Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Ik zou denk ik eerder Maylo het laten uitvechten.
Ik krijg in zulke situaties altijd moordneigingen naar de hondenbaas van de aanvallende hond.
 
Ik heb een poos terug zo een klein hondje die Vigo lastig viel,die wel zo een hondje dood zou bijten een ongelofelijke hard knal met mijn sandaal op zijn bil gegeven.
Het hielp op de terugweg,liep hij een boogje om ons heen,het bazinnetje wist dat ik iets had gedaan maar niet wat,ze was niet in beeld.
Ze had ook niks moeten zeggen,die wandelsandaal zou ook op haar gezicht terecht zijn gekomen.
 
  "

Ik was eigenlijk ook meer kwaad over het feit dat de eigenaren Maylo bestempelen met vals enz. Terwijl hun hondje zo n hondje is als in die filmpjes die je wel eens ziet die gefilmd zijn door bodycams. En de eigenaren zijn dan ook zo n soort eigenaren. 

 

En mijn moeder stond al klaar met haar slipper om uit te halen. Maar toen had ik die hond al weggezwiept/gesmeten aan het nekvel. Volgens mijn moeder wilde hij toen alsnog terug komen maar ging zij er voorstaan zei ze vanmorgen. Dat heb ik zelf niet meegekregen want ik draaide me gelijk naar Maylo om en liep naar achteren. 

 

Maar goed Maylo is er volgens mij op een aantal flinke blauwe plekken goed vanaf gekomen  

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

"  Je mag van mij best reageren. Maar ik hou er nu ook over op. 
 
Hoop alleen dat je wel ergens kan begrijpen dat ik het niet prettig vind en vice versa dat 1 zinnetje ergens uitpikken en daar over door gaan zeer vervelend is...met name als het een topic van je zelf is. In het topic van Elsa reageerde ik meer op de andere. Dat Elsa zo reageerd op een vliegenmepper is vervelend en dat gun ik geen enkele hond....hoop dat ze er nu wat overheen is. 
 
En dat je je reactie had verwijderd waardeerde ik achteraf wel hoor en ook het aanbod voor de vliegangst. Ik ben geen hatelijk persoon echt niet en we delen allemaal de zelfde passie honden en dat ik iets eruit heb gepikt waar ik mensen in heb beledigd excuses. Ik ben dan wel zo n iemand om dat toe te geven
 
Dus excuses als ik iemand heb beledigd of zich beledigd voelt. En nu hou ik er over op.  "

Dit siert je. Respect. En ja, ze is er gelukkig helemaal overheen. Ik durf de vliegenmepper alleen nog niet te gebruiken. Wel de tip met de theedoek een keer gebruikt en dat ging goed. Van het weekend maar beginnen met het rond laten slingeren van de vliegenmepper.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik ben nu zo boos. Er kwam een vriendin van mijn moeder langs. Ik vond haar eerst altijd wel leuk, tot ik er achter kwam hoe ze haar dieren behandeld (voor de kleinste dingen die ze fout doen krijgen ze een harde schop). Tegen Penny deed ze gelukkig altijd wel normaal, ze negeerde Penny normaal gewoon maar vandaag deed ze dat dus niet.

Ik zat boven en ik hoorde Penny enthousiast blaffen als begroeting, vervolgens hoorde ik die vrouw echt op haar aller hardst 'OVER NU!' schreeuwen. Penny was natuurlijk meteen stil want die schrikt daar heel erg van. Ze vind bezoek heel erg spannend en ze is erg gevoelig voor geschreeuw. Mijn moeder deed niets, die was alleen maar aan het lachen. Ik ben meteen naar beneden gegaan en heb haar daar weg gehaald.

Ik vind het echt belachelijk, je gaat een vreemde hond toch niet zo corrigeren?! Ze weet dat wij helemaal geen voorstander zijn van haar manier van opvoeding, dan ga je dat toch niet toepassen op onze hond.

