Frustraties in de zomer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" 6 meter is niet zo ver. Geef Mylo aan je moeder,  til dat losgeslagen beestje op en duw hem.in de armen van de eigenaar met wat fikse bewoordingen. Smijten is nergens voor nodig en zo'n hondje pak je zo op. Heel anders dan wanneer een Mechelaar of Staander op je kleine hondje duikt. "

Ja hoor....zie je nu zelf wat je typt? 6m is niet ver? Ik zal wachten totdat de volgende keer jij weer komt met je verhalen over dit en dat.....dan zal ik ook effe zeggen hoe je moet handelen. 

 

En die maltezer is het zelfde kaliber als Maylo kunnen elkaar goed verwonden als ze willen....ja dan smijt ik die weg. 

 

O en de buurvrouw van je verdient wel een bloemtje met je lokken en dan zo reageren. Dat is mijn reactie op jouw  frustratie. Hou toch op....

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" En ik heb Maylo vast aan de riem? Hoe zie je dat voor je en een hond die het liefst de andere wilt aanvallen. Ja nee hoor die til je effe op....het is een maltezer van 8 a 9 kilo. Die til je ook effe niet op.....en Maylo die ziet zijn kans schoon en springt omhoog en bijt dan lekker veilig. 
En een hond van 12kg rustig de trappen af tillen is wel iets anders. 
 
Daarbij die mensen stonden bij de voordeur 6m verder. Dus het was niet dat ik hem effe zo kon overhandige. Mijn hond wordr aangevallen dan bescherm ik hem goedschiks of kwaadschiks. Ja nu was het dus nekvel en wegsmijten. 
 
Maar hoe stel je je wegsmijten voor. Hij vloog denk ik nog geen 5cm boven de grond uit. Dus ik ben niet eerst rechtop gaan staan...en toen hem gegooid.....nee....echt niet... "

Eerder had je het wel over 2 meter verder op het asfalt knallen maar oke.

 

Je denkt in zo'n situatie als eerst aan je eigen hond, en je moet snel handelen dus ik snap dat je dit gedaan hebt. Jammer voor het hondje maar je eigen hond gaat voor, toch? En misschien dat wij het nu iets erger voor ons zien dan het in werkelijkheid is gegaan?

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" He verdorie joh. Het is toch allemaal heel vervelend wat er gebeurd is. We waren er met ons allen niet bij en hou er ook even rekening mee dat de eerste initiele reactie waarschijnlijk een uiting was vanuit frustratie en boosheid.
Dit hele topic gaat nu juist over onze frustraties. Dan reageren we met z'n allen niet altijd even rationeel en reageren is natuurlijk prima als je het er niet mee eens bent, maar niet op de man af. Ieder vindt zijn eigen dingen frustrerend en laat dit dan ook gewoon een plek zijn waar we dit even kunnen uiten. Zijn we vervolgens allemaal weer opgelucht en kunnen we weer positieve dingen doen met de honden. "

Dankje....helaas moeten sommige altijd reageren...maar o wee als het andersom is. Ik zet goh 1x in de 2 a 3 maanden iets hier neer...en dat is veel en wordt gelijk bestempel als een of andere hondenmishandelaar. Nee wil de rest hier wel eens zien reageren op dit. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Eerder had je het wel over 2 meter verder op het asfalt knallen maar oke.
 
Je denkt in zo'n situatie als eerst aan je eigen hond, en je moet snel handelen dus ik snap dat je dit gedaan hebt. Jammer voor het hondje maar je eigen hond gaat voor, toch? En misschien dat wij het nu iets erger voor ons zien dan het in werkelijkheid is gegaan?
  "

Nse 5cm van de grond af en hij kwam met een schuifknal of hoe je het wilt noemen neer. Nee ik ga hem echt niet rechtop staand weg gooien. Hallo waar zie je me voor aan en helemaal recht opstaan dan kan Maylo ook er er naartoe springen en happen. 

