Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Ik val ook niemand aan hoor.

Maar het vroege bezorgen kan toch ook zijn dat de bezorgen een baan erbij heeft? 

Dat puck blaft is niet zijn schuld zolang hij maar geen kabaal maakt. 

Begrijp wel dat dat vervelend is! 

En de natte post is echt vervelend hoor begrijp ik wel maar de postbode zal dat echt niet expres doen. 

Met pakketten net zo ,soms sta je zolang in de stortregen voor iemand een deur open doet dat niet alleen jij maar ook het pakket doorweekt is en dan krijg je ook nog eens commentaar dat het pakket nat is , ja hallo zeg doe die deur dan  open undecided

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Allemaal zeuren dat de post zo vroeg bezorgd wordt, maar o wee als de krant er niet is om half 7.  Dan is ons héle ontbijt verziekt omdat we geen krant hebben bij de koffiehp-angel

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Allemaal zeuren dat de post zo vroeg bezorgd wordt, maar o wee als de krant er niet is om half 7.  Dan is ons héle ontbijt verziekt omdat we geen krant hebben bij de koffie "

Ik heb geen krant, die lees ik op internethp-shinytongue-out.

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Ik ga er ook vanuit dat ie de post graag droog bezorgd. Zelf een goed regenpak maar de fietstas zo lek als een mandje, gelukkig geen belangrijke post, maar de inhoud kon wel kwijt raken. De zijkanten van de envelop liggen ook open.
 
Ik heb een tijd lang de zondagskrant bezorgd in weer en wind, maar nooit zo een verlepte krant bij iemand in de bus hoeven doen.
 
Nee, de postbode kan er niks aan doen dat mijn hond blaft. Maar iemand wil wel graag nachtrust hebben.
Hij bezorgd ook soms al rond half 6. Ik vind het niet normaal zo vroeg al.
Dit is het enigste bedrijf wat zo vroeg bezorgd. Postnl nooit geen last van en tot op een paar maand geleden ook nog nooit van dit bedrijf wat nu bezorgd gehoord. "

Ik vraag me af of t mag voor 7.00 uur.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

" Ik vraag me af of t mag voor 7.00 uur. "

De krant wel volgens mij , de. Post niet. Bij ons komt de post op z'n vroegst half 9 dacht ik. 

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Mijn frustraties openbaar vervoer wat vanaf de maand oktober nooit mee zit verdorie yell

honden page profiel MarjoleinMarjolein 3 doggies

honden foto van Marjolein

" Allemaal zeuren dat de post zo vroeg bezorgd wordt, maar o wee als de krant er niet is om half 7.  Dan is ons héle ontbijt verziekt omdat we geen krant hebben bij de koffie "

Nou nee hoor. 

 

De Telegraaf had bedacht dat ik wel een proefabonnement wilde? Ik heb niks aangevraagd maar ontving wel 4? weken gratis de krant.

 

Nou ten eerste, wat een bult papierverspilling. Ten tweede, elke ochtend de honden aan het blaffen. Ten derde, ik kon niemand aan de telefoon krijgen om het afgezegd te krijgen, mail werd niet op gereageerd.

 

Uiteindelijk maar een briefje op de deur gehangen en de bezorger sloeg ons gelukkig voortaan over :) was zelf zo dom om dit pas na twee weken te bedenken. 

honden page profiel Lissa en BadaloniusLissa en Badalonius 3 doggies

honden foto van Lissa en Badalonius

Ik ben een tijd postbode geweest (PostNL dus nooit zo vroeg de weg op, wel om half 6 al flink sorteren) en ik kan je vertellen; zo nat als de post is, de postbode is 100x dat wink Maar serieus, ik probeerde de post zoveel mogelijk droog te houden door erover te buigen tijdens het lopen maar alleen al van de brievenbus zelf wordt het nat (til die klep maar eens op als het regent en duw er een papiertje door). Ik heb vaak genoeg gescheld gehoord van de andere kant van de deur dat de brief nat was. Liep het ondertussen in straaltjes van mijn hoofd mijn nek in, nat tot op m'n ondergoed. En niet bezorgen is ook geen optie, dus gewoon door de regen en de sneeuw, tja.. Er liep niemand met me mee met een paraplu helaas hp-shiny

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Ik liep net mijn avondrondje met Kaylo en ver achter ons liep iemand met een akita. Op een gegeven moment stopt die akita om even te gaan snuffelen waardoor zijn baasje dus een soort van struikelt. Gebeurd mij ook ongeveer 100x eigen schuld denk ik dan maar, moet ik maar beter op letten hp-angel Maar ze werd echt volledig boos en gaf vervolgens die hond op zijn donder?! Ik stond helaas echt te ver weg anders had ik er wat van gezegd en ze liep heel snel door. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Nou nee hoor. 
 
