Bravecto, wie heeft hier ervaringen mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

@machtel ik quote even een zinnetje dat door jouw getypt is omdat ik 2 x achter elkaar iets "herhaalde "

 

"Beste Max. Het is voor mij niet de discussie of insecticides chemie genoemd worden of niet. Jouw standpunt is duidelijk. " 

 

 

ik denk dat na al deze pagina's jouw standpunt ook wel duidelijk is 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

"
ik denk dat na al deze pagina's jouw standpunt ook wel duidelijk is  "

 och, wat is het standpunt dan wel? 

honden page profiel DanielDzDanielDz

Hond latwn bestralen bij Jomanda

honden page profiel Ingrid De MeulemeesterIngrid De Meulemeester

honden foto van Ingrid De Meulemeester

" Hond latwn bestralen bij Jomanda "

sorry

 

 

Yvonne (Gast)

ik geef mijn husky en labrador,al eindige tijd Bravecto ,top is het.ze eten het zo weg,kunnen lekker blijven zwemmen.hebben nergens last van.ik geef het net voor het eten,ik ben er erg blij mee

Lisa (Gast)

Had ik helaas maar eerst over Bravecto onderzoek gedaan! bijna 1000 euro later aan dierenarts kosten!! bravecto heeft onze hond erg ziek gemaakt en heeft nu lever problemen (1 jaar oud) dierenarts heeft het bedrijf gecontacteerd en zij zullen de kosten volledig betalen aangezien ze al wisten dat dit kon gebeuren.Zo ben ik ook op de facebook pagina beland waar dus al heel veel kleinere hondjes van zijn overleden. Cindy is een labrador en hopelijk sterk om hier overheen te komen!!

https://www.facebook.com/groups/411371212394679/

 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Heel erg dat je hond dit is overkomen. Helaas sterven er te veel honden aan deze vieze troep! Insecticides die in deze middelen zitten, zijn puur vergift en tasten de lever en de nieren aan. Het wordt echt tijd dat dierenartsen deze middelen niet verkopen. Aangezien de dierenarts ze verkoopt, denken de baasjes dat de middelen goed zijn en geen kwaad kunnen. Ik hoop dat deze dierenarts dit middel niet meer verkoopt ! Ik snap deze dierenartsen niet! Ik hoop van ganser harte, dat het goedkomt. Misschien is een detox nu goed, om het vergift uit het lichaam te halen. Gek genoeg is het antwoord vaak, nog meer medicatie en dat is nu juist te veel voor de lever! Sterkte!

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Ik hou het maar op een half pipetje advantix,2x per jaar als ze naar het pension gaan.

Is ook chemisch maar ik ga geen risico nemen met een nieuw middel,die veel duurder is.

Nu koop ik maar 2 pipetjes soms 3 pipetjes in het jaar,voor 2 honden ben ik 21 euro per jaar kwijt en ze krijgen de minimale hoeveelheid ,het werkt al 11 jaar goed op die manier,ze hebben nog nooit vlooien gehad.

[email protected] (Gast)

Onze hond gisteren voor het eerst inderdaad kauwen en weg is het wij dachten dat het ook voor zandvliegjes is maar kunnen dat niet ontdekken in de beschrijving 

Piter (Gast)

Dit is eindelijk werkelijk een fantastisch middel. Mijn Bullmastiff eet het lekker op en na 4 maanden nog geen vlo of teek te bespeuren in de mooie vacht. Maar gauw weer een dosis gekocht van 1400 Mg . Hoop dat er ook dosis verkrijgbaar is voor honden > 60 kg

Hans (Gast)

Wij geven onze Amstaff ook Bravecto en zijn zeer tevreden. Geen gedoe, geen bijwerkingen en geen vlooien en teken

 

Senna (Gast)

Ik geef het mijn honden al vanaf het op de markt is. Volgens de dierenarts smaken ze naar lever. Honden eten ze zonder problemen op. Voordeel is dat ze niet meer 24 uur hoeven te wachten voordat ze het water in mogen. Bij de dierenarts zijn de tabl. rond de € 45.00. Als je ze online besteld zijn ze een stuk goedkoper.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Ik gebruik ze ook. Nog nooit een vast zittende teek gehad alleen 1 die over de vacht kroop. Ga het nu alleen gebruiken vanaf het voorjaar tot het najaar. 

