Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link 3 doggies

honden foto van Fresta & Link

" Dat geldt dan net zo hard voor de teef die loops is.  "

O.a dat bedoel ik.

 

En mijn zin over mijn hond kan dubbel geïnterpreteerd worden.. maar even voor de duidelijkheid; Link wil (logisch denk ik) graag naar loopse teefjes en naar evt geur die ze achter laten maar wordt er niet gek/wild van, luistert nog gewoon.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Heeft die stress dan? Of misdraagt zich? Die van mij niet hoor. "

Dan heb je geluk, wij hebben toen ik bij mijn ouders woonde ook een teefje gehad. Die werd helemaal koekkoek als het weer eens zover was. Dat is dé reden geweest dat er daar nu een reu rondloopt en geen teef meer, ook al zijn ze natuurlijk niet zo vaak loops. Mijn moeder wilde dat niet meer.  Vooral in de periode als ze zich willen gaan aanbieden aan reuen. Zij was nét zo erg als een reu die over schuttingen bij een teef probeert te komen.  

 

 

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

" Het is hier een stuk koeler maar bewolkt en waait wat. Ik dacht dus: kan wel met Senn naar de recreatieplas want daai is nu geen kip. Op het strandje mag je niet, maar er omheen wel, alleen daarom heen zit het ook meestal vol en word volop met etenswaar (bbqs) gestrooid. Normaal ga ik er dus in het hoogseizoen niet, maar goed zoals ik zei: geen mooi weer. 
 
Het was er dus ook echt rustig. Alleen zie ik een labrador aankomen lopen waarvan ik weet dat het niet goed gaat, in de zin dat die chemisch gecastreerd is en blijkbaar voor Senn zo lekker ruikt dat die helemaal gek word en niet meer luistert. Ik dus snel Senn gepakt bij zijn tuigje. Trekt die labrador vol een zakje met beloningssnoepjes eerst kapot en daarna uit mijn handen. Had het hele zakje in de bek en liet het niet meer los. De baas van die lab moest de bek openmaken en het eruit trekken. Halve zakje leeg en aan gort.  
 
Is het dan zo gek wat beloningen bij je te hebben voor je hond, dat die blijkbaar niet weet hoe hij er mee om moet gaan en het zo uit mijn handen rukt? 
  "

Oei ja nja. Moet eerlijk bekennen dat die lab van mij af en toe ook erg goed is in snoepjes jatten. Labs zijn soms zo irritant op eten gefixeerd. Soms wordt ie geroepen (na toestemming om te knuffelen) en staat ie toch ineens weer ergens met zijn neus in een tasje of zakje. Gek word ik ervan. Hoevaak ik hem al niet bij mijn eigen tasje weg heb moeten jagen. Snap dat het vervelend is hoor. Maar soms zijn ze gewoon sneller dan je als baas erbij kan komen.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

" Dank je! Ik hou die even in gedachten. Past daar in principe van alles in? Ik heb voor Senn ook wel eens hondenworst, zou je dat ook kunnen doen als je kleine stukjes snijdt? 
 
Het gebeurde nu trouwens zo snel dat ik echt geen tijd had dat weg te stoppen. Ik wilde senn eerst pakken, prioriteit 1 en voor ik het wist was dat zakje al verdwenen.  "

Ja, in principe past alles erin zolang het niet te grote stukken zijn. Als alles ongeveer even groot is is het wel makkelijker doseren bij het eruit pakken.

 

Ik denk wel dat die worst dan 'nat' is? Als in niet gedroogd? Lijkt me geen probleem om erin te doen of er uit te halen, maar je kunt hem niet binnenstebuiten draaien dus schoonmaken is wel wat lastig. Maar je kunt hem wel een hele nacht in een teiltje met afwasmiddel laten liggen, dus voor het schoonmaken zijn vast oplossingen.

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Ja, in principe past alles erin zolang het niet te grote stukken zijn. Als alles ongeveer even groot is is het wel makkelijker doseren bij het eruit pakken.
 