Dit is de laatste keer dat ik Penny bij haar in de buurt laat, volgende keer neem ik haar standaart mee naar boven.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Het had wel effect op Penny,is ook irritant zo een blaffende hond.

Toen Vigo pup was hielp het niet als ik hem van de visite afhield,hij sprong in hun nek,hing in hun kleren,heb ook wel eens iets moeten vergoeden.

Degene die hier kwamen en wisten hoe ze met een hond moesten omgaan,mochten hem blokken en negeren. Ze mochten ook foei zeggen....had meer effect dan mijn pogingen om een stuiterende stafford onder controle te krijgen.

 

Dit is een frustratie topic maar wat wordt er vaak spijkers op laagwater gezocht.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Ik ben nu zo boos. Er kwam een vriendin van mijn moeder langs. Ik vond haar eerst altijd wel leuk, tot ik er achter kwam hoe ze haar dieren behandeld (voor de kleinste dingen die ze fout doen krijgen ze een harde schop). Tegen Penny deed ze gelukkig altijd wel normaal, ze negeerde Penny normaal gewoon maar vandaag deed ze dat dus niet.
Ik zat boven en ik hoorde Penny enthousiast blaffen als begroeting, vervolgens hoorde ik die vrouw echt op haar aller hardst 'OVER NU!' schreeuwen. Penny was natuurlijk meteen stil want die schrikt daar heel erg van. Ze vind bezoek heel erg spannend en ze is erg gevoelig voor geschreeuw. Mijn moeder deed niets, die was alleen maar aan het lachen. Ik ben meteen naar beneden gegaan en heb haar daar weg gehaald.
Ik vind het echt belachelijk, je gaat een vreemde hond toch niet zo corrigeren?! Ze weet dat wij helemaal geen voorstander zijn van haar manier van opvoeding, dan ga je dat toch niet toepassen op onze hond.
Dit is de laatste keer dat ik Penny bij haar in de buurt laat, volgende keer neem ik haar standaart mee naar boven. "

Vreselijk. Als iemand dat bij Elsa zou doen dan is ze dagen van slag. En dan nog: Jij als eigenaar bepaalt wat een hond mag en niet mag. En jij (of je moeder) corrigeert; niet een ander.

 

Ik vind het leuk als mijn honden tegen mij opspringen en wil dat er dus zeker niet uit hebben. Enthousiasme vind ik ook super. Buiten moeten ze vreemden negeren en mogen ze dus zeker niet tegen vreemden op gaan springen maar bekenden die hier over de vloer komen hebben het maar te accepteren. Zachtjes wegduwen of een normaal 'down' mag visite, maar schreeuwen of 'opvoeden'? Doe je de buitendeur wel achter je dicht? Doei doei.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

@Monique: Penny blaft uit enthousiasme en het is ons huis en daar gelden onze regels. Penny mag hier gewoon blaffen als er visite komt, daar doen we niets aan. Als mensen het vervelend vinden gaat ze in haar bench, daar houden we gewoon rekening mee.

Deze vrouw maakt het dus normaal niets uit, maar vandaag plotseling wel. Ik vind het gewoon echt niet kunnen dat je de hond van iemand anders zo corrigeert, helemaal omdat ze gewoon mag blaffen van ons.

Als iemand anders zo deed had mijn moeder er meteen wat van gezegd, maar omdat dit een vriendin is maakt het plotseling niet meer uit...

 

@Liz: zo denk ik er ook over. De eigenaar bepaald wat een hond mag en wanneer en hoe er gecorrigeerd wordt, niet iemand anders.

