Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

" Mensen moeten ook niet mijn hond gaan roepen hoor, tenzij het vrienden zijn. Toen we hier pas woonde stond er zelfs iemand naar Java vanaf het balkon te roepen, die was nog jong dus die ging dan meteen stilstaan om te kijken wie haar probeerde te lokken. Ja uuh, wat heeft die daar aan, die was meteen in de war, ze kon daar niet naartoe. Toen heb ik ook boos geroepen of hij dat nou expres deed, hij hield gelijk op en heeft het nooit meer gedaan. Afleren zulke ongein. 
  "

Vind dat toch wel een ander verhaal hoor.

Een hond roepen die op een balkon zit waar gaat het over..... 

Maar in dit geval... Nee vind dat heel anders. 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Borsten, boebies, tieten, bumpers, hout voor de deur... Ik heb er wat van.
 
Maar lopen door drukte is dan toch echt niet leuk. Gisteren de diploma-uitreiking van dochterlief. Behoorlijk gedram in de gangen en zaal. En hoe ze het voorelkaar krijgen? Gewoon blauwe plekken op mijn voorgevel van de stoten met vooral ellenbogen, armen en handen.. en alleen maar van mannen vreemd genoeg.  Au.
 
En nee, ik ben geen mooie jonge blom meer  dus dat is het niet. "

Ik zou de school aanklagen.hp-angel

https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://metoomvmt.org/&ved=2ahUKEwimv8m5-YXcAhWDZFAKHQUOA1UQFjAAegQIAhAB&usg=AOvVaw2agOTpO3MI4A65rMIEJk4A 

 

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Vind dat toch wel een ander verhaal hoor.
Een hond roepen die op een balkon zit waar gaat het over..... 
Maar in dit geval... Nee vind dat heel anders.  "

Mwah. Ik lees hier regelmatig frustraties dat mensen de hond lokken terwijl ze hun hond onder appel hebben of aan het trainen zijn.

Dan geeft iedereen hen gelijk. Ik krijg dan ook sterk de indruk dat het hier meer om de persoon gaat dan om de situatie. 

 

Elsa loopt aan de lijn hier omdat het hier van die zeikers zijn en zij is nog wel de ergste. Momo luistert, Elsa is nog in training. Gaat me niet lukken om aan die eisen te voldoen als zij zelf tegenstrijdige commando's loopt te blèren. Elsa had door haar gelok al even de neiging door te lopen. .. Zij is de eerste die de VvE beheer belt als Elsa niet aan de voet loopt.

honden page profiel Lissa en BadaloniusLissa en Badalonius 3 doggies

honden foto van Lissa en Badalonius

Ik ben het toch echt met Liz eens hoor; je roept niet naar andermans honden dat ze moeten komen. Tenzij ze ontsnapt zijn en buiten op straat lopen, maar zeker niet als de eigenaar erbij is. Wat maakt het voor die buurvrouw uit dat de honden wel of niet bang zijn, dat is toch Liz' probleem? Ik zit er ook niet op te wachten dat iemand anders mijn hond gaat 'helpen' als ik er zelf gewoon bij sta.

