Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DagmarDagmar

Mijn honden gaan en staan waar ik ga. Dus rond een uur of 17 heb ik een ronde in het park gedaan, de hevige wind was toen al een paar uur bezig dus de takken waar al afgewaaid.

Ze geven verder geen zier om wat voor weer het is als we gaan wandelen. In de tuin gaan vinden ze vreselijk als het water giet, maar neem hun harnassen en ze springen in het plafond van enthousiasme haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

hier geen problemen met de honden die blikten en verbloosden niet

honden page profiel DagmarDagmar

550906.jpgMijn joekel, die steeds aangenamer en aangenamer wordt. Samen geraken we er wel! 

Vanmorgen in het natuurdomein gaan lopen/wandelen, lopen terug opgepakt en het ging zo goed. Enkel de laatste 500m was zijn emmer vol nadat hij ook 3 keer op rij uitgescholden was door wat keffers, maar dan nog kwam ik redelijk relaxed terug bij de auto aan, vorig jaar ging hij dan nog volledig over zijn toeren, onbereikbaar en pompaf zijn.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Zooo blij met May!!

May is met ganzen door mijn vader echt VOLLEDIG!! verpest.

Waar ze ee tot 2 jaar terug amper tot nier naar omkeek als ze er nu 1 op 50M afstand is gaat ze er al achteraan.

 

Nu loopt May momenteel mank maar wou ik wel even een klein rondje bos doen.

Ik vergat al een riem, prima kan zonder zit ampee wild en ze looptt al mank dus gaat hopelijk niet rennen.

 

Maaar wat blijkt het is zwanentijd.

May loopt voor me de bocht om, staat stil en staart. Betekent meestal iets.. dus ik iets snellee die bocht om en loopt er net een zwaan over het pad. May kijkt me vragend aan en gaat uit zichzelf al naast mij lopen. Top dus! Nadat we het water waar de zwaan inging zijn gepasseerd heb ik haar weer vrij gegeven.

 

Nou nog geen 500m verderop bij zeg de volgende bocht ik moest naar links, zaten 3 zwanen zeg rechtdoor op t veld dicht bij het pad. May ziet ze en ja gaat weer braaf naast lopen, ook gewoon al 50M van te voren. Passeren aan onze rechterkant nog een fazant op 2m afstand, ja ze zag hem maar daar reageert ze niet op tenzij toestemming. Kwam er iemand van rechrs die ook langs de zwanen moeat met hond en niks en niemand kijkt op. Wij passeren de hond en komen richting bocht, hoee May wel staart als een husky... waar de zwanen wel op reagere  door richting water te lopen. Bleef ze netjes in haar naast. 

Heb gezegt Left en daar ging ze netjes naar kinks. Kijkend voor haar beloning die ze kreeg is knuffems en prijzen en liep gewoon weer netjes door.

Ben toxh blij dat May het verschil ziet en reageert tussne zwaan en gans.

 

Ik ben al aan het werk met haar ganzengedrag..

honden page profiel CarlienCarlien

Toch even dit mooie moment delen! Harm is nu 13,5 week oud. Vandaag hebben we hem meegenomen naar een verjaardag van mijn schoonzus en haar man. In totaal 14 mensen in huis(inclusief 3 kleine kinderen)..Volle bak dus! Harm is heel enthousiast als hij anderen mag ontmoeten en zeker kinderen en we waren onze ren vergeten, dus we waren heel benieuwd hoe het zou gaan, maar oh wat zijn we trots!

 

We waren wat eerder gegaan zodat we als eerste aankwamen en Harm het huis en de tuin al wat kon ontdekken. Terwijl het bezoek binnendruppelde begroette hij ze enthousiast maar kalmeerde ook snel weer. We merkten dat hij wat onrustiger werd en dus ben ik binnen met hem gaan zitten en hem wat te kauwen gegeven. De groep kwam even later ook naar binnen maar meneer bleef tevreden knabbelen midden in de kring! Toen de kinderen kwamen was hij wel heel erg blij en ik zag dat de kinderen wat terughoudend waren, die zijn geen honden gewend en zeker geen stuiterbal van een pup. Aangezien hij al 13 kilo weegt en de jongste van de kinderen net kan lopen, hebben we hem aangelijnd. Ik ben laag gaan zitten om hem bij me te houden. De kinderen gingen lekker spelen en Harm zat kwispelend op een afstandje toe te kijken. Zo nu en dan wilde hij ernaar toe maar ik hield hem bij me en dat accepteerde hij ook. Hij keek me een paar keer vragend aan en kwam dan lekker tussen mijn benen zitten. 

