Bravecto, wie heeft hier ervaringen mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Ja dat vraag ik me dus ook af zijn er bewijzen voor dat dit allemaal door Bravecto komt? Dan zou ik ze graag willen lezen. Zolang dit niet is bewezen en dan bedoel ik zwart op wit, lijkt het me beter om hier niks meer over te zeggen! Ik heb Bravecto 1X gebruikt bij alle vier mijn honden vanwege vlooien. Onze honden hebben nergens last van gehad. Inmiddels is ddit 8 maanden geleden dat ze Bravecto hebben gehad, maar geen enkele vlooi meer gezien....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Vraag me ook af of het allemaal bewezen is en onder zocht of het wel van Bravecto is..

 

Hier hebben we 10 honden die in april Bravecto hebben gehad en ook hier niets ziek of wat dan ook....

Dus graag bewijs en onderzoek...

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Heel bijzonder dat er ineens heel veel gasten zijn die fel tegen dit product zijn. Lijkt mij ook eenzelfde persoon die niet veel beters te doen heeft.
 
Zolang er geen wetenschappelijke bewijzen voor zijn: mijn hond doet het er prima op. Ik heb juist bij de dierenarts gevraagd naar een middel dat goed gaat bij Collies i.v.m. medicijngevoeligheid. "

 Door verschillen in  interpunctie, zinsopbouw en taalgebruik kun je opmaken dat het wel degelijk verschillende mensen zijn.

 

Het verhaal van Ella gaat nu facebook rond en daardoor gaan mensen googelen op bravecto. Het eerste wat je vind op google is dit topic: iemand bravecto ervaringen? 

 

Vandaar de stroom aan berichten. 

 

Ik ben ook zeer benieuwd naar de onderzoeken.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Heeft iedereen, die nare ervaringen ten gevolge van het toedienen van Bravecto tot zelfs overlijden van de hond heeft meegemaakt, aangifte gedaan bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (ook voor dieren). Of heeft je dierenarts dit gedaan? Bravecto wordt uitsluitend door dierenartsen verkocht. Een dierenarts, die meemaakt dat een hond in zijn praktijk ernstig ziek wordt of overlijdt, zou dit product niet meer moeten verkopen.
 
Klachten over een geneesmiddel worden bij het CBG gebundeld, zodat er hopelijk vanuit de overheid maatregelen worden genomen.
 
https://www.cbg-meb.nl/dieren
 
https://www.cbg-meb.nl/contact
 
Als je het contactformulier invult, bewaar dan een kopie.
  "

 Helemaal eens, dat is de enige juiste weg.

 

Mijn dierenarts verkoopt het niet. Ga eens vragen waarom ze het niet verkopen. Misschien weten ze meer dan wij?

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

BIJWERKINGEN
Vaak voorkomende bijwerkingen in klinische studies (1,6% van de behandelde honden) waren milde en voorbijgaande gastro-intestinale verschijnselen zoals diarree, braken, gebrek aan eetlust en kwijlen. De frequentie van het optreden van bijwerkingen is gedefinieerd aan de hand van de volgende indeling: - zeer vaak (meer dan 1 op de 10 dieren vertonen bijwerking(en) gedurende de duur van één behandeling) - vaak (meer dan 1 maar minder dan 10 van de 100 dieren) - soms (meer dan 1 maar minder dan 10 van de 1.000 dieren) - zelden (meer dan 1 maar minder dan 10 van de 10.000 dieren) - zeer zelden (minder dan 1 van de 10.000 dieren, inclusief op zichzelf staande meldingen).

Indien u ernstige bijwerkingen of andersoortige reacties vaststelt die niet in deze bijsluiter worden vermeld, wordt u verzocht uw dierenarts hiervan in kennis te stellen.


Dit zijn de enigste bijwerkingen die ik zelf kan vinden, in de bijsluiter.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

"  Door verschillen in  interpunctie, zinsopbouw en taalgebruik kun je opmaken dat het wel degelijk verschillende mensen zijn.
 
Het verhaal van Ella gaat nu facebook rond en daardoor gaan mensen googelen op bravecto. Het eerste wat je vind op google is dit topic: iemand bravecto ervaringen? 
 
Vandaar de stroom aan berichten. 
 