honden page profiel DesireeDesiree 3 doggies

honden foto van Desiree

" Senn geeft vrij duidelijk aan wat hij wil: als hij een straatje ziet en hij wil erin gaat hij zitten en die kant op kijken, losloopveldje? Daar wil hij heen. Nu is hij de afgelopen 1,5 week ineens een beetje klaar met aan de riem wandelen, dus gaat hij soms zitten ofwel om te bepalen waar hij heen wil ofwel omdat hij (denk ik) gewoon wil rennen/spelen. Als ik namelijk een beetje ga rennen of even speel loopt hij zo weer door. Nouja, zal wel weer over gaan. Maar waar ik me dus gigantisch aan stoor is al die mensen die over straat gillen: 'kijk! Hondje is moe! Die wil niet meer! Hondje is moe!' Hondje is gvd helemaal niet moe, maar heeft gewoon geen zin/wil zijn zin doordrijven. Vanmorgen ook: wou hem alleen even kort laten plassen. Was aan het snuffelen op een veldje dus ik loop het rondje laat hem maar even zijn gang gaan en wil hem daarna meenemen naar huis, maar hij was er gewoon nog niet klaar mee. Hij gaat zitten dus zitten, krijg ik dar gegil dus weer om de oren. Ik draai om terug naar het veldje en meneer loopt daarna gewoon achter me aan. Nog even iets doorgelopen, en een beetje gewisseld met mijn tempo, super blije kop en vol energie.... hondje is moe 
Trouwens ook wel een frustratie dat Senn dit weer doet. Heeft echt maandenlang moeiteloos meegelopen, en is er nu ineens een beetje klaar mee. Ik wijt het maar een beetje aan de warmte, zal wel weer overgaan (toch?). Hij is namelijk in losloopgebieden/zwemwater niet te houden en dan heeft hij dit helemaal niet. Hij heeft vrijdag nog 1,5 uur gezwommen en ging gisteren met een stok van (gok ik) > 7 kg aan de haal.  "

Droef gaat lopen alsof hij oud en versleten is als we naar huis gaan. Het maakt niet uit of we dan 10 minuten of 3 uur buiten geweest zijn. De terugweg is een drama want hij wilt gewoon nog niet naar huis. Vorige bull liet zich dan gewoon vallen, en dan vooral als we mensen passeerden. Dan kreeg ik ook geregeld commentaar. Gelukkig met Droef nog niet maar ik irriteer mezelf er wel geregeld aan.

 

Izzy is gelukkig heel anders. Die heeft gewoon altijd haast om bij de plaats van bestemming te komen, ongeacht waar we heen gaan en of ze überhaupt wel weet waar we naartoe moeten.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

misschien iets leuks/lekkers meenemen?dat je hem kan lokken?
of als ze er écht klaar mee zijn... het gewoon even heel leuk maken thuis. dus snoepje/botje geven. of thuis lekker spelen. zoiets?

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

" Mwah. Ik lees hier regelmatig frustraties dat mensen de hond lokken terwijl ze hun hond onder appel hebben of aan het trainen zijn.
Dan geeft iedereen hen gelijk. Ik krijg dan ook sterk de indruk dat het hier meer om de persoon gaat dan om de situatie. 
 
Elsa loopt aan de lijn hier omdat het hier van die zeikers zijn en zij is nog wel de ergste. Momo luistert, Elsa is nog in training. Gaat me niet lukken om aan die eisen te voldoen als zij zelf tegenstrijdige commando's loopt te blèren. Elsa had door haar gelok al even de neiging door te lopen. .. Zij is de eerste die de VvE beheer belt als Elsa niet aan de voet loopt. "

Welkom bij de club ik ben net zo niet populair als jij. hp-wink

Als ik ergens antwoord op geef is dat bij mij niet om de persoon.

Maar om wat er gezegd word 

Net als die anonieme plussers die vaak plusjes geven alleen om de persoon of juist waar ze tegeningaan en niet  om her antwoord. 

 

Je hebt gelijk hoor! Het grbeurd hier op hp zeker wel en vaak ook, alleen niet door mij dus.

 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

En jullie vinden lokken echt een frustratie??? Ik lach me nu dood om dat met wat ik net mee heb gemaakt....sorry ik ben echt pissed off en dat is licht uitgedrukt. 

 

Er woont hier een maltezer 2 straten verder. Mij  broer woont daar weer een straat verder van. Die maltezer haat Maylo al vanaf heb begin en is al 2x los gebroken en op hem afgeloven. Maylo haat hem hierdoor ook nu. Mev. Heeft dat beest altijd aan de flexlijn en lacht gewoon als die zo uitvalt. En het beesr begint al op 10m afstand.

 

Nu moeten wij daar langs..en wij lopen de hoek om...we waren bijna bij mijn broer en ik weet niet waarom maar ik draaide me om en zie dat beest op ons afstormen. Ja zo n wit pluizig ooooo zo lief hondje....nou voor mij is het een k*tbeest. 

