Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Maar het staat zo stoer.. geeft je een badass imago... nog een dikke leren halsband erbij met van die pinnen erop en je bent helemaal "The Man".. vaak in een trainingspak of camo broek om het 'af' te maken.
 
Je gaat toch niet met een kuttelikker lopen? Je bent geen mietje toch?
 
Als je topics leest op het web over de zoektocht naar een passend ras, staat er ook heel vaak bij dat het vooral een 'grote' hond moet zijn. Waar zou dat om zijn?
 
Om diezelfde kronkel zijn er ook legio mensen die perse een Border Collie willen hebben; want dat heeft zo'n sportief imago... en leggen de hond vervolgens 24/7 op de bank. "

Heb ook hele grote honden.......en nee heb geen kronkel hoor....

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Ik vind dat ook zo n onzin om een grote hond aan te schaffen omdat het 'stoer' is. Schaf gewoon een had aan die je leuk vind en bij je past. 

 

Laats sprak iemand me aan toen ik met Ed liep. 'Oooo wat een grote stoere hond!!! Wat voor ras is het! Ik wil al heel lang zo n stoere hond!!'. 

 

Stoer??? Stoer?? Deze honden zijn niet stoer....(Ed lag inmiddels plat op straat ...geschrokken voor  een boom). Die kleine in stoerder dan die grote. En een hond moet je niet hebben omdat ze stoer lijken. 

 

Ed stoer....laat me niet lachen...

516503.jpg

 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Ik loop liever met Beer aan mijn riem dan met bijvoorbeeld een kooier, ja. Ik hou wel van een hond met veel kracht en drive ja. Met een vierkante kop, of een eihoofd zoals Beer. 

 

Als de eigenaar er ook mee om kan gaan, interesseert het me verder niet  of diegene de hond heeft genomen om het uiterlijk. 

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Ik heb ook al vaak de vraag gekregen waarom ik voor zo'n stoere honden heb gekozen. Wel ik heb er iig niet voor gekozen omdat ze zo stoer zijn want dat zou dik tegenvallen haha.

honden page profiel MarjoleinMarjolein 3 doggies

honden foto van Marjolein

Mijn hond heb ik niet perse gekozen omdat ze een stoer uiterlijk heeft, maar ik was wel op zoek naar een hond die toch wel een beetje indruk zou maken. Ze is heeel vriendelijk tegen mensen maar toch worden veel mensen wel afgeschrikt door staffords.

 

Ik woonde toen nog alleen, vrij afgelegen en was 22 of 23 ofzo. Ben niet bang aangelegd maar vond 't toch wel een prettig idee. 

 

Maar alsnog had ik dan wel een hoop keuze in rassen dus heb ook zeker op een hele hoop andere eigenschappen geselecteerd waarvan ik denk dat ze bij mij passen. 

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

Ik vind het verder ook geen probleem als mensen hun hond op uiterlijk uitkiezen, zolang de rest van de karakter eigenschappen ook bij ze past, en ze de hond aankunnen natuurlijk.

 

So what als iemand een stoere hond wil? Er zijn legio vrouwen die bij gebrek aan man iets knuffeligs uitkiezen om mee op de bank te zitten. De dwergkeesjes zijn niet aan te slepen. Ook prima toch tongue-out

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Irritatie van vandaag

 

Mensen die hun hond bij jou hond laten bij de dierenarts. Serieus. Houd hem bij je.

 

Beide honden werden die dag geopereerd denk dat er stress zat is.

 

En dan nog een irritatie.

Het feit dat May ontzettend veel pijn heeft,niet meer medicijnen mag en errrg aan t piepen is. Maar ik kan er niks aan doen

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

" Mijn vriend vindt Obi veelste groot.... Hij wil juist (specifiek) een Shiba Inu. Nou snap ik DAT wel, VOOR ERBIJ. Maar dat is niet wat vriendlief bedoeld.
 
En dan zeg ik (ter bescherming van Obi) "Ja, maar die zijn stout die zijn inderdaad veel kleiner maar veeeel stouter dan Obi". 
Ja moet toch wat... Dadelijk wordt King Obi nog omgeruild.... moeten we niet hebben natuurlijk.  "

Haha laughing ik zeg tegen mijn man ook 'een maltezer? Oke, is goed, voor erbij'

Raiko is niet stout hp-angel alleen heel koppig en eigenwijs

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik ga de muilkorf maar weer klaar leggen denk ik.

Vandaag was ze echt weer extreem bezig met poep eten, ik kon gewoon niet meer over het gras lopen want ze was constant aan het trekken en wilde constant poep eten.

Het ging laatst echt super, maar nu heeft ze weer steeds succes gehad dus waarschijnlijk zal het de komende tijd weer erger worden. Die muilkorf ga ik dus ook weer gewoon gebruiken, dit is niet meer leuk..