Ik denk wel dat die worst dan 'nat' is? Als in niet gedroogd? Lijkt me geen probleem om erin te doen of er uit te halen, maar je kunt hem niet binnenstebuiten draaien dus schoonmaken is wel wat lastig. Maar je kunt hem wel een hele nacht in een teiltje met afwasmiddel laten liggen, dus voor het schoonmaken zijn vast oplossingen. "

Super, dan zal ik eens kijken om er een te bestellen. Ik heb sowieso wel eens smekende honden aan mn broek hangen maar nog niet eerder een die zo brutaal was mn hele zakje te pakken. Ja laatst zelf in lichte paniek op de grond gegooid om senn uit t water te halen die vast zat en toen at een hond het op. Baasje bood 100x haar excuses aan maar dat is natuurlijk gewoon mijn eigen stomme schuld. Heb ik ook gezegd. En het was maar gedroogd eendenvlees dus kon voor die hond niet zoveel kwaad. 

 

 

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Oei ja nja. Moet eerlijk bekennen dat die lab van mij af en toe ook erg goed is in snoepjes jatten. Labs zijn soms zo irritant op eten gefixeerd. Soms wordt ie geroepen (na toestemming om te knuffelen) en staat ie toch ineens weer ergens met zijn neus in een tasje of zakje. Gek word ik ervan. Hoevaak ik hem al niet bij mijn eigen tasje weg heb moeten jagen. Snap dat het vervelend is hoor. Maar soms zijn ze gewoon sneller dan je als baas erbij kan komen. "

Senn is ook wel gefocust op eten maar uit de handen trekken doet hij niet. Ik heb hem tenminste altijd verplicht netjes te zitten en niet te springen naar brokjes toe. Snap dat geen hond hetzelfde is hoor. Maar die hond vrat mijn halve zakje leeg en pakte hem tot 2x toe, die vrouw zei alleen tegen haar hond 'nou heb je weer geluk he'. Kun je op zijn minst even sorry zeggen toch? Ik ben ze trouwens wel vaker tegen gekomen en die honden doen het gewoon onderling niet goed. Ik stapte eigenlijk direct in en ze stond er zelf ook vlakbij. Kan haar natuurlijk niet helemaal inschatten maar volgens mij kon ze hem pakken om aan te lijnen, ze stond er naast te roepen dat hij mee moest lopen. 

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon 3 doggies

honden foto van Arran & Aedon

Frustratie van vandaag: mezelf.

 

Ik heb deze week 3 uur meer gewerkt dan normaal en er is veel onrust geweest ivm met slechte planning en vakanties en dan kom een laatste dag eraan waarop ik van 8 tot 17 uur moet werken. 

 

De laatste 3 uur sloeg ik gewoon echt dicht. Ik kon klanten niet meer normaal helpen en mijn baas moest me steeds komen redden. Hij probeerde het me nog zelf te laten doen, maar het ging gewoon echt niet meer. Achteraf wel even uitgelegd aan hem wat er aan de hand was, maar op het moment zelf is dat zoooo irritant.

 

Dan ga ik echt stotteren, weet ik niet meer welke woorden ik wil gebruiken en kan ik ook niet meer improviseren als de vraag van de klant iets afwijkt van wat ik gewend benembarassed

honden page profiel Angela KastelijnAngela Kastelijn 3 doggies

Een beter woord voor laag opgeleid is praktisch opgeleid en hoog opgeleid is theoretisch.
honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Een beter woord voor laag opgeleid is praktisch opgeleid en hoog opgeleid is theoretisch. "

Is dat zo? Is dat een juiste term? Ik ben HBO opgeleid, het HOGER beroepsonderwijs dus. Sterker. Mijn opleiding schijnt een van de moeilijkste op HBO te zijn en wordt nu ook op universiteiten aangeboden. Toch werk ik vooral (90%) met mijn handen.

