HondenPage baasje sofiexCesarxCanneloxSnowy

Wat schreven de vrienden van sofiexCesarxCanneloxSnowy op het forum

honden page profiel DobryDobry schreef in Aangelijnd vlot meelopen/los ver achter lopen
Gaat het om Silas waar je een topic over opende dat je je zorgen maakt om hem?   Qua gevoel zou ik denken dat er misschien toch een verband is met de vroegere problemen? Krijgt hij inmiddels toch wat goede granen?  zijn vitaminen, en mineralen bijv. taurine gecontroleerd?    https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0209112   Hoe is het met de allergie?  
honden page profiel DobryDobry schreef in Roemeens hondje adopteren via Hulp Doet Leven
" Hoi allemaal, Ik had laatst een topic geopend over dat ik graag een hond zou willen. Ik dacht daarbij vooral aan een pup omdat ik in mijn omgeving wat minder goede ervaring heb met rescue honden (hele lieve maar met veel problemen.) Nu is in deze tijd een pup zoeken niet echt te doen en zijn er helaas teveel mensen met foute bedoelingen. Op alle Nederlandse herplaatsers pagina's zag ik helaas geen hond die geschikt zou zijn meer. Ze zijn allemaal super snel herplaatst. Nu heb ik een jong Roemeens hondje (pup 4 maanden) gezien die net naar Nederland is gekomen. Ik heb contact gehad en alles ging heel snel, ik mag morgen haar ontmoeten en het idee is dan wel dat ze meteen mee naar huis moet als het klikt. Ik heb alleen de stichting wat gegoogled. Vind niet veel, op Facebook en Google eigenlijk alleen overtuigend positieve reacties. Maar hier op het forum en op het forum van Radar las ik heel negatieve dingen. Ik ben er best van geschrokken en ik twijfel of ik wel moet gaan kijken. Heeft iemand ervaringen met deze stichting of met een soortgelijke? Ik kreeg van de stichting ook weinig duidelijkheid wat ik kan verwachten. Alleen dat er veel geduld nodig was.  " Rose de onduidelijkheid van wat je kan verwachten vind ik juist goed, omdat dat van zoveel factoren afhangt. Beter dan een verhaal over een superbrave pup die zonder problemen gelijk lekker meedraait in de nieuwe omgeving.  Ik denk dat je bij een herplaatser idd eerst maar veel geduld moet hebben, rustig laten wennen, het karakter leren kennen etc. Je goed bekend maken met hoe honden communiceren en open staan daarvoor. Er blanco instaan en afgaan op wat de pup aangeeft aan te kunnen.        
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Drachtig hondje
Gezien de pups geboren zijn en de vragen van de topicopener beantwoord zijn gaat dit topic nu op slot    FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel DobryDobry schreef in stress krabben
Het kan een combinatie zijn. Andere omgeving, andere geluiden, andere pollen, andere bacterien e.d.   Het blijft lastig zoiets. Een vast dagritme zonder al te veel druk op de hond lijkt me prima. De relax o dog moet wel aangeleerd worden op momenten dat er rust heerst en de hond zelf ook rustig is.     Jenna is ook een jeukerd, ook met veranderingen, en dat kan al zijn als we een tijdje niet gepraat hebben en er ineens een gesprek ontstaat, dat ze gaat jeuken. Maar ze is ook allergisch voor pollen, grassen, mijten.  Acupunctuur zou ook kunnen ondersteunen, maar ik heb hier geen geschikte arts die dit kan doen in de buurt. Tui-na of andere massage zou kunnen ondersteunen, alleen Jenna houdt daar niet zo van. De aanpak voor haar is in het voorjaar een paar keer kuurtjes chinese kruiden, dat doet zichtbaar goed. En regelmatig kuurtjes met egyptische zwarte kummelolie door de zomer heen. https://www.drkarafitzgerald.com/2018/06/05/consider-nigella-sativa-for-asthma-and-allergies/      
honden page profiel DobryDobry schreef in Nekhernia
Ik zou kijken of het met deze aanpak geen achtste keer meer voorkomt en echt goed rustig aan doen nu.    Je zou anders ook een osteopaat kunnen raadplegen.   Sterkte hoor, zo sneu voor de pup dit.