 

En ik zeg nog 'STOP NEE!' mijn moeder springt er nog voor maar hij klapt zo op Maylo. Ik probeer Maylo weg bij hem te houden maar echt dat beest stopte gewoon niet. Maylo had hem al geraakt met zijn tand en mijn moeder had hem al 2x geschopt...die maltezer dan.....maar hij bleef gewoon op Maylo in bijten. 

 

Ik grijp in 1x (zag mijn kans) dat beest bij zijn nekvel en gooi hem letterlijk 2 meter verder de lucht in dar hij op het asvalt knalt. Wij riepen ook dat ze die k*thond moesten komen pakken ze stonden met 4 man te kijken!!!!! 

 

Doordat ik die hond weg heb gesmeten droop hij af en die vrouw kwam hem snel halen. Mijn moeder zei al 'die van ons heeft hem gebeten hoor'. Ooo fijn zegt ze met van een ondertoon. Ze zegt daarna die van jullie is ook vals als de pest. 

 

PARDON!! nu was het hek van de dam......ik VALS!!! VALS!!!! DIT IS AL DE DERDE KEER!!!!! zij als een schaap hoezo de derde keer. Nee nee onze was vals....nou die van ons is nooit los gebroken en op die van haar gestormt. 

 

Ik ben link..maar ook echt link! Ik de wijkagent bellen....ik ben zelf ook gebeten door hem nu....ik ben er klaar mee. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Jeetje zeg. Zo'n hondje pak je toch gewoon op ipv er mee te gaan smijten?  

 

Zie het probleem echt niet.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Jeetje zeg. Zo'n hondje pak je toch gewoon op ipv er mee te gaan smijten?  
 
Zie het probleem echt niet. "

Nee jij ligt je op te fokken dat iemand je hond roept....en als het vice versa gebeurt bij jouwn honden wil je ik je nog wel eens horen....o nee wacht hebben we al zo n 1000x gehoord. Dus zou jij a.u.b. effe je mond willen houden? Jij heb werkelijk overal wel een weerwoord op. Ik zit hier niet dagelijks mijn frustratie te verklaren. 

 

Ja heb het hondje aan het nekvel weg gesmeten omdat hij bleef komen. Nee lief op tillen en dan weg zetten. Sorry nee dat doe ik niet. En helemaal als ze met 4 man staan te kijken. 

Mijn moeder had hem al 2x geschopt en daar reageerde hij niet eens op. Het leek net een mini pitbull met een rode lap voor zijn ogen. Dan ga ik niet de lieve vrede uithangen. En hij weegt net zoveel als Maylo zowat net zo groot....dat pak je niet effe op hoor....een chihuahua pak je op...9 kilo niet. En helemaal niet wat verstrengeld zit in een andere 8kilo wegende hond 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Gaan we weer
https://www.tubantia.nl/hof-van-twente/agenten-in-goor-slaan-autoruit-in-om-hondje-uit-snikhete-auto-te-bevrijden~ad712d65/
  "

Ik snap dat niet.....echt niet. Wordt zo veel voor gewaarschuwd. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Nee jij ligt je op te fokken dat iemand je hond roept....en als het vice versa gebeurt bij jouwn honden wil je ik je nog wel eens horen....o nee wacht hebben we al zo n 1000x gehoord. Dus zou jij a.u.b. effe je mond willen houden? Jij heb werkelijk overal wel een weerwoord op. Ik zit hier niet dagelijks mijn frustratie te verklaren. 
 
Ja heb het hondje aan het nekvel weg gesmeten omdat hij bleef komen. Nee lief op tillen en dan weg zetten. Sorry nee dat doe ik niet. En helemaal als ze met 4 man staan te kijken. 
Mijn moeder had hem al 2x geschopt en daar reageerde hij niet eens op. Het leek net een mini pitbull met een rode lap voor zijn ogen. Dan ga ik niet de lieve vrede uithangen. En hij weegt net zoveel als Maylo zowat net zo groot....dat pak je niet effe op hoor....een chihuahua pak je op...9 kilo niet. En helemaal niet wat verstrengeld zit in een andere 8kilo wegende hond 
  "

