking maak dat bij haar dan waarschijnlijk nooit honden ergens dood aan gaan en als ze dat al doen het de schuld is van de chemische behandelingen die ze al gehad hebben van verschillende dierenartsen alvoor naar haar te gaan voor hulp?

Want......het is dat het echt zo zwart wit beschreven wordt. Of het nu over voer gaat, of over medicatie of over inentingen of over allergieen...het lijkt alsof je met alles alleen nog maar naar haar moet gaan. Omdat ook in dit topic haar naam een paar keer wordt genoemd haalde ik dat aan. 

 

Net zoals dat KVV niet voor iedere hond goed is, een best aantal honden dagelijkse medicatie nodig heeft omdat ze anders zullen sterven, niet iedereen zijn/haar hond wil laten titeren maar nog laat inenten, ik ervoor kies om chemisch te behandelen tegen teken en met mij nog een heleboel omdat ik wil voorkomen dat mijn honden ehrlichiose, babesiose of Lyme krijgt, ik mijn honden wel ontworm met chemische zooi enz enz is er dus net zo min 1 waarheid als dat Tannetje koning alles kan. (Wie heeft dat gezegd, waar is dat geschreven, welk topic...... dat onthoud ik allemaal niet. Zo vaak ben ik hier ook helemaal niet meer.....was ik eigenlijk al nooit) 

 

ik hoop dat het zo duidelijk is. Ik ben niet zo heel goed in J&Jt. Verder zou het heel prettig zijn als je niet gaat lopen strooien met "verzinsels"

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  En mijn dobermannmeisje zaliger krabde haar eigen vel open na toediening van een pipetje advantix! Het hangt gewoon af van hond tot hond. Sommige mensen gaan in shock van alledaagse geneesmiddelen, anderen hun pijntjes verdwijnen ermee. Ik kreeg ooit een zware peesontsteking als gevolg van AB tegen een blaasontsteking! Ja, bij 1 op 10 000 mensen komt dat voor en ja, ik had dus gewoon pech dat ik die ene mens was. Als jouw hond ergens niet tegen kan, dan is dat gewoon pech. Niet meer, niet minder. En natuurlijk is het voor jou over en out met dat middel, zo ga ik ook nooit meer advantix gebruiken bij mijn honden...
Ik vind dit een eindeloze discussie. Net als kvv of geen kvv voeren. Je geeft gewoon je hond waar ie het best mee is. Hier krijgen ze allemaal brokken en eentje kvv. Waarom? Omdat het zo het best werkt voor allemaal en voor mezelf. Zo ook met anti-tekenmiddelen.
Mijn Naaltje had anaplasmose via een teek. Dus kies ik liever voor chemie dan voor een doodzieke hond. Wordt ze ziek van het tekenmiddel, dan moet ik een ander middel proberen. Simpel.
  "

 Dat dus......amen

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

haha, ja kom op HP niet aan Tannetje... branden in de hel zul je

 

ik vind het ergens wel grappig om te lezen, al die chemofobie. mensen worden steeds ouder en steeds gezonder ouder, maar ojee als er een chemisch molecuul in een straal van 15 meter om je heen wordt ontdekt. daar zul je spontaan aan overlijden

 

(vervolgens gebruikt iedereen die wel eens reist een heel scala aan inentingen en insectafwerende middelen, niemand wil thuiskomen met zika, malaria of gele koorts, en als we in de zon lopen smeren we het halve periodieke systeem aan chemie op onze huid, en iedereen leeft nog, maar dat terzijde)

honden page profiel astridastrid

Quote van hierboven "Wordt ze ziek van het tekenmiddel, dan moet ik een ander middel proberen. Simpel."

 

En gaan ze dood aan dat middel...hoef je nooit meer een teken/vlooienmiddel te proberen......simpel....

  

Anoniem (Gast)

"
" Onze honden berner en labrador krijgen ze nu al voor het 3de jaar. Geen teek geen vlo en hebben geen last van bij werkingen. Wij zitte7n altijd 6 maanden in brAbant in de bossen   "

 Stom "

 

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

" haha, ja kom op HP niet aan Tannetje... branden in de hel zul je
 
ik vind het ergens wel grappig om te lezen, al die chemofobie. mensen worden steeds ouder en steeds gezonder ouder, maar ojee als er een chemisch molecuul in een straal van 15 meter om je heen wordt ontdekt. daar zul je spontaan aan overlijden
 
(vervolgens gebruikt iedereen die wel eens reist een heel scala aan inentingen en insectafwerende middelen, niemand wil thuiskomen met zika, malaria of gele koorts, en als we in de zon lopen smeren we het halve periodieke systeem aan chemie op onze huid, en iedereen leeft nog, maar dat terzijde) "

Vandaar dat het aantal mensen met kanker groeit.Zo ook bij onze honden.Triest genoeg.