 

Oh ja, Penny heeft ook nog iets nieuws gevonden. Uitvallen als honden naar haar uitvallen. Echt super irritant want eerst negeerde ze alles gewoon. Daar zal ik ook weer iets op moeten verzinnen.

 

Soms is het echt een hele moeilijke hond...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Tijd van het jaar misschien melissa? Puck is ondanks de veendrenkstof zichzelf ook weer flink aan het trakteren onderweg. Geen konijnenkeutel is veilig, ze stofzuigt ze allemaal naar binnensealed.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Frustraties mensen die hun honden niet aankunnen. Er is een vrouw in one straat en haar hond bijt andere honden...  Nu was die vanochtend ontsnapt en heeft die de hond van me ouders de labrador en dolcinea gegrepen terwijl. Dolcinea het al niet op andere honden heeft.. Haar hond laat ze heel vaak ontsnapen en aan de riem kan ze hem ook niet aan ... Gelukkig hebben ze allebei niks al was dolcinea erna heel aal aan het trillen zelf was ik op stage en me moeder liep met de honden 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Vandaag getrakteerd bij mijn voordeur op een drol. Had niet gehoeven van mijkiss

 

Weer een hondenbaas die te lam is de schijt op te ruimen en al helemaal bij iemands voordeur. Of misschien was het iemand met een hernia???. Kan dat gewoon niet geloven dat die lui dat gewoon op klaarlichte dag het schijt er aan hebben om het niet op te ruimen.

 

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Vandaag bij de DA.. ik zit rustig te wachten met Elsa.. Komt er een enorm bakbeest van een Boxer binnen. Echt een joekel. Zo'n metalen slipketting met pinnen om zijn nek. En lelijk doen naar Elsa! Grommen grauwen, tanden laten zien en maar al krabben op de grond in die riem hangen.. met 2 vrouw hielden ze hem maar net. Elsa verschool zich onder mijn stoel,  achter mijn benen en tas. 

 

De assistente kwam binnen en vroeg aan hen: komen jullie ook voor de HD foto's?  Mag ik dan zijn stamboom en registratiebewijs? 

 

Elsa was eerst. Al vond ze het spannend,  ze deed het prima zonder een enkel probleem of verzet. Gewoon in vol vertrouwen in mij.

 

Weer terug in de wachtkamer was de boxer aan de beurt. Half opgetild aan zijn slipketting liep hij met veel bombarie naar de röntgen. 

 

Één vrouw bleef in de wachtkamer. . Nog steeds wat geschrokken vraag ik: is dat bij jullie ook voor de fok? Ja, hoezo? vraagt ze. "Nou ja.. gewoon.. hij is zo.... druk, zeg maar.." 

 

"Hij is mooi groot en sterk" snept ze terug en we zwijgen verder. 

Dan komen ze weer terug. De vrouw ontstemd, schudt haar hoofd. "Hij heeft de assistente akelig gebeten. Maar het is ook spannend natuurlijk. .."

 

Ik begrijp dus echt niet dat je met zo'n hond wilt fokken. ...

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Vandaag getrakteerd bij mijn voordeur op een drol. Had niet gehoeven van mij
 
Weer een hondenbaas die te lam is de schijt op te ruimen en al helemaal bij iemands voordeur. Of misschien was het iemand met een hernia???. Kan dat gewoon niet geloven dat die lui gewoon op klaarlichte dag het schijt er aan hebben om het niet op te ruimen.
 
  "

Echt ronduit asociaal. 

En dan nog, als het iemand met een hernia was of in een rolstoel of wat dan ook, dan had die persoon best even bij jou of iemand anders kunnen aanbellen en hulp kunnen vragen bij het opruimen. Ongelukjes gebeuren, maar dan zorg je wel dat het opgeruimd wordt. 

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

" Vandaag bij de DA.. ik zit rustig te wachten met Elsa.. Komt er een enorm bakbeest van een Boxer binnen. Echt een joekel. Zo'n metalen slipketting met pinnen om zijn nek. En lelijk doen naar Elsa! Grommen grauwen, tanden laten zien en maar al krabben op de grond in die riem hangen.. met 2 vrouw hielden ze hem maar net. Elsa verschool zich onder mijn stoel,  achter mijn benen en tas. 
 
De assistente kwam binnen en vroeg aan hen: komen jullie ook voor de HD foto's?  Mag ik dan zijn stamboom en registratiebewijs? 
 
Elsa was eerst. Al vond ze het spannend,  ze deed het prima zonder een enkel probleem of verzet. Gewoon in vol vertrouwen in mij.
 
Weer terug in de wachtkamer was de boxer aan de beurt. Half opgetild aan zijn slipketting liep hij met veel bombarie naar de röntgen. 
 
