Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Baasje van SennBaasje van Senn 3 doggies

honden foto van Baasje van Senn

Trots op hoe Senn de laatste weken weer luistert. Hij was met zn puberale gedrag los niet goed meer aan het luisteren dus ben helemaal terug naar de basis gegaan, kleine prikkelarme stukjes geoefend. Dat ging de laatste tijd en vorig weekend zo goed dat ik het weer aan durfde naar het bos te gaan. Expres wel een rustige dag uitgekozen. Meneer is perfect bij me gebleven, geen rare uitspattingen, negeerde hardlopers en lief naar andere hondjes. Vandaag ook maar flinke losloopronde gedaan, loopt er een loopsteefje (baasje had haar aan de lijn) en die zei gelijk dat ze loops was, Senn ging even snuffelen maar toen ik doorliep en hem bij me riep draaide hij direct om en liep mee. Die vrouw hoorde ik nog even zeggen: 'oh die luistert goed!' hp-heart Later kruiste we elkaar opnieuw en liep Senn ook door zonder moeite, vond het super knap van mijn puber reuhp-heart  

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Nicole & BenjiNicole & Benji 3 doggies

honden foto van Nicole & Benji

" Trots op hoe Senn de laatste weken weer luistert. Hij was met zn puberale gedrag los niet goed meer aan het luisteren dus ben helemaal terug naar de basis gegaan, kleine prikkelarme stukjes geoefend. Dat ging de laatste tijd en vorig weekend zo goed dat ik het weer aan durfde naar het bos te gaan. Expres wel een rustige dag uitgekozen. Meneer is perfect bij me gebleven, geen rare uitspattingen, negeerde hardlopers en lief naar andere hondjes. Vandaag ook maar flinke losloopronde gedaan, loopt er een loopsteefje (baasje had haar aan de lijn) en die zei gelijk dat ze loops was, Senn ging even snuffelen maar toen ik doorliep en hem bij me riep draaide hij direct om en liep mee. Die vrouw hoorde ik nog even zeggen: 'oh die luistert goed!'  Later kruiste we elkaar opnieuw en liep Senn ook door zonder moeite, vond het super knap van mijn puber reu  
  "

Wauw! Geweldig :) dat is heel knap!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Trots op Jenna, vandaag blafte ze niet naar een klein wit hondje dat aan de overkant van de straat passeerde. Ze kent dat hondje wat al een paar keer uit een tuin de stoep op kwam rennen, al blaffend en reageert daar normaal fel op als we toevallig te dicht bij elkaar in de buurt komen. 

Vandaag reageerde ze wel, maar ik kon haar erdoor praten, "niet blaffen Jenna, alles goed, niet blaffen" en er kwam alleen een binnensmonds blafje met daarna een soort jankje, maar verder niets, en konden we rustig doorlopenhp-thumbsup

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

Vandaag met Diego wezen oefenen met in de auto springen (wat hij opeens zonder reden heel spannend vind). Hij vind het nu prima om zijn voorpoten erop te zetten dus we kunnen bij een minder spannend object ook gaan oefenen dat ik zijn achterpoten optil. En, hij is er twee keer helemaal zelf ingesprongen!

 

Heel blij, en dat terwijl alle buurt kinderen buiten aan het spelen waren en enorm veel afleiding veroorzaakten. Leuk detail was ook dat de buurman die zijn even oude hond opvoed met straffen ook toekeek.

Hondje ligt nu voldaan te slapen, hij zag er ook trots uithp-heart

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Ik ben vandaag gevallen bij de schapen. Ipv haar kans te grijpen en gaan klieren met de schapen, sprong Elsa op me af en ging naast me liggen waardoor de schapen afstand hielden en ik rustig overeind kon kruipen. Gewoon uit haarzelf. <3

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik maakte vrijdag voordat ik naar school ging een korte wandeling met Penny. We kwamen een mevrouw met twee labradors tegen, Penny viel eerst uit omdat eentje los liep en aan het rennen was. Ik probeerde Penny af te leiden, maar Penny stopte uit zichzelf. Vervolgens vroeg ik haar aan voet te lopen tot die vrouw verder weg was. Aan voet lopen houd voor Penny in: heel netjes naast lopen waarbij ze echt tegen mij aangeplakt loopt en waarbij ze mij constant moet aankijken. Ze deed het de laatste tijd minder netjes, maar vrijdag deed ze het weer helemaal perfect. Vervolgens kwam er een hardloopster langs die meteen complimenten gaf over hoe goed Penny dat deed en hoe goed ze naar mij luisterde. Ik was natuurlijk helemaal trots, heb Penny vervolgens ook heel uitgebreid beloond.