Trix (Gast)

Wat een flauwe kul  zeg hoe zo stom als het bij de een wel werking heeft en geen bij werkingen geld dat dus niet voor iedereen. Das mij mensen ook zo.

 

Dan opmerkingen geven van stom en bij een ander vooral doen joh werkt een beetje tegen mijn gevoelens in en zie een heel ander persoon voor me. Ik denk ieder die een huisdier lief heeft het beste voor zijn beestje voor heeft en niet op dit soort opmerkingen zit te wachten

 

Wij blijven erbij is een goed product 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" haha, ja kom op HP niet aan Tannetje... branden in de hel zul je
 
ik vind het ergens wel grappig om te lezen, al die chemofobie. mensen worden steeds ouder en steeds gezonder ouder, maar ojee als er een chemisch molecuul in een straal van 15 meter om je heen wordt ontdekt. daar zul je spontaan aan overlijden
 
(vervolgens gebruikt iedereen die wel eens reist een heel scala aan inentingen en insectafwerende middelen, niemand wil thuiskomen met zika, malaria of gele koorts, en als we in de zon lopen smeren we het halve periodieke systeem aan chemie op onze huid, en iedereen leeft nog, maar dat terzijde) "

 ik merk het. 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Een natuurarts die ik ken, een Indonesische arts, laat zich titeren, ipv elk jaar onnodig te laten enten voor van alles en nog wat. Hij gaat elk jaar naar Indonesie, zonder dat er ge-ent hoeft te worden. Er zijn weinig mensen die weten, dat niet alleen honden, maar ook mensen getiterd kunnen worden.

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Quote van hierboven "Wordt ze ziek van het tekenmiddel, dan moet ik een ander middel proberen. Simpel."
 
En gaan ze dood aan dat middel...hoef je nooit meer een teken/vlooienmiddel te proberen......simpel....
   "

 Ja, inderdaad, zo is dat. Dat is nu eenmaal de realiteit!  En dat zou heel erg veel pijn doen. Maar het aantal honden wat sterft aan een tekenbeet is, vrees ik, veel hoger dan het aantal honden wat sterft aan een tekenmiddel.

Ik ken iemand die allergisch reageert op noten. Ze stierf bijna, toen ze iets at met noten erin zonder het te weten. Dit kan ook zo met een medicijn, zowel bij honden als bij mensen. En ja, die gaan dat dan ook niet meer eten of niet meer innemen of niet meer aan hun hond geven. Tuurlijk niet. Maar als het te laat is, dan sterft de persoon of de hond. Heel erg, maar het bestaat. Dit is gewoon zo.

Als je dat niet kan inzien, dan wil je gewoon niet realistisch denken. Ik heb ook allerlei natuurlijke middelen geprobeerd hoor, maar als mijn hond dan heel erg ziek werd door een teek (zeer hoge koorts, bijna een week niet gegeten, kreupel, onderhuidse bloedingen, ...), en het was erop of eronder, dan denk je wel even na en dan wil je ondanks de chemie wel proberen om je hond teekvrij te gaan houden.

Zoals ik al zei: mensen die problemen hadden met tekenziekten, zullen dit ten allen koste willen vermijden en toch naar chemische middelen gaan grijpen, en zij die problemen hadden met bijvoorbeeld Bravecto, gaan dit nooit meer gebruiken en wat anders zoeken ...

Dit is heel menselijk en heel normaal. Of je daar dan moet over discussiëren, dat weet ik niet...

Als je mijn hele ding gelezen hebt, dan weet je ook dat ik het een eindeloze discussie vind. Er zullen steeds voor- en tegenstanders zijn. Hoewel ik het gevoel heb dat de voorstanders eigenlijk niet echt 'voor' zijn maar eerder iets hebben van: 'omdat het niet anders kan'. Zo zie ik het ook, trouwens... Liever niet, maar omdat iets anders niet echt werkt...

 

honden page profiel RenateRenate

"  Ik geef dus ondertussen ook Bravecto, nadat ik voor mijn honden Advantix had gebruikt. Mijn teefje is bijna 2 weken van de leg geweest. Ze leek wel een neuroot. Heel de dag op haar rug rollen, piepen en janken, achter haar staart aan rennen. Ik heb haar 3x gewassen, gaf allemaal niets. Dus bij reactie afspoelen gaat ook niet op. "

 Hier is er ook ééntje dat er veel last van heeft, ze loopt ook overal tegenaan te schuren . Dus afspoelen helpt niet? En ondertussen toch nog vijf levende teken gevonden, volgezogen. Vectra 3D helpt ook niet en tekenbanden zijn zeker geen alternatief. Eén van de cockers kreeg er een brandplek van in de hals en ik hoorde vandaag nog van een kat die er kaal van werd. Pfff, ik weet het gewoon niet meer...Lyme is ook niet iets waar je op zit te wachten. 