 

 

 

 

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

" Nse 5cm van de grond af en hij kwam met een schuifknal of hoe je het wilt noemen neer. Nee ik ga hem echt niet rechtop staand weg gooien. Hallo waar zie je me voor aan en helemaal recht opstaan dan kan Maylo ook er er naartoe springen en happen. 
 
 
 
  "

Ik beschuldig je niet he.. ik begrijp je wel, maar soms komt het hier gewoon heftiger over dan het is.

Je hebt je hondje beschermt en dat is top. Ik had hetzelfde gedaan, en uit woede waarschijnlijk gezegd dat ik zijn hersens eruit getrapt had. innocent

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Ja hoor....zie je nu zelf wat je typt? 6m is niet ver? Ik zal wachten totdat de volgende keer jij weer komt met je verhalen over dit en dat.....dan zal ik ook effe zeggen hoe je moet handelen. 
 
En die maltezer is het zelfde kaliber als Maylo kunnen elkaar goed verwonden als ze willen....ja dan smijt ik die weg. 
 
O en de buurvrouw van je verdient wel een bloemtje met je lokken en dan zo reageren. Dat is mijn reactie op jouw  frustratie. Hou toch op.... "

Bij zo'n losgeslagen geval wil ik echt niet kalm dat hondje even optillen. Gevaar voor je eigen vingers en je hebt ook nog je eigen hond vast. Dus ik zou ook voor de nek grijpen en hem een flinke duw de andere kant op ''gooien'' Dit soort gevallen gaan zo ontzettend snel dat je handelt vanuit je intuïtie, je eigen hond gaat voor klaar. Dus ik snap heel goed waarom je op deze manier gehandeld hebt. Ik zou waarschijnlijk exact hetzelfde hebben gedaan. 

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik heb de mug eindelijk gevangen. Ik denk dat ik een bloedtransfusie nodig heb, wat een zooitje zeg! wink

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Bij zo'n losgeslagen geval wil ik echt niet kalm dat hondje even optillen. Gevaar voor je eigen vingers en je hebt ook nog je eigen hond vast. Dus ik zou ook voor de nek grijpen en hem een flinke duw de andere kant op ''gooien'' Dit soort gevallen gaan zo ontzettend snel dat je handelt vanuit je intuïtie, je eigen hond gaat voor klaar. Dus ik snap heel goed waarom je op deze manier gehandeld hebt. Ik zou waarschijnlijk exact hetzelfde hebben gedaan. 
  "

Dankje, ja hij vloog door het wegduwen/smijten 2meter als reactie maar 5cm boven de weg...hij had me al gebeten.....want hij had mij dus i.p.v. Maylo en die keer daarvoor wellis waar aan de flexlijn in mijn knie omdat ik mijn been voor Maylo blokte. 

 

Die drie keer waren dan los. Dat hij los gebroken was en dan snel op Maylo afstormde. Ja en nu was Maylo er wel klaar mee en reageerde terug...met gevolg ik gebeten door die andere hond en Maylo die hond weer. We hebben ook niet gevraagd als het ernstig of iets was want ze reageerde gelijk met fijn en vals.....

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Ik beschuldig je niet he.. ik begrijp je wel, maar soms komt het hier gewoon heftiger over dan het is.
Je hebt je hondje beschermt en dat is top. Ik had hetzelfde gedaan, en uit woede waarschijnlijk gezegd dat ik zijn hersens eruit getrapt had.  "

Ja het is een reactie dus als sommige zeggen dat het wegsmijten niet nodig was zou ik graag met ze ruilen.

 

Maylo komt voor mij eerst...en ik reageer normaal zeer nuchter op dingen maar nu niet. Het hondje was gewoon uit op een gevecht want hij stopte niet en ging als een stier met een rode lap recht op zijn doel. Kwam niet eens snuffelen, nee hup bam erop. 