 

Ik wou me hier niet mee gaan bemoeien omdat ik het een zeer vermoeiende discussie vind. Maar deze optie is dus volgens mij niet geschikt en ik snap ook niet waarom we zo moeilijk moeten doen over deze termen. Volgens mij is het al eerder gezegd, maar uiteindelijk maakt het natuurlijk geen bal uit, je hebt iedereen nodig in een samenleving. Heeft misschien meer te maken dan de verwachtingen die je van iemand hebt in bepaalde situaties? Volgens mij kan hier een eigen topic aan gewijd worden, want hier kun je nog eindeloos over doorgaan of andere termen proberen te vinden maar volgens mij leidt het nergens toe. Kunnen we ons nu weer ergeren aan andere dingen? hp-angel

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Een beter woord voor laag opgeleid is praktisch opgeleid en hoog opgeleid is theoretisch. "

Ik heb HBO gedaan en dan podotherapie maar dat is toch echt gecombineerd :) 

 

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Is dat zo? Is dat een juiste term? Ik ben HBO opgeleid, het HOGER beroepsonderwijs dus. Sterker. Mijn opleiding schijnt een van de moeilijkste op HBO te zijn en wordt nu ook op universiteiten aangeboden. Toch werk ik vooral (90%) met mijn handen.
 
Ik wou me hier niet mee gaan bemoeien omdat ik het een zeer vermoeiende discussie vind. Maar deze optie is dus volgens mij niet geschikt en ik snap ook niet waarom we zo moeilijk moeten doen over deze termen. Volgens mij is het al eerder gezegd, maar uiteindelijk maakt het natuurlijk geen bal uit, je hebt iedereen nodig in een samenleving. Heeft misschien meer te maken dan de verwachtingen die je van iemand hebt in bepaalde situaties? Volgens mij kan hier een eigen topic aan gewijd worden, want hier kun je nog eindeloos over doorgaan of andere termen proberen te vinden maar volgens mij leidt het nergens toe. Kunnen we ons nu weer ergeren aan andere dingen?  "

Het veranderen van termen omdat de term een negatieve klank heeft gekregen heeft, zo blijkt uit de recente geschiedenis, ook totaal geen zin. De nieuw bedachte term krijgt vrijwel onmiddellijk dezelfde lading.

Soms terecht, soms onterecht.

 

In het geval van opleidingsniveau in mijn opinie grotendeels onterecht. Als gemene deler kan het wel wat duiden (bv over inkomen) maar de lading die er tegenwoordig aan wordt gegeven lijkt meer te maken te hebben met maatschappelijke waarde als mens. Ergens is het idee ontstaan dat een hoogopgeleide een beter mens zou zijn (vooral door hogeropgeleiden)of zich een beter mens zou voelen (vooral door lager opgeleiden). Waar die onderlinge haat en nijd vandaan komt is mij een raadsel maar ik begrijp dat soort psychologische zaken wel vaker niet. Ben ik te rationeel voor.

 

Punt is en blijft dat je elkaar nodig hebt en het samen zult moeten doen. Toen ik in mijn werk veel te zeggen had over het personeelsbestand heb ik de schoonmaakbedrijven er dan ook uitgegooid en schoonmakers in vaste dienst aangenomen die gewoon evenwaardig meedraaiden met de rest van het personeel tot en met de artsen aan toe. Dus samen, aan dezelfde lange tafel lunchen, koffie drinken, personeelsuitjes, kerstpakketten, algemene vergaderingen e.d. Gewoon elkaars collega in verschillende functies die samen het bedrijf omhoog hielden. En wat denk je? Dat mengen ging hartstikke goed; geen groepjes, gewoon gemengd. En eerlijk is eerlijk; de kwaliteit van de schoonmaak was nog nooit zo hoog geweest. Niet vanwege de personen maar omdat zij zich betrokken en gewaardeerd voelden; lid van het team. En natuurlijk kon iedereen zo makkelijker elkaar aanspreken op zaken; als er iets mis was met de schoonmaak maar ook als een ander er een puinhoop van maakte.