 

Daarna liepen we nog even richting het losloopgebied omdat ik tijd over had. Daar liepen een twee kleine hondjes los, Penny en die hondjes kennen elkaar, maar ik wilde niet dat Penny contact met ze ging maken. Ik vroeg Penny dus weer naast mij te lopen en dat deed ze weer super. Vervolgens gaf die eigenares van de twee kleine hondjes ook complimenten over hoe netjes en knap Penny dat deed. Ik was echt helemaal blij en trots op Penny :)

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

" Vandaag met Diego wezen oefenen met in de auto springen (wat hij opeens zonder reden heel spannend vind). Hij vind het nu prima om zijn voorpoten erop te zetten dus we kunnen bij een minder spannend object ook gaan oefenen dat ik zijn achterpoten optil. En, hij is er twee keer helemaal zelf ingesprongen!
 
Heel blij, en dat terwijl alle buurt kinderen buiten aan het spelen waren en enorm veel afleiding veroorzaakten. Leuk detail was ook dat de buurman die zijn even oude hond opvoed met straffen ook toekeek.
Hondje ligt nu voldaan te slapen, hij zag er ook trots uit "

Leuk hè, hoe trots ze op zichzelf zkunnen zijn als ze iets geleerd hebben!

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Ik ben vandaag trots op Ziva. Omdat ze zo'n ontzettende top hond aan het worden is!

 

Vanochtend kwamen we een hond tegen die ze leuk vind. Hoewel ze elkaar alleen op afstand gezien hebben, hebbenze de eerste keer al besloten dat ze elkaar leuk vinden. Helaas kom ik die mevrouw alleen tijdens de ochtendrondjes tegen en 7 uur 's ochtends vind ik te vroeg om Ziva te laten spelen. Ik moet ook naar mijn werk. 

Vanochtend liepen we een stukje parallel op met die hond. En in plaats van aan de riem te trekken, volgde Ziva heel netjes op commando!

 

Later gingenwe wandelen met een vriendinvan me en haar dog. Die dog is alleen teckels en andere kleine honden gewend, haar hele leven. Kan dus alleen laag, rustig en voorzichtig spelen. Is zelfs bang van grote honden want de weinigen die ze tegenkomt hebben weinig respect voor de onzekerheid van dd dog en rennen haar zo omver in hun speelsheid. Nu is Ziva jong en onbezonnen, dus het was even spannend hoe dit zou gaan.

Ziva heeft op een paar voorzichtige toenaderingspogingen de dog met rust gelaten tot die er klaar voor was contact te hebben! Tijdens de wandeling hebben ze rustig naast elkaar gelopen, ieder deed haar eigen ding. Daarna naar binnen gegaan, alles bleef rustig. Op een gegeven moment voelde de dog zich zeker genoeg om eens goed bij Ziva te snuffelen, wat Ziva gelaten over zich heen liet komen. Daarna werd er zowaar even gespeeld! Op een echte grote honden manier, stoeien en tegen elkaar opspringen. Heel even maar, toen leek de dog zich te bedenken dat zo wild spelen eigenlijk niet mocht. Maar Ziva liet haar dat zomaar nog een keer vergeten, en nog een keer! 

Zoveel geduld en tact had ik niet verwacht van mn pubertje. Ontzettend trots op haar!

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Ik ben vandaag gevallen bij de schapen. Ipv haar kans te grijpen en gaan klieren met de schapen, sprong Elsa op me af en ging naast me liggen waardoor de schapen afstand hielden en ik rustig overeind kon kruipen. Gewoon uit haarzelf. <3 "

Speciaal is dat he.  Ik ben ooit eens met paard en al gevallen,  een half uur ben ik buiten westen geweest,  in mijn eentje.  Hond lag naast me toen ik wakker werd,  mijn gezicht te likken en paard op afstand te houden. 