 

Komen snuffelen vind ik wat anders....dan kan je nog anticiperen op de situatie...hier niet

honden page profiel UshankaUshanka 3 doggies

honden foto van Ushanka

Een hond die in de vechtmodus zit ga je niet gezellig staan vasthouden, tenzij je het bloed uit je armen wilt zien spuiten. Redirection agression. Ik vraag me serieus af of sommigen hier ooit (echt) vechtende honden gezien hebben. Niet een beetje mot maar echt vechten. Dat los je niet met fluwelen handschoentjes op, dan voer je de handeling uit die de minste schade aan jezelf en je eigen hond zal opleveren. 

 

Je hoeft je imho niet te verantwoorden, Laura. Die hond heeft nog geluk gehad met deze afloop, want met een ander kon dit een stuk slechter eindigen.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Een hond die in de vechtmodus zit ga je niet gezellig staan vasthouden, tenzij je het bloed uit je armen wilt zien spuiten. Redirection agression. Ik vraag me serieus af of sommigen hier ooit (echt) vechtende honden gezien hebben. Niet een beetje mot maar echt vechten. Dat los je niet met fluwelen handschoentjes op, dan voer je de handeling uit die de minste schade aan jezelf en je eigen hond zal opleveren. 
 
Je hoeft je imho niet te verantwoorden, Laura. Die hond heeft nog geluk gehad met deze afloop, want met een ander kon dit een stuk slechter eindigen. "

Dankje en wat je al zegt ze zijn van het zelfde kaliber...dus ja...ze kunnen elkaar dan goed verwonden als ze willen.

 

En was het groter dan had ik net zo gereageerd als dat kon. Kleiner...dat zal niet zo snel op Maylo afkomen...of je moet de chihuahua zijn van de buren Brutus...die dus wel. 

 

Maar die is gewoon vervelend en doet het uit angst. Die blijft ook op een halve meter rond draaien om hem en hapt snel als het hem lukt. Laat Maylo iets vieren en hij is weg....schoppen enz. Hoef bij die niet eens. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Langzamerhand wordt het verhaal bijgedraait. Wat je nu vertelt, dat je hem 5 cm over de grond een eindje weg zwiept of in je eerste bericht dat je hem 2 meter de lucht in gooide, dat is nogal een verschil niet. En op dat eerste heb ik gereageerd, dat vond ik te ver gaan, dat zou ik dus nooit doen

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Langzamerhand wordt het verhaal bijgedraait. Wat je nu vertelt, dat je hem 5 cm over de grond een eindje weg zwiept of in je eerste bericht dat je hem 2 meter de lucht in gooide, dat is nogal een verschil niet. En op dat eerste heb ik gereageerd, dat vond ik te ver gaan, dat zou ik dus nooit doen "

Nee 2 meter verder zo m 5cm van de grond als het anders getyped dat kan dan. Maar goed jij zou dan niet zo gereageerd hebben ik wel......ik bescherm mijn hond goed of kwaadschiks. Moet ik hem daarvoor wegsmijten doe ik dat. En nee 2 meter in de lucht niet als ik dat getyped heb sorry dat had ik dan anders moeten verwoorden. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

"  
Ja en de hond die hij aanviel was geen stevige bull terrier, maar een hondje uit dezelfde gewichtsklasse. Als een andere hond een gevaar vormt voor de mijne, dan gaat mijn eigen hond gewoon voor hoor. Zo’n losgeslagen, happend beestje hou je niet even een kwartiertje in je armen als een baby totdat de eigenaar eindelijk eens aan komt kakken. "

Dus ik mag mijn bull terriër wel lek laten bijten door een klein venijnig klere hondje omdat ze groter en stevig is. Dan is het geoorloofd? Mijn hond doet zelf niets terug, geen enkele hap. Dus ondanks dat ze een stevige bt is grijp ik wel in, maar smijt niet met zo'n hondje. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Nee 2 meter verder zo m 5cm van de grond als het anders getyped dat kan dan. Maar goed jij zou dan niet zo gereageerd hebben ik wel......ik bescherm mijn hond goed of kwaadschiks. Moet ik hem daarvoor wegsmijten doe ik dat. En nee 2 meter in de lucht niet als ik dat getyped heb sorry dat had ik dan anders moeten verwoorden.  "