 

Loesje, hier hebben ze alleen maar heel veel last van teken! Geen vlooien of mijten, altijd weer die teken. 

honden page profiel xMiekexxMiekex

honden foto van xMiekex

Daarom geef ik mijn dieren geen chemische troep meer, maar natuur producten: iedere dag biergist tabletje aan de honden en maak er poeder van wat door de kattenbrokken gaat.... Tevens door t voer paar druppels zalmolie of omega 3............. Zie hier geen vlooien en teken..... Terwijl ze dagelijks door t bosje en hoge gras rennen, waar t volgens wandelaars stikt van de teken.....

 

https://downtoearthmagazine.nl/henk-tennekes/

 

honden page profiel DanielDzDanielDz

Ik laat mijn hond voor het uitlaten 3 rondjes om de tafelpoot lopen, daarna moet zitten en blijven. Dan roep ik hem bij me, doe zijn riem om en gaan we de deur uit.

 

Hij heeft geen last van vlooien of teken, ook hoef ik hem nu niet meer te enten.

 

Geen chemie meer voor mij!

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

"  Hier is er ook ééntje dat er veel last van heeft, ze loopt ook overal tegenaan te schuren . Dus afspoelen helpt niet? En ondertussen toch nog vijf levende teken gevonden, volgezogen. Vectra 3D helpt ook niet en tekenbanden zijn zeker geen alternatief. Eén van de cockers kreeg er een brandplek van in de hals en ik hoorde vandaag nog van een kat die er kaal van werd. Pfff, ik weet het gewoon niet meer...Lyme is ook niet iets waar je op zit te wachten. 
 
Loesje, hier hebben ze alleen maar heel veel last van teken! Geen vlooien of mijten, altijd weer die teken.  "

 Ik zou je hondje evengoed even flink schrobben onder de douche. Alle beetjes helpen, maar helemaal weg krijg je die troep niet.

Vectra 3D heb ik ook gehad, evengoed nog vele teken en jeuk bij het teefje. Best heel vreemd, het teefje is eigenlijk nergens gevoelig voor, ons reutje is voor heel veel allergisch, maar totaal geen last van die tekentroep. Tekenbanden vind ik ook geen fijn idee, omdat ik twee honden heb, die ook met elkaar spelen.

Bravecto heeft het teefje nu 3x gehad en de reu 2x, geen bijwerkingen tot nu toe en ook geen enkele teek.

Ze krijgen dit niet standaard, wij wonen niet in een tekenrijk gebied. Maar met de vakanties in het voorjaar, hoofdseizoen, naseizoen in tekenrijke gebieden wil ik ze toch liever goed beschermd hebben.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Ik laat mijn hond voor het uitlaten 3 rondjes om de tafelpoot lopen, daarna moet zitten en blijven. Dan roep ik hem bij me, doe zijn riem om en gaan we de deur uit.
 
Hij heeft geen last van vlooien of teken, ook hoef ik hem nu niet meer te enten.
 
Geen chemie meer voor mij! "

 Uh, wat voor chemische middelen gebruik jij zelf?

honden page profiel Witte DraakWitte Draak

honden foto van Witte Draak

"  Uh, wat voor chemische middelen gebruik jij zelf? "

 Dat was een grappig bedoelde reactie denk ik, toch? Zo van 'ik laat mijn hond drie rondjes om de tafelpoot heen lopen en tadaa geen teken meer, wondermiddel, geen chemie meer nodig'... Of heb ik dat verkeerd begrepen? Ik vond hem wel grappig. 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

"  Dat was een grappig bedoelde reactie denk ik, toch? Zo van 'ik laat mijn hond drie rondjes om de tafelpoot heen lopen en tadaa geen teken meer, wondermiddel, geen chemie meer nodig'... Of heb ik dat verkeerd begrepen? Ik vond hem wel grappig.  "

 Ik denk ook dat het grappig bedoeld was, dat was mijn opmerking overigens ook. Misschien had ik er een smiley bij moeten gebruiken voor de duidelijkheid. 

honden page profiel DanielDzDanielDz

Op het internet zijn we allemaal een beetje autistisch!