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

Ik ben trots op mijn nieuwe hamstertje Snow!
Ik heb hem nu 2 dagen,sinds 9 maart, en eerst schrok hij als ik mijn hand in de kooi deed of hem probeerde te aaien en nu schrikt hij er niet meer van! hamsters moeten eerst wennen en dat heb ik ook gedaan (de meeste hamsters wennen gemmiddeld 3/4 dagen) maar snow al in 2 dagen! 
hij beet 1 keer zachtjes in mijn vinger en hij schrok daar zelf vantongue-out en nu bijt hij niet meerhp-heart alleen soms in mijn truisurprised

honden page profiel  Layla Layla 3 doggies

honden foto van  Layla

Ik ben trots op Layla, omdat ze de laatste twee dagen voor het eerst echt los gelopen heeft.

Bij ons oude huis durfde ik het niet om haar los te laten, veel fietsers etc. We wonen sinds vrijdag in een rustige omgeving, dus hier durfde ik het aan. Aan haar riem luisterd ze namelijk vaak wel goed.Ze deed het zo veel beter dan verwacht , bleef in de buurt. Kwam achter me aan rennen als ik te ver door liep.  Afentoe kwam ze even een snoepje bij me halen. En ze kwam ook bijna altijd als ik haar bij me riep.

 

504174.jpg

 

 

honden page profiel Daphne: en BountyDaphne: en Bounty 3 doggies

honden foto van Daphne: en Bounty

Trots hoe Bounty opeens, van elke dag nog in huis plassen. Nu al 5 dagen niks binnen heeft gedaan (we vergeten even het ongelukje in de lift bij mijn ouders, hij gaf het heel goed aan binnen dat hij naar buiten moest. Maar denk dat hij dacht dat de lift al buiten was en ik was niet zo slim om hem op te tillen innocent).

De knop lijkt opeens om bij hem smile

honden page profiel SyntaraSyntara 3 doggies

honden foto van Syntara

Ik ben trots op mijn oppashond hoeveel vooruitgang er al is na de derde keer dat ik met hem ben gaan wandelen. De eerste keer de eerste minuten sleurde hij me zowat van hier naar daar, en gisteren liep hij gewoon heel flink mee en heeft hij eigenlijk bijna niet (en ook niet hard) getrokken. 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

29196374_1761812200568590_26243737310986

 

Knap atletisch mannetjecool

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  
Knap atletisch mannetje "

Echt wel!!hp-heart Als ik ooit een rashond zou willen, dan staat jouw ras wel op de lijst, maar ja, ik wil nooit een Rashond..

Maar ik vind ze zo mooi.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"  
Knap atletisch mannetje "

met witte sokjes! 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Echt wel!! Als ik ooit een rashond zou willen, dan staat jouw ras wel op de lijst, maar ja, ik wil nooit een Rashond..
Maar ik vind ze zo mooi. "

Nou, dan neem je er een zonder stamboom whahahaalaughing

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Nou, dan neem je er een zonder stamboom whahahaa "

haha dan word ik helemaal afgemaakt hier, nee ik neem alleen herplaatsers uit een asiel, of ik moet tegen een hond aanlopen, dat hij op mijn pad komt.

Waarschijnlijk word mijn volgende hond gewoon weer een Spanjaard, al zou ik hier ook wel kijken hoor.

 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" haha dan word ik helemaal afgemaakt hier, nee ik neem alleen herplaatsers uit een asiel, of ik moet tegen een hond aanlopen, dat hij op mijn pad komt.
Waarschijnlijk word mijn volgende hond gewoon weer een Spanjaard, al zou ik hier ook wel kijken hoor.
  "

 

Er zit op het moment een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele leuke bullterrier (kruising) in het asiel hier hp-angelhp-angel ik ben laatst bij hem op bezoek geweest om speeltjes langs te brengen. Hij is echt leuk. Maar dan bedoel ik ook écht. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

hahaha ik ga niet kijken, en ik bedoel eigenlijk als Faro er niet meer is, maar ik hoop natuurlijk dat hij 18 word..

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

"  
Er zit op het moment een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele leuke bullterrier (kruising) in het asiel hier  ik ben laatst bij hem op bezoek geweest om speeltjes langs te brengen. Hij is echt leuk. Maar dan bedoel ik ook écht.  "

Zocht jij niet nog een vriendje voor Beer dan? 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

" Zocht jij niet nog een vriendje voor Beer dan?  "

Als het aan mij ligt welhp-angel als het aan mijn ouders ligt NIET.

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

Ik vind het altijd bijzonder hoe Penny mij op wilde dieren kan wijzen. Vandaag stopte ze plotseling met lopen en keek heel erg gefixeerd naar het bos. Ik ging meteen ook kijken en ik zag al snel een hele grote haas langs rennen. Dat is de eerste keer dat ik er eentje zo duidelijk heb gezien.