Ik ben ook zeer benieuwd naar de onderzoeken. "

 Ah, vandaar!

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Misschien is het handig loesjes advies even op de facebook pagina te zetten? 

 

Ik heb het idee dat de gasten hier alleen komen waarschuwen en niks lezen.

 

 

Silvy B (Gast)

Ik heb mijn hond Bravecto gegeven. Ze had nergens last van en het werkte extreem goed. Teken vallen inderdaad van de hond af.

Wat ik me echter afvraag: Waarom kunnen honden zoiets gebruiken en mensen niet? 

Is dit voor ons te schadelijk maar niet voor een dier? Of wordt hier een andere waarde aan gegeven en krijgt een hond gewoon inderdaad risicovolle middeltjes?

honden page profiel xMiekexxMiekex

honden foto van xMiekex

" k durf t echt te zeggen Dank u Bravecto dank u ???? ze stierf in een paar dagen. Ok onomstotelijk bewijs zo als bij velen hebben we nog steeds niet waar de fabrikant zich dan ook nog lekker achter kan verschuilen. En ook overigens de medische wereld en ook als zijnde artsen zich toch ook achter verschuilen denkend uit een vorm van angst maar de puzzelstukjes vallen echt dik in elkaar!

Jara ze was een jonge en gezonde hond van 6,5 jaar oud hel mijn beste vriendinnetje mijn steun en toeverlaat ????????uit ons leven weggerukt.
Vorige week zondag werdt Jara van het één op t andere moment ziek smiddags speelde ze nog zoals een echte beagle en savonds begon ze ineens raar te doen haar achterwerk begon te zwalken ze moest spugen en spugen,keek heel raar om zich heen ze wilde niet meer eten was afwezig en duidelijk heel loom geworden.
Daar jaartje altijd bij ons sliep was de nacht relatief rustig de volgende morgen leek ze wat fitter maar dat was binnen het uur mis ze kon niet meer van de bank springen en haar achterkant en benen waren stuurloos ze reageerde slecht en at nog steeds niet drinken ging ze wel als een wilde en veel plassen.
Die dag smiddags ben ik gelijk naar de dierenarts gegaan zowel mijn zeer fijne dierenarts als ik hadden t vermoeden dat ze darm/maag problemen zou hebben maar na uitvoerig luisteren en voelen bleken de darmen rustig te zijn mijn dierenarts vondt dat zodanig vreemd dat hij voorstelde bloed af te nemen en te onderzoeken.
Na korte tijd kwam hij met het nieuws dat haar leverwaarden explosief hoog waren 150,160 is hoog van jara waren de waarden meer als 1000!! Hij zei ik ga de rest vh bloed opsturen naar Utrecht voor meer onderzoek. En hou er rekening mee dat je met jara naar t ziekenhuis moet voor een echo en een lever biopt.
Savonds at jara wonder boven wonder toch wel wat een t bleef binnen tot snachts,ik werdt wakker en ze lag in een grote plakkaat braaksel van zich zelf ze was dus al te zwak om op te staan. Ik heb smorgens gelijk de dierenarts gebeld en die heeft geregeld dat we gelijk met haar met spoed naar het ziekenhuis konden. Ze is daar gelijk aan een infuus gegaan en moesten haar achter laten met pijn in ons hart daar de echo niet gelijk genomen kon worden vol lof voor t ziekenhuis daar er 4 mensen met haar aan de gang gingen.
Smiddags werden we gebeld met zorgelijk nieuws de arts vertelde dat ze doodziek was en uit de bloeduitslagen bleek dat ze acuut leverfalen had,door t lever zelf en niet door andere toegewijde organen haar lever was zwaar beschadigd in procenten voor ongeveer 90%
Smiddags belde de arts van het ziekenhuis en vertelde dat ik even moest gaan zitten want wat ik u nu ga vertellen zal niet prettig worden!
Ze stelde de vraag of wij jara in de afgelopen weken een tablet van bravecto toegediend hadden waar ik op antwoorde ja dat klopt 6 weken geleden!
Toen zei ze uit haar zelf als arts wat ik zeg mag ik niet hardop roepen maar dat middel staat zwaar ter discussie en het is nog niet omstotelijk bewezen maar de kans is groot dat haar lever verwoest is door deze tablet! Ze had zei er al de nodige energie en leesstof aan gewijd te hebben over deze tablet en had zelfs de fabrikant al over aangeschreven!