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Dus ik mag mijn bull terriër wel lek laten bijten door een klein venijnig klere hondje omdat ze groter en stevig is. Dan is het geoorloofd? Mijn hond doet zelf niets terug, geen enkele hap. Dus ondanks dat ze een stevige bt is grijp ik wel in, maar smijt niet met zo'n hondje.  "

Als jouwn hond niet reageerd? Eddy zal ook weinig reageren die is 70kg en dan is dat ook niet nodig nee vind ik althans. Maar Maylo is wel een ander verhaal die pikt dat niet als ze op hem afstormen en hij is aan de lijn. Hoe goed hij ook bij de oppas tussen tal vreemde honden kan. 

 

Hier staan ze helaas ook om bekend. Of nouja helaas....Parsons pikken vaak dat gedrag niet een enkele die het over zich heen laat maar....weinig. Dus Maylo reageerd dan wel die gaat terug reageren als een optie en beschermd zichzelf. Was er iets anders op hem afgekomen pak hem beet een cocker spaniel, sheltie enz. ofzo dan had ik het zelfde gedaan. 

 

Ras boeit mij niks bij Maylo of ze moeten tja....een chihuaha zijn. Of iets anders mini...maar geloof me dit gebeurt mij niet dagelijks of iets...en ik dit was een reactie omdat de baasje ook op 6m stonden bij de voordeur en volgens mij niet eens doorhadden dat hij op Maylo was gestormt. 

 

Als bescherming ook voor de hond reageer je dan en ja dan is het nekvel en dan hup wegsmijten/vegen dan even een snellere reactie. Optillen en wachten was geen optie...en mijn moeder had hem al geschopt/geblokt/weggeveegd met der voet....ze stond al klaar met der slipper om hem een mep te verkopen en een flink....dus dat of wat ik heb gedaan. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Nee 2 meter verder zo m 5cm van de grond als het anders getyped dat kan dan. Maar goed jij zou dan niet zo gereageerd hebben ik wel......ik bescherm mijn hond goed of kwaadschiks. Moet ik hem daarvoor wegsmijten doe ik dat. En nee 2 meter in de lucht niet als ik dat getyped heb sorry dat had ik dan anders moeten verwoorden.  "

Ik reageerde op 2 meter hoog de lucht in. Dat zou ik dus nooit doen. Een 5 cm laag bij de grond weg zwiepen klinkt voor mij al heel anders en daar kan ik beter inkomen. 

Ik bescherm mijn hond overigens ook hoor. Ik hou alleen wel rekening met de tegenpartij qua grootte. De eigenaar van de desbetreffende hond, dat is mijn grootste frustratie.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Ik reageerde op 2 meter hoog de lucht in. Dat zou ik dus nooit doen. Een 5 cm laag bij de grond weg zwiepen klinkt voor mij al heel anders en daar kan ik beter inkomen. 
Ik bescherm mijn hond overigens ook hoor. Ik hou alleen wel rekening met de tegenpartij qua grootte. De eigenaar van de desbetreffende hond, dat is mijn grootste frustratie. "

Ja ik noem het dus wegsmijten zal wel door het Limburgs komen haha. 

 

En dat sowieso...ik was eigenlijk ook meer pissig om het feit dat ze op der dooie gemak met dan 3 mensen nakijkend die hond vast pakt (niet effe optillen nee mee slepen) en dat wij zeggen 'Hij heeft wel gebeten' en voordat we dan nog kunnen vragen hoe het gaat gelijk begint met Vals enz. Terwijl dit de derde keer is dat hij losbreekt en op Maylo afstormt zonder af te remmen. Plus mevr. Loopt altijd met hem aan de flex....kan hem amper soms houden (snap dat niet ik loop met een joekel van 70kg en zij kan een hondje van 8kg niet eens houden) en hij begint al op 10m afstand stampij te maken terwijl Maylo niks doen of reageert. En dan vals noemen....ik wilde eigenlijk roepen kom maar een s avonds naar de ren zonder die hond om kijlen hoe vals hij is....of bij de oppas. 