honden page profiel DobryDobry schreef in Orthomanuele dierenarts, fysiotherapie, of allebei? | update: nu ook naar fysiotherapeut geweest | update: 17-4
Vervelend zeg. Wel goed dat de fysio zo zorgvuldig nagaat wat er aan de hand kan zijn.   Hopelijk helpt het aflaten van de ijzeren muilkorf. Je weet natuurlijk niet of het echt licht aan de zwaarte van de muilkorf, kan ook het aanspannen zijn van bepaalde spieren of een houding aannemen, onafhankelijk van hoe zwaar de muilkorf is.   Duimen dat het helpt!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in closed
Gezien dit topic leeg is, gaat deze op slot.
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in closed
O jeetje!   Is het wellicht een idee, dat als men zich om welke reden dan ook, niet kan verenigen met iemand, om dit gewoon te negeren? Just an idea! Laten we het gezellig houden, het goede voorbeeld geven, en als er iemand, op welke wijze dan ook negatieve aandacht zou trekken met een bepaalde post/reactie, laat dat bij die persoon liggen.   Wens jullie een fijne zondag toe!
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
Tiamo net 8 weekjes oud. Heeft altijd, nu nog, van die heerlijk aandoenlijke oogjes. Een van zijn vele bijnamen is dan ook oa Oogje! Hahaha. Tiamo en mijn vorige herder Zina! Zij was het type hond dat zich ontfermde over hond en kat. Het was echt een moeder in hart en nieren.   En dit is toch ook een van de vele schattige foto's van Dyuna. Ondanks dat ze me echt al veelvuldig het bloed onder mijn nagels vandaan heeft gehaald, maakt haar voorkomen/uiterlijk zoveel goed!
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
" Heerlijke foto's! Ik vind Saar altijd enorm schattig als ze opgekruld ligt te slapen. Wat ik zelf ook schattig vind is dat ze overal bij wil zijn en overal haar neus in wil steken. Ik zeg regelmatig dat we haar Aagje hadden moeten noemen (nieuwsgierig Aagje).  Hier met het eigeel nog in d'r snor vragen of ze er nog 1 mag  " Lineke & Saar(tje) Dit is zooo herkenbaar, vooral als ze iets lekker vinden, gaan die oortjes hangend opzij. Dyuna doet dat idem zo en dan die oogjes op standje: Asjemenou!! (Buurman&Buurman)
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
" Bij Lodewijk dit. Dat je denkt waaar issie nou? " Kees Hihi, is het heel erg, dat ondanks meermaals mijn telefoon draaien, inzoomen enz, ik nog steeds Lodewijk niet kan herleiden in de mand?Hij zit dus duidelijk goed verstopt.
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Drachtig hondje
Gefeliciteerd met de geboorte van de pups!
honden page profiel DieselDiesel schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Ik heb ook naar de foto gekeken, wat een rot begin heeft je pup, echt heel sneu. Ik hoop dat het goed komt en wil je veel sterkte wensen met je lieverd.
honden page profiel DobryDobry schreef in Puppy heeft Juveniele Cellulitis
Heel veel sterkte, arme pup en jullie. Ik kende dit niet, bij het googlen vond ik deze site met info, behandeling,wat aanvullende dingen die je thuis kan doen en ervaringsberichten   https://www.caninejournal.com/puppy-strangles-treatment-cost/#causes   het schijnt dat het een auto-immuunachtige ziekte is, maar blijkbaar erg weinig over bekend nog. Sommige rassen lijken er ook Meer aanleg voor te hebben dan andere. Daarom zeker ook melden bij de fokker. Het lijkt me niet de bedoeling om met de moeder van je pup nog verder te fokken.   Goed dat je er een dermatoloog bij haallt. Ik hoop dat hij/zij iets kan doen, of je anders doorverwijst naar een andere specialist. Zef zou ik ook een goede voedingsadviseur willen raadplegen bij zo'n heftige ziekte, zodat het lichaam alles binnen krijgt wat nodig is om de strijd aan te gaan..   Heel veel sterkte en succes, ik hoop dat je pup hier snel vanaf is.