 

Toen wij nog met schoonmaakbedrijven werkte was ik de enige die 's morgens de schoonmaker ook opzocht om hem/haar te begroeten. Nadat ze in vaste dienst waren gekomen deed iedereen dat. Zouden meer bedrijven moeten doen.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Dat de politie bij de RAI in Amsterdam, waar op dit moment de World Dog Show plaatsvindt, oververhitte honden uit auto's moet bevrijden hp-frusty

 

Je zou denken dat mensen die zo van honden houden dat ze daar naartoe gaan, er meer verstand van hebben.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Dat de politie bij de RAI in Amsterdam, waar op dit moment de World Dog Show plaatsvindt, oververhitte honden uit auto's moet bevrijden 
 
Je zou denken dat mensen die zo van honden houden dat ze daar naartoe gaan, er meer verstand van hebben. "

Ja ik hoorde t vanmorgen op t nieuws. Ongelooflijk.

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

Ongelooflijk zeker, je zou toch denken dat juist mensen die naar zo’n show gaan echt wel hondenmensen zijn die wel beter moeten weten.
En vreemd ook. Ik woon niet zo gek ver van Amsterdam vandaan, maar hier is het de afgelopen dagen helemaal niet warm meer, met veel wind en bewolking. Dat dat zo kan schelen op hemelsbreed 20 km.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

" Ongelooflijk zeker, je zou toch denken dat juist mensen die naar zo’n show gaan echt wel hondenmensen zijn die wel beter moeten weten.
En vreemd ook. Ik woon niet zo gek ver van Amsterdam vandaan, maar hier is het de afgelopen dagen helemaal niet warm meer, met veel wind en bewolking. Dat dat zo kan schelen op hemelsbreed 20 km. "

'Niet zo warm' is nog steeds zo'n 25 graden in de zon. In vergelijking met de afgelopen tijd inderdaad niet zo heel warm, maar dat neemt niet weg dat het in de auto nog steeds 40 graden kan worden. En dat is wél warm.

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

" Dat de politie bij de RAI in Amsterdam, waar op dit moment de World Dog Show plaatsvindt, oververhitte honden uit auto's moet bevrijden 
 
Je zou denken dat mensen die zo van honden houden dat ze daar naartoe gaan, er meer verstand van hebben. "

Iemand die goldens gaat fokken berichtte mij. Ik had het daar laatst over shows, ze willen niet eens shows lopen en gaan ze ook niet doen. Gaan lekker met de honden naar het strand of bos, dan kunnen ze tenminste uitleven. Groot gelijk en eerlijk: ik heb dat liever van een fokker dan dat ze wereldkampioen etc zijn. Zal me dan een worst wezen. Bij Senn ben ik ook niet in eerste instantie op het uiterlijk van moeder/vader gevallen, maar ik ruil hem niet in hoor, voor geen goud. 

honden page profiel UshankaUshanka 3 doggies

honden foto van Ushanka

" Een beter woord voor laag opgeleid is praktisch opgeleid en hoog opgeleid is theoretisch. "

 

Nou ja, het zou wat zijn als iedereen in de medische wereld het maar moest doen met droge boekentheorie zonder de nodige  praktische vaardigheden, ervaring en waarnemingen op te doen in de opleiding. Sta je dan te opereren- moet er niet aan denken. 

 

Geen “betere” woorden dus, het achterliggende probleem met de termen zal er ook mee blijven bestaan, maar dan met en ander naampje. 

