HondenPage baasje YmY en de bende

Over YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende Hoi, ik ben YmY, 43 jaar. Ik woon in een piepklein dorpje in het noorden van Friesland.

Ik ben jarenlang heel bang geweest voor honden. Totdat mijn zoon graag een hondje wilde en we een stabij-pupje kregen. Het hondje (Zorro) en ik begrepen natuurlijk niks van elkaar en we gingen samen op les. (dat was wel eens eng hoor, want mijn angst was niet op slag over)


 Zorro wilde graag een broertje. Toen hebben we Dobber gehaald. Bij een heel fout adres, maar ik wist toen nog niks van broodfok ed. Heel veel gedragsproblemen, maar hier thuis is hij een lammetje.

Toen Dobber volwassen was geworden (en erg ongehoorzaam naar Zorro) wilde Zorro niet meer met hem spelen, dus wilde Dobber graag een zusje.

Toen hebben we Noekie gehaald. Dobber was meteen helemaal stapelgek op zijn zusje en ze liep hem alle stappen achterna. Ik raakte bevriend met de vrouw waar Noekie vandaan kwam, en kreeg van haar een pup uit haar oeps-nestje. Lica. Maar Yindi bleef over, dus die nam ik ook maar mee.

Dat was eigenlijk wel genoeg, maar nestbroertje Ozzy (4,5 mnd oud) kwam logeren en is blijven plakken. Een paar maanden later kwam nestbroertje King er ook nog bij en was de chaos compleet!

Goed is het verschil te merken tussen de broertjes, die een slechte start hebben gehad, en de meisjes, die vanaf 8 weken hier zijn.

Toen bleek dat 3 van de 4 pups een heupoperatie nodig hadden, hebben we besloten dat Ozzy en King ook definitief hier blijven.

En zo zijn het er 7 geworden!

We wonen in een boerderij met een erf van ca 2800 vierkante meter, waar de hondjes naar hartelust kunnen rennen, spelen en zwemmen.

Sinds 4 november 2010 is King terug naar zijn vorige baasje. Het is goed, hij heeft het erg naar zijn zin, maar ik mis mijn kleine knuffelbeer :(

In februari 2012 is Dobber verhuisd naar een vriend van me. Wat mis ik mijn dophertje.

Mijn lieve prinses Noekie is met pinkster 2012 plotseling overleden. Meisje, was je maar hier :(

Begin december 2012 is Dobber terug thuis gekomen! 

Zorro   = 07-06-2005 kruising Stabij/Wetterhoun
Dobber  = 26-12-2005 oostblok kruising
Noekie  = 01-06-2008 kruising Husky/Witte Herde
Yindi   = 23-02-2009 kruising Husky/Witte herde
Lica    = 23-02-2009 kruising Husky/Witte Hrder
Ozzy    = 23-02-2009 kruising Husky/Witte herde
King    = 23-02-2009 kruising Husky/Witte herde