honden page profiel DobryDobry schreef in Kaylin en haar epilepsie deel 2 ( 37 weken/ 8, 5 maand aanval vrij)
Wat fijn, we duimen verder dat het zo goed mag blijven gaan
honden page profiel DobryDobry schreef in Kom je thuis met Botty the unwanted
Het gaat vast allemaal prima lukken. Veel plezier alvast!!
honden page profiel DobryDobry schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
15 jaar!  Gefeliciteerd lieve Charlie!
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Kosten dierenarts
" Nee, die staan er nog los van  Uiteindelijk starten we morgen met chemotabletten. Hij hoeft dan niet opgenomen te worden en mag gewoon weer mee naar huis  Dit omdat wij de risico's nu te groot vinden met de andere chemobehandeling. Hoop wel dat ze allemaal een stuk Biefstuk krijgen dan voor dat geld " Soraya&Rock Het spijt me dat ik het zeg, maar dan vind ik het wel asociaal duur en dat voor 24u ter observatie! Heb soms het idee dat de mensen uitgeknepen worden, wetende dat ze alles voor hun geliefde dier doen.
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Kosten dierenarts
Zijn dit niet toevallig de kosten van de chemokuur incl opname?   Een kat van familie is bijna 2 jaar geleden geopereerd aan een hersentumor. Lag bijna een week in de kliniek...de kosten sla je van achterover..dat liep niet in de honderden maar duizenden. Was wel incl operatie, mri, medicatie, infuus, de hele mikmak.
honden page profiel DieselDiesel schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Gefeliciteerd met die lieve Charlie.  
honden page profiel DobryDobry schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
" Dank voor jullie felicitaties. Wat zo mooi is: Romeo is een pup uit het laatste nest van Ursula Driessen,  From Kings Rebbels, die kort daarna is gestorven. Het was een prachtig nest van 4 pups. Met de baasjes van Schumi, zijn broertje en Rexy, zijn zusje is contact. Schumi en Rexy zijn allebei in goede gezondheid. Dat is zo mooi. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven. " Machtel, Romeo en Luca + wat bijzonder zeg   ik hoop ook dat de het nog lang zo mag blijven
honden page profiel DobryDobry schreef in Introducing 'Jolene'
hihi een duivelltje met stembanden (zoals Dolly? of is dat nog even oefenen)   Klinkt goed allemaal, heel veel plezier      
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Van harte met je mooie hondenventje. Fijne dag voor jullie. Ik hoop dat hij nog lang bij je is, in goede gezondheid.    
honden page profiel DobryDobry schreef in Schattige foto topic
  Hier is Jenna net binnengestapt, moe van de lange reis vanuit het asiel, en helemaal vervilt. Maar gelijk al erg nieuwsgierig en onderzoekend Blijft voor mij een vertederend moment, zo dapper dat ze was.
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
Ik zou wel graag op iedere foto willen reageren maar dan staat er vnl alleen nog maar Tiamo&Dyuna   @de rest: heerlijk om al die fotos voorbij te zien komen. Soms kunnen ze ons gevoel zo een ontzettende positieve wending geven, dat we met die smeltmomentjes weer ff vooruit kunnen. Het 'hier doe ik het voor' gevoel    
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Drachtig hondje
" Misschien kan je je in het vervolg wat beter inlezen voordat je een nest neemt, arme teef als het misgaat.  " Britt, Maui & Fanu ~ Dat inlezen doet Ts nu ook door zich hier te melden. Je kunt soms nog zo goed voorbereid zijn, het loopt altijd anders.    Ook ik heb genoeg ervaring op medisch vlak met dieren, toch blijf ik het telkens spannend vinden en wordt er wel eens onzeker van als het ff anders loopt.   Zaak is nu dat Ts zich focust op de moederhond en a.s pups en het is al fijn dat ze zich hier gemeld heeft om haar bij te staan, evenals de dierenarts welke standby staat.