 

Mijn hond eet ze niet is nogal een kieskeurige 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Dat het middel de beestjes doodt, zal absoluut zo zijn. In Bravecto zitten namelijk insecticides ! Het is echt niet gezond via de maag en darmen beestjes op de vacht te doden! Ik vind het schokkend dat dierenartsen deze middelen verkopen, omdat het maakt dat baasjes het veilig achten!

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Ik was/ben verplicht te ontvlooien.  Druppeltjes is ook gif en daarbij in het begin geen optie bij mijn hond omdat ik hem niet kon aanraken. Daarom heb ik pil gegeven

honden page profiel RenateRenate

Ik heb mij de Bravecto laten aanpraten door de DA, voor mijn cocker die graag zwemt. Maar ze ligt nog altijd in de kast en na wat ik hier gelezen heb, neem ik ze bij gelegenheid terug mee naar de DA. Ik ga ze zeker niet geven, heb geen zin in een zieke hond. Bij medpets heb ik een product gekocht met knoflook en dat lijkt tot nu toe ook te helpen.

Als sommige accuut al zo ziek worden, wat zijn dan de gevolgen bij langer gebruik op langere termijn? Wat als ik het nu geef aan mijn gezonde hond van 2 jaar? Hoe groot is de kans dat die op haar 7 erg ziek wordt? Te veel vragen die nog onbeantwoord zijn. Wie nu zo enthousiast is, wil ik graag over een paar jaar nog eens horen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

honden page profiel RenateRenate

" Knoflook is giftig voor honden!
http://www.dierenkliniekveenendaal.nl/knoflook-ui-giftig-hond-kat
  "

 Maar waarom wordt het dan verkocht als het zo gevaarlijk is? Uiteindelijk is alles giftig, blijkbaar. Want pipetten zijn vergif, een pil is vergif en een teek is ook vergif....pffff ik weet ook niet meer wat dan het beste (lees: het minst slechte) is.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

"  Maar waarom wordt het dan verkocht als het zo gevaarlijk is? Uiteindelijk is alles giftig, blijkbaar. Want pipetten zijn vergif, een pil is vergif en een teek is ook vergif....pffff ik weet ook niet meer wat dan het beste (lees: het minst slechte) is. "

 in grote getallen is alles giftig uiteraard.

Elke dag een bravecto geven zal wel nefast zijn voor de hond. Net zoals elke dag ganse bollen knoflook eten.

 

Ik geef ondertussen al enkele jaren bravecto én geef al nog véél meer jaren knoflook en al mijn honden leven nog steeds in superconditie ;)

Sofie & Nina-Rose (Gast)

Ons hondje, Nina, was vorige zomer mee naar Spanje. Ze had vooraf Stronghold gekregen tegen vlooien, maar 10 dagen na de behandeling had ze toch vlooien opgelopen in Spanje. Ben daar naar ern fantastisch dierencentrum geweest met haar en daar hebben ze dit nieuwe tabletje Bravecto toegediend. 't Was direct binnen en zeer efficiënt. Een aanrader !

D&B (Gast)

Geef hier ook al enige tijd Bravecto aan mijn hond. Hij heeft het graag en heeft 0 negatieve reacties erop. 

Op het internet wordt er al snel negatief gedaan over nieuwe middelen met als enkele tragische sterfgevallen als inzet. Dierenartsen zijn alleen uit op geld en brengen onze huisdieren in gevaar. 

Veel bangmakerij. En zijn op internet negatieve ervaringen veel makkelijker te vinden. De 99,9% van de gebruikeres die het gewoon naar volle tevredenhijd gebruiken gaan immers niet vaak hun positieve verhaal online zetten.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het feit dat er insecticides in zitten is al reden genoeg, deze middelen niet te nemen. De insecticides tasten de lever en de nieren aan en dat zie je pas als het te laat is! 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

" Het feit dat er insecticides in zitten is al reden genoeg, deze middelen niet te nemen. De insecticides tasten de lever en de nieren aan en dat zie je pas als het te laat is!  "

 wordt jij jezelf eigenlijk niet beu?

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Er reageren steeds andere baasjes die echt niet tig bladzijdes nalezen. Dat is de reden. Wordt jij jezelf nu niet beu, Maart ? 

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

je hoeft echt geen tig bladzijden te lezen hoor, je zet op elke pagina om de 2 posten hetzelfde.