Krabbels aan YmY en de bende

honden page profiel marjan & roxymarjan & roxy schreef om 31 juli om 17:14
he wat leuk zeg indd gorredijk is bijna om de hoek. we zitten hier nu net 2 maandjes.. allemaal nieuw..ben nog opzoek naar leuke wandel plekjes en wandel maatjes voor roxy.. ja roxy heeft veel meegemaakt..dat is nu allemaal voorbij we zijn gewoon opnieuw begonnen met haar. ze moest alles nog leren ze kon niet 1 basis commando.. je moet een extra zetje erbij zetten als normaal ..maar zo de moeite waard! ik heb erg geluk met haar gehad dat ze geen dingen heeft overgehouden...ze is super met kinderen en andere hondjes hoe klein of groot ze ook zijn spelen wil ze altijd.. ik merk nu pas bij haar dat ze de haalf jaar puppy tijd gemist heeft dat komt er nu allemaal tegelijkertijd uit haha.. maar geen momentje spijt!! geef alle hondjes maar een dikke knuffel van me:) liefs marjan en pootje van roxy..
honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy schreef om 23 juli om 18:35
nog bedankt voor je berichtje bij mij, zag het nu helaas pas, wat een mooie honden heb jij zeg, prachtig, met droop gaat het goed, we hebben een manier gevonden om die kids te slim af te zijn, en wat kunnen ze rennen zeg. hij ligt nu bij mij op de vensterbank te pitten,
honden page profiel marjan & roxymarjan & roxy schreef om 23 juli om 12:15
he zag je toevallig bij een forum staan. wat grappig dat jij ook uit friesland komt..maak ik hier neit veel mee:) ik kom uit driesum vandaan oorspronkelijk..ik woon nu samen met mijn vriend en roxy in nieuwehorne. super mooie hondjes.. liefs
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 08 februari om 12:24
Hoe gaat het nu met jou en met de bende ? Hopelijk alles goed !! Dikke knuffels voor de hondjes !!
honden page profiel Tamara Tamara schreef om 05 december om 12:57
wat een leuke bende, wel leuk voor de honden dat ze zich zo kunnen uitleven met elkaar.
honden page profiel JustmeJustme schreef om 01 augustus om 13:06
Wat een super schattige honden heb jij zeg, wow. Zo lief en mooi. Ik had nog nooit een kruising gezien tussen een husky en een witte herder, maar wat zijn ze mooiiiiiiiiiiii.
honden page profiel IngridvkIngridvk schreef om 06 juni om 21:46
Hoi YMY, hoe gaat het met jou en je bende. lang niets van je gehoord, laat je snel iets van je horen? Groetjes Ingrid xx
honden page profiel joke&taatjoke&taat schreef om 24 mei om 08:46
hoi ymy wat leuk dat je er nu of dan weer bent ik heb je gemist liefs joke
honden page profiel SamSam schreef om 15 mei om 11:49
Wat een mooi Stabijtje is dat zeg! Wauw! En hij is best groot zeg! Hoe groot is ie in schofthoogte? Sam is nu 55 CM schofthoogt (hij is 6mnd). Leuk hooor! Gr.
honden page profiel SamSam schreef om 15 mei om 11:43
Hoi, wat leuk! Ja het zijn hele actieve honden hé?! Haha, ik ga nu even naar je foto's kijken, van Zorro! Groetjes!
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 14 mei om 14:50
hoihoi, had je al een tijdje niet gezien, leuk je weer te lezen :-)
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 14 mei om 14:13
hey ymy! lang niet meer gezien hier! alles goed met jou en de hondjes?? liefs floor
honden page profiel Razja, Nanouk, Indah, Byka †Razja, Nanouk, Indah, Byka † schreef om 09 mei om 15:36
Wat fijn, zoveel hondjes! Merk je veel van het husky karakter? Of overheerst het witte herder karakter? Ik heb zelf een hele lieve zachtaardige witte herder kruising (al lijkt ze op een duitse herder, haar vader was een witte herder) en bij haar overheerst het witte herder gedeelte zeker!
honden page profiel SamSam schreef om 23 februari om 17:38
Hele lieve hondjes heb jij !:-D! Wel druk hoor, 6 honden!! Maar husky's zijn toch meer buiten honden of niet? Wel een grappig verhaal van die pups: Toen hebben we Noekie gehaald. Dobber was meteen helemaal stapelgek op zijn zusje en ze liep hem alle stappen achterna. Ik raakte bevriend met de vrouw waar Noekie vandaan kwam, en kreeg van haar een pup uit haar oeps-nestje. Lica. Maar Yindi bleef over, dus die nam ik ook maar mee. En ook van dat Dobber graag een zusje wilde enzo! Ging het bij mij ook maar zo! Groetjes en nog een fijne avond met de doggies!!
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 09 februari om 15:30
Blije gup is het hé :-D Volgende maand is hij jarig..