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
" Brownie slaapt altijd zo leuk  " Brownie Een heerlijke, zorgeloze pose op de bank
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
" Oh, wat een leuk topic  Ik smelt echt helemaal als Penny tegen mij of tegen mijn vriend aan kruipt om te slapen    " Fie Die oogjes zijn onbetaalbaar
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
"   " Storm Aohhhh ook zo'n heerlijke vleermuis
honden page profiel Tiamo ^_^ DyunaTiamo ^_^ Dyuna schreef in Schattige foto topic
Heerlijk om al die fotos te zien..Het is weer eens wat anders als opvoedkundige vragen. Onze honden zijn zoveel meer dan alleen opvoeden en verzorgen dat we ze zeker ook eens van deze kant mogen belichten.   Ze kunnen zichzelf alleen al 'verkopen' met die oogjes, de onschuldige heerlijke zorgeloze slaaphouding, i Love it!     Hier bijv Tiamo, s'avonds op mijn schoot, met zijn coupe plofheerlijk dat ze zich zooo vertrouwt voelen. Geeft toch een gevoel van dankbaarheid dat je het als baas goed doet     Tiamo laat zich ook graag intukken onder een dekbed.   Note: telefoon ff draaien om foto's goed te zien
 

Vrienden van sofiexCesarxCanneloxSnowy

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Nikkihonden foto van fabiennehonden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***honden foto van Margje & Bikohonden foto van Nikkiehonden foto van Helga & Zoëyhonden foto van Kim en Casperhonden foto van .honden foto van Meikehonden foto van Bakarddyhonden foto van Riahonden foto van judithhonden foto van martinehonden foto van Carine Bollenhonden foto van Ramona & Elinehonden foto van Maudyhonden foto van antoinethonden foto van Inge & Dangerhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Liesbethhonden foto van marianhonden foto van Jeskehonden foto van Tamarahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Dobryhonden foto van Josienhonden foto van ~ Eveline en Zita ~honden foto van Anjahonden foto van Petra honden foto van Katrienhonden foto van Lacombe scarhonden foto van Elsemiekehonden foto van fortunahonden foto van ladyhonden foto van Elisehonden foto van Lisannehonden foto van Biankahonden foto van Amber & Lootahhonden foto van dunja de hussen honden foto van Dieselhonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Ralph, Bo en Dexhonden foto van Geahonden foto van Cabasjahonden foto van Ishahonden foto van Annemiek & Dieselhonden foto van Teshonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van maschahonden foto van Biekehonden foto van YmY en de bende honden foto van ingehonden foto van wolfsberoseshonden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**honden foto van Sanne & Bohonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Annelies met Semhonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van theahonden foto van Chonden foto van Kelly en Scyllahonden foto van els 2honden foto van Petrahonden foto van ...honden foto van Constance R.I.P. Beau honden foto van Chalunyhonden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco honden foto van Lisa & doggshonden foto van moniquehonden foto van  * ~ ... Sandra, Zyko, Lloyd & Yuna ... ~ *honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van •• Ellun en Evi ••honden foto van Shamilla & Zenahonden foto van Anne met Ike en Jackohonden foto van Erika & Faya ?BRL?honden foto van zonnetjehonden foto van debbiehonden foto van Sonhonden foto van Tollerhonden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Senna en Astahonden foto van Teskehonden foto van mariekehonden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van kaathonden foto van Marian&Hanshonden foto van *honden foto van Simone & Maxhonden foto van Bashonden foto van BC & CChonden foto van Colinhonden foto van :)sidney:)honden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Lilly & Csokihonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Angel, Google & Gadgethonden foto van Emmahonden foto van Brigitte en Soraya Koopmanhonden foto van Annemie Bo en Monahonden foto van Linda; Roxy & Buddyhonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Romée & Tacsihonden foto van Alie, Kaleo & Hajihonden foto van The tibbies on tourhonden foto van Sproethonden foto van SuusBGhonden foto