 

 

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

" 'Niet zo warm' is nog steeds zo'n 25 graden in de zon. In vergelijking met de afgelopen tijd inderdaad niet zo heel warm, maar dat neemt niet weg dat het in de auto nog steeds 40 graden kan worden. En dat is wél warm. "

 


Mijn auto stond de hele ochtend op een open plek, dus ook vol in de zon -voor zover die er was. Zonder hond hoor, maar ik toen ik er zelf in stapte was het helemaal niet warm.
Met 17 a 18 graden buiten juist vrij frisjes.
Vandaar dat het wel apart is dat er amper 20 km verderop over oververhitte honden gesproken werd.

honden page profiel DezeNaamDezeNaam 3 doggies

honden foto van DezeNaam

"  
Mijn auto stond de hele ochtend op een open plek, dus ook vol in de zon -voor zover die er was. Zonder hond hoor, maar ik toen ik er zelf in stapte was het helemaal niet warm.
Met 17 a 18 graden buiten juist vrij frisjes.
Vandaar dat het wel apart is dat er amper 20 km verderop over oververhitte honden gesproken werd. "

Omdat het daar misschien wel warmer was? Plus als er iemand/een hond in de auto zit warmt het sowieso sneller op. 
Snap echt niet hoe je bewust je hond gewoon in de auto kan opsluiten... En dat dan door zogenaamde 'hondenkenners'. 

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

" Omdat het daar misschien wel warmer was?'.  "

 


Zucht, waar gaat dit nou weer over? Dat was toch precies mijn punt.
Hier is het de hele dag al fris, grotendeels bewolkt en regenachtig, en totaal geen warme auto’s. 20 km verderop is het kennelijk zo warm dat er van oververhitting sprake is.
Frappant. Niet meer en niet minder.

honden page profiel DezeNaamDezeNaam 3 doggies

honden foto van DezeNaam

Je bericht kwam eerder op mij over alsof je het niet geloofde dat het daar warmer was. 

honden page profiel Heidi, Bobby & Kimmi †Heidi, Bobby & Kimmi † 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Kimmi †

Oke, kan gebeuren dat je iets verkeerd interpreteert, vooral met geschreven tekst.

Ik vind het altijd wel fascinerend hoe het weer kan verschillen. Zo waren we een keer op het IJsselmeer aan het zeilen. Waar wij zaten was het stralend weer, maar een kilometer of zo verderop hoosde het uit de lucht. Je zag aan het water precies waar de scheidslijn was tussen regen en droog.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

" Oke, kan gebeuren dat je iets verkeerd interpreteert, vooral met geschreven tekst.

Ik vind het altijd wel fascinerend hoe het weer kan verschillen. Zo waren we een keer op het IJsselmeer aan het zeilen. Waar wij zaten was het stralend weer, maar een kilometer of zo verderop hoosde het uit de lucht. Je zag aan het water precies waar de scheidslijn was tussen regen en droog. "

Soms regent het aan de ene kant van het huis maar is het droog aan de andere kant. Altijd gek om te zien.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Mensen die zeggen een grote dierenvriend te zijn maar wel een super ongezond honden ras kopen hp-frusty

En mensen die hun honden niet onder Conrtole kunnen houden.. In de bus mee nemen die hond heeft al honden en kinderen gebeten en vloog nu met open bek op dolcinea af want ze neemt de hond mee aan een flexilijn hp-frusty

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Het lijkt overal steeds drukker te worden en de eisen die men aan honden stelt lijken steeds hoger te worden.

 

Met Momo had ik eigenlijk nooit problemen in de eerste jaren.. Met Elsa kan ik bijna niet meer onbevangen en onbezorgd lopen. Mijn vriend liet vanmorgen de honden uit en had ook weer een kleine aanvaring. Tsja. Ik houd Elsa in het bosje maar aan de flexlijn.. vrolijk blij ei stuitert naïef naar iedereen toe en luistert nog niet 100%. Hij laat haar wel los als er niemand anders is terwijl hij haar nog minder onder controle heeft dan ik.  

En toen kwam er dus wel iemand het bosje in. Er gebeurde niets hoor... maar als je hoort dat iemand moeite doet om de hond bij zich te roepen dan kan je toch wel een paar seconde wachten voor je een losloopplekje in loopt? Dus hij zei daar wat van en kreeg, hoe typerend in het huidige Nederland, meteen een grote bek.