honden page profiel JetskeJetske schreef om 06 februari om 18:57
Wauw, je hebt echt supermooie honden :)
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 25 januari om 11:46
kijk maar in vethoek naar het topic harem hahaha die heb je gisteren gemist.
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 19 januari om 14:56
thanks voor je lieve krabbel. Het gaat wel...er zijn momenten dat ik het erg moeilijk heb, maar soms kan ik het ook echt naast me neerleggen....Het heeft gewoon tijd nodig. Het is gewoon erg lastig....We hebben Flos tenslotte meer dan 17 jaar in ons midden gehad! Hij hoorde gewoon bij ons en nu loopt hij ineens niet meer rond!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef om 17 januari om 11:59
Als het uitkomt gaan we haar zondag ophalen. Dus dat is dan nog 6 hele nachtjes slapen ...
honden page profiel sandrasandra schreef om 17 januari om 08:11
wat een prachtige beste bende heb je . en wat een moi verhaal eerst bang voor honden en nu 7 honden hahah , en hoe vinden ze de lotgering ?
honden page profiel huskywomanhuskywoman schreef om 15 januari om 21:13
ik word er helemaal verlegen van...
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef om 13 januari om 23:08
Hihi nou het is echt een schaap in wolfskleren hoor hihi, maar dat zie je vast wel op andere foto's haha. Vond die foto net lijken alsof hij aan het lachen is haha (zat een houtje in zn bekkie die hij kwijt wou hihi). Wat heb jij leuke foto's in je album zeg! Allemaal knapperds! Vooral je profielfoto vind ik hardstikke mooi! Groetjes Claudia en pootje van Andor en Ghenghis
honden page profiel GeaGea schreef om 13 januari om 15:42
4.5 mnd da's dan al een hele man wat gaat dat snel hè Felina is 27 dec geboren ze heeft als 2e naam Gea dus ik ben dubbel trots!
honden page profiel Tinky&AnnebelTinky&Annebel schreef om 12 januari om 22:10
Nog bedankt! :)
honden page profiel SaraSara schreef om 12 januari om 21:43
Dank je voor de lieve opmerking, bloos... Nee, ze is een schatje, heel lief. Maar jij hebt ook een stel prachtige honden.
honden page profiel Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris*** schreef om 12 januari om 15:25
Ik zie je krabbeltje nu pas....Ja, leuk hé dat mijn kleine meisje het zo leuk heeft met onze doggies. Vooral met Morris is ze erg gek! Die 2 zoeken elkaar ook constant op. Met Flos heeft ze niet veel! Die gaat voor haar uit de weg. Is hem te druk op zijn oude leeftijd! Ze zal ook niet erg lang meer met hem opgroeien....Maar tussen haar en Morris zit maar iets meer dan een jaartje verschil! Dus die 2 zullen nog lange tijd van elkaar kunnen genieten! Vind het zelf ook geweldig dat ze met honden op groeit!
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 12 januari om 12:04
Die wolvenfoto is Nuka, dat is de meest wolfachtige die we hebben, zit ook nog wolvenbloed in, dat merk je ook aan haar gedrag wel. Groetjes, Nienke
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 12 januari om 08:47
kan niet zo gauw vinden welke topic's, maar gezellig dat je er weer bent, was gisteren een hele dag weg.
honden page profiel GeaGea schreef om 11 januari om 22:09
Hey oma, wat is het geworden een kleinzoon of dochter? Alles goed gegaan? Ach die dingen gebeuren maar net wat je zegt als het maar welkom is. Wij hebben inmiddels 3 kleinkinderen en we genieten er volop van, het is zo leuk om opa en oma te zijn!
honden page profiel Marianne van VersendaalMarianne van Versendaal schreef om 11 januari om 18:16
Leuk stel zo met z 'n allen te samen ik vind vooral de X Husky witte Herders erg mooi. Pracht stel hoor. Ik heb Husky's vanaf 1983 en kan niet meer zonder deze eigenzinnige dieren. Groet Marianne
honden page profiel GeaGea schreef om 11 januari om 14:58
Hey Ym, wat leuk dat je terug bent op HP.
honden page profiel biancabianca schreef om 11 januari om 11:51
gaan jullie wel eens naar lauwersoog met je honden?
honden page profiel RoméeRomée schreef om 11 januari om 07:17
dankjewel :D ik ben hard aan het oefenen, jij hebt echt leuke honden zeg :) Gr Romee
honden page profiel biancabianca schreef om 10 januari om 22:56
hee dat is grappig wij wonen 10 min in de auto van dokkum dus we wonen erg dicht bij elkaar hihi zo zie je maar de wereld is klein hihi
honden page profiel biancabianca schreef om 10 januari om 08:25