 

Maar ja begrijp mensen met hoog risico honden heel goed....of nouja snapte hun maar nu nog beter en Maylo is er niet eens 1...

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Ja hoor....zie je nu zelf wat je typt? 6m is niet ver? Ik zal wachten totdat de volgende keer jij weer komt met je verhalen over dit en dat.....dan zal ik ook effe zeggen hoe je moet handelen. "

Zie je wel wat je zelf typt? Je begint dit hele verhaal met een frontale aanval op mensen die het echt vervelend vinden als andere mensen hun honden roepen en lokken. Je lacht je er zelfs dood om.

 

Krijg je de bal terug gekaatst dan ben je diep beledigd. Sneu hoor.

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Zie je wel wat je zelf typt? Je begint dit hele verhaal met een frontale aanval op mensen die het echt vervelend vinden als andere mensen hun honden roepen en lokken. Je lacht je er zelfs dood om.
 
Krijg je de bal terug gekaatst dan ben je diep beledigd. Sneu hoor. "

Ja ik vind dat onverstelbaar dat je zo heftig kan reageren op iemand die een hond lokt of roept. Sorry....dat zal dan wel mijn Limburgse nuchterheid zijn maar lokken zie ik niet als een frustratie. Maar meer dingen hier in dit topic zie ik niet als frustratie....als ik elke dag om de kleinste dingen me moet frustreren dan zou het leven helemaal niet leuk zijn. 

 

Dus ja en bal terug kaatsen....o dus vanwege die reactie kaats jij de bal maar terug met het feit dat je het zielig of weet ik veel dat ik mijn hond op deze manier beschermd. Kon ze het ook laten uitvechten? Nee jij tilt een aanvallende hond ook effe zo op en overhandig hem van 'wie is er stout...ja jij...kleine stoutert' aan de eigenaren.....oke...nou prima dan doe jij dat toch? 

 

Weet je Liz jij en ik kunnen sowieso niet door 1 deur en dat weet je. Jij heb altijd wel commentaar op het gene van andere met name als ik iets plaatst en sommige andere. laats ook in mijn topic...dan denk ik echt ben je nu zo sneu om een topic te verzieken? Waar je nota bene trots op je hond bent met iets wat je niet had verwacht. Nee jij pikt dan dat ene kleine zinnetje eruit en verziek het hele topic. Dat is zowat nu mijn grootste frustratie hier. En ja zo denk ik over je nu.....en toen je aanbood om me te helpen voor mijn vliegangst heel lief maar ik zag net niet zitten om nu met iemand RL te bellen waarvan ik weet dat ze toch zo reageerd.

 

En als je dat niet vind sta vrij om een pb te sturen. Maar ik weet dat ik door sommige mensen zeker niet snel een topic opent..met ies meer....want 1 zinnetje kan gelijk omgezet worden in een drama dat heb ik hier wel geleerd. Ja en spuw nu mij  gal leeg want dit is toch frustratie topic?  

honden page profiel UshankaUshanka 3 doggies

honden foto van Ushanka

" Dus ik mag mijn bull terriër wel lek laten bijten door een klein venijnig klere hondje omdat ze groter en stevig is. Dan is het geoorloofd? Mijn hond doet zelf niets terug, geen enkele hap. Dus ondanks dat ze een stevige bt is grijp ik wel in, maar smijt niet met zo'n hondje.  "

 

Waar zie je me die claim maken? Even quoten graag, want nu leg je me woorden in de mond die ik niet gebruikt heb. Jij zei dat de reactie overdreven was en benadrukte toen dat het maar om een maltezertje ging. Het punt is dat de aangevallen hond van dezelfde grootte/hetzelfde gewicht was, dat ‘maltezertje’ had hem dus ernstig kunnen verwonden. Dan zijn de gevolgen over het algemeen wat groter dan als dat beestje het gemunt had op een herder oid. Dus; dat een eigenaar met een kleine hond heftiger reageert op deze situatie dan jij zou doen met jouw honden, is heel logisch.

