HondenPage baasje Thopen

Over Thopen

Hallo,

ik ben Thomas een 22-jarige vlaamse student Psychologie met een hart voor dieren. Sinds recent voor de honden specifiek, waardoor ik mij in mijn vrije tijd bezig hou met het vrijwillig uitlaten van honden in het asiel.

Dit om mij - naast het inlezen in de hondenwereld & rassen - goed voor te bereiden op wat een hond hebben werkelijk inhoud en zo als een verantwoordelijk baasje zorg kunnen dragen voor mijn trouwe viervoeter. De reden dat ik momenteel dan ook geen hond heb is eenvoudig: ik studeer op "kot"/kamer en ga enkel in het weekend bij men ouders, waardoor het niet mogelijk is een hond te houden. Daarom ook dat ik van deze tijd gebruik maak om mij op zoveel mogelijk voor te bereiden en te verdiepen, zodat ik bij het onderdak geven aan men eerste viervoeter niet voor nieuwe situaties kom te staan.

Ik ontken niet dat ik een duidelijke mening heb, waarbij ik vind dat een hond een hond moet blijven en nooit vermenselijkt worden. Dit houdt echter NIET in dat ik ooit praktijken zal promoten, die een hond kunnen kwetsen. Ik respecteer mensen die hun hond als meer zien dan een hond, maar zal dit nooit zover laten komen...wetende dat er zoveel verloren zieltjes al met veel minder gelukkig zouden zijn.

Heb je vragen, ga je met iets niet akkoord of wil je gewoon contact houden...laat maar iets weten!

Thomas

Krabbels aan Thopen

honden page profiel MackMack schreef om 13 april om 19:13
Ik kan je profielschets zeer waarderen, ik ben benieuwd welk ras je voorkeur heeft als je ooit een hond zou nemen, neem eens een kijkje op mijn profiel,
honden page profiel luna en baasje michalluna en baasje michal schreef om 10 april om 22:53
haha nou dat hoeft niet hoor;) en natuurlijk dank je wel!! ja precies dat vind ik ook daarom heb ik ook gekozen voor een oeb ipv een eb:D
honden page profiel luna en baasje michalluna en baasje michal schreef om 09 april om 00:52
Prachtige tekst op je profile! ben het echt helemaal met je eens!! groetjes!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef om 01 april om 21:16
thomas, ik sta er automatisch bij jou ook op. dank je wel.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef om 01 april om 21:09
ik weet zeker als je zo,n hond als bamse zou hebben, dat je 90 graden bent omgedraaid, hahahaha zo een als zij is er maar een.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin. schreef om 01 april om 21:08
je hoeft voor mij geen excuses te maken hoor, ik begrijp je interesse, en ik heb een prive berichtje aan je gestuurd. groet, willemijn.
honden page profiel sofiexCesarxCanneloxSnowysofiexCesarxCanneloxSnowy schreef om 23 maart om 07:32
maar je akn later toch zeker een hond nemen eh?? :)
honden page profiel gorby2009gorby2009 schreef om 10 maart om 11:52
wat een mooie voorstelronde doe je hier op je profiel, ik waardeer helderheid wel. Super dat je je inzet voor asielhonden, er zijn er zoveel over en teveel en ze in je huis opnemen is een bijzondere ervaring. Bij ons loopt dan ook werderom weer een herplaatser rond, incl. zijn ballast uit het verleden. Dat honden per definitie honden behoren te zijn en zo ook moeten worden aangesproken en behandeld.... is ook mijn mening. Juist hun hondzijn maakt hen zo bijzonder.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 19 januari om 09:30
Goed stuk geschreven ,kunnen andere mensen ook zien wie Thopen is. Een dingetje maak het je zelf niet te moeilijk met het later aanschaffen van een hond, een stukje spontaniteit moet je wel behouden.En weet je als je de hond goed opvoed en daar tijd insteekt word het een geweldige hond die ook alleen kan zijn zonder de buurt bij elkaar te blaffen. Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 18 januari om 21:49
He Thopen, Je komt nu even anders bij mij binnen, geweldig wat ik van je lees. Je hart zit op de goede plaats. Nu begrijp ik je mening op het forum. OP het moment dat ik op je profiel kwam dacht ik, geen hond geen teksten niets over jou. Misschien heb je meer verstand van honden dan de gemiddelde honden bezitter.Vandaag schreef nog iemand 'de hond word ons derde kind' daar word ik altijd een beetje groezelig van, net wat jij zegt het is een hond en niet anders.De hond daar moeten we voor zorgen en hem als hond goed behandelen. Ik hoop nog veel van je te horen. groetjes Irene.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef om 16 januari om 00:42
Vertel eens iets over je zelf , je hebt een uitgesproken mening waar ik het niet altijd mee eens ben. Wil graag iets over je lezen.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Thopen heeft 434 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Thopen zeer positief gewaardeerd bij 3 waarderingen.

Berichten en online status
Thopen was voor het laatst online 7 jaar, 8 maanden, 4 dagen, 16 uur, 43 minuten, 33 seconden geleden

Honden Foto's

Thopen heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^