 

Het is wel vaker gebeurt, ook een keer met een roerdomp (die hier bijna niet voorkomen en eigenlijk nooit gezien worden). Die zat in het riet en Penny vond hem. Die roerdomp schrok, sprong uit het riet en zat toen voor mij op een afstand van ongeveer een meter. Hij bleef daar even verbaast naar mij kijken en vloog daarna weg. Heel bijzonder was dat en allemaal dankzij Penny

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" Als het aan mij ligt wel als het aan mijn ouders ligt NIET. "

"Maar jullie zijn zelf ook altijd met z'n tweetjes!"sealed

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

Ik ben trots op mijn hamster Snow omdat hij zo lief is

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Gewoon trots op Kaylo omdat hij het zo goed doet.. Hele week plat gelegen van de griep en hij heeft zich zo goed aangepast.. Lief bij me geslapen de hele dag en rondjes om het huis waren voldoende. Op de dag dat ik me een stuk beter voelde lekker met hem een uur geslenterd en hij was heerlijk aan het rennen en spelen en luisterde zo goed innocent

 

En dat hij zo zonder problemen overal mee naar toe gaat en met heel veel plezier.. Waar we ook zijn hij gedraagt zich keurig en ik hoef me geen zorgen te maken dat ooit iemand last van hem zou hebben.. Midden in examens of restaurants en hij rolt zich gewoon op onder mijn tafel en je hoort en ziet hem niet. 

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Ik ben trots op May. Ze is gister mee geweest naar mijn werk. Dan moet zij op kantoor blijven terwijl ik nog weg moet en ze echt niet meekan... Ze is door ataogaires uitgelaten (die het superleuk vonden!) Heeft veel knuffels gehad. En mijn baas heeft haar ook nog een lange uitlaatronde gegeven. En die heeft haar ook vrij rond laten lopen wat in 1e instantie niet mocht. Dat vond ik super vet! May moest alleen boven blijven maar luisterde daar wel goed naar. 

Daar ben ik echt superduper trots op!!

Ook toen ik terug kwam braaf boven blijven. Ookal ging ik even naar beneden (wist wel dat ze het kon) maar toen ook mijn baas naar beneden kwam en boven licht al uit deed ed. Ze breef braaf liggen perfect! En ze kwam ook echt pas toen mijn baas zei dat het mocht. Toen nog twijfelen boven aan de trap tot ik zei dat t mocht.

 

Super!!!

 

Ps. Ze mag niet beneden vanwege een loslpende leguaan en nja husky.. geen goed plan. Maar biven is ruimte zat!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Trots op m'n meisjes. Omdat ze zoveel meer feeling met hun lichaam hebben dan ik cool.

Ze kunnen hun energie zo ongelofelijk goed doseren.

Of we nu op zware terreinen lopen, lange tochten maken of ze vrachten dragen/trekken... nooit gaan ze in 't rood. Ze hebben dat feilloze gevoel op welke momenten ze energie kunnen sparen zodat ze later nog wat meer kunnen bijgeven. Waar ik na een tijd in 't rood ga, hebben zij nog massa reserve, gewoon omdat ze efficiënter en bewuster met hun energie kunnen omgaan.

 

Daar kan ik echt bewondering voor hebben, want tenslotte weten zij niet wat er komen zal die dag/dagen of wat ze mogen verwachten, en toch kennen ze hun eigen lijf zo goed dat ze nooit over hun limiet gaan.

De enige die hier wel es voor pampus ligt of zich inspanningen heeft beklaagd, ben ik... 

Ik heb de meisjes nog nooit moe gezien... Wou dat ik een beetje van hun wijsheid had... hp-sleephappy

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

ik ben super trots op de pups die het zo goed doen in hun nieuwe huisjes <3

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Net met May een rondje gefietst. Voornsmelijj door het bos. En ik heb sinds May jong is geweest 1 vuistregel gehad. Niet los in het donker!! Teveel wild.

 

Nu heb ik mijn vuistregel vanavond doorbroken. En dat ging gewoon perfect! Netjes meegelopen bijna alles naast zonder dat het hoefde op een heeerlijk tempo.

 

Super trots op haar!!

 

Al voortaan alsnog aan de lijn in het donker.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 13 van 45 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1314 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Volgende forumvraag: Hallo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^