Ik hou ook heel erg van enthousiasme. Penny springt bij ons niet op, maar blaft/huilt heel veel als ze blij is. Hier in huis mag dat dus ik vind dat bezoekers dat moeten respecteren. Natuurlijk gaat ze in haar bench als bezoekers bang zijn, maar verder moeten ze het maar accepteren

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Dit is een frustratie topic maar wat wordt er vaak spijkers op laagwater gezocht. "

Ik denk dat jij dit niet begrijpt omdat je een heel ander type hond hebt. Niet snel onder de indruk, niet zo alert op geluiden, beetje 'bot' of 'koel' zouden we bij paarden zeggen.

 

Als je een heel gevoelig type hond hebt dat zeer alert is op geluiden, nuances, stemmingen.. dan is het een heel ander verhaal als iemand staat te schreeuwen tegen je hond die waarschijnlijk bij een simpel, zacht "Nee" ook wel zal ophouden.

Momo weet eerder wanneer ik ongesteld moet worden dan ik. Ik kan de klok op haar gedrag gelijk stellen. Elsa was bijna 2 dagen van slag omdat er een vlieg doodgemept werd op een meter of drie van haar af.

 

Jij rijdt in een tank, wij in een snelle sportwagen. Jij voelt die bobbel in de weg niet eens, wij rijden er met een nog lagere snelheid onze bumper op kapot. Ieder zijn ding, maar een beetje wederzijds begrip zou fijn zijn.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik hou ook heel erg van enthousiasme. Penny springt bij ons niet op, maar blaft/huilt heel veel als ze blij is. Hier in huis mag dat dus ik vind dat bezoekers dat moeten respecteren. Natuurlijk gaat ze in haar bench als bezoekers bang zijn, maar verder moeten ze het maar accepteren"

Als het gaat om negatieve emoties heeft men hier de mond vol over dat je dat vooral moet voorkomen en respecteren; tot grommen naar gezinsleden aan toe.

Maar positieve emoties zal blijdschap en enthousiasme moeten vooral ingetoomd worden en niet uitgedragen worden. Dûh.

Ik vind het gewoon geweldig om te zien dat mijn honden zo blij/enthousiast zijn. Ik houd niet van vlakke emotieloze honden; niet mijn ding.

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

" Vreselijk. Als iemand dat bij Elsa zou doen dan is ze dagen van slag. En dan nog: Jij als eigenaar bepaalt wat een hond mag en niet mag. En jij (of je moeder) corrigeert; niet een ander.
 
Ik vind het leuk als mijn honden tegen mij opspringen en wil dat er dus zeker niet uit hebben. Enthousiasme vind ik ook super. Buiten moeten ze vreemden negeren en mogen ze dus zeker niet tegen vreemden op gaan springen maar bekenden die hier over de vloer komen hebben het maar te accepteren. Zachtjes wegduwen of een normaal 'down' mag visite, maar schreeuwen of 'opvoeden'? Doe je de buitendeur wel achter je dicht? Doei doei. "

Ik vind wel dat er ook wel een beetje rekening gehouden mag worden met de visite. Ik vind het superleuk ook als mijn honden tegen me opspringen en me met vol enthousiasme begroeten. Maar kan het niet zo waarderen als ze dat bij mijn opa doen. (Mijn opa zou dit niet eens erg vinden. Maar ik wil het gewoon niet op mijn geweten hebben dat de beste man met een gebroken heup bij mij vandaan komt). Of als ik met volle boodschappentassen binnenkom. Als er dan twee labradors van 30kg tegen me op springen, lig ik met mijn 56kg op mijn gat hoor:-P

Ik heb ze daarom aangeleerd dat als ik ze “grote blij” roep, ze alles mogen doen wat ze willen bij binnenkomst van wie dan ook. Bij “Voorzichtig” mogen ze op een rustige manier gaan begroeten. Zo kan iedereen toch op een manier binnenkomen bij mij zonder door mijn honden afgeschrokken te worden. En heb ik het zelf ook iets meer onder controle. Dan hoeft er al niemand voor mij te corrigeren, want dat doe ik inderdaad zelf wel.