van Mariska & Lucashonden foto van corrie koopmanhonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van INI  King & Yarahhonden foto van Floor en Fiefie honden foto van Sanny en Purcyhonden foto van   Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van bchonden foto van Marjolein en Noa en kleine Levihonden foto van ~Weg hierhonden foto van Laura & Robbiehonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Sannehonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Kitty & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*• honden foto van marionhonden foto van Taiko & Kiya Thalassahonden foto van Samantha & Athoshonden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Danny en Ginahonden foto van Saar & Siepkehonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van Jolandahonden foto van Lindahonden foto van mariskahonden foto van Ina en Borishonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van Suus en Binkhonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Ellyhonden foto van Sharon & Nikitahonden foto van luna en baasje michalhonden foto van natasja.. Quinta en Angelhonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van Claudiahonden foto van Marion van Dijkhonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van christel & breezer , Shaya en Lucky..honden foto van Ilsehonden foto van elke de proosthonden foto van Tobi en Abeltjehonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van Kim, Jeff , Jake & Benji † honden foto van sakinahonden foto van Robbert, Maaike, Joey & Finnhonden foto van Saskiahonden foto van frank en mariannehonden foto van Rocky & Ivonnehonden foto van Lizy en de doggieshonden foto van Linda en Bodhihonden foto van Do&Piphonden foto van Gert + Blackyhonden foto van Bianca & Tarahonden foto van huskywomanhonden foto van patrick & sonjahonden foto van Esther & Doortje honden foto van Glenna en Fizzyhonden foto van Elke <3 Bohonden foto van ....honden foto van Wolverinehonden foto van Ivonne, Diego , Dora & Bootshonden foto van kimhonden foto van Fiona en Rossihonden foto van hans masthonden foto van diane en tankhonden foto van Sandra&Luckyhonden foto van Elly Van Heeringenhonden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van bibiane honden foto van Sabrina & Dantehonden foto van julia en spikehonden foto van Sandra & Zino *het petit Brabançonnetje*honden foto van r.woltershonden foto van Y. Vellemahonden foto van Peet*Boomer & Chloehonden foto van S&F.honden foto van cynthiahonden foto van Fayhonden foto van Dhonden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van flowy en graaf knaaggraag!honden foto van Merian & Samhonden foto van Bommie en Machonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van * RENZ *.* M@RI@ *honden foto van hondhonden foto van Sandy & Tomhonden foto van lisa en layckahonden foto van Claudia & Tankhonden foto van alex en ladyhonden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Loes & Kaya honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Danihonden foto van Mich&Bojohonden foto van Bilouhonden foto van mohonden foto van Rooshonden foto van Cockyhonden foto van JILL EN JOMY EN JOY † honden foto van Jannekehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van queenhonden foto van Annika (Cookie&Tess)honden foto van Daphne met Dajo & Jaguarhonden foto van Angelahonden foto van Arlettehonden foto van peggyhonden foto van sylvana&mikahonden foto van Jacqueline, Jackie en Joyhonden foto van sunlandhonden foto van renske kids & woezelhonden foto van Valerie &. Arcohonden foto van Romihonden foto van PPPPPhonden foto van Ronald van Jocey en Matchyhonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van *~ Izzy ~*honden foto van honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van claudia en najibhonden foto van Emmy & Zivahonden foto van Annet & Samhonden foto van Kathyhonden foto van Brouwerdhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Beschuyt Stevehonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van heidepietjehonden foto van wilhonden foto van Danihonden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Jeroen & Lolahonden foto van silke & woody honden foto van Verwijderhonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Bo...honden