Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Nee dat klopt! Dat is me inderdaad een keer eerder gebeurd in het donker! 
Snap ook nog niet hoe ze het toen en nu deed 
Maar zoo fijn!! "

Meer dan fijn, zo een klein bosje wordt al een doolhof bij het donker. Je bent gelijk je hele oriëntatie kwijt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Puck & Fenrir Puck & Fenrir 3 doggies

honden foto van Puck & Fenrir

Vanmorgen heeft Fenrir me heel trots gemaakt!!

 

Fenrir is nu 2 jaar oud en helaas heeft hij nog steeds een ‘probleem’ bij andere honden. Hij doet absoluut niet lelijk maar juist het tegenovergestelde.. hij móet en zal naar alle honden toe als het aan hem ligt. Dit gedrag is 100% aan mij de danken… ik heb hem als pup met alle honden laten kennis maken omdat ik dacht dit goed was voor socialisatie… hp-frustydit heeft er dus in geresulteerd dat hij altijd als hij een hond ziet hier gefixeerd op is en erheen wilt.


Ik ben hier al lang heel hard op aan het trainen en het gaat echt erg goed! Honden die ik aan zie komen kan ik de situatie vaak voor zijn en kan ik zijn aandacht houden en zorgen dat hij de andere hond negeert. Maar met honden die plots de hoek omkomen of als Fenrir ze eerder zag dan ik hebben we nog moeite.. als hij de fixatie eenmaal heeft haal ik hem er moeilijk uit als ik niet snel een andere kan op kan lopen.

 

vanmorgen liep ik de schuifdeur van ons pand uit en ineens stond er voor ons een dame met een klein hondje aan een uitgerolde flex die die natuurlijk meteen naar Fenrir toe kwam. Hij zag dit hondje ook maar toch lukte het me zijn aandacht te krijgen, hem bij me te roepen en hem naast me te laten zitten tot de dame met hondje voorbij gelopen waren! Kleine stapjes.. maar ze gaan nog altijd vooruit!! Ik ben trots hp-shiny

honden page profiel SaartjeSaartje 3 doggies

honden foto van Saartje

Trots op Saartje.

 

Gisteren de GG A gehaald en ze deed het keurig. Ik was meer dan tevreden met hoe ze het deed.

 

Qua punten waren we team nummer 2. Maar zeker zo trots dat een team met een eigenwijze Lakeland 1 was geworden. De 2 eigenwijze terriërs van de groep hebben even laten zien dat ze hun vrouwtje wel staan als het moet.

honden page profiel Lotte & MarleyLotte & Marley 3 doggies

honden foto van Lotte & Marley

Toch wel een beetje trots vandaag. We liepen in het losloopgebied, maar ik zag een hond ( die vaker tegenkomen helaas) hard op ons afstormen en een man erachteraan rennen. Ik riep Marley bij me en gaf hem bevel om te zitten. Hij bleef netjes bij mij zitten terwijl de andere hond tegenover ons bij hem probeerde te komen. Marley gromde wel een beetje, maar daar bleef het bij. De man kwam aan en pakte snel zijn hond vast. " Wat is jouw hond altijd braaf, hoe heb je dat gedaan" zei hij. 

 

Ik dacht even terug aan de super hyperactieve labrador die me de straat over sleurde 1.5 jaar terug en ben zo blij met waar we nu zijn ( ookal gaat heus nog niet alles goed). Goed om af en toe even stil te staan bij waar je vandaan komthp-heart

honden page profiel Odin & TexOdin & Texgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Odin & Tex

Trots op Tex! We oefenen natuurlijk ontzettend hard met zijn recall, maarja met 8 maanden is natuurlijk die recall nog niet schotvast, daar vertrouw ik ook niet op. 

 

Ik liep op het strand en er kwam langs de waterlijn een BC die achter een balletje rende, ik liep langs de duin, maar ik lijnde die van mij aan omdat ik gewoon geen garanties kan geven. We zijn er voorbij en ik laat Odin los, loop een stukje verder en laat Tex los. In de veronderstelling dat ik leuker was met mijn belonings-bal. Niet dus. Poep. Texje met een rotgang richting die BC. Ik roep, geen reactie. Mijn moeder maakte al aanstalten om de puber op te halen. In roep nog een keer, hij draait om en KOMT gewoon terug gerend. Echt zo knap van hem!

 

Die heb ik de hemel ingeprezen. Ik maakte een fout door hem te vroeg los te laten, en het is toch gewoon goedgekomen. Hij is uiteindelijk niet eens bij die BC in de buurt geweest.

 

Trots op die kleine aap. hp-thumbsup

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Runar die al weer mee op wandel gegaan is en net lekker gegeten heeft. Bikkels zijn die honden toch, vanmorgen nog onder het mes en nu al weer springlevend (al vindt hij het nog wel leuk om betutteld te worden en loopt hij in een pakje rond haha)

Bloedbeeld perfect, RX toont een mooie poot (op de breuk na dan, maar goed, die hangt weer aan elkaar, maar zonder artrose), gezwel lijkt echt vet te zijn, maar voor zekerheid toch maar laten opsturen naar het labo... Kortom, hij kan er nog 11 jaar tegenaan !