Feitelijk zegt ze gewoon ik weet t eigenlijk wel zeker maar kan t niet bewijzen anders kom je er niet mee toch??en niet hard willen roepen omdat t begrijpelijk haar positie als arts of ziekenhuis mee in gevaar kan brengen.
Ze kwam hier dus zelf mee!!ze was heel ziek en het zal er op of eronder worden zei ze.
Het enige wat ik voor nog kan doen is een vet substantie toedienen om te proberen "de "giftige stoffen" in te kapselen.
Ik heb gezegd doe alles wat binnen uw macht ligt.
Een half uur later belde ze terug met het trieste nieuws dat Jara al was overleden.
Overstuur was ik en nog m'n lieffie m'n allesie is er niet meer. We zijn haar savonds op gaan halen wat ik wilde d'r koste wat t kost bij me hebben en ze eervol begraven.
In het ziekenhuis aangekomen hebben we de arts nog uitvoerig gesproken waar ze uit zich zelf meerdere malen aanstuurde om sectie te laten verrichten. uit overmande verdriet en haar open te laten snijden heb ik besloten het zeker niet te laten doen. En maar goed ook ik ben op een stoot adrenaline de volgende dag gaan informeren lezen alles wat binnen bereik lag en daar konden we al uit concluderen door een uitspraak van een medicus zegge dat:uit sectie de in hoofdzaak schadelijke stof fluralaner zeker omhoog zou komen maar t bewijst nog steeds niet dat haar lever daar door verwoest is!!dat kan alleen maar met wetenschappelijk onderzoek!!!
Even in Jip en Janneke taal ze is gewoon vergiftigt daar andere vormen van gifopname van buitenaf uitgeloten waren als ze bewijze van spreke iets van de straat opgepakt zou kunnen hebben.wat overigs wel zou kunnen door kwaad van een ander maar daar kan een jonge gezonde hond in 99% van de gevallen alleen doodziek van worden.
Er werdt bevestigt door de vraag die ik stelde aan de arts hoe kan alleen een lever qua tijd zo snel verwoest worden daar werdt op gezegd "dat is geen jaar,geen maanden maar dan worden er gesproken over weken!!"
Ik zal alles in Nederland en hopelijk meer landen en hopelijk samen met anderen en de wereld op grote schaal er alles aan doen dit aan de kaak te stellen online wereld wijd mensen het staat er vol mee echt bizar en er gebeurd niets!!Ik heb maar 1 doel en hopelijk met meerder samen "alle hondenbezitters er bewust van maken dit middel niet om dit te kopen !!
Een groot deel van de pijn in mijn hart ik verloor mijn beste vriendinnetje door een tablet van bravecto voor mij is het zeker en voor mij is het oorlog nu !!
Ik heb een plan gemaakt en ga er mee aan de slag de farmaceutische industrie cq de fabrikant aanpakken is onbegonnen werk die zijn oppermachtig en groot.dit al op advies van een bere goede advocaat.
daar ik me gelukkig mag prijzen als ondernemer dat ik heel veel connecties heb zal ik een sterke bodem neer gaan leggen.
Juridisch gezien is kansloos maar lees goed mensen zoveel mogelijk honden bezitters proberen te bereiken om het niet te gebruiken werkt het snelst en effectiefst Belangrijk is om dit via media kanalen aan de man te krijgen ook daar heb ik een connectie en diverse mogelijkheden uiteindelijk is de televisie het streef punt daar ligt t bereik t grootst.
Jara was een onbeschrijfelijke lieve en aanhankelijke hond waar ze als beagle om bekend staan.
Wat ik al bereikt heb dat ik via de fokker waar Jara geboren is dat "de brandbrief" via haar naar alle beagle fokkers gaat inclusief de overkoepelende organisatie.
Mensen doe dit indien uw hond bij een gerenommeerde fokker vandaan komt ook Dan is er al een heeele grote doel groep op de hoogte immers komt de honden eigenaar NA de fokker!!!
Ik ga me er hard voor maken mensen dit is echt de snelste en makkelijkste remedie en stel ik zeg stel dat er via de media aandacht aan geschonken wil worden hoe lang zal t dan duren eer dat het ook in het buitenland ligt?
Als uiteindelijk "niemand het meer koopt" Wie heeft er dan gewonnen de fabrikant of hopelijk alle honden en of katten eigenaren..
"

Heel veel Sterkte.........

bedankt voor het onderzoeken op giftige stoffen en leverwaarde........