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Zolang mijn 54 kilo hond niet tegen mensen opspringt, moeten mensen toch echt niet tegen haar gaan schreeuwen, ze is al zo angstig.....

 

Voor de rest van haar happy begroeting ben ik ervoor om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Maar ga haar zeker.niet verbieden blij te zijn. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Zolang mijn 54 kilo hond niet tegen mensen opspringt, moeten mensen toch echt niet tegen haar gaan schreeuwen, ze is al zo angstig.....
 
Voor de rest van haar happy begroeting ben ik ervoor om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.
Maar ga haar zeker.niet verbieden blij te zijn.  "

15/16 kg hier en niet lomp maar elegant. Een kind van 3 valt er misschien van om, een volwassene echt niet.

Als mensen bang zijn dan stuur ik ze in de bench maar mensen zijn doorgaans maar kort bang voor mijn honden als ze hier op visite zijn. Momo heeft al heel wat mensen, groot en klein, (deels) van hun angst voorhonden afgeholpen.

Enthousiast zijn ze ook alleen nog bij mensen die ze kennen.

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

" 15/16 kg hier en niet lomp maar elegant. Een kind van 3 valt er misschien van om, een volwassene echt niet.
Als mensen bang zijn dan stuur ik ze in de bench maar mensen zijn doorgaans maar kort bang voor mijn honden als ze hier op visite zijn. Momo heeft al heel wat mensen, groot en klein, (deels) van hun angst voorhonden afgeholpen.
Enthousiast zijn ze ook alleen nog bij mensen die ze kennen. "

Ja er zit natuurlijk een verschil tussen jouw collies en mijn labs. Als die van mij blij zijn kunnen ze inderdaad uit enthousiasme nog wel eens vergeten hoe krachtig en lomp ze kunnen zijn. En inderdaad zijn ze niet snel onder de indruk, maar reageren ze wel degelijk vervelend op stemverheffing. Weliswaar niet angstig, maar ze kunnen er wel degelijk van van slag raken. Ondanks dat het lompe Labs zijn. Dus ook ik zou het niet waarderen als iemand ze corrigeert met stemverheffing.

In tegenstelling tot jouw collies moet ik mijn Labs even ondersteunen, zeker nu ze nog zo jong zijn, bij wie ze hun uitermate leuke lompe zelf mogen zijn en bij wie ze even met beleid moeten begroeten. Bij kinderen zijn ze overigens uit zichzelf al veel voorzichtiger. Dat voelen ze wel aan, dat dat niet zomaar gaat.

Overigens als ze door blijven gaan als aangegeven is dat het niet gewenst is bij opspringen mogen ze uiteindelijk wel gecorrigeert worden. Bij blaffen/rondrennen vind ik dat nog wat anders. Maar opspringen en duwen tast iemand zijn persoonlijke ruimte aan en ook mensen mogen wat dat betreft wel hun grens aangeven. Net zoals honden dat mogen. 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Ja er zit natuurlijk een verschil tussen jouw collies en mijn labs. Als die van mij blij zijn kunnen ze inderdaad uit enthousiasme nog wel eens vergeten hoe krachtig en lomp ze kunnen zijn. En inderdaad zijn ze niet snel onder de indruk, maar reageren ze wel degelijk vervelend op stemverheffing. Weliswaar niet angstig, maar ze kunnen er wel degelijk van van slag raken. Ondanks dat het lompe Labs zijn. Dus ook ik zou het niet waarderen als iemand ze corrigeert met stemverheffing.
In tegenstelling tot jouw collies moet ik mijn Labs even ondersteunen, zeker nu ze nog zo jong zijn, bij wie ze hun uitermate leuke lompe zelf mogen zijn en bij wie ze even met beleid moeten begroeten. Bij kinderen zijn ze overigens uit zichzelf al veel voorzichtiger. Dat voelen ze wel aan, dat dat niet zomaar gaat. "

Mij mogen jouw Labs blij-lomp begroeten hoor; Ik zet me wel schrap op mijn gammele onderstel. hp-angel  Veel te leuk zo'n blije begroeting!