Toch vind ik dat ook te ver gaan. Wij hebben hier zo'n debiel wijf met een Jack Russel, loopt altijd stom te lachen als die hond op Wopper afvliegt. Ik vraag mij af of ze überhaupt kan praten, want wat ik ook tegen haar zeg, het lacht alleen en zegt niets. Maar goed, die hond poogt ook keer op keer te bijten, ze gooit altijd die flex los. Toch zou het niet in mij opkomen om die hond op te pakken en een eind weg te flikkeren. Ik weer hem zeker wel hoor met mijn voet en dat kan ook stevig aankomen, maar oppakken en weggooien, nee, dat zou ik nooit doen. Daarbij vind ik dat de hond er niet veel aan kan doen.  

honden page profiel UshankaUshanka 3 doggies

honden foto van Ushanka

Mijn sarcasme-radar ging af bij die reactie van Liz, ik las dat als soort imitatie van mensen die alles maar proberen te sugarcoaten.

...maar ik kan het mis hebben natuurlijk. 

 

Hoe dan ook, goed gehandeld. Die had ik ook naar de maan geschopt hoor. Op zo’n moment staat de veiligheid van je eigen hond op de eerste plaats en veel andere manieren om zo’n losse piranha te weren zijn er niet. Nou maar hopen dat de wijkagent het serieus neemt en iets gaat ondernemen. Een tip, maak foto’s van de bijtwonden die hij jouw toegebracht heeft, al wordt het straks alleen maar een grote blauwe plek: vastleggen. Meldingen met menselijke slachtoffers worden 10x serieuzer genomen dan wanneer 2 honden onderling een partijtje knokken.

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

"
 
Hoe dan ook, goed gehandeld. Die had ik ook naar de maan geschopt hoor. Op zo’n moment staat de veiligheid van je eigen hond op de eerste plaats en veel andere manieren om zo’n losse piranha te weren zijn er niet.  "

Het gaat hier om een Maltezertje, en ja die kunnen ook venijnig zijn, maar naar de maan schoppen? Beetje overdreven hè. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Toch vind ik dat ook te ver gaan. Wij hebben hier zo'n debiel wijf met een Jack Russel, loopt altijd stom te lachen als die hond op Wopper afvliegt. Ik vraag mij af of ze überhaupt kan praten, want wat ik ook tegen haar zeg, het lacht alleen en zegt niets. Maar goed, die hond poogt ook keer op keer te bijten, ze gooit altijd die flex los. Toch zou het niet in mij opkomen om die hond op te pakken en een eind weg te flikkeren. Ik weer hem zeker wel hoor met mijn voet en dat kan ook stevig aankomen, maar oppakken en weggooien, nee, dat zou ik nooit doen. Daarbij vind ik dat de hond er niet veel aan kan doen.   "

De hond was los ten eerste ten tweede ik had Maylo was. Mijn moeder kreeg de hond niet te pakken en ze had hem al 2x geschopt of geweerd met je voet hoe het wilt noemen. 

 

Baasjes kwamen niet.....terwijl wij stonden te roepen pak hem. Ja als ik dan de kans krijg om hem te grijpen en weg te smijten, gooien of hoe je het wilt noemen doe ik dat. Ik laat mijn hond niet belagen.....echt niet en dit is de derde keer al. Ik wist niet hoe ik op dat moment die hond weg moest krijgen...die beet ook maar in het wild rond en had mij al te pakken. Tijdje terug in mijn knie omdat mevr. De flexlijn had en ze de koppeling niet vast had. 

 

Die drie is trouwens steeds los geweest. En over de rest bespaar ik jullie. Maar nee als die al niet reageerd op schoppen, wegvegen enz. Ja dan pak ik hem aan zijn nekvek en smijt ik hem echt weg. Mijn bedoeling dat hij dan wat harder neer komt? Nee maar hij schrok hier wel van...en het gebeurde ook gewoon midden op straat. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Het gaat hier om een Maltezertje, en ja die kunnen ook venijnig zijn, maar naar de maan schoppen? Beetje overdreven hè.  "

Ja, als je die op kunt tillen om er twee meter mee te smijten dan kan je hem ook optillen en even vasthouden. Kom nou. Ik sjouwde een pup van 12 kg 4 trappen op en af. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Het gaat hier om een Maltezertje, en ja die kunnen ook venijnig zijn, maar naar de maan schoppen? Beetje overdreven hè.  "

Wel een grote Maltezer van 8 a 9 kilo.....net zo groot als Maylo. Maylo lijkt klein maar is groter dan je denkt. Die maltezer althans denk dat hij dat is kan ook gerust een mix zijn maar het lijkt er op.