Daar bereik je enkel maar het tegenovergestelde mee hoor trouwens.

 

En ja hoor, soms word ik mezelf wel eens beu.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ja Maart,  je hebt het er maar druk mee! Ik reageer meestal als er iemand de eerste keer hierover reageert of een gast. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik hou het maar op een half pipetje advantix,2x per jaar als ze naar het pension gaan.
Is ook chemisch maar ik ga geen risico nemen met een nieuw middel,die veel duurder is.
Nu koop ik maar 2 pipetjes soms 3 pipetjes in het jaar,voor 2 honden ben ik 21 euro per jaar kwijt en ze krijgen de minimale hoeveelheid ,het werkt al 11 jaar goed op die manier,ze hebben nog nooit vlooien gehad. "

 http://www.hondenpage.com/hondenforum/82535/advantix-is-vergif-voor-mijn-hond.php

Ook daar zijn honden aan dood gegaan!

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Wat mij al een hele tijd opvalt, is dat vaak alleen gesproken wordt dat Bravecto zijn werk goed doet en dat toch te vaak voorbij wordt gegaan aan het feit dat er landbouwvergift in zit, insecticides. Fluralaner, een bestanddeel van Bravecto, brengt schade toe aan de lever en de nieren. Natuurlijk helpt vergift tegen beestjes!  "

 Is daar onderzoek naar gedaan, naar de directe gevolgen van het toedienen van Bravecto? Dat het schade toebrengt aan honden die het middel krijgen? Hebben we veel zieke honden nu, je lever en nieren beschadigt, betekend je lichaam niet goed meer kunnen zuiveren. Allemaal zieke misselijke honden, die door de misselijkheid niet meer willen eten, allemaal  

Helaas krijgen we allemaal stofjes binnen, door de lucht, de regen, via de grond ons voedsel. 

 

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

"  http://www.hondenpage.com/hondenforum/82535/advantix-is-vergif-voor-mijn-hond.php
Ook daar zijn honden aan dood gegaan! "

 Ik gebruik het al 11 jaar heel beperkt....en ik denk dat er altijd bij hoge uitzondering een hond,kat slecht reageert op een bepaald produkt. 

Tosca heeft het al 11 jaar overleefd ,ik ga ervan uit dat ze niet allergisch is voor dit produkt,ik ga verder geen risico lopen op een huis vol vlooien die ik dan hardnekkig moet bestrijden met chemicaliën.

 

Je zal altijd een dier vinden die slecht reageert op een bepaald produkt.

Er zijn ook genoeg dieren waarbij die biologische rommel ook niet helpt en dat de dieren en huis compleet onder de vlooien zit.

 

 

 

 

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Ik gebruik het al 11 jaar heel beperkt....en ik denk dat er altijd bij hoge uitzondering een hond,kat slecht reageert op een bepaald produkt. 
Tosca heeft het al 11 jaar overleefd ,ik ga ervan uit dat ze niet allergisch is voor dit produkt,ik ga verder geen risico lopen op een huis vol vlooien die ik dan hardnekkig moet bestrijden met chemicaliën.
 
Je zal altijd een dier vinden die slecht reageert op een bepaald produkt.
Er zijn ook genoeg dieren waarbij die biologische rommel ook niet helpt en dat de dieren en huis compleet onder de vlooien zit.
 
 
 
 
  "

 Ik gebruik prac-tic. Dit werkt goed en ik durf niet zo goed iets nieuws te proberen.

Sommige reageren op bepaalde stofjes idd niet goed. Je weet ook niet of het door een opeenstapeling komt, te veel tegelijk geven.

Van het emdr gen defect weet men dat de leiders niet goed kunnen reageren, misschien ontdekken we ooit nog iets waardoor ze niet goed reageren op sommige stofjes?

 

Ik zelf had wel gegoogled op hoe ze ergens op reageeren, voor iets te proberen. Advantix is wel iets waar er veel op reageren.

Als je het al zo lang geeft, zou ik het ook daarbij houden. Met iets nieuws weet je nooit. 

 

De biologische producten werken volgens mij ook niet. Tea trea, wat vaak wordt aanbevole  is nog heel slecht voor je hond ook. 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 10 van 61 12 3 4 5 6 7 8 9 1011 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende forumvraag: Probiotica
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^