De Telegraaf had bedacht dat ik wel een proefabonnement wilde? Ik heb niks aangevraagd maar ontving wel 4? weken gratis de krant.
 
Nou ten eerste, wat een bult papierverspilling. Ten tweede, elke ochtend de honden aan het blaffen. Ten derde, ik kon niemand aan de telefoon krijgen om het afgezegd te krijgen, mail werd niet op gereageerd.
 
Uiteindelijk maar een briefje op de deur gehangen en de bezorger sloeg ons gelukkig voortaan over :-) was zelf zo dom om dit pas na twee weken te bedenken.  "

Ik ken maar één persoon met een abonnement op de krant, mijn 90-jarige oma. Ik baal elke keer al van de stapels oud papier die hier alsmaar groter worden en het is echt complete verspilling van papier. In deze gemeente komen ze het niet huis aan huis ophalen, dus moet ik het dan elke keer met de auto elders in de gemeente heenbrengen.  Mijn vriend heeft 1x een broek of shirt gekocht bij de Bonprix. En nu stuurt Bonprix hem telkens catalogussen vol met vrouwenkleding. Er is geen enkele man te vinden in dat hele boekwerk.  Wat moet HIJ daarmee?!

Kregen ook nog steeds brieven van de vorige bewoner. Ik heb al met zoveel instanties contact gehad maar de Rabobank bleef maar rekeningafschriften van de vorige bewoner sturen, ondanks het blijven retourneren. Enkele weken terug heb ik maar op de envelop geschreven dat meneer overleden is en wéér terug gestuurd. En tot op heden niets meer ontvangen. hp-angel Joh bijna 5 jaar later heb je genoeg tijd gehad om dat te regelen lijkt me.

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Hier nog zat mensen in de straat die een krant lezen. Gewoon  een krant in je handen is veel prettiger als alle keren op die tablet, telefoon of laptop zitten te turen, wat de mens tegenwoordig al veel te veel doet. En papierverspilling? Het wordt gerecycled. Eens in de 4 weken wordt het hier netjes opgehaald, heb ik een beetje veel papier, dan breng ik het naar de daarvoor bestemde bakken. Tsjonge wat een frustratie.

 

@ En Lissa en Badalonius. Inderdaad, die postbezorgers zien er af en toe uit als een stel verzopen katten.

Niets geen lekke fietstas, het is soms niet te doen om de post droog in die brievenbus te krijgen. 

 

@ En Ruby. Jouw frustratie zou niet de postbezorger moeten wezen maar je hondje. Wat kan de postbezorger ermee dat jij een blaffer in huis hebt?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Bulleke, daar kan die postbezorger ook niks mee.

 

Ik krijg dat er bij Puck niet uit. Misschien met de barbaarste oplossingen misschien. 

Heb al geluk dat het overdag heel ietsje beter is, maar ze is gewoon erg waaks, als jij dé oplossing voor me hebt, pak ik die graag met beide handen aan.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Obi is ook waaks maar de postbezorger daar blaft hij toch niet op. Je hoort hem hoogstens even opstaan en kijken bij het raam als hij het klepje van de brievenbus hoort. Maar hij kan die persoon dan ook niet zien, aangezien de voordeur aan de zijkant van het huis zit zeg maar. Ik denk dat dat wat rust geeft, want als er iemand bij het raam voorbij loopt en hij ziet dat, dan blaft en waakt hij dus wel. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Bulleke, daar kan die postbezorger ook niks mee.
 
Ik krijg dat er bij Puck niet uit. Misschien met de barbaarste oplossingen misschien. 
Heb al geluk dat het overdag heel ietsje beter is, maar ze is gewoon erg waaks, als jij dé oplossing voor me hebt, pak ik die graag met beide handen aan. "

Ik heb gelukkig over het algemeen nooit blaffers gehad. De enigste die blafte was Peer. Die blafte ook gelukkig niet om alles, maar wel inderdaad om de brievenbus of de bel. Dat heb ik er uit gekregen met de plantenspuit. Maar misschien dat jij dat al barbaars noemt. Zodra hij begon te blaffen om de deurbel of brievenbus spoot ik met de plantenspuit richting Peer, hij had een gruwelijke hekel aan dat ding, hij was ook vrijwel gelijk stil. Dan direct belonen met iets lekkers, iets heel lekkers, zoals kaas bv. Het heeft een tijd geduurd, het gedrag was er echt niet in een paar dagen uit, maar met geduld kom je er wel.

Vraag wel je buren of een vriendin om dit te trainen. Het is voor de pakketbezorger of wie dan ook die voor de deur staat, buitengewoon vervelend als hij/zij staat te wachten totdat jij je hond stil hebt. En natuurlijk een vrijwilliger zoeken die even met de brievenbus wil klepperen. 

 

pagina 49 van 49 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^