 

P.s.; Als ik toch om mocht vallen help je me wel weer overeind na een paar stevige lebbers van je Labs, toch? tongue-out

honden page profiel RisRis 3 doggies

honden foto van Ris

" Mij mogen jouw Labs blij-lomp begroeten hoor; Ik zet me wel schrap op mijn gammele onderstel.   Veel te leuk zo'n blije begroeting!
 
P.s.; Als ik toch om mocht vallen help je me wel weer overeind na een paar stevige lebbers van je Labs, toch? "

Haha, dan val je nu al bij ze in de smaak! Zo leuk als er mensen langs komen die net zo blij zijn hen te zien als zij zijn om visite te zien. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is hier wel het levensmotto :-P

Zeker help ik je overeind. En je krijgt nog een extra koekje en bij de koffie en de beste plek op de bank ook. Met gratis verstapbare Lab voetenbank erbij.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

" Vreselijk. Als iemand dat bij Elsa zou doen dan is ze dagen van slag. En dan nog: Jij als eigenaar bepaalt wat een hond mag en niet mag. En jij (of je moeder) corrigeert; niet een ander.
 
Ik vind het leuk als mijn honden tegen mij opspringen en wil dat er dus zeker niet uit hebben. Enthousiasme vind ik ook super. Buiten moeten ze vreemden negeren en mogen ze dus zeker niet tegen vreemden op gaan springen maar bekenden die hier over de vloer komen hebben het maar te accepteren. Zachtjes wegduwen of een normaal 'down' mag visite, maar schreeuwen of 'opvoeden'? Doe je de buitendeur wel achter je dicht? Doei doei. "

Als een andere hond iets bij mij doet wat ik niet leuk vind dan laat ik dat ook niet zomaar gebeuren als de baas niet ingrijpt.

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Als een andere hond iets bij mij doet wat ik niet leuk vind dan laat ik dat ook niet zomaar gebeuren als de baas niet ingrijpt. "

Ik zeg ook: Zachtjes wegduwen en normaal 'down' zeggen mag. Dat laatste werkt ook als een tierelier hier.

Wie schreeuwt tegen mijn honden in mijn huis.. is niet welkom en kan per ommegaande weer gaan.

 

Effe gejat van het web (schijnt ook voor plaatjes te moeten tegenwoordig):

Afbeeldingsresultaat voor this house is the home of my dog

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Tja ik ben nog altijd van oordeel dat je toch ook , zeker voor een kort bezoek, rekening houdt met je gasten.

Zo kan de helft vd familie langs mijn man zijn kant gewoon niet omgaan met dieren. Nooit meegekregen van thuis uit. 

Wel als ze langskomen, gaat Lance verplicht op zijn nestje, de kat trapt het vanzelf al af ( voelt dat aan ) en laat ik Lance zeker niet naar de familie toegaan.

Ik begrijp zulk angstig menselijk gedrag wel, en begrijp ook dat ze  vol haren vd kat vrezen te hangen ( wat dus nooit is ) Maar ik lach het weg, los gewoon de situatie op. Lance...nest en gedaan.

Gewoon beleefdheid tegenover gasten.

 

Iets  volledig anders zou zijn als deze personen eisen gaan stellen in mijn huis. 

Blijft MIJN huis , maar ach ik doe niet moeilijk voor bagatels, en van die borden gaan hangen met “ rules” vind ik eerder gezegd heel puberaal gedrag. Of is het als grapje bedoeld ? Zelfs dán .....