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

" Op het internet zijn we allemaal een beetje autistisch! "

 Ben ik in het echte leven eigenlijk ook wel een beetje

honden page profiel **

honden foto van *

                

Goedemorgen beste viervoetersbezitters ..... allemaal ! 

Nog steeds mysterieuze discussie ( waar het eind te zien is ? ) rond deze zogenaamde Bravecto ???? grappig is dat, en volgens mij discussie loopt alleen maar door, slechts omdat iedereen bang nu voor eigen viervoeter is om enkele vlooienmiddel bij hem te gebruiken ..

Is het dat omdat garantie ( hier ! ) dat deze/ of andere wel als veiligste gesteld is niemand gekregen heeft ?? antwoord weet ik zelf helaas ook niet ..

 

Maar i.v.m. grappig wat is ( zoals ik boven woord grappig lees ! ) kwam ik net wat tegen dat ik echt grappig zelf wel vind' ... benieuwd ??

                                                                

                                                   Klikt U maar HIER ! en leest u maar dat a.u.b.

                                                                                                                 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"                 
Goedemorgen beste viervoetersbezitters ..... allemaal ! 
Nog steeds mysterieuze discussie ( waar het eind te zien is ? ) rond deze zogenaamde Bravecto ???? grappig is dat, en volgens mij discussie loopt alleen maar door, slechts omdat iedereen bang nu voor eigen viervoeter is om enkele vlooienmiddel bij hem te gebruiken ..
Is het dat omdat garantie ( hier ! ) dat deze/ of andere wel als veiligste gesteld is niemand gekregen heeft ?? antwoord weet ik zelf helaas ook niet ..
 
Maar i.v.m. grappig wat is ( zoals ik boven woord grappig lees ! ) kwam ik net wat tegen dat ik echt grappig zelf wel vind' ... benieuwd ??
                                                                
                                                   Klikt U maar HIER ! en leest u maar dat a.u.b.
                                                                                                                  "

 Oma en haar wonder tips. Hi Hi

honden page profiel **

honden foto van *

 Heh maar nu wegens die Oma-tip, komt het volgende vraag ....

Is het dat wel zo ? ...of een fabel ??

Stel maar dat geen Fabel is ....... kunnen wij vlooien op die manier zonder hond aan te raken kwijt ??

* Absoluut en 100% VEILIGSTE manier dat   ....  is ??

Anoniem (Gast)

Heb het mijn honden ook gegeven en totaal geen bijwerkingen.

Een Pipetje op de rug is geen optie krijgt 1 van mijn honden brandplekken van. Hier is het wel nodig om iets te gebruiken zijn heel veel teken in dit gebied met de ziekte van Lyme. Word zelf ook regelmatig gebeten door teken.

Beter een pil dan de ziekte van Lyme. Dan ben je verder van huis.

 

honden page profiel xMiekexxMiekex

honden foto van xMiekex

" Heb het mijn honden ook gegeven en totaal geen bijwerkingen.
Een Pipetje op de rug is geen optie krijgt 1 van mijn honden brandplekken van. Hier is het wel nodig om iets te gebruiken zijn heel veel teken in dit gebied met de ziekte van Lyme. Word zelf ook regelmatig gebeten door teken.
Beter een pil dan de ziekte van Lyme. Dan ben je verder van huis.
  "

Of je de troep uitwendig ziet of niet van binnen ziet....

Gif is gif......

Teken en Vlooien gaan er niet voor niets dood aan..............

 

 

Deze link dus niet gelezen?

https://downtoearthmagazine.nl/henk-tennekes/

 

Vogelsterfte

Om zijn bemoeienis met neonicotinoïden te verklaren, moet Tennekes terug naar het begin van zijn wetenschappelijke loopbaan. Het is geen straf hem daarover te horen vertellen. Toxicologie blijkt dicht op de huid van de maatschappij te zitten. “Toen ik in Wageningen studeerde, werd Jan Koeman daar hoogleraar. In die tijd speelde de problematiek van het gebruik van chloorkoolwaterstoffen in pesticiden als DDT en Dieldrin.

Koeman had ontdekt dat afvalwater van een fabriek van Shell in Pernis die een soortgelijke stof maakte, terechtkwam in de Waddenzee en daar vogelsterfte veroorzaakte. Hij ging met Shell praten; de fabriek is later gesloten. Via zijn contacten kon ik gaan promoveren in het researchlaboratorium van Shell in Engeland. Ik deed daar onderzoek naar de kankerverwekkende werking van Dieldrin. Ik heb er de ziekte van Parkinson aan overgehouden, maar daarvoor ga ik niet op de barricaden. Het is een beroepsrisico en ik heb bij Shell een goede tijd gehad.”

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 19 van 61 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende forumvraag: Probiotica
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^