 

En mijn moeder schopte niet hard hoor...meer om hem weg te krijgen. Dus naar de maan schoppen nee zou ik ook nooit doen....maar hij reageerde daar niet op. En ik kon niet schoppen ik was Maylo half aan het ophangen en weg aan het krijgen. Ja als ik hem dan aan het nekvel kan krijgen doe ik dat. 

 

En ik ga hem niet zoetsappig neer zetten. Ben dan weer bang dat Maylo reageert. 

honden page profiel UshankaUshanka 3 doggies

honden foto van Ushanka

" Het gaat hier om een Maltezertje, en ja die kunnen ook venijnig zijn, maar naar de maan schoppen? Beetje overdreven hè.  "

 

Ja en de hond die hij aanviel was geen stevige bull terrier, maar een hondje uit dezelfde gewichtsklasse. Als een andere hond een gevaar vormt voor de mijne, dan gaat mijn eigen hond gewoon voor hoor. Zo’n losgeslagen, happend beestje hou je niet even een kwartiertje in je armen als een baby totdat de eigenaar eindelijk eens aan komt kakken.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Wel een grote Maltezer van 8 a 9 kilo.....net zo groot als Maylo. Maylo lijkt klein maar is groter dan je denkt. Die maltezer althans denk dat hij dat is kan ook gerust een mix zijn maar het lijkt er op.
 
En mijn moeder schopte niet hard hoor...meer om hem weg te krijgen. Dus naar de maan schoppen nee zou ik ook nooit doen....maar hij reageerde daar niet op. En ik kon niet schoppen ik was Maylo half aan het ophangen en weg aan het krijgen. Ja als ik hem dan aan het nekvel kan krijgen doe ik dat. 
 
En ik ga hem niet zoetsappig neer zetten. Ben dan weer bang dat Maylo reageert.  "

Last van morbide obesitas? Arm hondje, weegt een keer z'n officiële lichaamsgewicht. 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Gaan we elkaar nu echt aanvallen op wat iemands frustratie is?

Het is niet zo dat de een geen recht heeft zijn frustratie te uiten omdat een ander ergere dingen meemaakt. Dat Liz veel dingen post wil nog niet zeggen dat ze overal wakker van ligt.

 

Ik post ook veel kleine frustraties. Ikwist niet dat het een bepaalde dramameter moest hebben. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

"  
Ja en de hond die hij aanviel was geen stevige bull terrier, maar een hondje uit dezelfde gewichtsklasse. Als een andere hond een gevaar vormt voor de mijne, dan gaat mijn eigen hond gewoon voor hoor. Zo’n losgeslagen, happend beestje hou je niet even een kwartiertje in je armen als een baby totdat de eigenaar eindelijk eens aan komt kakken. "

De eigenaar stond erbij dus daar hoefde ze geen.kwartier op te wachten. Als je kan tillen en smijten dan kan je ook tillen en vasthouden. Ze had Mylo even aan haar moeder kunnen geven.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" De eigenaar stond erbij dus daar hoefde ze geen.kwartier op te wachten. Als je kan tillen en smijten dan kan je ook tillen en vasthouden. Ze had Mylo even aan haar moeder kunnen geven. "

Stond erbij? Hoe kom je erbij dat die erbij stonden? Die stonden 6meter verder....bij de voordeur....wij waren de hoek al om en hij kwam aangerend. Ze stonden er niet bij. 