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Ik ken iemand die zo bang is voor Obi dat ze hem telkens de kussens vd bank in zijn gezicht duwde als een schild toen ze er was. Je kunt angstige mensen vaak niet wijsgemaakt krijgen waarom ze dat niet moeten doen, angst is moeilijk. Logica heeft er geen enkele grip op en dat is stront irritant. Obi denkt vervolgens namelijk: "Oh, tof! We spelen een spel dus ik doe mee". Wat lijdt tot meer hysterisch gedrag, zwaaien met armen, geluiden maken. Obi schrikt daar op zijn beurt weer om en snapt het niet en blaft er vrolijk op los; je belandt in een cirkel waar niemand blij mee is. 

Ik heb Obi ook wel eens meegenomen toen er een minder dier-sociaal persoon op bezoek kwam. Die kwam toch voor mijn vriend, Obi ook blij want een lekker lange wandeling. 

 

 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Mensen die bang voor de hond zijn kan ik begrip voor opbrengen, dan zet ik de hond even apart. Ik heb een vriendin die al gaat gillen als ze alleen maar rustig komt snuffelen, wat dan ook weer effect heeft op een Wopper die dan wild wordt.

Maar mensen die zeiken om een paar haren of een hond die even tegen hun opspringt, die hoeven van mij niet te komen.

Ik heb altijd rekening gehouden toen ze jonger en onstuimig waren, om ze eerst even apart te zetten tot ze gekalmeerd waren, dat is nu niet meer nodig, maar het komt weleens voor dat ze met haar kromme rug en pootjes toch opspringt. Ik word echt witheet als iemand haar dan hardhandig wegduwt. Nergens voor nodig, kan ook op een normale manier.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Lang geleden zat zoon hier met nieuwe vrienden in huis,ik kwam binnen met de bouviers en 1 van die jongens vloog op,rende het huis uit en liep de straat op in doodsangst op kousevoeten zijn schoenen vergetend.

Voor hem werd dus de hond apart gezet.smile

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Lang geleden zat zoon hier met nieuwe vrienden in huis,ik kwam binnen met de bouviers en 1 van die jongens vloog op,rende het huis uit en liep de straat op in doodsangst op kousevoeten zijn schoenen vergetend.
Voor hem werd dus de hond apart gezet. "

 

Whahaha! Ooh sorry, moest echt lachen toen ik dat las, zag het zo gebeuren.

Maar arme jongen, die had dus echt heel veel angst. 

En bouviers zijn zo leuke honden.

 

Ik heb hier een tante die zelfs al op de stoel gaat staan als puck rond zou lopen. Vroeger was ze ook bang voor plukkie, ook een maltezer. 

Toen hebben m'n zusje en ik hem vrijgelaten en naar m'n tante gestuurd. Wij van een afstandje lachen en m'n tante stond op de stoel te gillen.

Toen waren we nog klein, jaar of 7-8. Nu zou ik dat soort dingen een stuk serieuzer nemen hoor.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Lang geleden zat zoon hier met nieuwe vrienden in huis,ik kwam binnen met de bouviers en 1 van die jongens vloog op,rende het huis uit en liep de straat op in doodsangst op kousevoeten zijn schoenen vergetend.
Voor hem werd dus de hond apart gezet. "

Haha, later deed ik dat ook met Obi. Maar ze vertelde me ook niet ik ben bang voor grote honden (volgens mij was ze bang voor honden in het algemeen). Obi vindt niet iedereen meteen leuk maar haar vond hij dus wel erg leuk was helaas niet wederzijds. tongue-out

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

                        512679.jpg                   BRON.....zelf gemaakt.....laughing              

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein 3 doggies

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Ik denk dat jij dit niet begrijpt omdat je een heel ander type hond hebt. Niet snel onder de indruk, niet zo alert op geluiden, beetje 'bot' of 'koel' zouden we bij paarden zeggen.
 
Als je een heel gevoelig type hond hebt dat zeer alert is op geluiden, nuances, stemmingen.. dan is het een heel ander verhaal als iemand staat te schreeuwen tegen je hond die waarschijnlijk bij een simpel, zacht "Nee" ook wel zal ophouden.
Momo weet eerder wanneer ik ongesteld moet worden dan ik. Ik kan de klok op haar gedrag gelijk stellen. Elsa was bijna 2 dagen van slag omdat er een vlieg doodgemept werd op een meter of drie van haar af.
 