 

Toen het eten opgeschept werd ging meneer zowaar een paar keer ronddraaien onder mijn kruk om vervolgens een eindje verderop tegen de buitendeur aan heerlijk in slaap te vallen op de mat. 

 

Wat heeft hij het goed gedaan! Wat een kanjer van een pup hebben we toch! Ook nu we thuis zijn ligt hij lekker naast de bank te knagen op zijn bot en te genieten. Megatrots hier!

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán

honden foto van Aedon & Senán

E-NORM trots op Senán!!!

We hebben vandaag bezoek (waaronder mijn oma van 90) en normaal gesproken is Sen niet zo subtiel met het begroeten van nieuwe mensen. Nu dus besloten om hem eerst even aan te lijnen totdat hij rustig genoeg zou zijn. 

 

Hij ging lekker slapen, dus los geklikt en toen wilde Sen toch wel even een kleine ronde maken om iedereen te besnuffelen.

Na iedereen besnuffeld en begroet te hebben is hij nu lekker gaan slapen!!!

Zo trotst dat hij in deze situatie gewoon zijn rust kan en wilt pakkenhp-heart

honden page profiel Sofie & NalaSofie & Nala

honden foto van Sofie & Nala

" E-NORM trots op Senán!!!We hebben vandaag bezoek (waaronder mijn oma van 90) en normaal gesproken is Sen niet zo subtiel met het begroeten van nieuwe mensen. Nu dus besloten om hem eerst even aan te lijnen totdat hij rustig genoeg zou zijn. 
 
Hij ging lekker slapen, dus los geklikt en toen wilde Sen toch wel even een kleine ronde maken om iedereen te besnuffelen.
Na iedereen besnuffeld en begroet te hebben is hij nu lekker gaan slapen!!!
Zo trotst dat hij in deze situatie gewoon zijn rust kan en wilt pakken "

 

Wat fijn!!!! Ik herken het hier ook. Wij lijnen Nala ook altijd aan bij bezoek. Als ze dan rustig is, laat ik haar ook vrij en mag ze even rondsnuffelen. En dan is het inderdaad voor haar ook daarna wel al snel klaar. Meestal vijf minuutjes snuffelen en dan gaat zij ook weer lekker liggen. Echt heel fijn dat het zo super werkte voor Senán!

honden page profiel DagmarDagmar

De 1ste zakken met mijn ontworpen etiket zijn verkrijgbaar hp-shiny

Nog niet de groothandelzakken, wel de verkooppunt zakken dus het is maar op 1 plaats te zien tongue-out

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Super trots op Kahlúa en Willow tijdens het speuren vanmorgen. Willow heeft eerst een volledig IGP1 spoor perfect uitgelopen, en alle 3 de voorwerpen keurig verwezen. 

 

Daarna heeft diegene met wie ik samen ging speuren een spoor voor Willow gelopen. Haar eerste keer op het spoor van iemand anders. Ook dit deed ze echt super. 

 

Kahlua heeft ook een volledig igp1 spoor uitgelopen, maar dan zonder voorwerpen. Ze had een fantastische focus en negeerde de mensen die met ons mee liepen. hp-shiny

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

" De 1ste zakken met mijn ontworpen etiket zijn verkrijgbaar 
Nog niet de groothandelzakken, wel de verkooppunt zakken dus het is maar op 1 plaats te zien  "

Voor eigen hondenvoer? Mogen we delen in je geluk? Heb je een foto?

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Ik ben trots op Saartje.

 

Ze gaat altijd uit haar dak bij het horen van de deurbel en vinden dat vervelend, zeker ook voor haar, omdat het heel veel opwinding geeft.

 

Door de tijd heen hebben we al het e.e.a geprobeerd, maar met matig succes.

 

Nu kwam ik onderstaande video tegen en ben meteen gaan trainen, zoals getoond in de video.

 

Potverdorie, wat pakt ze het goed en snel op. Ik weet bijna zeker dat als ik dit een weekje 2-3 keer per dag een paar minuutjes train, ze veel minder heftig zal reageren.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ik ben trots op Saartje.
 
Ze gaat altijd uit haar dak bij het horen van de deurbel en vinden dat vervelend, zeker ook voor haar, omdat het heel veel opwinding geeft.
 