Anja (Gast)

Vorig jaar onze Amerikaanse bulldog het gegeven. Hij gaf er een allergische op. Tekenpincent bij hand. Schapenvet met een laagje knoflook werkt prima tegen vlooien.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Pff kunnen die gasten niet even lezen bij de laatste berichten 

Valt allemaal enorm in herhaling.

 

Ik ben zelf wel benieuwd, zijn er onderzoeken gedaan naar de overleden honden of het daadwerkelijk bravecto geweest was? En hadden die honden bij andere vlooienmiddelen al last/reacties daarop?

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

"
 
Ik ben zelf wel benieuwd, zijn er onderzoeken gedaan naar de overleden honden of het daadwerkelijk bravecto geweest was? En hadden die honden bij andere vlooienmiddelen al last/reacties daarop? "

 Inderdaad en dit allemaal zonder sectie op de hond te laten verrichten he.

Iedereen kan zomaar een bericht typen, op Fb gooien en dan wordt het ook nog dadelijk gelooft en gedeeld door de halve wereld.

 

Massahysterie....

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

"  Inderdaad en dit allemaal zonder sectie op de hond te laten verrichten he.
Iedereen kan zomaar een bericht typen, op Fb gooien en dan wordt het ook nog dadelijk gelooft en gedeeld door de halve wereld.
 
Massahysterie.... "

 Ik lees inderdaad voornamelijk volle paniek reacties maar ik heb nog niet echt gelezen dat het bevestigd is. 

Het blijft natuurlijk vreselijk dat die honden zijn overleden. Maar het is wel belangrijk om objectief te blijven en niet zonder bewijs conclusies te trekken.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Je zou zomaar zin krijgen om een bravecto te halen bij de da.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Dierenartsen zullen niet graag een andere en onpartijdige dierenarts sectie laten verrichten en de fabrikant aanklagen. En baasjes zullen dat ook niet gauw doen, omdat het veel verdriet oplevert, lang duurt en veel geld kost. Het is geen massa-hysterie, Luz.Hoe sterk sta je als je een grote multinational gaat aanklagen om dit te winnen. Zij hebben tijd, geld en een team van goede advocaten. Ga daar maar eens tegenover staan met je rechtsbijstands-jurist.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Dierenartsen zullen niet graag een andere en onpartijdige dierenarts sectie laten verrichten en de fabrikant aanklagen. En baasjes zullen dat ook niet gauw doen, omdat het veel verdriet oplevert, lang duurt en veel geld kost. Het is geen massa-hysterie, Luz.Hoe sterk sta je als je een grote multinational gaat aanklagen om dit te winnen. Zij hebben tijd en geld!  "

 Nou mijn dierenarts zou dit zeker wel doen. Graag niet alle dierenartsen over een kam scheren. 

Je kan alleen met zekerheid de precieze reden van overlijden vastleggen door een sectie. Zonder sectie weet je het gewoon weg niet zeker en sta je voor mijn gevoel niet sterk genoeg om te kunnen zeggen dat het daardoor komt. 

 

Maar misschien heeft iemand wel een sectie gedaan. Ik ben er serieus benieuwd naar.

Ook of het dier al eerder reacties heeft gehad op andere vlooienmiddelen. Dat zou namelijk wel een goede waarschuwing zijn voor andere baasjes :)

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

" Jolanda, ik gebruik ook Ecostyle spray... van vlo en teek, hier een goede werking. ga ik het bos in, dan spray ik wat bij, even goed inwrijven, en ik kom thuis even de fijne kam erover heen, en echt, dit jaar nog geen teek. :-D "

 Hoe duur is die spray ? Balou die trekt teken aan als een magneet :/ 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik vermeld alleen dat dierenartsen niet graag een andere en onpartijdige dierenarts sectie laten verrichten en een zaak aanspannen tegen een grote multinational. Ikzelf zou een zaak zijn begonnen over de dood van Luca, als mijn moeder niet in diezelfde periode door toedoen van het ziekenhuis, niet gestikt was in de sonde-voeding!  Ik heb hiervoor een zaak aangespannen tegen het afdelingshoofd en de intensivist en heb met deze zaak voor de Tuchtraad gestaan. In rouw voor mijn hondenventje Luca en dan voor de Tuchtraad staan. Daar moet je sterk voor in je schoenen staan. Ik weet waarover ik het heb.