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

2 weken geleden is er een GT voor Willow geweest. Zojuist heb ik het behandelplan ontvangen en heb zó veel handvaten waar ik nu mee aan de slag kan gaan! Trots op ons beide, want nu kunnen we er echt volledig aan werken hp-heart

honden page profiel RensRens 3 doggies

honden foto van Rens

Vanmiddag is Freddie geslaagd voor Detectie Level 1 hp-thumbsup

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

" Runar die al weer mee op wandel gegaan is en net lekker gegeten heeft. Bikkels zijn die honden toch, vanmorgen nog onder het mes en nu al weer springlevend (al vindt hij het nog wel leuk om betutteld te worden en loopt hij in een pakje rond haha)
Bloedbeeld perfect, RX toont een mooie poot (op de breuk na dan, maar goed, die hangt weer aan elkaar, maar zonder artrose), gezwel lijkt echt vet te zijn, maar voor zekerheid toch maar laten opsturen naar het labo... Kortom, hij kan er nog 11 jaar tegenaan ! "

En de rekening is een pak minder dan ik had verwacht. Dat maakt me uiteraard niet trots, maar gewoon blij cool

honden page profiel chay & dolcichay & dolci 3 doggies

honden foto van chay & dolci

" En de rekening is een pak minder dan ik had verwacht. Dat maakt me uiteraard niet trots, maar gewoon blij  "

Daar worden we allemaal blij van denk ik , als de rekening minder duur is  innocent

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Wanneer er bij onze IGP club in eens een vreemd persoon het terrein op komt. Ze vertelde dat zij 25 jaar geleden deze club heeft opgericht en in de buurt was en eens kwam kijken. 

 

Vervolgens was ik met Willow pakwerk aan het maken, toen ze meteen heel erg enthousiast was, ze herkende Willow gewoon van de keuring, waar zij keurmeester was. Zei dat ze nogsteeds voor de volle 100% achter de uitmuntend stond, en dat ze weinig Hollanders ziet die zó'n typisch Hollander hoofd hebben als zij heeft, en zo mooi gebouwd. hp-heart

 

En daar wordt je toch wel heel trots van. 

honden page profiel MurphyMurphy 3 doggies

honden foto van Murphy

Vervolgens was ik met Willow pakwerk aan het maken, toen ze meteen heel erg enthousiast was, ze herkende Willow gewoon van de keuring, waar zij keurmeester was. Zei dat ze nogsteeds voor de volle 100% achter de uitmuntend stond, en dat ze weinig Hollanders ziet die zó'n typisch Hollander hoofd hebben als zij heeft, en zo mooi gebouwd. 
 
En daar wordt je toch wel heel trots van.  "

Wat leuk!

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Gisteren alleen gaan wandelen met Treskor en 5 kinderen.

Iedereen heelhuids terug. En enkel Treskor en 2 kinderen waren kletsnat hp-angel

honden page profiel Tess _ baasje Channah Tess _ baasje Channah 3 doggies

honden foto van Tess _ baasje Channah

Vanochtend een grote ochtendronde gedaan. Er waren veel mensen met honden op de dijk. Tess heeft de meeste tijd los gelopen. Ze vond alle hondjes heel interessant maar ik hoefde maar 1 keer te roepen en ze kwam al hp-heart Trots! Want soms heeft ze echt wortels in haar oren  hp-angel 

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila 3 doggies

honden foto van Nadia & Mila

Zooo trots op Mila, eerste jaarwisseling en ze is tot nu toe helemaal niet bang van vuurwerk YES zag er echt tegenop aangezien ik zelf ook niet zo'n held ben met knallen, maar we hebben net met onze zoon wat vuurwerkjes afgestoken en ze vond het prachtig hp-heart er ging een stuk verder een mega bom af en ze keek niet eens terwijl ik stiekem wel schrok

honden page profiel chay & dolcichay & dolci 3 doggies

honden foto van chay & dolci

Zo trots eigenlijk op hoe goed dolci der recall is.