Jij rijdt in een tank, wij in een snelle sportwagen. Jij voelt die bobbel in de weg niet eens, wij rijden er met een nog lagere snelheid onze bumper op kapot. Ieder zijn ding, maar een beetje wederzijds begrip zou fijn zijn. "

Maar Staffords zijn over het algemeen wel erg gevoelig voor stemmingen. In ieder geval die wat ik ken dan. 

 

Ze wel degelijk onder de indruk als ik mijn stem net iets te fel gebruik. Dan is de leonberger hier thuis veel cooler. Als ik mijn stem iets te fel gebruik kijkt ze me gewoon even cool aan als altijd. Dan vind ik de Staffords die we thuis hebben een stuk gevoelig wat dat betreft.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

"                                            BRON.....zelf gemaakt.....               "

mooi hoor! en een wijze spreuk/teksthp-shiny

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"                                            BRON.....zelf gemaakt.....               "

Inmiddels is het zelfs meervoud.. hp-shiny

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Maar Staffords zijn over het algemeen wel erg gevoelig voor stemmingen. In ieder geval die wat ik ken dan. 
 
Ze wel degelijk onder de indruk als ik mijn stem net iets te fel gebruik. Dan is de leonberger hier thuis veel cooler. Als ik mijn stem iets te fel gebruik kijkt ze me gewoon even cool aan als altijd. Dan vind ik de Staffords die we thuis hebben een stuk gevoelig wat dat betreft. "

Daar heb je gelijk in Tosca was zo en Vigo ook,zacht en consequentie dat zijn de woorden.

Het zijn hele gevoelige honden maar je moet als baas ook je poot stijf houden anders gaan ze een loopje met je nemen.

Tosca wist zelf nog eerder dan schoondochters wanneer ze zwanger waren.

Er kwam hier in het verleden een borderliner over vloer,daar raakte Vigo van slag door.

 

Ze zien er stoer uit maar hebben een klein hartje.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

" Frustratie: de hele tijd dat vervelende liedje van Frozen in je hoofd hebben...
  "

Moet je werken met dieren genaamd: olaf, sven, anna en elsa...

 

Verschrikkelijk word er steeds aan herinnert. Hebben zelfs een charmander... 

 

Als je niet aan t een herinnert word wel t ander

 

Het went het went..

 

Oow ieniemienie frustratie de hoeveelheid nieuwe berichten hier steeds. Voornamdlijk omdat het "ruzie" berichten zijn.

 

Ieder zijn mening daar is t topic voor gemaakt.. ieder zijn frusttatie

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Dat ik dacht dat ik moest werken want normaal werk ik vrijdag om 6 uur, Java mee naar beneden genomen en eten gegeven, ik een appje van mijn collega lees dat ik toch voor haar werk morgen. 

Ohja, oeps. Voor niks om 5 uur er uit gegaan cry

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

" Dat ik dacht dat ik moest werken want normaal werk ik vrijdag om 6 uur, Java mee naar beneden genomen en eten gegeven, ik een appje van mijn collega lees dat ik toch voor haar werk morgen. 
Ohja, oeps. Voor niks om 5 uur er uit gegaan .  "

Bij mij is het een keer andersom gebeurt. Mijn zus en ik hadden bioscoop kaartjes geregeld voor zaterdag want ik wist zeker dat ik zondag moest werken. 'S avonds controleerde ik het nog even en toen bleek dat ik wel zaterdag moest werken. Ik had toen helemaal in paniek een berichtje naar mijn werk gestuurd, gelukkig vonden zij het niet zo erg. Ik mocht toen wat later komen

pagina 9 van 49 12 3 4 5 6 7 8 910 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^