HondenPage baasje Astrid

Over Astrid

honden foto van Astrid Hoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Astrid, ik ben 26 jaar en ik woon samen met mijn 30jarige vriend.

Sinds een jaar hebben we deze geweldige,lieve husky genaamd Shadow. Shadow is 2,5 jaar en hij komt uit het asiel.

Helaas had Shadow al heel wat meegemaakt voordat hij bij ons kwam. Hij heeft in anderhalf jaar tijd al 4(!) verschillende eigenaren gehad en had al meerdere keren in het asiel gezeten. Ik snap nog steeds niet hoe iemand zo'n lieve hond als Shadow weg kan doen, maar goed.

Toen Shadow bij ons kwam, was hij dan ook sterk verwaarloost. Zijn vacht was 1 grote klit waar niet meer doorheen te komen was met een borstel. 1 van de eerste dingen die we dan ook gedaan hebben is zijn vacht helemaal afscheren. Toen we hiermee bezig waren zijn we 25 teken op zijn huid tegen gekomen. Verder was hij ontzettend mager en had hij nergens zin in. (niet spelen, niet eten, niet wandelen, niet knuffelen) Bovendien hadden we het idee dat de hond ons niet vertrouwde. Hij was in het begin echt een hoopje elende.

Met heel veel liefde, aandacht en speciaal voer is Shadow er gelukkig weer helemaal bovenop gekomen. Het is nu een echte knuffelkont, hij is gek op spelen en vind het heerlijk om uren te wandelen. Als we met hem door de hei lopen dan wijkt hij geen moment meer van onze zij. Ondanks dat hij gewoon los mag lopen. Shadow is een superhond en we zijn ontzettend gek op hem, hij gaat in ieder geval nooit meer weg.

Sinds 2 maanden heeft Shadow een vriendje, namelijk Djordy. Een husky van een jaar oud die ook uit het asiel komt. Djordy heeft voor ons 1 eigenaar gehad en die heeft hem weggedaan omdat hij ging verbouwen en hij vond dat de hond hem daarbij in de weg liep. (zelf vind ik het een vreemd verhaal, ik zou mijn schatjes nooit weg kunnen doen vanwege een verbouwing.. maar goed) Djordy is een vrolijke hond, maar helaas wilt hij af en toe wel een beetje de baas spelen. Mijn vriend en ik zijn nu bezig om hem te trainen en de vorderingen die hij maakt zijn echt ongelofelijk. (hij trekt niet meer aan de riem en hij kent het commando, "kom hier" al als hij los loopt) Ook begint hij de laatste tijd een stuk rustiger te worden.

Naast de honden hebben mijn vriend en ik ook nog 2 katten. (ja ik weet het.. dit is een hondenforum, maar de katten horen er ook bij voor mij) We hebben Doerak een witte deugniet van bijna 3 jaar en Mupke een eigenwijze Maine Coon van 7 maanden oud.

We zijn dol op al onze dieren en trots op onze 2 kanjers Shadow en Djordy.

Krabbels aan Astrid


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Astrid heeft 37 ontvangen.

Berichten en online status
Astrid was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 11 uur, 57 minuten, 4 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^