heee dat is grappig maar niet in ons piepklein dorpje hihi wij wonen in wierum, en jullie? mooie honden heb je!
honden page profiel debbie & zoedebbie & zoe schreef om 09 januari om 22:39
hey YMY wat leuk dat je er weer bent. ik lees alleen dat king weg is. wat lijkt me dat moeilijk zeg. ik kan me nog wel wat topics herinneren dus ik kan me wel voorstellen dat het uiteindelijk het beste is al blijft het natuurlijk niet leuk :(
honden page profiel vincentvincent schreef om 09 januari om 18:52
7 (-1)betekent dat dat je een hond weg hebt?
honden page profiel davendaven schreef om 08 januari om 19:53
heej welkom back ,ja je kent mij niet maar ik kijk hier al langer rond en misde je lieve berichtjes !! groet daven
honden page profiel NatasjaNatasja schreef om 08 januari om 11:38
Hallo U heeft ook een mooie husky.Husky's zijn ook 1 van mijn favoriete honden.Echt mooi zijn ze. Groetjes natasja
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef om 07 januari om 21:26
Fijn om je weer op HP te zien :)
honden page profiel AnitaAnita schreef om 07 januari om 21:15
Leuk dat ik weer reacties van je zie op HP! Dikke knuf voor de doggies. Groetjes, Anita.
honden page profiel nienke<3spyronienke<3spyro schreef om 07 januari om 20:06
ik gebruik yindi in de poster van kruising
honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas schreef om 07 januari om 13:40
Ymy, leuk om jouw reacties weer te zien opduiken... knuffel voor de hondjes, Adinda
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 07 januari om 12:33
En weer aan het HP'en? Leuk :-D knuffel van ons
honden page profiel Laura & FigoLaura & Figo schreef om 06 januari om 21:50
Wat een geweldige roedel heb jij ! Durven ze op de trampoline? :p
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 02 januari om 15:04
hee YmY Sam die mist jou hoor groetjes
honden page profiel DienekeDieneke schreef om 31 december om 13:23
goh wat een verhaal en dan opeens 7 honden maar wat een leuke roedel heb je!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 30 december om 18:11
Waarom kom je nooit meer op Hondenpage:(
honden page profiel Andreas & FilosAndreas & Filos schreef om 13 december om 22:41
zó, je hebt een hele kudde :D
honden page profiel WolverineWolverine schreef om 08 december om 15:35
Wat een prachtige roedel heb jij...
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 12 november om 15:40
wat een prachtige beesten! En wat fijn om vna je angst af te zijn! Wat een gezellige bende! Zou bijna jaloers worden. We willen wel meer honden, maar hebben nu zo iets van skippa is erg jong. Dus nu een bij een fokker halen doen we niet. Maar zelf heb ik zo iets als iemand aan komt met een hond zou ik ze met open armen ontvangen! Wat fijn dat er dan nog menesn bestaan zoals u! Geweldig om te zien dat honden zo welkom zijn.
honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends schreef om 05 november om 11:52
Zo dat is een aardig roedeltje, wat zullen jullie je veilig voelen.. Echt een prachtig stel om te zien, vind het altijd erg imposant als ik een grote groep honden zie, vind ik echt geweldig!!
honden page profiel BC & CCBC & CCgoedgekeurde fokker schreef om 30 oktober om 17:17
Wat lief van je, dank je wel.Mijn hart breekt hiervan. Ik ben zo gek op die rooie..
honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker schreef om 30 oktober om 15:19
Kruising witte herder/Husky? WOW. O.o Heel erg mooie honden.
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 30 oktober om 13:58
Dat is de bedoeling ook hahaha
honden page profiel D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* schreef om 29 oktober om 17:29
Je bent lief, heb zoveel steun aan HP... xxx Daphne
honden page profiel Dobber!!!Dobber!!! schreef om 28 oktober om 22:00
Dank je ;-). Ben er zelf ook blij mee! Ik ga een agenda laten maken van Dobber (en mij) en dit word waarschijnlijk de voorkant!
honden page profiel D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond* schreef om 28 oktober om 21:22
Dank je wel lieverd. xxx Daphne
honden page profiel EstherEsther schreef om 21 oktober om 19:57
WOW wat een mooie profielfoto!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 14 oktober om 09:50
oooh wat een zielige prinses! Geef er maar een knuffel van mij!