 

lopen in het bos en dan loopt ze los, 2 x iemand met een hond aan de lijn die ineens uit een zijpad kwamen en meteen komen als ik der roep laughing

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

May weegt nog 'maar' 25.8 kg hp-thumbsup

En dit met wintervacht ben echt blij en trots!! Nu alleen nog houden zo hp-angel

 

Ze komt van 29 kgsealed

honden page profiel SimoneSimone 3 doggies

550523.jpgZo trots op freddie! Ze deed het heel goed in t bos vanmiddag waar ze nog maar 1 keer eerder is geweest550524.jpg

honden page profiel Kimeta Kimeta 3 doggies

honden foto van Kimeta

Trots op mijn kleine meisje, al twee jaar aan de stoei, maar ohzo zo'n knokkertje ;-)

Trots op mijn kleine ventje, doet het steeds beter op voor hem soms rare geluiden ;-)

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Wanneer je hondje op de cover van het clubblad staat hp-heart

550655.jpg

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Jaaa daar zou ik ook heel trots op zijn hoor, en terecht!laughing

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy 3 doggies

" Wanneer je hondje op de cover van het clubblad staat  "

Prachtige foto! Kan me voorstellen dat je trots bent! :)

honden page profiel Luka & RuskaLuka & Ruska 3 doggies

honden foto van Luka & Ruska

Recentelijk over het fietspad gereden op inline skates met Ruska en dat ging zo veel beter zelfs dan dat ik verwacht had. Van mij had ze me mogen trekken maar ik was bang dat ze zou gaan sprinten; in plaats daar van bleef ze heel gedwee netjes naast me mee draven! Zelfs als ik zelf sneller ging. Totaal geen angst voor de skates ook. Echt super trots op mijn meisje en ik zie uit naar beter/droog weer zodat we het vaker kunnen doen.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Wanneer je hondje op de cover van het clubblad staat  "

Dat is een mooie reden om trots te zijn.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Trots :   om 13.00 uur even snel 4 plassen gedaan, om 18.00 uur even snel één plas gedaan. Ondanks de storm.

" We hoeven niet te wandelen vrouwtje, ik doe het wel even snel. "

KANJER!

Hoe doen jullie honden het met dit weer?        Minikaartje met tekst Ik ben zo trots op jou! - Zoedt

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

" Trots :   om 13.00 uur even snel 4 plassen gedaan, om 18.00 uur even snel één plas gedaan. Ondanks de storm.
" We hoeven niet te wandelen vrouwtje, ik doe het wel even snel. "
KANJER!
Hoe doen jullie honden het met dit weer?        "

Ik heb met Scotty vanochtend gewoon lang gelopen, want toen kon dat nog prima, al was het hele park wel leeg hp-sleephappy

Normaal wil Scotty na het eten ook graag nog een rondje lopen, meestal toch zo'n 20-30 min, en wil dan echt nog wel eens gaan protesteren als ik er geen tijd voor heb of het regent en ik eerder naar binnen wil. Maar gelukkig moest hij ook niks van de wind hebben en ging hij netjes meteen plassen en zonder protest weer mee naar binnen.

honden page profiel Moontje lizzyMoontje lizzy

" Trots :   om 13.00 uur even snel 4 plassen gedaan, om 18.00 uur even snel één plas gedaan. Ondanks de storm.
" We hoeven niet te wandelen vrouwtje, ik doe het wel even snel. "
KANJER!
Hoe doen jullie honden het met dit weer?        "

Ik heb met lizzy vanmorgen een extra lange wandeling gemaakt en vanmiddag om 16.00 nog even klein stukje voor een plasje. Maar het arme beestje waait bijna weg. 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hou ze vooral aan de riem hè?

Jochem Myjer on Twitter: "Even de hond uitlaten ! @Mvan_berkel  https://t.co/OCID7ejtvb" / Twitter

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

" Trots :   om 13.00 uur even snel 4 plassen gedaan, om 18.00 uur even snel één plas gedaan. Ondanks de storm.
" We hoeven niet te wandelen vrouwtje, ik doe het wel even snel. "
KANJER!
Hoe doen jullie honden het met dit weer?        "

Hier gaat alles prima, vanochtend vond May het al heerlijk. Ik mocht vanwege het weer om 14.00 al naar huis. Dus wij hebben van 14.45-16.45 nog lekker in het bos gewandeld! Zag wel het verschil al van de heenweg naar het bos en de terugweg. Op de terugweg waren er al meerdere bomen omgevallen en een paar missende schuttingen.

 

Overigens het dichtbijzijnde bos heeft hier weinig bomen. Waardoor het best goed te doen was. Ja het waaide maar May vond het heerlijk en kon hierdoor een extra lange ronde krijgen, we hebben er zowaar van genoten het hele bos voor ons alleen heerlijk.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Trots :   om 13.00 uur even snel 4 plassen gedaan, om 18.00 uur even snel één plas gedaan. Ondanks de storm.
" We hoeven niet te wandelen vrouwtje, ik doe het wel even snel. "
KANJER!
Hoe doen jullie honden het met dit weer?        "

 

Om ca. 17.15 uur maakten we ons klaar om naar buiten te gaan voor een snelle plas. Toen net de alert binnenkwam.

 

De huizenhoge bomen in mijn tuin waren allemaal al geveld tijdens eerdere stormen; de laatste in januari 2018. Dus toch maar eruit voor enkele minuten.

 

Een voordeel is dat Casper op commando bijna helemaal uit kan plassen, zoals een teef en vaak ook in zithouding. 2e plas nauwelijks de moeite waard; dus snel weer naar binnen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 43 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 4344 45
Volgende forumvraag: Hallo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^