Één vrouw bleef in de wachtkamer. . Nog steeds wat geschrokken vraag ik: is dat bij jullie ook voor de fok? Ja, hoezo? vraagt ze. "Nou ja.. gewoon.. hij is zo.... druk, zeg maar.." 
 
"Hij is mooi groot en sterk" snept ze terug en we zwijgen verder. 
Dan komen ze weer terug. De vrouw ontstemd, schudt haar hoofd. "Hij heeft de assistente akelig gebeten. Maar het is ook spannend natuurlijk. .."
 
Ik begrijp dus echt niet dat je met zo'n hond wilt fokken. ... "

Amai, inderdaad... Ik weet nog dat mijn fokker zei toen ik een compliment gaf over zijn honden; 'mocht 1 van mijn honden een rotkarakter hebben, ik fokte er niet mee! Ook al zien ze er perfect uit!' hij vertelde me toen over een reu in het verleden die hij geplaatst had, hij was perfect qua bouw enz maar had geen goed karakter om te fokken, geen slechte hond maar niet om pups van te krijgen zei hij

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Vandaag getrakteerd bij mijn voordeur op een drol. Had niet gehoeven van mij
 
Weer een hondenbaas die te lam is de schijt op te ruimen en al helemaal bij iemands voordeur. Of misschien was het iemand met een hernia???. Kan dat gewoon niet geloven dat die lui dat gewoon op klaarlichte dag het schijt er aan hebben om het niet op te ruimen.
 
  "

Hier zijn dat van die mensen die hun hond los in de wijk hebben en dan zelf 50 meter verderop lopen. Hond loopt alle tuinpaden en inritten op, pist en poept en ze lopen gewoon door. Kijkend op hun telefoon of wat dan ook.

Hier is een hond die vlakbij onze voordeur pist (ruikt alles hier naar pis) onder de carport is dat waar geen regen komt en aan Obi te merken soms zelfs tegen de auto. Ik heb een sterk vermoeden wie dat is. Maar wat wil ik eraan doen die eigenaar heeft er nix om elke maatregel die zou nemen zou de hond eerst treffen. 

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

" Tijd van het jaar misschien melissa? Puck is ondanks de veendrenkstof zichzelf ook weer flink aan het trakteren onderweg. Geen konijnenkeutel is veilig, ze stofzuigt ze allemaal naar binnen. "

Tijd van het jaar zal zeker mee spelen, maar stress ook.

Maandag is een beetje een rare dag voor haar. Ik ben vanaf 's ochtends vroeg weg naar school en kom pas laat thuis. Penny is dus de hele dag zonder mij, terwijl ik normaal altijd bij haar ben en alles met haar doe. Dat geeft stress.

Als ik thuis kom lopen we niet zo lang en vaak in het dorp (wil zij graag), in het dorp zijn katten en die vind ze eng, nog meer stress dus.

 

Veendrenkstof helpt niet, daar laat ze winden van. De muilkorf (in combinatie met clicker) is het enige wat echt iets heeft gedaan tot nu toe. Door twee weken lang de muilkorf de hele wandeling om te houden is het gedrag nu vaak goed onder controle te houden, vandaag alleen niet. Normaal nam ik hem nog wel tijdens elke wandeling mee, maar de laatste tijd ging het zo goed. Ik dacht dat het niet meer hoefde.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Echt ronduit asociaal. 
En dan nog, als het iemand met een hernia was of in een rolstoel of wat dan ook, dan had die persoon best even bij jou of iemand anders kunnen aanbellen en hulp kunnen vragen bij het opruimen. Ongelukjes gebeuren, maar dan zorg je wel dat het opgeruimd wordt.  "

Ja kleine moeite. En ik snap ook dat ongelukken gebeuren. Of dat je niet het moment kan kiezen wanneer de hond moet. 

Het is net gebeurd op het moment dat ik zelf met de hond na het bos was. Want toen ik de deur uitstapte na de auto lag er niks en toen ik terug kwam lag het er Bleeeh.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Hier zijn dat van die mensen die hun hond los in de wijk hebben en dan zelf 50 meter verderop lopen. Hond loopt alle tuinpaden en inritten op, pist en poept en ze lopen gewoon door. Kijkend op hun telefoon of wat dan ook.
Hier is een hond die vlakbij onze voordeur pist (ruikt alles hier naar pis) onder de carport is dat waar geen regen komt en aan Obi te merken soms zelfs tegen de auto. Ik heb een sterk vermoeden wie dat is. Maar wat wil ik eraan doen die eigenaar heeft er nix om elke maatregel die zou nemen zou de hond eerst treffen.  "

Ja vaak wel. Hier hebben ook een hele tijd van die lui gewoond die de honden alleen in de avond/donker uitliet/de deur open gooiden. En toen was het wel vaker raak. Nu die er niet meer woont is het dus gelukkig zeldzaam. 