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 29 september om 21:44
hey! ja ik had je gemist :D wat raar dat je niet meer in de vet-hoek welkom bent...van mij mag je nog komen hoor :) ooh en ik hoorde dat je oma was geworden...proficiat!! :D
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 29 september om 21:31
ja hoor met ons gaat het goed, Sam is inmiddels 1 jaar. Hij had 2 weken geleden en ontstoken staart en koorts daarbij maar dat is gelukkig weer allemaal goed. Met de bende ook alles goed?
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 29 september om 21:29
Hee leuk dat je er weer bent, kunnen we nog eens lachen
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 26 september om 01:21
YmY waar ben je? mis je al een tijdje groetjes Sam
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 25 september om 11:12
hoi ymy...ben je nog op het forum? ik mis je leuke reacties! groetjes floor!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 22 september om 11:54
ik raak echt niet uitgekeken op je hondjes(A) vooral noekie.. wat een mooie prinses!!
honden page profiel Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en KwintAnnelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwintgoedgekeurde fokker schreef om 13 september om 13:03
Hoi YMY, Al lang niks meer van je gehoord!! Hoe is het met je poes afgelopen die onder de maaimachine is gekomen!! Is alles goed geheeld!! Groetjes Annelies
honden page profiel LisaLisa schreef om 09 september om 21:18
Ik ken die fase wel hoor, heb het soms ook ineens gehad en dan kijk ik er niet eens meer op.. Maar de laatste dagen zit ik er toch wel weer op haha. Reageer ook niet overal maar lees wel mee, soms vol verbazing en irritatie :P.. Wat spannend dat ze gesteriliseerd worden!! Cheeko krijgt de 27ste een implantaat.. Als dat bevalt wordt hij definitief gecastreerd! Ik ga binnenkort weer naar me oma, misschien kunnen we dan wel afspreken bij de Groene ster! :D
honden page profiel LisaLisa schreef om 07 september om 10:59
Hoe is het daar? :D
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef om 01 september om 00:06
hoi ymy, hoest met je en de doggies? wat ik vragen wou 19 september gaan we met een hoop poolhondjes de bossen op stelten zetten in apeldoorn. hebben jullie ooit zin om mee te gaan? http://www.hondenpage.com/hondenforum/47732/officiele-aanmeldtopic-poolhondenwandeling..php dit is het topic. gr.
honden page profiel ingeinge schreef om 18 augustus om 14:29
wat een mooie nieuwe profielfoto! :-D
honden page profiel Me and my ShadowMe and my Shadowbijna goedgekeurde fokker schreef om 17 augustus om 21:56
ik zit toch elke keer naar de foto's van je honden te kijken, en wat een mooie honden zijn het toch! het is wel lekker gezellig zo, 7 honden in huis! ik heb er 2, en daar heb ik alle 2 mijn handen soms echt vol aan hihi
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 17 augustus om 13:49
wat een geweldig mooie honden heb je..prachtig
honden page profiel JeremiahJeremiah schreef om 16 augustus om 13:02
hihi nee aan zijn ouders zal het niet liggen.Maar we verwachten wel dat het een pracht kerel gaat worden gezien wat we al voor prachtig nageslacht hebben gezien tot nu toe.
honden page profiel JeremiahJeremiah schreef om 15 augustus om 16:27
Een heerlijke hondengroep heb je. Heb genoten van je fotos. Ben benieuwd hoe onze jeremiah uit zal groeien. Groetjes Marianne & Jeremiah.
honden page profiel Sandra, Midas en RoosjeSandra, Midas en Roosje schreef om 13 augustus om 15:11
Als je hond niet allergisch is voor wespen hoef je je geen zorgen te maken hoor. Roos is het helaas wel en ze zwelt na een steek binnen 10 minuten helemaal op. Ze lijkt dan wel een Sharpei. De DA zei dat wat zich aan de buiten kant afspeelt zich ook van binnen afspeelt. Dus ja dan weet je het wel.
honden page profiel MichelleMichelle schreef om 13 augustus om 10:44
super super mooie honden wees der trots op groetjes michelle en pootjes van luca! ps ; ik heb je toegevoegd als vriend op hp(hondenpage)
honden page profiel Roxy , Bonky en DaisyRoxy , Bonky en Daisy schreef om 12 augustus om 20:20
wauw 7 honden en ook nog mooie ook. Laat je ze allemaal tegelijk uit of doe je het per 2? Lijkt me heerlijk zo veel honden gezeldschap om je heen. Mooi dat je op deze manier van je angst bent af gekomen.