Door de tijd heen hebben we al het e.e.a geprobeerd, maar met matig succes.
 
Nu kwam ik onderstaande video tegen en ben meteen gaan trainen, zoals getoond in de video.

 
Potverdorie, wat pakt ze het goed en snel op. Ik weet bijna zeker dat als ik dit een weekje 2-3 keer per dag een paar minuutjes train, ze veel minder heftig zal reageren. "

Nou, daar trapt Sam niet in, als ik aan bel dan blaft hij niet, als een vreemde aan belt dan blaft hij, wij zeggen, tis goed, ik ga kijken, en dan is het over.

honden page profiel Lara en Peitjes Lara en Peitjes

honden foto van Lara en Peitjes

honden page profiel AnkeAnkegoedgekeurde fokker

honden foto van Anke

551808.jpg551809.jpg

Ik ben mega trots op Berp die een super eerste DSA gedraaid heeft. Wat een wil om te werken en door te zetten heeft ze. 

Er was ook een show tijdens het toernooi. Mijn dametje was de beste teef. Ik zie dit als een enorm compliment gezien de sterke concurrentie. Allemaal mooie functionele honden. 

551811.jpg

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Apentrots op mijn kereltje, backpack is net een uurtje geleden geleverd. Je kunt hem verlengen om je hond eraan te laten wennen. Was maar 1keertje nodig voor Botty hp-shiny Had al snel door dat "Good things happen in here" Veiligheidsriempje nog niet vastgemaakt, eerst even een paar weekjes oefenen zodat hij ook gaat zitten. Vind het al heel wat dat hij rustig blijft in die zak blijft staan haha.

 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Apentrots op mijn kereltje, backpack is net een uurtje geleden geleverd. Je kunt hem verlengen om je hond eraan te laten wennen. Was maar 1keertje nodig voor Botty Had al snel door dat "Good things happen in here" Veiligheidsriempje nog niet vastgemaakt, eerst even een paar weekjes oefenen zodat hij ook gaat zitten. Vind het al heel wat dat hij rustig blijft in die zak blijft staan haha.

  "

Lief! maar dat ziet er toch niet veilig uit Anouk, of heb ik dat verkeerd?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" Lief! maar dat ziet er toch niet veilig uit Anouk, of heb ik dat verkeerd? "

Zie je verkeerd, er zit een veiligheidsgordel in verstelbaar, die hebben we vandaag niet gebruikt want het is de eerste keer. Verder is de bodemplaat verhard die je er inlegt en max gewicht is 15kg. Hij is wel te klein om dicht te doen dus we gaan voorlopig trainen op rustig netjes zitten erin hp-wink Maar had verwacht dat die zoveel zou bewegen? Dat ik misschien een heup zou breken haha, niet gebeurd hp-thumbsup Dus trots.

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Het lijkt me ergonomisch niet zo comfortabel voor de hond, zo'n rugzak.

 

Maar ook voor je eigen rug lijkt het mij niet prettig, op zich het gewicht kan een geoefende loper  aan, maar dan zit het gewicht zonder beweging dicht tegen je rug. 

 

Hoe is het de bedoeling dat de hond hier in zit of staat?

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zitten natuurlijk hp-shiny Aan de onderkant zakt idd een beetje door, dus ik ga een wijnkist plankje zagen op maat voor onder de bedding die er al bijzit. Qua mijn rug? Zit het behoorlijk goed, beter als schoudertas. Aan hoogte te klein om het te sluiten.

 

Uiteindelijke doel is een klein stukje op de scooter in slakken gang, winkel in, museum bezoek gedoogd en drukke citytrips. Heb ook nog steeds een buggy maar dit is handiger mits hij ook stil blijft zitten wink

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Zie je verkeerd, er zit een veiligheidsgordel in verstelbaar, die hebben we vandaag niet gebruikt want het is de eerste keer. Verder is de bodemplaat verhard die je er inlegt en max gewicht is 15kg. Hij is wel te klein om dicht te doen dus we gaan voorlopig trainen op rustig netjes zitten erin Maar had verwacht dat die zoveel zou bewegen? Dat ik misschien een heup zou breken haha, niet gebeurd Dus trots. "

Dus hij kan er niet uit springen? Zo zag het er uit namelijk.