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Inderdaad en dit allemaal zonder sectie op de hond te laten verrichten he.
Iedereen kan zomaar een bericht typen, op Fb gooien en dan wordt het ook nog dadelijk gelooft en gedeeld door de halve wereld.
 
Massahysterie.... "

 

Yep, wederom conclusies trekken die zo dramatisch mogelijk zijn, zoals altijd... Gekke mensen 

mieke (Gast)

ik gebruik bolfo, dit werkt perfect en is ook veillig.

bravecto, KIJK ER MEE UIT EN HOUD JE HUISDIER GOED IN DE GATEN ALS HET GEBRUIKT IS!!!!

 

-Het gekopieerde bericht van Facebook dat al eerder in dit topic is neergezet is verwijderd-

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 19 oktober om 11:19 --

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Ik vermeld alleen dat dierenartsen niet graag een andere en onpartijdige dierenarts sectie laten verrichten en een zaak aanspannen tegen een grote multinational. Ikzelf zou een zaak zijn begonnen over de dood van Luca, als mijn moeder niet in diezelfde periode door toedoen van het ziekenhuis, niet gestikt was in de sonde-voeding!  Ik heb hiervoor een zaak aangespannen tegen het afdelingshoofd en de intensivist en heb met deze zaak voor de Tuchtraad gestaan. In rouw voor mijn hondenventje Luca en dan voor de Tuchtraad staan. Daar moet je sterk voor in je schoenen dtaan. Ik weet waarover ik het heb.
  "

 Dat snap ik.

Maar het zou al schelen als je het over "sommige dierenartsen" hebt inplaats van dierenartsen in het algemeen.

Want niet alle dierenartsen zijn slecht, of willen niet meewerken.

 

Ik vind het heel sterk van je dat je tijdens de rouw dat hebt kunnen doen! Maar sterk zijn heeft niets te maken met dat waar je voor vecht ook klopt. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Kijk eens op fb is bravecto veilig . Er zijn al verschillende honden aan gestorven "

 Ik heb niks met facebook. Hopelijk wordt alles van facebook niet hier geplaatst.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Misschien is het al gedeeld, maar ik vind dit wel een interessante link mbt de werking.

http://www.isbravectosafe.com/bravecto-files/101-DR-FRAUKE-GARBERS-BIOLOOG-Ned-BRAVECTO-EN-FLURALANER-en-de-werking-vh-middel.pdf

 

Ook met het oog op langdurig effect.

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

" Misschien is het al gedeeld, maar ik vind dit wel een interessante link mbt de werking.
http://www.isbravectosafe.com/bravecto-files/101-DR-FRAUKE-GARBERS-BIOLOOG-Ned-BRAVECTO-EN-FLURALANER-en-de-werking-vh-middel.pdf
 
Ook met het oog op langdurig effect. "

 

Echter, de schrijver is alles behalve objectief gebleven, dit betoog is puur geschreven met het doel om het middel af te kraken, en ze haalt hierbij elk klein stukje kennis wat ze kan vinden wat in het voordeel werkt naar boven. 

 

Ik vind het een interessant onderwerp, maar ik zou dan enkel een objectieve wetenschappelijke studie vertrouwen, want als we dit soort dingen gaan vertrouwen, dan is álles wat er op de wereld slecht. 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Niemand zal graag een zaak aanspannen, ook dierenartsen niet, Doortje. Ik heb het verhaal hier al eens gemeld, aangepaste informatie, leugens, onwaarheden, artsen die zichzelf en collega's dekken en heel goede advocaten. Zelfs 2 tijdstippen van overlijden, overdrachtsformulieren die er niet waren, maar ineens voor de rechtbank verschenen, het sectie-formulier dat ik pas 3 weken voor de zaak voorkwam kreeg, sterk ingekort. De sectie die verricht werd door een anatoom van het ziekenhuis, de klachtencommissie, het patientenburo, allemaal op de payrol van het ziekenhuis en dus niet onpartijdig zijn! Dat ik meld dat het niet meeviel deze maanden/jaren! van ellende en verdriet, meld ik omdat je sterk in je schoenen moet staan om dit vol te houden en je recht te halen. Mensen haken voor minder af! Dat is wat ik bedoelde. Jij begrijpt niet goed wat ik wil zeggen, Doortje, met alle respect. Janssen Steur kon 25 jaar zijn gang gaan en werd niet ter verantwoording geroepen door collega's. Hij is al weer vrij man.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