honden page profiel Sandra, Midas en RoosjeSandra, Midas en Roosje schreef om 11 augustus om 15:22
Hoi YmY , sorry zie net pas je reaktie op de foto van Roos na de wespensteek. Ja zielig he en toen was het al een heel stuk beter want we waren al bij de da geweest voor een tegen injectie. Het enge er van vind ik ook dat wat je aan de buiten kant van zwellingen ziet zich ook binnen in haar lijf afspeelt. Het is dan ook een kwestie van snel rageren na een steek! Groetjes van Sandra
honden page profiel Do&PipDo&Pip schreef om 10 augustus om 23:11
Bedankt! Hij is net zo lief als hij eruit ziet! Wat heeft u veel honden, dat is vast reuze gezellig! En ook nog allemaal familie van elkaar, dat zie je niet vaak. Ze zien er mooi uit! Groetjes Dominique
honden page profiel Joy & LunaJoy & Luna schreef om 10 augustus om 15:35
Hoi Ymy, Een hele late reactie op je verzoek van een foto van mijn meiden maar ik heb wat toegevoegd. Ik kijk blijkbaar niet regelmatig of ik een berichtje of krabbel heb sorry!
honden page profiel mariskamariska schreef om 09 augustus om 21:49
heej mooie profielfoto.. vindt het zo''n mooie beessie he!!!
honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker schreef om 09 augustus om 21:35
Ik kon het topic niet meer vinden van die turkse herder.... Dus ik denk,misschien vind iemand deze nog.... En kan deze die nar de TS sturen.
honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza schreef om 08 augustus om 21:05
ik blijf je roedel geweldig vinden! zo leuk!
honden page profiel Lilly & CsokiLilly & Csoki schreef om 08 augustus om 21:05
Heey, en nog wat gehoord van de Rotweiller? Groetjes Lilly en Csoki Trouwens een super mooie profielfoto!
honden page profiel .... schreef om 05 augustus om 11:00
hahah lief he? nu past dat met geen mogelijkheid meer... kun je zien hoe snel t gaat!! (ook Dylan past er niet meer in overigens hahah) Ik vind het geweldig als ze zo met de honden samen kunnen, vind respect voor dieren zo belangrijk in de opvoeding. En t is gewoon vertederend als alles wat je dierbaar is zo goed samen kan :) Toch vind ik die roedel daar bij jou ook helemaal geweldig.. hier past dat niet ivm te weinig ruimte maar als we t hadden (of ooit krijgen) had ik dat ook graag willen hebben zo op die manier.. mooi mooi mooi en zo natuurlijk! geweldig!! groetjes marieke
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef om 03 augustus om 22:31
Beste YMY bedanktvoor de lieve woorden ik voelde me er echt goed bij. Ik wil ook een knuffel geven aan jouw Bende van 7,grt Ingrid.
honden page profiel sonjasonja schreef om 03 augustus om 22:22
bedankt voor de tip je hebt in pricipe wel gelijk want we zijn bang dat ze ongelukkig wordt door de pup of de pup.trouwens weet je misschien hoe je een forum kan wissen?want die forum klopte niet helenmaal
honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa schreef om 28 juli om 20:04
Dank je wel voor het compliment ^^ Ik vind het knap van je dat je gewoon een bende van 7 hebt ;) Lijkt me toch knap lastig af en toe.
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 23 juli om 20:59
Haha dankje...kon ik er maar rijk van worden, zou een leuk beroep voor me zijn...
honden page profiel *merel&rosa&jimmy**merel&rosa&jimmy* schreef om 22 juli om 16:56
zo! wat veel honden heb je! het zijn wel schatjes hoor,,!
honden page profiel $*Dennis & Diva*$$*Dennis & Diva*$ schreef om 22 juli om 14:26
ja ik vind king echt de mooiste van de bende van 7 , en is goed gaan we zeker een keer doen :D meteen ergens wandelen diva meenemen:D! komt goed(Y) Gr Dennis
honden page profiel $*Dennis & Diva*$$*Dennis & Diva*$ schreef om 22 juli om 02:33
ik ben helemaal gek op king!(L)
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 20 juli om 00:13
haha ja, ik ga zo ook maar eens slapen, morgen word het best warm dus wil lekker optijd kunnen lopen met beer. Zijn we dit keer niet weer de enigste late HP'ers hahah.
honden page profiel kooikerhondjekooikerhondjespeciaal aangestelde fokker schreef om 17 juli om 23:31
Het is dus eigenlijk door jullie zoon dat jullie nu met een 7-tal honden zitten. Jullie kruising husky en witte herders zijn echt plaatjes om te zien. Als deze kruising een ras zouden zijn, waren ze volgens mij behoorlijk populair. De looks van een ´natuurlijke´ hond en het karakter van een brave hond :-).