 

Ik krijg steeds meer zin om te immigreren. Zo druk en vol hier, mensen trekken zich terug in een bel om zich heen, blind voor alles wat daarbuiten gebeurd, asociaal gedrag tot gevolg. En als je in die bel prikt (ze rustig aanspreekt) dan klapt niet alleen die bel uit elkaar maar de persoon ook. Ik begin echt een bloedhekel aan mensen te krijgen.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Een brief gekregen van het CBS.

 

Volgens hen zou ik twee weken geleden een brief van hen hebben gekregen met het verzoek een online vragenlijst in te vullen. Dat had ik niet gedaan (nee want brief nooit gekregen) dus of ik het alsnog wilde doen; dat zouden ze zeer opprijs stellen.

 

Wanneer ik dat weer niet zou doen dan zou ik gebeld worden of bezocht worden aan huis want misschien begreep ik het wel niet helemaal.

 

Echt een WTF momentje. Zelfs bezocht worden aan huis... om je maar te pushen.

Doei, doei.. Na zulke 'dreigementen' vul ik geen enkele vragenlijst meer in. Ik ben ze al spuugzat. Van allerlei bedrijven krijg ik die onzin binnen. Soms zelfs voor het product/dienst geleverd is.

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

" Ik krijg steeds meer zin om te immigreren. "

Emigreren. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Een brief gekregen van het CBS.
 
Volgens hen zou ik twee weken geleden een brief van hen hebben gekregen met het verzoek een online vragenlijst in te vullen. Dat had ik niet gedaan (nee want brief nooit gekregen) dus of ik het alsnog wilde doen; dat zouden ze zeer opprijs stellen.
 
Wanneer ik dat weer niet zou doen dan zou ik gebeld worden of bezocht worden aan huis want misschien begreep ik het wel niet helemaal.
 
Echt een WTF momentje. Zelfs bezocht worden aan huis... om je maar te pushen.
Doei, doei.. Na zulke 'dreigementen' vul ik geen enkele vragenlijst meer in. Ik ben ze al spuugzat. Van allerlei bedrijven krijg ik die onzin binnen. Soms zelfs voor het product/dienst geleverd is. "

Vraag me ook af of dat wel juist is en of er niet een criminele bende achter zit. Ik zou dat soort dingen ook niet invullen.

Sowieso ook raar dat ze dat in de vakantieperiode doen, ze weten dat mensen dan niet thuis kunnen wezen.

honden page profiel KekhorKekhor 3 doggies

honden foto van Kekhor

Tja, ik word ook absoluut niet blij als andermans honden met mij meelopen. Ga ik wachten? Nee, het is namelijk niet mijn probleem dat iemand zijn niet-luisterende hond loslaat. Heb wel wat beters te doen. Kan ook zo zijn dat diegene ergens moest zijn, moet die dan maar te laat komen omdat een ander zijn hond niet onder controle heeft? Ik vind het terecht dat die persoon zijn irritatie uitte op je vriend. Leer er van en houd je hond aan de lijn.


Dat er zoveel incidenten zijn tussen honden heeft niks met drukte te maken, maar met eigenaren die lak hebben en aanlijnen veel te moeilijk vinden. In andere landen met dezelfde verhouding aan hondeneigenaren lukt het wonder boven wonder wel om incidenten te voorkomen. Hoe doen ze dat toch?

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Zo riep er een poos terug iemand naar mij waarvan ze al uren de hond kwijt waren,die was de hort opgegaan.

Ze waren met auto,te voet....hou de hond tegen toen hij mijn kant opkwam!

 

Sorry,een herder tegenhouden met een engelse stafford aan de riem,dat zal het niet worden.

 

Normaal gesproken ben ik niet te beroerd om iemand te helpen maar in dit geval kon ik niet helpen.

pagina 22 van 49 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2223 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^