Maar ook aso dat ze gewoon de honden onder de carport laten pissen en zelfs tegen je auto aan. En gewoon smerig dat het ook allemaal na pies stinkt. Hier ook van die buxesbosjes bij een paar huizen verder. Als je daar langs loopt word je vergeven van de urine lucht.

 

Mijn oprit ligt precies naarst een wandelpad.  Dat is mijn pech. Eigelijk zou ik een afscheiding moeten hebben tussen mijn oprit en het pad. Wie weet in de toekomst. Maar dan nog zou het voor hondenbaasjes niks uit moeten maken. Want volgens mij moet je het ook gewoon opruimen als het op de stoep ligtfoot-in-mouth

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

Ik had eens enkele maanden geleden dit meegemaakt; ik poets mijn ramen binnen dus ik kijk naar buiten, een man diens hondje begint te poepen en die stapte door terwijl ik er stond op te kijken yell ik ben veel te braaf geweest, ik stond perplex, ik had mijn raam moeten opendoen en vragen of hij soms een zakje wou

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Ik had eens enkele maanden geleden dit meegemaakt; ik poets mijn ramen binnen dus ik kijk naar buiten, een man diens hondje begint te poepen en die stapte door terwijl ik er stond op te kijken  ik ben veel te braaf geweest, ik stond perplex, ik had mijn raam moeten opendoen en vragen of hij soms een zakje wou "

Of hem volgen en de drol door de brievenbus.....tongue-out

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Of hem volgen en de drol door de brievenbus..... "

Ja als je toch weet wie het is. Dan maar lekker door die brievenbus. Misschien ruimt hij het de volgende keer dan wel op

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Of hem volgen en de drol door de brievenbus..... "

Of lekker de deurklink van de voordeur wikkelen met uiteraard een beetje poep aan de klink. Heeft ie dr net ietsje meer werk aan om het op te ruimen.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Of lekker de deurklink van de voordeur wikkelen met uiteraard een beetje poep aan de klink. Heeft ie dr net ietsje meer werk aan om het op te ruimen. "

die is goed! ga ik proberen te onthoudenhp-shiny
mocht ik het ooit nodig hebbentongue-out

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Hier vond je nooit honden kak tot we iemand nieuw in de buurt kregen. 

Trapte er zelfs in toen ik de brievenbus wilden leegpakken , voor de opritten , midden op de weg ( doodlopende straat waar kinderen op de weg spelen. Met enkel boerderij ) 

Tot we er met een spuitbus cirkels omheen hadden gemaakt overal waar de kak lag.

Sindsdien loopt deze persoon wel alles op te ruimen .... zoals het hoort hp-angel

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Persoonlijk vind ik het een beetje kinderachtig om de kak bij iemand door de brievenbus te steken ,of aan klinken te smeren.

Om niet te zegge  erg smerig. 

Ik walg al als ik er alleen al insta.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Persoonlijk vind ik het een beetje kinderachtig om de kak bij iemand door de brievenbus te steken ,of aan klinken te smeren.
Om niet te zegge  erg smerig. 
Ik walg al als ik er alleen al insta. "

Dat is het. Net als dat het smerig is om het bij iemand voor de deur te laten liggen.

 

 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Natuurlijk is dat smerig. 

Ik vloek ook als ik weer eens in een drol trap die een of andere aso laat liggen. 

Maar ik vind het aan klinken smeren of in de brievenbus steken ( ik meen dat de meeste brievenbussen in Nederland ook nog eens direct aan de voordeur zitten?! ) vind ik te ver gaan. 

 

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

Die man was wel redelijk oud, maar hij kon toch wel een teken doen of vragen aan mij ofzo foot-in-mouth ik stond er als een dwaze op te kijken, vertelde het tegen mijn man, die zei 'en jij doet niks?!' ik had die drol opgeruimd met een zakje en geloof me ,het is geen fabeltje dat de drol van je eigen kind (hond haha) niet stinkt maar van een ander wel. Van Raiko zijn drollen ben ik niet vies, ook al ruiken ze, ik vind er niets aan dat op te ruimen maar dat vond ik nu wel vies eigenlijk

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Natuurlijk is dat smerig. 
Ik vloek ook als ik weer eens in een drol trap die een of andere aso laat liggen. 
Maar ik vind het aan klinken smeren of in de brievenbus steken ( ik meen dat de meeste brievenbussen in Nederland ook nog eens direct aan de voordeur zitten?! ) vind ik te ver gaan. 
  "

Is ook maar dit is een gewoon een wraakactie die in je hoofd als de perfecte revenge ishp-angel

Maar die nooit in uitvoering gebracht zal worden. Anders denk ik dat er heel wat klinken vies zullen zijn in Nederland. Dat er een hoop honden eigenaren strond aan hun handen hebben in plaats van in hun zakje Haha

pagina 34 van 49 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 3435 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^