HondenPage baasje Marit

Over Marit

honden foto van Marit Hoi, ik ben Marit en dit mijn puppy Luna.
Luna woont samen met mijn vriend Robbert en onze katten Nemo en Sammie! Luna is ontzettend nieuwsgierig en enthousiast! We hebben haar gehaald op oudjaarsdag en ze was helemaal niet bang voor het vuurwerk, terwijl dit haar eerste nacht bij ons was! We kunnen haar inmiddels al niet meer missen :-)!!Krabbels aan Marit

honden page profiel Dede & MikaDede & Mika schreef om 13 juli om 17:19
Zo'n schattige golden!
honden page profiel Aurélie & JulesAurélie & Jules schreef om 13 juli om 16:57
dag Marit, onze Jules is sinds gisteren ook 7 maandjes oud. volop aan het puberen maar we moeten er door :) mooie hond heb je. Jules zou er direct verliefd op worden :)
honden page profiel TanjaTanja schreef om 18 januari om 11:54
Wij zijn al met de cursus bezig. En ook besloten dat we de gehoorzaamheid gaan doen hierna. In de bench doet Django het ook niet idd, maar op de mat wel..haha..Het gaat eigenlijk met de dag beter. Vandaag om de 3 uur met hem naar buiten. en plassen blijft moeilijk om te zien vind ik. Het gaat soms zo snel..haha..
honden page profiel TanjaTanja schreef om 17 januari om 15:19
Django redt het nu wel 2 tot 2,5 uur zonder te plassen. Maar heeft hij geslapen dan ga ik meteen met hem naar buiten. Dan moet hij inderdaad meestal wel plassen. Hij begint nu ook af en toe te piepen voor de deur. Dan moet hij poepen. Dat doet hij dus niet meer binnen.
honden page profiel TanjaTanja schreef om 15 januari om 18:20
oh ja, wat ik dus wel merk. Als ik even naar boven ga en ik doe hem in de bench niets aan de hand. Laat ik hem eruit ook prima. Laat ik hem loslopen dan heeft hij geheid ergens geplast!!
honden page profiel TanjaTanja schreef om 15 januari om 18:18
Hoi, Django houdt het 's nachts gewoon vol. Maar als ze piept om 7 uur in de ochtend dan moeten we rennen!! haha. Maar ik moet zeggen dat het nu wel beter gaat. Ze poept nu zelfs ook voor als we gaan wandelen. Inderdaad een fase volgens mij. Geduld hebben dus en de komende maanden alert blijven erop. Hoe vaak wandel jij op een dag eigenlijk?
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef om 12 januari om 17:41
ja woody slaapt als een roosje hihihi
honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 12 januari om 17:41
met jazzy gaat alles goed, lekker ondeugend en natuurlijk super lief, dus een echte golden ! Jullie hebben ook een knappe pup !!
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 12 januari om 17:23
Oh das lekker dat je dichtbij bossen woont. Wij wonen op zich ook wel redelijk dichtbij de soesterduinen dus daar gaan we ook wel vaak heen. Ik heb Aiko in de bossen ed eigenlijk vanaf 9wk losgelaten, hij houd ons nl wel errug goed in de gaten dus loslaten gaat tot nu toe wel goed!
honden page profiel BrouwerdBrouwerd schreef om 12 januari om 15:55
Luna is ook een droppie :) zullen bijna even oud zijn! Nala is van 9 november. Opvoeding gaat redelijk, ze vind commando's leren heel leuk, maar dat bijten en knauwen is wat lastiger. Zindelijk worden zit vooruitgang in maar we zijn er nog niet ;) en ze gaat ineens wat meer blaffen dus dat moeten we er weer uitkrijgen :) En bij jullie?
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 12 januari om 15:04
Ja dat hadden wij in het begin ook. Aiko is nu (hij is 15 wk) wel zindelijk (afkloppen haha) maar moeten wel op blijven letten.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef om 12 januari om 14:53
Hey bedankt voor je reactie. Ja witte herders zijn wel erg mooi. Jouw Luna is ook erg schattig zeg, hoe gaat het met opvoeden? Groetjes
honden page profiel MaritMarit schreef om 12 januari om 12:21
Ze is nu nog heel klein, maar ze groeit hard!
honden page profiel moniek de jagermoniek de jager schreef om 12 januari om 11:49
Bedankt voor je reactie, en wat een leuk hondje heb je.
honden page profiel TanjaTanja schreef om 12 januari om 11:28
hahah dat moet ook!! Als er niets in zit is het ook niet leuk. Ze kunnen nog zo ondeugend zijn hé. Dat straalt Django ook helemaal uit..haha
honden page profiel MaritMarit schreef om 12 januari om 11:02
Het is echt een lieverd, maar wel met karakter haha
honden page profiel TanjaTanja schreef om 12 januari om 10:51
Wat een schatje zeg!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marit heeft 77 ontvangen.

Berichten en online status
Marit was voor het laatst online 12 jaar, 2 maanden, 2 weken, 4 dagen, 16 uur, 4 minuten, 28 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^