foto van Maantjehonden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Samantha ;)honden foto van Just myselfhonden foto van Shawna & Nalahonden foto van Johanna van der Looijhonden foto van dogsloverhonden foto van Doggiehonden foto van wouterhonden foto van Ilonahonden foto van J&Mhonden foto van Nicky_The (niet meer actief)honden foto van helmahonden foto van Thopenhonden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^honden foto van Marithonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Jetskehonden foto van Celine & Yacko honden foto van Appie en de tibbieshonden foto van Priscillahonden foto van pathonden foto van Nikita & Dames honden foto van *Sylvana**Devil*honden foto van u-will-b-in-my-hearthonden foto van Ingridhonden foto van Freya Sluijtershonden foto van Herma Kuikhovenhonden foto van Marjoleinhonden foto van Carine & Cohonden foto van Claud & Brunohonden foto van Ingrid & Woodyhonden foto van Diablo & Mayahonden foto van Angela & Shinehonden foto van ka-girlhonden foto van Hannahonden foto van Rivka met pup Josefientje Takkenboshonden foto van marianne, cindy en rozyhonden foto van Mirjamhonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Juliehonden foto van Hanneke & Miekehonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Jack & Joneshonden foto van Michelle & Lunahonden foto van Daantje*Quincy&Chayennehonden foto van niet actief meerhonden foto van Robin en Famkehonden foto van Louise & Body honden foto van De mannenhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van cynniehonden foto van Paulinehonden foto van PowerfulDogshonden foto van Natascha en bonohonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van *Snoopy-Senna-Misty*(Laura)honden foto van yvonnehonden foto van B met D&A†honden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Roos' & Max'honden foto van Mierandahonden foto van Benoit & Aikohonden foto van maaike&snowyhonden foto van ria&aikahonden foto van Marthehonden foto van marijehonden foto van ~~shenaya&jicky~~honden foto van britthonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Kitahonden foto van Linda & Hummerhonden foto van | Cristina | Tjie-ro & Sayurihonden foto van Prins J.J.honden foto van Joannahonden foto van Sarah Groenhonden foto van Nikki & Herohonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van MaSpi///honden foto van Tiamo ^_^ Dyunahonden foto van Sarah Lynnhonden foto van Nynke en Codyhonden foto van ~**Saar, Dexx & Daya **~honden foto van zwaantje1985honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)honden foto van -honden foto van Lily honden foto van Lisa Letzerhonden foto van sandrahonden foto van Lizhonden foto van Lauhonden foto van Joycehonden foto van brent en ruby honden foto van Kaathonden foto van mama-manderthonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Melissa---Rocco&Ladyhonden foto van Mariska en Grace *Shiva(rip)*honden foto van Freckles & Lolahonden foto van Marloeshonden foto van Sylvie °° Thinka en Sky °°honden foto van stephanhonden foto van MAxime - Guusje, Demi & Tommie honden foto van Michellehonden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Evihonden foto van lienhonden foto van anniehonden foto van Angelicahonden foto van gerrie en droopyhonden foto van Yvonne - Brisca & Tarekhonden foto van Suzanne & Charliehonden foto van esther honden foto van Marlon en Ladyhonden foto van Astridhonden foto van Febe Demeyerhonden foto van Shelleyhonden foto van Nel honden foto van Ilona & Izahonden foto van Corneliehonden foto van Jannick & Tesshonden foto van Randjehonden foto van Ali & Rockyhonden foto van Sharon&Steven&Flurby.honden foto van klazienahonden foto van indy en femkehonden foto van Bulls Ihonden foto van liesexxhonden foto van Laurenhonden foto van SONJA honden foto van Johan, Wendy, Daan en Bramhonden foto van Christien&Chelseahonden foto van Anouk Kranenburghonden foto van Gea Voshonden foto van Lindekehonden foto van Dede & Mikahonden foto van Soft-Ijsje+Jazzy=<3honden foto van Floor Arensmanhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van C.honden foto van Just The Max  honden foto van chanel retrieverhonden foto van Sabine en Mini Max

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^