 

En mijn moeder was zelf ook bezig om die hond weg te krijgen. Het is een snelle reactie geweest om die hond weg te krijgen. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Last van morbide obesitas? Arm hondje, weegt een keer z'n officiële lichaamsgewicht.  "

Het is een grote maltezer ik betwijfel als het een echte is hoor. Kan goed een mix zijn maar het lijkt erop ik ken zelf ook niet alle rassen en hun gewicht en grote. Hij is in ieder geval even groot als Maylo. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Het is een grote maltezer ik betwijfel als het een echte is hoor. Kan goed een mix zijn maar het lijkt erop ik ken zelf ook niet alle rassen en hun gewicht en grote. Hij is in ieder geval even groot als Maylo.  "

T zal zeker geen echte zijn. Volgens de rasstandaard wegen maltezers 3-4 kg.

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

He verdorie joh. Het is toch allemaal heel vervelend wat er gebeurd is. We waren er met ons allen niet bij en hou er ook even rekening mee dat de eerste initiele reactie waarschijnlijk een uiting was vanuit frustratie en boosheid.

Dit hele topic gaat nu juist over onze frustraties. Dan reageren we met z'n allen niet altijd even rationeel en reageren is natuurlijk prima als je het er niet mee eens bent, maar niet op de man af. Ieder vindt zijn eigen dingen frustrerend en laat dit dan ook gewoon een plek zijn waar we dit even kunnen uiten. Zijn we vervolgens allemaal weer opgelucht en kunnen we weer positieve dingen doen met de honden.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Stond erbij? Hoe kom je erbij dat die erbij stonden? Die stonden 6meter verder....bij de voordeur....wij waren de hoek al om en hij kwam aangerend. Ze stonden er niet bij. 
 
En mijn moeder was zelf ook bezig om die hond weg te krijgen. Het is een snelle reactie geweest om die hond weg te krijgen.  "

6 meter is niet zo ver. Geef Mylo aan je moeder,  til dat losgeslagen beestje op en duw hem.in de armen van de eigenaar met wat fikse bewoordingen. Smijten is nergens voor nodig en zo'n hondje pak je zo op. Heel anders dan wanneer een Mechelaar of Staander op je kleine hondje duikt.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Ja, als je die op kunt tillen om er twee meter mee te smijten dan kan je hem ook optillen en even vasthouden. Kom nou. Ik sjouwde een pup van 12 kg 4 trappen op en af.  "

En ik heb Maylo vast aan de riem? Hoe zie je dat voor je en een hond die het liefst de andere wilt aanvallen. Ja nee hoor die til je effe op....het is een maltezer van 8 a 9 kilo. Die til je ook effe niet op.....en Maylo die ziet zijn kans schoon en springt omhoog en bijt dan lekker veilig. 

En een hond van 12kg rustig de trappen af tillen is wel iets anders. 

 

Daarbij die mensen stonden bij de voordeur 6m verder. Dus het was niet dat ik hem effe zo kon overhandige. Mijn hond wordr aangevallen dan bescherm ik hem goedschiks of kwaadschiks. Ja nu was het dus nekvel en wegsmijten. 

 

Maar hoe stel je je wegsmijten voor. Hij vloog denk ik nog geen 5cm boven de grond uit. Dus ik ben niet eerst rechtop gaan staan...en toen hem gegooid.....nee....echt niet...

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" T zal zeker geen echte zijn. Volgens de rasstandaard wegen maltezers 3-4 kg. "

Dan is het echt geen echte....deze is echt meer.....en net zo groot als onze Maylo. 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Die van mij wegen ook een kilo of acht. Ik had m bij zijn nekvel gepakt en bij de baas in de armen gedrukt (wellicht wel hopend dat t beest haar dan ook ff in de wang greep hp-wink

 

Overigens ben ik van mening dat vergelijken van frustraties niet echt een prettige communicatie is en het bagateliseren van andermans frustraties ook niet. Het is prima wanneer je aangeeft het met bepaalde methodes niet eens te zijn maar negatief reageren puur om het negatief reageren puur omdat het een bepaalde persoon betreft is een beetje flauw en neigt naar basisschool pest gedrag. Ik heb 10x niks met zoveel mensen hier maar dan reageer ik gewoon lekker niet als ik het maar een zeik frustratie vind. 

pagina 7 van 49 12 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^