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

Zo en nu ben ik klaar..mijn frustratie eruit en ik ga goed gemutst slapen. Welterusten! 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer 3 doggies

honden foto van Daydreamer

Vond je eerste stukje ook best wel lullig overkomen  hoor Laura. 

Net of de frustratie van een ander minder belangrijk is dan het jouwe. 

 

Ik wil in eerste instantie ook hierop reageren:,

Ik grijp in 1x (zag mijn kans) dat beest bij zijn nekvel en gooi hem letterlijk 2 meter verder de lucht in dar hij op het asvalt knalt. Wij riepen ook dat ze die k*thond moesten komen pakken ze stonden met 4 man te kijken!!!!! 

Want zoiets doe je gewoon niet met een dier.

Maar ik lees inmiddels dat dat gelukkig al een stuk meer genuanceerd is.

Ik zou ook schoppen hoor mijn eigen hond te beschermen maar houd wel in me achterhoofd dat het hondje er vaak niet eens iets aan kan doen..... De eigenaar  daarintegen.undecided

En ik ben al zo vaak gebeten dat ik echt weet hoe venijnig die kleine ettertjes hun tanden in je huid kunnen werken.

 

Dat dit heel frustrerend is en je echt kwaad maakt kan ik me heel goed voorstellen!

 

 

Even nog over het lokken.....

Een andere hond lokken keur ik echtniet goed, maar in sommige gevallen vind ik het niet echt lokken  sommige mensen bedoelen het echt niet zo verkeerd.

 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Die mug. Die ene mug in de kamer die ik niet kan vinden wanneer ik het licht aandoe, maar weer begint met zoemen (lijkt verd*mme wel een apache helicopter) zodra het licht uit is. 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" Die mug. Die ene mug in de kamer die ik niet kan vinden wanneer ik het licht aandoe, maar weer begint met zoemen (lijkt verd*mme wel een apache helicopter) zodra het licht uit is.  "

Wij hebben uit Italië talbletten mee genomen die doe je in een apparaatje en steek je in het stopcontact. Nul muggen....zet die ook aan als een mug mij midden in de nacht zit te storen. Effe aan ej ze zijn weg. 

 

Hier krijg je die dingen niet dacht ik...maar het is zoiets 

https://goo.gl/images/3tfB5C

 

 

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

" Zo en nu ben ik klaar..mijn frustratie eruit en ik ga goed gemutst slapen. Welterusten!  "

In je 'Trots' topic heb ik me de wijste getoond, mijn tweede reactie verwijderd, gezegd dat ik er over op zou houden waarna jij nog een heel epistel moest schrijven om je gal te spugen. Ik heb dat maar laten gaan.

Je laat je erg kennen, ook nu. Ik zal er weer het zwijgen toe doen.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

tenor.gif

Frustratie: de hele tijd dat vervelende liedje van Frozen in je hoofd hebben...

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Als jouwn hond niet reageerd? Eddy zal ook weinig reageren die is 70kg en dan is dat ook niet nodig nee vind ik althans. Maar Maylo is wel een ander verhaal die pikt dat niet als ze op hem afstormen en hij is aan de lijn. Hoe goed hij ook bij de oppas tussen tal vreemde honden kan. 
 
Hier staan ze helaas ook om bekend. Of nouja helaas....Parsons pikken vaak dat gedrag niet een enkele die het over zich heen laat maar....weinig. Dus Maylo reageerd dan wel die gaat terug reageren als een optie en beschermd zichzelf. Was er iets anders op hem afgekomen pak hem beet een cocker spaniel, sheltie enz. ofzo dan had ik het zelfde gedaan. 
 

Ik zou denk ik eerder Maylo het laten uitvechten.

Ik krijg in zulke situaties altijd moordneigingen naar de hondenbaas van de aanvallende hond.