"  
Echter, de schrijver is alles behalve objectief gebleven, dit betoog is puur geschreven met het doel om het middel af te kraken, en ze haalt hierbij elk klein stukje kennis wat ze kan vinden wat in het voordeel werkt naar boven. 
 
Ik vind het een interessant onderwerp, maar ik zou dan enkel een objectieve wetenschappelijke studie vertrouwen, want als we dit soort dingen gaan vertrouwen, dan is álles wat er op de wereld is slecht.  "

 Ik zou zeggen haal eruit wat je eruit wilt halen. 

Maar ik zet yara niet in om het tegendeel te bewijzen in elk geval.

Beter het zekere voor het onzekere denk ik dan. 

Maar ik heb mazzel met een hond die van nature geen parasieten lijkt aan te trekken. 

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

" Misschien is het al gedeeld, maar ik vind dit wel een interessante link mbt de werking.
http://www.isbravectosafe.com/bravecto-files/101-DR-FRAUKE-GARBERS-BIOLOOG-Ned-BRAVECTO-EN-FLURALANER-en-de-werking-vh-middel.pdf
 
Ook met het oog op langdurig effect. "

Wel een interessant artikel en kan er zeker wel wat uithalen

Maar niet objectief. Ik zie ook dat bij de bronnen onder andere wikipedia gebruikt is. Dat lijkt me nu niet het meest betrouwbare :p

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Ik zou zeggen haal eruit wat je eruit wilt halen. 
Maar ik zet yara niet in om het tegendeel te bewijzen in elk geval.
Beter het zekere voor het onzekere denk ik dan. 
Maar ik heb mazzel met een hond die van nature geen parasieten lijkt aan te trekken.  "

 

Oh nou doe mij ook maar zo'n hond dan haha! Ja iedereen moet het natuurlijk ook zelf weten, ik ben dan weer zo'n nuchter persoon die zich bedenkt dat er naast 5 gevalletjes die misschien eens fout gaan, waar nog niet eens van is aangetoond dat dit ook door dat middel komt, er ook nog 100 duizenden zijn die gewoon goed gaan. Zo was een vriend van mij vroeger ook na 2 dagen wakker geworden in het ziekenhuis nadat hij zijn eerste biertje had gedronken op zijn 16e verjaardag, maar ja, dat betekend natuurlijk niet dat ik op mijn 16e geen biertje ging proberen... Zo denk ik er dus ook over met dit soort dingen  Ik geloof het gewoon niet zo, die hysterie verhalen waar de oorzaak onduidelijk blijft en waar het maar 1x fout ten opzichte de weet-ik-hoeveel duizenden gevallen waarin het goed gaat. 

honden page profiel JazzebellJazzebell

honden foto van Jazzebell

" Wel een interessant artikel en kan er zeker wel wat uithalen
Maar niet objectief. Ik zie ook dat bij de bronnen onder andere wikipedia gebruikt is. Dat lijkt me nu niet het meest betrouwbare :p "

 Iedereen kan iets op wikipedia gooien, dus nee niet betrouwbaar.

Maar verder wel een interessant artikel.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

" Wel een interessant artikel en kan er zeker wel wat uithalen
Maar niet objectief. Ik zie ook dat bij de bronnen onder andere wikipedia gebruikt is. Dat lijkt me nu niet het meest betrouwbare :p "

 Ligt er natuurlijk wel even aan waar Wikipedia voor gebruikt is. 

In dit geval als uitleg voor bepaald neurologisch proces en de teek zelf. 

Dus niet iets om conclusies aan te verbinden

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 29 van 61 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 2930 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Volgende forumvraag: Probiotica
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^