honden page profiel charischaris schreef om 16 juli om 19:01
Haha,dankje wel!! Vind hem zelf ook wel hilarisch :P Prachtige foto's van je honden heb je trouwens,ze zien er stuk voor stuk mooi uit !
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 15 juli om 22:47
haha nee, toen het weer wat rustiger was ben ik snel achter 't badje aangerend. De bovenkant was een klein beetje kapot maar ach, kan er mee door haha.
honden page profiel connyconny schreef om 13 juli om 21:57
Hoi YmY, dank je voor je krabbel, het gaat met ups en downs hier, we missen haar nog steeds en ze zal altijd een speciaal plekje in ons hart houden. maar ik heb ook goed nieuws, we zijn aan het rondkijken voor een puppy, een lhasa apso. als het goed is gaan we morgen een kijkje nemen :) liefs Conny
honden page profiel Sandra, Midas en RoosjeSandra, Midas en Roosje schreef om 11 juli om 12:07
Hoi YmY, Wat een leuke honden heb je zeg! Dobber vind ik erg veel op onze Roos lijken. Weet je wat voor een kruising hij is? Groetjes van Sandra
honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** schreef om 07 juli om 04:57
Wilde even mijn compliment maken over je topic foto..:) Prachtig!! Lieve groet, Ilja
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 04 juli om 20:03
Ja he, echt zon lachebekkie heeftie op mn profielfoto haha. Hoe gaat het met je doggy's, en met prinses noekie?
honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea schreef om 30 juni om 01:59
YMY, ga eens slapen! hahah, ik las je reactie in een topic. Ik dacht dat ik de enigste was die nog om deze tijd wakker was. haha groetjes van ons
honden page profiel ChimarronChimarron schreef om 29 juni om 12:17
wat een prachtige honden :o vooral noekie is een plaatje :) groetjes
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 28 juni om 18:05
Hoezo Humorist? YmY ben altijd dood serieus
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 27 juni om 17:46
Thanx,ja ik vind dit ook zo'n lekker bekkie op de foto!! :-) Trouwens jouw nieuwe profielfoto was me ook al opgevallen in 1 woord PRACHTIG!!! de kleuren, compositie, alles!! Bovenal de hond natuurlijk hahaha.
honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker schreef om 27 juni om 13:26
Voor mij is Brumma ook heel bijzonder hoor, al vanaf het moment dat ze geboren werd. Niemand geloofde dat er nog een pup kwam na de 6e zelfs de dierenarts niet, en daar was ze! Ik hoop dat ik haar karakter in de toekomst ook bij haar kinderen vast kan houden. Groetjes, Nienke
honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie schreef om 24 juni om 18:51
hoi YmY, ik wil even zeggen...wat een prachtige profielfoto!! zo mooi zie je ze niet vaak zeg! :D groetjes floor en een pootje van fief voor de bende!
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef om 23 juni om 10:59
wat heb je een prachtige profielfoto
honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco schreef om 17 juni om 18:22
heb al een hart een gouden haha
honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker schreef om 09 juni om 11:11
Die foto van je ontzettend vieze hond op dat tafeltje ....ik kom niet meer bij, gewoon schitterend hoe hij daar ligt :-) :-P:
honden page profiel BC & CCBC & CCgoedgekeurde fokker schreef om 03 juni om 23:42
~Wat een heerlijke roedel heb je toch!
honden page profiel ** schreef om 25 mei om 15:48
hahahaha stilly willy is back....
honden page profiel Tabasco Tabasco schreef om 19 mei om 16:24
Pestkop! ;)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

YmY en de bende heeft 16749 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van YmY en de bende zeer positief gewaardeerd bij 32 waarderingen.

Berichten en online status
YmY en de bende was voor het laatst online 10 jaar, 5 maanden, 2 weken, 4 dagen, 13 uur, 6 minuten, 45 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Ozzy is wel slim honden foto honden foto mooi Dobbertje in de sneeuw
honden foto Dobber honden foto Spelen met nieuwe vriendjes. In het bos in drenthe
YmY en de bende heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Zorro, Dobber, Noekie, Yindi, Lica, Ozzy, King!, de Pieper

Vriend van de HondenPage

YmY en de bende is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^