HondenPage baasje Marloes

Over Marloes

honden foto van Marloes Marloes heeft nog geen verhaaltje over zichzelf of zijn/haar hond of honden toegevoegd !

Krabbels aan Marloes

honden page profiel JeroenJeroen schreef om 11 juli om 16:03
Hoi Marloes, Ik was op internet aan het speuren onder de naam "brookfokker Heijen" en kwam zodoende bij jou verhaal uit! Ook ik heb mij hond 2 jaar geleden bij Peter gekocht! Mac (me hond) werd ook gehaald met nog 5 andere Staffords en zelf moesten we wachten in een hal. Ik heb met Mac nog geen "ernstige" problemen gehad, behalve dat zijn staart en oor een keer kapot zijn gegaan. Heb jij/jullie nog nieuws over deze Peter? Hoop dat het met je hondje goed gaat! Groeten, Jeroen
honden page profiel kaatkaat schreef om 06 juni om 19:13
hoi marloes! ik was even benieuwd hoe het nu met westie gaat! en heb je nog wat over de fokker van westie gehoord? groetjes karin!
honden page profiel Sam voortaan zonder ZoëSam voortaan zonder Zoë schreef om 23 april om 08:14
heej marloes, wat een mooie westie zeg!!! ik heb met veel plezier je fotos bekeken. geniet er maar lekker van want ze groeien ontzettend snel. ik kan de pupp tijd van de mijne al bijna niet meer herinneren. groetjes sam en een lebber van zoë
honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny schreef om 12 april om 20:17
Hoi Marloes ! Wat een mooie westie heb je ,zo'n klein lief schatje . Hoe heet je hondje ? Ik heb ook een westie hij heet Billy en hij is bijna 13 jaar . Groetjes Hanne en Billy .
honden page profiel kaatkaat schreef om 05 april om 21:01
Hey marloes, Ik zag dat er een amerikaanse bulldog met een hele grote nek wond in een soort hokje zat heel afgelegen...hij zei dat de hond gevochten had...groetjes!
honden page profiel kaatkaat schreef om 05 april om 17:16
Oh ja en ik heb ook papieren over spike het broertje van bradley hier liggen en als ik moet getuigen over wat ik daar gezien heb doe ik dat ook hoor!! Sorry maar ben helemaal blij ik hoop zo dat ze er nu wat aan gaan doen je bent echt een kanjer marloes! Groetjes!
honden page profiel kaatkaat schreef om 05 april om 17:05
Hey marloes! Oh wat fijn!!!! Als je iets nodig hebt papieren van de dierenarts etc moet je het me laten weten he! Ik hoop zo dat ze deze kl.. Kunnen stoppen! Groetjes!
honden page profiel kaatkaat schreef om 04 april om 13:00
Hey marloes, ik heb naar de dierenbescherming gebeld maar die doen niets totdat zich heel veel eigenaren met een zieke pup melden...het is dieptriest..ik las net ook dat iemand van dit forum ook een franse bull daar vandaan had, ik hoop echt dat jullie hondjes gezond blijven! Maar mocht er iets gebeuren (wat ik echt niet hoop) wil je het me dan laten weten want hoe meer klachten hoe beter! Zo en houden we op met dat negatieve gedoe want je word er niet vrolijker van haha! Veel plezier met je pupske! Groetjes!
honden page profiel kaatkaat schreef om 02 april om 18:49
Hey marloes! Ja dat was bij mij precies hetzelfde en toen wou ik weg maar mijn moeder die ook mee was die wou bradley echt meenemen dus toen heb ik het toch maar gedaan...en achteraf ben ik blij dat hij bij ons is geweest en dat we hem hoe kort ook alles hebben kunnen geven in zijn leven! Ik heb bij proteq een verzekering afgesloten voor 19 euro in de maand dus dat valt mee! Is die foto ook van daar? Ik herken het gaas namelijk zo stond bradley ook op de foto..groetjes!
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 02 april om 11:16
Hoi Marloes, Aller eerst dank je wel, verder mag je me gerust vragen stellen over een Westie, ik zal dan kijken of ik ze kan beantwoorden.
honden page profiel kaatkaat schreef om 02 april om 09:17
Hai marloes! Bedankt voor je reactie terug! Ik wil je nog 1 tip geven en je moet dat natuurlijk zelf weten maar het kan verstandig zijn om een verzekering voor je hondje af te sluiten want als hij wat krijgt kan je hem de beste zorg geven die hij verdiend! en het is een schat om te zien hoor! Groetjes
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 01 april om 22:03
Hoi Marloes, Ja, ook jou hondje is een echt schatje om te zien, je smelt gewoon bij het zien van zo´n lief koppie, ik in ieder geval wel ja, ik heb voor Amy al een West High Land White Terrier gehad, zij is helaas in 2009 overleden aan epilepsie.
honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers schreef om 01 april om 11:10
dankje marloes! Ja t zijn schattig en ze zijn prachtig ook :D
honden page profiel kaatkaat schreef om 01 april om 08:30
Beste marloes, Ik krabbel je even het is inderdaad een broodfokker en het doet me heel veel verdriet want mijn vorige hond kwam daar ook vandaan en dat is niet goed afgelopen en met zijn broertje ook niet ik wil er niet teveel op doorgaan want ik zit nu alweer met tranen in mijn ogen!! Ik heb samen met het baasje van een ander hondje stappen ondernomen maar je kan niks doen tegen zulke wrede mensen in nederland...maar ik wil je wel zeggen dat het niet altijd zo hoeft af te lopen dus geniet heerlijk van je hondje en geef hem heel veel liefde!! Jij kan er niets aan doen want ze overdonderen je zo duwen meteen je pup in handen en dan ben je verkocht..
honden page profiel lenielenie schreef om 31 maart om 20:24
Hoi Marlous, ik lees net op HP dat je wat problemen met je pup hebt. Jammer maar toch hoop ik dat je n lange en heerljke tijd met hem kan hebben. Laat je niet gek maken, ik kan voorstellen dat, als je hem eenmaal ziet je smelt als boter. Goetjes en knuffel voor Westy en n lebber van onze Ozzy.
honden page profiel  schreef om 31 maart om 19:31
Wat een schatje!
honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. schreef om 31 maart om 15:45
Hoi Marloes, Wat een mooi hondje, is het een West High Land White Terrier pup? Ik heb ook een West High Land White Terrier pup, van nu 10 maanden oud, en ze heet Amy. Groetjes Sonja, Iggy+, Chelsea en Amy.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marloes heeft 177 ontvangen.

Berichten en online status
Marloes was voor het laatst online 10 jaar, 1 maanden, 2 weken, 5 dagen, 23 uur, 15 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^