Het grote TROTS zijn topic!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Goed bezig met Penny! hp-thumbsup

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Ik ven gewoon ontzettend trots, blij en voornamelijk dankbaar voor May!!

 

Ze is zo lief, zo simpel. Vriendin van me heeft een baby van hooguit 10 weken oud. Ook een hond trouwens, zijn beste maatjes. Maar voor de babay was geboren hadden we verwacht dat het zeg maaandrn zou duren voor ik weer met May daar op bezoek kom komen. Ivm wennen aan de baby en hun hond ook. Daarnaast kan May op bezoek komen gaat goed. Maar hij is wel waaks over zijn huis. Afgelopen vrijdag dus op bezoek geweest May had de baby 2x buiten gezien en 1x daarbinnen toen hun hond er njet was. Het eerste wat ze deed is naar de kinderkamer lopen. Neus door de spijlen bij babybedje, ruiken dat ze er was en ze liep weer naar ons toe. Zooo ontzettend lief en schattig! Verder kijkt ze er niet naar op of om of het huilt of niet maar wel even controleren of ze er nog is.

 

Dan te bedenken dat May bang was voor kids toen ik haar kreeg.

 

Dan afgelopen weekend met May en familie lang weekend veluwe gehad. En echt May, May snapt me op de eens of andere manier. Ze is bijna te slim voor der eigen goed. Maargoed.

Ze kende het word "grens" niet. Maar op de camping heb je natuurlijk je eigen atukje terrein. En als ze daarvan de grens bereikte zei ik; dat is de grens. Ze is er niet overheen gegaan! Los of niet maakg niet uit! Ofwel ze heeft voornamslijk los gelopen, wanneer het donker werd meost ze aan de riem voor de zekerheid ik zag zelf overdag de eekhoorns al lopen namelijk..

Ze had ook de neiging net met haar hoofd wel over de grens te liggen net wel/niet op t pad waar de auto s rijden. (Amper maar toch) en als er dan een auto aankwam opschuiven, opstaan?

Neee, gewopn blijven liggen, ze bewoog letterlijk nog geen snorhaar.. en de auto s reden er met een boogje omheen (sorry auto s)

 

Waar het mocht op de veluwe losgelopen ze bleef binnen een straal van 20M gewoon constant niks geen gejaag. Gewoon braaf. (Ja May jaagt nog wel eens, tis en blijft een hond. Al lijn ik haar dan meestal wel aan maar toch)

 

En dan net..

Vrienden van me zijn op vakantie maaaar hebben wel 4 katten 3 kippen en wat vissen. Of ik die wou verzorgen.

Prima. May muilkorf om, is ze gewend zeker voor katten veiligheid voor alles! 

Huis in, zag wel een kat maar liep netjes met me mee. En toen in de tuin de kippen horen in t hok te zitten. Maaaar er was er 1 ontsnapt.

Ik ken May, ik vertrouw May laat ik dat voorop stellen! Alsin probeer dit niet thuis hp-angel

 

Kip zat voor de deur ik deed de deur open en zei tegen May

Rustig.

Ja ze zag de kip, kip zag haar rende ietwat weg (maar is honden gewend vriendne hebben zelf ook een hond gaat ook top) ze liep rustig naar buiten ze keek naar de kip, ik zei nee en gewoon netjes negeren. ik alles bij de kippen gedaan nou May heeft gewoon 5 min in de tuin gestaan gelopen gedaan en netjes de kip ontlopen. 

 

Ik veol me toch zo trots en blij dat ik dit allrmaal met haar heb kunnen bereiken!

Zeker aangezien ik zelf eigenlijk ook wel kippe  wil later. Het vooruitzicht dat dit gewoon mogelijk is. Is erg fijn.

 

Uiteraard met meer oefening maar toch.

 

Zoooo trots op mijn puppenkind. 

pagina 22 van 22 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Volgende forumvraag: Zijn weer de club van 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^