HondenPage baasje annie

Over annie

honden foto van annie dit is nu mijn hartediefje Bono

Krabbels aan annie

honden page profiel Jessie en Eli Jessie en Eli schreef om 08 januari om 08:53
Mijn katten zijn mss niet zo fel? Ze komen niet buiten dus hebben ze nooit geleerd hun nagels te gebruiken? Je hebt een prachtige hond!
honden page profiel annieannie schreef om 03 januari om 20:44
ik kon het niet gewend worden zonder hondje in huis, daarom ben ik EROS gaan halen, een new foundlanderke die geboren is op 19 september 2011. Heel lief beestje maar moet nog heel veel leren he, wat normaal is. alleen over zindelijk worden denk ik dat er een probleempje is, hoe ouder hij wordt, hoe minder hij buiten zijn behoeften doet, gaat wel binnen op een dweil, zelfs al ben ik er eerst een hele tijd mee buiten geweest. voor de rest is het een schatje, ook mijn 3 salontijgers (katten) moeten nog aan hem wennen, ze dagen hem uit en als hij dichterbij komt gaan ze lopen of kloppen met hun poten naar hem. zo heb ik weer mijn handen vol met mijn beestekes e o ja mij beste wensen voor een nieuw jaartje van kop tot staartje
honden page profiel annieannie schreef om 14 december om 19:22
ze hebben mijn woefje (bono) op 2 december 2011 laten inslapen. heb me een oog uitgeweend. Hij kon niet meer geholpen worden, kreeg de hoogste dosis cortisone en pijnstillers. Kankergezwel was gegroeid maar niet in die mate die verwacht was. zijn heupjes daarentegen hebben het op 2 weken tijd begeven. hoop dat hij me vergeeft dat ik toestemming heb gegeven om euthanasie te laten uitvoeren.Heb hem laten cremeren, want het idee dat mijn beesteke bij alle andere beesten op een hoop wordt gesmeten, en in brand gestoken wordt, maakte me zeker kapot. dag mijn lieve Bono, ook al zie ik je niet meer, kan ik je niet meer knuffelen en kan je niet meer bij me komen, toch zit je nog heel diep in mijn hart.
honden page profiel els 2els 2 schreef om 06 april om 22:00
Annie, als je op mijn profiel kijkt, zie je rechts staan dat je mij een prive bericht kan sturen. Zo kan je mij dus ook bereiken. Maar wat erg voor jullie zeg! Ik weet precies hoe je je voelt! Helaas! Ik kan alleen maar zeggen; geniet van hem, verwen hem lekker, knuffel hem maar veel hoor, ook namens mij!
honden page profiel annieannie schreef om 06 april om 20:18
hij is 10 jaar, ben deze avond nog eens naar de dierenarts geweest. er bestaan operaties ervoor zegt ze, maar ze raadt het me ten sterkste af, is alleen nog meer lijden voor hem. ze zouden een groot deel van zijn mondje moeten wegnemen en zijn neusje en na 2 a 3 maand kan je helemaal opnieuw beginnen. het is een agressief woekerend gezwel met ontsteking ertussen. zal er moeten aan wennen dat ik hem moet afstaan, van zodra zijn oogjes beginnen uitpuilen. mag er niet aan denken ! het is echt een schat van een beestje, echt mijn hartediefje. dank voor je steun xxx ps sorry als ik niet direct reageer, maar ik ben hier nauwelijks en ken er bijna niets van.
honden page profiel els 2els 2 schreef om 06 april om 19:20
Ach annie, wat een vreselijk nieuws zeg! Hoe oud is hij? Hij heeft zo'n vreselijk lief koppie! Hou me op de hoogte wil je? want ik lees bijna die topics op het forum niet meer. Heel veel sterkte!!!!!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

annie heeft 40 ontvangen.

Berichten en online status
annie was voor het laatst online 8 jaar, 2 maanden, 1 weken, 6 dagen, 20 uur, 37 minuten, 15 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^