En hij hoort te zitten begrijp ik, nou dan is het heel wat zo voor de eerste keer.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Nee, er zit een veiligheidsgordel in verstelbaar op hoogte. Die hebben we vandaag niet vastgemaakt, we willen geen paniek maar graag erin wink Was de eerste training daarom ook enorm trots dat ik al een rondje kon lopen ermee met hem erin zonder dat hij eruit wilde springen.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Nee, er zit een veiligheidsgordel in verstelbaar op hoogte. Die hebben we vandaag niet vastgemaakt, we willen geen paniek maar graag erin Was de eerste training daarom ook enorm trots dat ik al een rondje kon lopen ermee met hem erin zonder dat hij eruit wilde springen. "

Ik snap het! leukhp-shiny

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Ben even trots op mijn neeffie hp-shiny Warning Gangsta rap, hij is tweede stem in de rap maar ff wat een gun van stem https://open.spotify.com/track/4et0oqg0EKf9CbZgNlQWKp?si=721ef34e18e54320

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Ben even trots op mijn neeffie Warning Gangsta rap, hij is tweede stem in de rap maar ff wat een gun van stem https://open.spotify.com/track/4et0oqg0EKf9CbZgNlQWKp?si=721ef34e18e54320 "

Ja, niet slecht, maar die gangsterrap vind ik zooo, grof, N dit Nkker dat, ik schiet je voor je kop, nee niet mijn ding, terwijl rappers soms echt prachtige raps kunnen maken, een soort woordkunst word het dan.

Ik begrijp ook niet waarom je het N woord zo vaak nog gebruikt, het zou juist een woord moeten worden waar niemand het nog in zijn hoofd haalt om te gebruiken.

 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Klopt helemaal mee eens, had hem liever andere teksten horen rappen maar het is eenmaal zijn keuze aan muziekstijl. Doet ook weleens een serieuze tekst maar hij vind dit leuker om te doen. Wel trots op hem omdat hij er eindelijk serieus mee aan de slag is gegaan ipv op een feestje ff een freestyle er ooit te gooien.

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Klopt helemaal mee eens, had hem liever andere teksten horen rappen maar het is eenmaal zijn keuze aan muziekstijl. Doet ook weleens een serieuze tekst maar hij vind dit leuker om te doen. Wel trots op hem omdat hij er eindelijk serieus mee aan de slag is gegaan ipv op een feestje ff een freestyle er ooit te gooien. "

Alleen maar goed om muziek te maken, dat houd ze van de straat af en een passie is heel belangrijk om te hebben voor jeugd.

Jaa tuurlijk ben je trots..

honden page profiel DagmarDagmar

Met Treskor (en de poohbeer) een grote wandeling gedaan, compagnon was zo onder de indruk van zijn evolutie! 

Hij was ook echt wel braaf, tractor op 30cm afstand was een jaar geleden echt onmogelijk geweest sealed

honden page profiel DagmarDagmar

Och en 2 nieuwe kamerplanten gekocht. Ik ga echt nog groene vingers krijgen.

 

Morgen de serre onder handen nemen en al wat beginnende groenten zetten, binnen ook wat nieuwe zaaien.

En het tuinpad nog afspuiten met de hogedruk, dan ligt alles buiten ook weer proper. Als de rat zich nu nog eens laat zien (liefst dood of op het randje van...) Dan is gans de tuin weer klaar voor het komende seizoen.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Zat even te twijfelen om het op te schrijven maar toch wel trots op mijn volwassen kereltje. Klein witte herder puppeke 12wk. Belaagd van alle kanten van "Wie ben jij?" Vond die spannend, staartje tussen de beentjes. Bij Botty ontdooide die omdat Botty liet zien dat het ook best ok was om weg te deinzen als je er geen zin in hebt. Weet niet hoe ik het moet uitleggen maar was een knap staaltje hondentaal en een kleine pupper iets leren zonder kleerscheuren en gesnauw.

honden page profiel DagmarDagmar

Die stomme hond van mij, hij is zo'n oelewapper en vaak compleet onbereikbaar. Gisteren wou ik hem even laten checken door de DA, hij komt binnen, tafel stond op het hoogste. Hop, meneer springt er zo op, hahaha.

Thermometer erin, geen reactie. Nagel die kapot was, afgeknipt, geen reactie. Een stuk loszittend voetzool afknippen, idem, geen reactie... Op een gegeven moment duwde ze op zijn poot, toen een duidelijk waarschuwende grom van 'dit doe je niet nog eens he cool

Er is zo kop noch staart aan vast te knopen aan dat ding hahaha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 44 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 4445
Volgende forumvraag: Hallo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^