 

Ik heb een poos terug zo een klein hondje die Vigo lastig viel,die wel zo een hondje dood zou bijten een ongelofelijke hard knal met mijn sandaal op zijn bil gegeven.

Het hielp op de terugweg,liep hij een boogje om ons heen,het bazinnetje wist dat ik iets had gedaan maar niet wat,ze was niet in beeld.

Ze had ook niks moeten zeggen,die wandelsandaal zou ook op haar gezicht terecht zijn gekomen.

 

 

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

"  
Laura ik snap wat je zegt maar 1 ding snap ik niet waarom heb je Maylo niet van zich af laten bijten. Kijk Vigo laat ik het ook niet uitvechten. Maar als een hond van hetzelfde kaliber mijn bouvier aanvloog dan deed ik hem los,ze vechten het dan maar uit. Een boze herder kan je geen 3 meter verder gooien. Heb ooit op punt gestaan om Tosca en Vigo te lossen toen 2 boze bouviers op hun afstormden,was het geescaleerd dan had ik ze gelost. bij grote honden zet ik mijn eigen veiligheid voorop. "

Ik denk dat het dan meer uit de hand was gelopen. Maylo bijt van zich af letterlijk....nu zijn het beide hondjes die niet de grootste bijtkracht hebben maar toch wil je ook niet dat ze elkaar verwonden. 

 

Daarnaast gebeurde het midden op straat als er 1 was gaan rennen welke kant waren ze dan oprent? Plus we waren ook in paniek want er komt ineens een hond die je niet verwacht als een stier met een rode lap voor zijn ogen op je afkomt. 

 

Mijn moeder en ik hebben er nog over gehad en vonden het zo raar dat hij gewoon niet reageerde dat op ons blokkades maar echt in 1 recht lijn op Maylo klapte...zonder enige aarzeling. Het was nog niet eens op een afstand eerst blaffen en dan aanvallen maar gelijk er bovenop. 

 

Maylo heb ik wel eens los geklikt toen er een Bordeaux dog op ons af kwam genaamd Finn. Gelukkig koos Maylo eieren voor zijn geld en rende weg de weide in. Finn valt ook niet aan gelukkig maar jaagt honden weg. Maar eerlijk ik zou niet weten wat ik zou doen als het een grotere hond was. Zou waarschijnlijk zeker de riem los laten en de grotere hond er proberen er af te krijgen. Maar dat zeg ik nu......hoop het niet meer mee te maken. 

honden page profiel Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Edje en Ziko † en baasje Laura

" In je 'Trots' topic heb ik me de wijste getoond, mijn tweede reactie verwijderd, gezegd dat ik er over op zou houden waarna jij nog een heel epistel moest schrijven om je gal te spugen. Ik heb dat maar laten gaan.
Je laat je erg kennen, ook nu. Ik zal er weer het zwijgen toe doen. "

 Je mag van mij best reageren. Maar ik hou er nu ook over op. 

 

Hoop alleen dat je wel ergens kan begrijpen dat ik het niet prettig vind en vice versa dat 1 zinnetje ergens uitpikken en daar over door gaan zeer vervelend is...met name als het een topic van je zelf is. In het topic van Elsa reageerde ik meer op de andere. Dat Elsa zo reageerd op een vliegenmepper is vervelend en dat gun ik geen enkele hond....hoop dat ze er nu wat overheen is. 

 

En dat je je reactie had verwijderd waardeerde ik achteraf wel hoor en ook het aanbod voor de vliegangst. Ik ben geen hatelijk persoon echt niet en we delen allemaal de zelfde passie honden en dat ik iets eruit heb gepikt waar ik mensen in heb beledigd excuses. Ik ben dan wel zo n iemand om dat toe te geven

 

Dus excuses als ik iemand heb beledigd of zich beledigd voelt. En nu hou ik er over op. 

pagina 8 van 49 12 3 4 5 6 7 89 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Volgende forumvraag: Vakantie met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^